سلام به دوستای گلم.بچه ها کمکککک!!!!مقاله و مطلب میخواستم در مورد کاربردهای صنعتی راکتور با جریان شعاعی.و هر چی مطلب در مورد این راکتور ها ..ممنون میشم اگه مطلبی دارید لینک دانلود رو واسم بذارید.[/QUOTE
سلام عزیزم..چندتا مقاله پیداکردم، ببین بدردت میخوره یا نه!
سلام
من دانشجوی کامپیوترم برا همینم چیز زیادی از شیمی نمیدونم، ینی هیچی نمیدونم
یه اطلاعاتی در مورد پتانسیل لنارد جونز میخواستم ولی نمیدونم از کجا پیدا کنم، در واقع میخوام پارامترهای تابع لنارد جونز را برا گازهای نجیب پیدا کنم، خیلی خیلی خیلی هم فوریه ولی نمیدنم چطوری و از کجا..خواهشا اگه میشه راهنماییم کنین..
خیلی ممنون، مرسی![]()
سلام، میخواستم بدونم دانشگاه ها حق گذاشتن پایان نامه دانشجوهاشون رو بر روی سایت دانشگاه برای دانلود عموم دارن یا نه؟
مشخصات پایانامه رو بنویس ییر کتابخانه ملی موجود است.موفق باشی
سلام. ندیدم دانشگاهی که پایان نامه رو بذاره برای دانلود. معمولاً میذارن فقط برای خواندن در محل!! برای گرفتن اصل پایان نامه بایستی از استاد راهنما یه نامه داشته باشین (این مطلب در مورد دانشگاه مدرسه، تازه باید دانشجوی مدرسم باشین)
من سایت یک دانشگاهی رفتم چندتایی گذاشته بود گفتم ببینم این حقو دارن یا نه؟
کتابخانه ملی کجاست؟ من شیرازم !
سلام دوست عزيز
سوالتونو تو تالار شيمي مطرح كنين. سوال شما به رشته شيمي مربوط ميشه نه مهندسي شيمي
تالار شيمي
تهرانه دوست عزيز
اينم آدرسشاش:
ساختمان كتابخانه ملي: تهران، بزرگراه شهيد حقانی، بعد از ایستگاه مترو حقانی، خروجی كتابخانه ملی.
ساختمان آرشيو ملي: تهران،بلوار ميرداماد، نرسيده به ميدان مادر، انتهاي خيابان شهيد بهزاد حصاري (رازان جنوبي)
سلام دوستان ، خسته نباشید.
اگه کسی در مورد تماس دهنده های غشایی مقاله ، پایانامه و یا مطلبی داره لطفا به اشتراک بذاره که بدجور بهش نیاز دارم .
پروژم در مورد کاربرد تماس دهنده های غشایی در تصفیه گاز میباشد ، ممنون از همکاری شما عزیزان.