حرارت 78-ترمو83-سیالات 55-کنترل67-جرم عملیات 79-راکتور78-ریاضیات79-زبان سفید-معدل موثر19.2درسا و تراز دوستتون رو ندارین که رتبه 2 شدن؟
البته ترازمهم نه درصد
حرارت 78-ترمو83-سیالات 55-کنترل67-جرم عملیات 79-راکتور78-ریاضیات79-زبان سفید-معدل موثر19.2درسا و تراز دوستتون رو ندارین که رتبه 2 شدن؟
سلام
کسی میدونه ارتفاع دود خروجی از stack رو چجوری اندازه میگیرند؟
حرارت 78-ترمو83-سیالات 55-کنترل67-جرم عملیات 79-راکتور78-ریاضیات79-زبان سفید-معدل موثر19.2
البته ترازمهم نه درصد
سلام.من میخوام امسال حتما ارشد قبول شم.لطفا راهنماییم کنید
ایشالا بزودی یه برنامه که مال پارسه هست رو روی سایت فرار میدم.
چشم.بزودیه زود میذارم.ممنون مهردادجان اگر یه لطف بزرگ بکنید و هر چه زودتر بذارید این برنامه رو بی نهایت ممنون میشم![]()
منظورتون این هاستممنون مهردادجان اگر یه لطف بزرگ بکنید و هر چه زودتر بذارید این برنامه رو بی نهایت ممنون میشم![]()
نه.من یه برنامه گرفتم که اونو میذارم.ایشالا امشب.که شامل مقدمات برنامه ریزیه و یه برنامه ی هفتگیه.
سلام.خوش اومدین.راستش اینکه بگم چی بخونین سخته.اگه یه نگاه به نظرات قبلی بکنین ،دوستان منابع مختلفی رو پبشنهاد دادن.کلا اینو همیشه گفتم که مهم نیست که از چه منبعی میخونین مهم اینه که چطوری و با چه هدفی میخونین.سلام.من تازه اومدم.راهنماییم کنید لطفا.چطوری و چه منابعی رو واسه ارشو بخونم که امسال حتما قبول شم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
http://www.springerlink.com/content/p71975228n6154k3/
باتشکر از لطف شما
آره.این برنامه براساس روزی ۶ساعته.بچه ها میتونن مقدار ساعت و تعداد درسارو تغییر بدن.میتونیم به عنوان پیشنهاد برنامه آقا مهرداد رو ببینیم، اگه خواستیم اصلاحش می کنیم اگه هم نه که خودمون می نویسیم با هم
واقعاممنونم عالیه من که باهمین پیش میرمسلام دوستان.اين دو تا فايل رو گذاشتم براتون.يكي مقدمات برنامه ريزيه و اون يكي برنامه ي هفتگيه.اميدوارم مفيد باشه.
سلام.خوش اومدین.راستش اینکه بگم چی بخونین سخته.اگه یه نگاه به نظرات قبلی بکنین ،دوستان منابع مختلفی رو پبشنهاد دادن.کلا اینو همیشه گفتم که مهم نیست که از چه منبعی میخونین مهم اینه که چطوری و با چه هدفی میخونین.
از این دوتا فایلی که گذاشتم میتونید برای شروع استفاده بکنید.merc....
سلام دوستان.اين دو تا فايل رو گذاشتم براتون.يكي مقدمات برنامه ريزيه و اون يكي برنامه ي هفتگيه.اميدوارم مفيد باشه.
مرسی مهرداد جان رنامه فوق العاده ی بود ممنونسلام دوستان.اين دو تا فايل رو گذاشتم براتون.يكي مقدمات برنامه ريزيه و اون يكي برنامه ي هفتگيه.اميدوارم مفيد باشه.
بسیار عالی.ایشالا که با تمام قوا بچه ها بخونن.من ازصمیم قلبم موفقیت مهندسان شیمی رو آرزو دارم.من از این به بعد همراهتون هستم.به امید موفقیت همه دوستان عزیز
خواهش میکنم امیدوارم مفید واقع بشه.مرسی مهرداد جان رنامه فوق العاده ی بود ممنون