اشکان فروتن
مدیر بازنشسته
مگه میذارن استفاده کنی؟سلام
به شما پیشنهاد میکنم از کتاب های سری SRI که در شرکت PIDEC شیراز موجود است استفاده کنید.
مگه میذارن استفاده کنی؟سلام
به شما پیشنهاد میکنم از کتاب های سری SRI که در شرکت PIDEC شیراز موجود است استفاده کنید.
ضمن عرض سلام:با سلام و خسته نباشید
لطفا کتاب characterization and properties of petroleum faraction نوشته M.R.Riazi را برام بگذارید. نیاز فوری به این کتاب دارم
با تشکر فراوان
سلام ...من دنبال این کتابم
http://www.pearsoned.co.uk/Bookshop/detail.asp?item=100000000236996
تو لینک بالا در موردش گفته شده
اگه تونستین برام بذارین
ممنون![]()
به این سایتا یه سر بزنیدسلام
ایا کسی در مورد sizingجداکننده های سه فازی مطلبی سراغ دارد
ممنون میشم راهنمایی کنید![]()
به چیت تماس بگیره ؟!salam man ye matlab dar morede ngl daram tamas begir
![]()
دمای برج جذب بین 90 تا 120 درجه فارنهایت و دمای پایین برج دفع چیزی حدود 350 درجه فارنهایت و بالاش 270 درجه فارنهایت اگه اشتباه نکنملطفا منو راهنمایی کنید خیلی خیلی به جواب این سوال نیاز دارم
دمای بهینه جذب و دفع برای co2و h2s در شیرین سازی گاز طبیعی برای حلالهای دی اتانول آمین و متیل دی اتانول آمین چیه؟
خوب بله دیگه . ولی یه معرفی نامه فک کنم باید داشته باشی از دانشگاه یا شرکت!مگه میذارن استفاده کنی؟
من که برای پروژه "فرایندهای پتروشیمی" با یه نامه از دانشگاه رفتم SRI تهران.همه اونجا رو زیر رو کردم.خوب بله دیگه . ولی یه معرفی نامه فک کنم باید داشته باشی از دانشگاه یا شرکت!
توی کتاب کمپل اگه بگردی و بخونیش متوجه میشی که از چه کاتالیستهایی در فرایندها استفاده میشهلطفا اگر در مورد " کاتالیست های مورد استفاده در صنایع گاز " اطلاعاتی دارید، کمک کنید![]()
اسم ببر . مثلا در مورد چه ماده ای ؟ چه فرایندی ؟تورو خدا مقاله های معدنی بزارین برام واسه پروژم میخوام ضمناً موردی باشه!!!![]()
بلهآهن:
[FONT="]Haber, Bosch, Mittasch 1909 / 1913 [/FONT]Ammonia synthesis(1st high-pressure process)N2 + 3 H2 2 NH3
نمی دونم چطور میشه اطلاعات جامع را به شما زساند. امکان فرستادن فایل وجود داره؟
آره آقا . دستت درد نکنه.... میشه همه رو بزاری؟؟ ممنون میشم .این به دردت میخوره :؟
1-2-
- بررسی تجربی میزان کاهش الاینده های خروجی از خودرو بنزینی با استفاده از ماده افزودنی پاک کننده پلی الفینی
هر کدوم رو که خواستی ، بگو تا برات بذارمش
- مقایسه رشد و تولید اتانول توسط مخمر ساکارومیسس سرویزیه در محیطهای کشت حاوی ملاسهای مختلف
- تولید اتانول از ضایعات نان
- تولید اتانول سوختی با استفاد از تخمیر بستر جامد مخلوط ضایعات میوه
دوست عزیز این دقیقا گرایشی هست که من خوندم
چی می خوای در موردش بدونی؟
بهتره توی بخش پلیمر سوالتو مطرح کنیدیه مهندس شیمی بگه اسم اصلی پلی اتیلن چیه؟
منظورت رو متوجه نمیشم ، اسم اصلیش پلی اتیلنه دیگهیه مهندس شیمی بگه اسم اصلی پلی اتیلن چیه؟