درخواست های مرتبط با | پرسش های درسی مهندسی شیمی

nafis...

مدیر بازنشسته
سلام دوستان من یه مقاله در مورد hse در لوله های انتقال گاز طبیعی میخواستم لطفا کمکم کنید.

در یکی از صفحات سایت یه چیزی حدودا بود ولی چون فایلش از فورشیرد بودش دانلود نمیشد توی این صفحه
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/114552-**انرژی،-احتراق،-ایمنی،-خوردگی،-HSE**/page8
که عنوانشم اینه
حوادث خطوط اصلي انتقال و نحوه افزایش ضریب ایمنی گاز
ولی خوب دانلود نمیشه

دوستان من همه قسمتهای مختلف ایمنیش رو میخوام از حوادث طبیعی تا ... لطفا هرکی میتونه حتی ناقص کمک کنه یا اینکه راه رسیدن به اینا رو بگه.
با تشکر
سلام
علت دانلود نشدن به این دلیل هست که این پست مربوط به 2009 هست،یعنی حدود 3 سال پیش
امیدوارم که دوستان هم رشته ای کمکتون کنن

سرمد حیدری

مدیر تالارهای مهندسی شیمی و نفت
مدیر تالار
خیـــــلی جالبه برام یه همچین جوابی رو دارم میشنوم................!!!!!!!!!!!!!
واقعاً تعجب کردم دارم یه همچین جوابی رو از طرف شما میبینم..........

خلاصه اینکه از همکاریتون ممنونم....
خـــیلی لطف کردین که منو راهنمایی دقیق نمودین...

ولی واقعاً یه مهندس شیمی این چیزارو نمیدونه؟؟؟؟؟؟
نرمالیته، مولار، مولاریته...؟؟؟؟!!!!!!
اینا باید براش مثل ۴ عمل اصلی ریاضی باشه...

اشتباه شما و خیلیای دیگه همینه.
مهندسای شیمی اصلا شیمی نمیخونن. یه شیمی عمومی و شیمی الی که در حد دبیرستان همون ترمای اول تدریس میشه.
وقتی میگید شیمی، منظور همون چیزی که شما تو ذهنتون هست از شیمی. مولاریته و ..........
وقتی میگید مهندسی شیمی قضیه کامل فرق میکنه و میره تو فاز نفت و گاز و پتروشیمی
به همین خاطره تالار شیمی از مهندسی شیمی جداست.

جینگیلبرت

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خیـــــلی جالبه برام یه همچین جوابی رو دارم میشنوم................!!!!!!!!!!!!!
واقعاً تعجب کردم دارم یه همچین جوابی رو از طرف شما میبینم..........
خلاصه اینکه از همکاریتون ممنونم....
خـــیلی لطف کردین که منو راهنمایی دقیق نمودین...
ولی واقعاً یه مهندس شیمی این چیزارو نمیدونه؟؟؟؟؟؟
نرمالیته، مولار، مولاریته...؟؟؟؟!!!!!!
اینا باید براش مثل ۴ عمل اصلی ریاضی باشه...

هشتاد درصد درسهای مهندس شیمی درسهای مهندسی مکانیک هست
بقیه درسها هم کلیاتی از شیمی هست
اصولا مهندس شیمی نباید زیاد توی بحر فرمولاسیون بره و درباره فرمولاسیون از کارشناسان شیمی محض و شیمی کاربردی کمک میگیره
تا بتواند ماشین آلات و تجهیزات و فرایندهای لازم را طراحی کند. و انها را بسازد
کار مهندس شیمی طراحی کارخانجات مواد غذائی، مواد داروئی، مواد شیمیائی، مواد پتروشیمیائی، مواد نفتی، گاز و مایعات گازی، کارخانجات سیمان و ذوب آهن و فرایندهای استخراج مواد معدنی، طراحی راکتورهای هسته ای راکتورهای بیولوژیکی، و غیره با انواع روشهای مختلف مانند روشهای بیوتکنولوژی، نانو تکنولوژی، تکنولوژی است....

Melted_Boy

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
اشتباه شما و خیلیای دیگه همینه.
مهندسای شیمی اصلا شیمی نمیخونن. یه شیمی عمومی و شیمی الی که در حد دبیرستان همون ترمای اول تدریس میشه.
وقتی میگید شیمی، منظور همون چیزی که شما تو ذهنتون هست از شیمی. مولاریته و ..........
وقتی میگید مهندسی شیمی قضیه کامل فرق میکنه و میره تو فاز نفت و گاز و پتروشیمی
به همین خاطره تالار شیمی از مهندسی شیمی جداست.

هشتاد درصد درسهای مهندس شیمی درسهای مهندسی مکانیک هست
بقیه درسها هم کلیاتی از شیمی هست
اصولا مهندس شیمی نباید زیاد توی بحر فرمولاسیون بره و درباره فرمولاسیون از کارشناسان شیمی محض و شیمی کاربردی کمک میگیره
تا بتواند ماشین آلات و تجهیزات و فرایندهای لازم را طراحی کند. و انها را بسازد
کار مهندس شیمی طراحی کارخانجات مواد غذائی، مواد داروئی، مواد شیمیائی، مواد پتروشیمیائی، مواد نفتی، گاز و مایعات گازی، کارخانجات سیمان و ذوب آهن و فرایندهای استخراج مواد معدنی، طراحی راکتورهای هسته ای راکتورهای بیولوژیکی، و غیره با انواع روشهای مختلف مانند روشهای بیوتکنولوژی، نانو تکنولوژی، تکنولوژی است....

سپاس از لطفتون...

hasti.v

عضو جدید
سلام به دوستای گلم.بچه ها کمکککک!!!!مقاله و مطلب میخواستم در مورد کاربردهای صنعتی راکتور با جریان شعاعی.و هر چی مطلب در مورد این راکتور ها ..ممنون میشم اگه مطلبی دارید لینک دانلود رو واسم بذارید.:gol:

(sara_h)

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
متاسفانه این برای بار دوم هست که من به تالار شما دوستان عزیز شیمی میام و درخواست اطلاعات علمی می کنم و با عدم توجه دوستان محترم مواجه میشم...
توقع من از تالار شیمی خیلی بالاتر از این چیزا بود...
بابا ما چیزی نمیخواستیم که...
هر مهندس شیمی میتونست به من کمک کنه...

موفق باشید همگی...
سلام
دوست عزیز سوالاتی که شما داشتید در کتاب شیمی عمومی مورتیمر هم جوابشون هست.. و به زبان ساده در جزوات آزمایشگاه شیمی عمومی اومده ...ببخشید که دیر جواب داده شده
اما جواب سوالات شما در همین باشگاه هم هست
منظورتون از خود اموزرو درک نمیکنم! ولی به لینک زیر یه سر بزنید :
تهیه محلول های شیمایی، تیتر کردن

در بخش گزارش کار ازمایشگاه (لینک زیر) در پست دوم فایل شماره 1 رو دانلود کنید :
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...،-«شیمی-تجزیه»?p=145955&viewfull=1#post145955

محلول سازی برای تیتر کردن و مفاهیم نرمالیته و.. توضیح داده شده

بد نیست جای شیمای عزیز رو هم خالی کنم که اگر باشگاه میومد جوابتون رو خیلی سریع میداد
اگر سوالی بود بپرسید امیدوارم بتونیم پاسخگو باشیم ( ما مهندسهای شیمی انقدرها هم بد نیستیم ;))

موفق باشید

eghbali66

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
متاسفانه این برای بار دوم هست که من به تالار شما دوستان عزیز شیمی میام و درخواست اطلاعات علمی می کنم و با عدم توجه دوستان محترم مواجه میشم...
توقع من از تالار شیمی خیلی بالاتر از این چیزا بود...
بابا ما چیزی نمیخواستیم که...
هر مهندس شیمی میتونست به من کمک کنه...

موفق باشید همگی...

یکی از بهترین هندبوکها تو این زمینه:
CRC handbookL
Online Book:
http://www.hbcpnetbase.com/

hasti.v

عضو جدید
کسی نیست؟؟؟سلام به دوستای گلم.بچه ها کمکککک!!!!مقاله و مطلب میخواستم در مورد کاربردهای صنعتی راکتور با جریان شعاعی.و هر چی مطلب در مورد این راکتور ها ..ممنون میشم اگه مطلبی دارید لینک دانلود رو واسم بذارید.:gol:

sfakor

عضو جدید
Strategies for solving the chemical equilibrium problem and an efficient microcomputer-based algorithm

Strategies for solving the chemical equilibrium problem and an efficient microcomputer-based algorithm

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستای گلم میشه این مقاله رو برام بذارین

by
William R. Smith, R. W. Missen

http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/cjce.5450660409/abstract

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
کسی نیست؟؟؟سلام به دوستای گلم.بچه ها کمکککک!!!!مقاله و مطلب میخواستم در مورد کاربردهای صنعتی راکتور با جریان شعاعی.و هر چی مطلب در مورد این راکتور ها ..ممنون میشم اگه مطلبی دارید لینک دانلود رو واسم بذارید.:gol:

شبيه سازي راكتورهاي با جريان شعاعي بستر ثابت با استفاده از مدل شبه هموژن دو بعدي

پیوست ها

• mohandesi.pdf
    253.3 کیلوبایت · بازدیدها: 1

ashkan.mohammadi

عضو جدید
مقالات علمی مهندسی شیمی

مقالات علمی مهندسی شیمی

مخواستم بگم یه مقاله علمی خوب مرتبط با مهندسی شیمی چه میتونه باشه زبانش هم برام فرقی نداره:que:

mahtab_chem

عضو جدید
سلام
بچه ها هفته گذشته چطور پیش رفتین؟
راضی کننده بوده واستون؟
من که درگیر پروژه بودم اصلاً از خوندنم راضی نبودم:crying:

nafis...

مدیر بازنشسته
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستای گلم میشه این مقاله رو برام بذارین

by
William R. Smith, R. W. Missen

http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/cjce.5450660409/abstract

سلام
ممنون میشم این مقاله رو لطف کنید برام بگیرید.

Physical adsorption of gases on heterogeneous surfaces. Model study of the effects of simultaneous vertical and lateral interactions by monte carlo methods

James A. O'Brien and Alan L. Myers
J. Chem. Soc., Faraday Trans. 1, 1985,81, 355-373

DOI: 10.1039/F19858100355

سلام بچه ها
من سرچ کردم ولی دسترسی نداشتم
تو این تالار مطرح کنید شاید بچه های دیگه پاسخگو باشن
http://www.www.www.iran-eng.ir/forumdisplay.php/363-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C-%D9%84%D8%A7%D8%AA%DB%8C%D9%86

sm64

عضو جدید
سلام
دوستان گرفتن مقاله از سیویلیکا حتی برای اعضا هم هزینه داره؟

amir ghasemiyan

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
مخواستم بگم یه مقاله علمی خوب مرتبط با مهندسی شیمی چه میتونه باشه زبانش هم برام فرقی نداره:que:

دوست عزيز رشته مهندسي شيمي دامنه گسترده اي داره.
هر زمينش هم يه دنياي قشنگه و مقالات خيلي خوبي هم داره
شما بايد ببني علاقت به چه زمينه اي هست. در ضمن اگه اسم مقاله خاصي رو هم ميخواين ميتونين اينجا درخواست بدين

[h=3]·▪•●مقالات درخواستی●•▪·[/h]
[h=3] مقالات درخواستي از ScienceDirect[/h]

سرمد حیدری

مدیر تالارهای مهندسی شیمی و نفت
مدیر تالار

در قسمت مقالات مهندسی شیمی در مورد اکثر موضوعات مهندسی شیمی مقاله موجوده

s_z_a

عضو جدید
تحقیق

تحقیق

سلام بچه ها میشه در رابطه با منابع و روش های اندازه گیری ویسکوزیته مواد نفتی کمکم کنید.ممنون میشم

niloo-far

عضو جدید

hamidrezachemeng

کاربر فعال
درخواست راهنمایی برای یافتن فرصت های پژوهشی و تحقیقاتی

درخواست راهنمایی برای یافتن فرصت های پژوهشی و تحقیقاتی

سلام دوستان.من نمیدونم این تاپیک رو کدوم قسمت باید جا بدم تنها دلیلی که مطلبم رو به صورت تاپیک میزنم و تو بخش سوالات مطرح نمیکنم اینه که قبلا تو اون بخش در مورد مطالب مختلف پرسیدم و جواب درست و حسابی نگرفتم. بگذریم و برم سر اصل مطلب

به عنوان فردی که در شرایط کاری اقماری به سر میبرم به شخصه احساس میکنم بخش زیادی از عمرم داره به بیهودگی و بطالت میگذره. دوست دارم از فرصتهام خوب استفاده کنم از فرصت دو هفته تعطیلی و فرصت های خالی شبکاری. کارهای تحقیقاتی و پژوهشی رو خیلی دوست دارم و بخاطر همین علاقه حتی آزمون دکترا هم شرکت کردم هرچند مصاحبه ها خیلی راضی کننده نبود حداقل واسه خودم. دنبال جایی هستم که بتونم پروژه های تحقیقاتی و مطالعاتی انجام بدم نه به عنوان شغل و برای کسب درآمد فقط واسه مفید بودن زمان های خالی خودم و اینکه دچار اون لختی و یاری به هرجهتی و تنبلی ناشی از کار اقماری نشم. خواهش میکنم راهنماییم کنین چه جوری میتونم این فرصتها رو برای خودم ایجاد کنم و بتونم تو زمینه های مرتبط با مهندسی شیمی به صورت تنها یا ترجیحا" تیمی پژوهش و تحقیق کنم؟کجاها باید بگردم و کجاها موقعیت های پژوهشی وجود داره؟
ممنون میشم از راهنماییهای با ارزش دوستان

بالا