باشه
فعلا پس تا نفرات بعدی اضافه بشن، تا پایان تیرماه رفع اشکال سیالات(3 فصل اول) و ترمو1 و 3فصل اول حرارت خوبه؟
موافقمبه نظرم پارسه جامعه آماری خوبی حداقل برای رشته ما نداره
سال قبل جامعه آماریش حدود 1100 بود که خیلی کمه!
کیا شروع کردن برای امسال خوندن؟بیاین برنامه رفع اشکال هم بزاریم که به هم کمک کنیم.مثلا آخر هر هفته
من راستش از رفقام پرسیدم که دو رقمی بودن گفتند راهیان بخون ، توی ترمو و حرارت دو تا شون گفتند پوران.خودمم همینا رو گرفتم و به جز کتاب بهمنیار جرم بقیه رو از اینا می خونم فقط ! یه چیز به نظر من کتاب اونقدرها هم مهم نیست مهم خود فرده البته کتابا همونطور که دوستمون گفت بیشتر بدرد کسایی می خوره که پایه و اشراف روی دروس کارشناسی دارند و گرنه بحث رفرنس پیش میاد و ... خدا صبرش بدهعلیکم السلام
سلام بچه هامیخوام برم برای حرارت -ریاضی-جرم مدرسان شریف بخرم به نظرتون چه طوره ؟میشه روش حساب کرد؟
رفع اشکال که انشالله خوبه فقط برنامشو حالا چطور اجرا باید کنیم ؟ بلد جمع کی هست ؟منم امسال شروع کردم به خوندن.با این برنامه ی رفع اشکال خیییییییییییییییلی موافقم
من دیروز پارسه ثبت نام کردم ازمون هاش فقط 490 هزار تومن شد کتاباشم گفتند تا نیمه ی مرداد می دن که جدا 180 تومنه یعنی روی هم 670 در مورد کلاس ها من شخصا به کلاس اعتقاد ندارم پارسالم از دوستان یکی رفته بود کلاسای پارسه شرکت کرده بود توی ترمو اونو زیر 50 زد.اما تا جایی که شنیدم کلاسای پارسه خصوصا اونایی که تضمینیه خوبه. برای غیر تهرانی ها هم کلاساشو انلاین به صورت ویدئو کنفرانسی برگزار می کنه بیشتر هم جنبه ی تست و رفع اشکال داره.دوستان من واقعا گیج شدم، زمانی که میخواستیم کنکور کارشناسی شرکت کنیم، تو شهر یه وحدت رویه ای وجود داشت که مثلا میگفتن فلان اموزشگاه خوبه! ولی حالا گیر کردی بین چند تا اسم: پارسه، ماهان، اکسین، سنجش و دانش، مدرسان شریف و...
رتبت چند شد عزیز؟سلام
هر كس اين پست رو خوند بدونه من يكسال جون كندم ولي انگيزه نبود معدلم 18.5 بود ولي انگيزه نداشتم با اينكه يك سال و نيم شبانه روزي تست ميزدم اونقدر تست زده بودم كه ميدونستم چي قراره امسال بياد ولي انگيزه نداشتم
انگيزه نداريد خودتون رو اذيت نكنيد اينم يه نصيحت دوستانه
سلام در مورد "خشک کن رتاری" اگه مطلبی دارید کمکم کنید ممنون میشم
منظور farid_ppe این بود که انگیزه مهم ترین چیزه.شاید کم بخونی اما اگه با انگیزه بخوبی جوابی میده که نگو.منظور بدی نداشت.خودم توی کنکور شیمی رو همینجوری میخوندم.انگیزه اصل کار ما برای موفقیته.
من متوجه این قسمت از حرفتون نمیشم.سلام علیکم
موافقم![]()
منم از فردا می خواهم شروع کنم به مطالعه اگه خدا بخواد ،می گم تا اخر تیر جرم و سیالات و ترمو 1 بخونیم رفع اشکال کنیم چطوره؟
من راستش از رفقام پرسیدم که دو رقمی بودن گفتند راهیان بخون ، توی ترمو و حرارت دو تا شون گفتند پوران.خودمم همینا رو گرفتم و به جز کتاب بهمنیار جرم بقیه رو از اینا می خونم فقط ! یه چیز به نظر من کتاب اونقدرها هم مهم نیست مهم خود فرده البته کتابا همونطور که دوستمون گفت بیشتر بدرد کسایی می خوره که پایه و اشراف روی دروس کارشناسی دارند و گرنه بحث رفرنس پیش میاد و ... خدا صبرش بده
رفع اشکال که انشالله خوبه فقط برنامشو حالا چطور اجرا باید کنیم ؟ بلد جمع کی هست ؟
من دیروز پارسه ثبت نام کردم ازمون هاش فقط 490 هزار تومن شد کتاباشم گفتند تا نیمه ی مرداد می دن که جدا 180 تومنه یعنی روی هم 670 در مورد کلاس ها من شخصا به کلاس اعتقاد ندارم پارسالم از دوستان یکی رفته بود کلاسای پارسه شرکت کرده بود توی ترمو اونو زیر 50 زد.اما تا جایی که شنیدم کلاسای پارسه خصوصا اونایی که تضمینیه خوبه. برای غیر تهرانی ها هم کلاساشو انلاین به صورت ویدئو کنفرانسی برگزار می کنه بیشتر هم جنبه ی تست و رفع اشکال داره.
مدرسان دوستان من توی پلیمر همشون هستند تقریبا مهندسای شیمی که من می شناسم دور و ورم به جز یه اکسین و یه ماهان همه اومدند پارسه بچه های پارسال ما هم همه پارسه بودند
من خودم سوالای 5 سال اخیر ازمون های پارسه رو از یکی از دوستام گرفتم به هماره خلاصه برداری های رفیقمو از راهیان و پارسه به نظرم زیاد درگیر این مسائل نشو به یه موسسه اعتماد کن (گرچه پارسه یکم موجه تر هست) فوقش خراب کنیمم دیواری کوتاه تر از اینا نیست می ندازیم گردن اینا خراب کردنمونو
رتبت چند شد عزیز؟
می گم اخوی خدا رحم کرد شما انگیزه نداشتی که 1.5 سال شبانه روز تست می زدی و گرنه انگیزه داشتی با این پشتکار خدای ناکرده هلاک می شدی.خب انگیزه نداشتی چی باعث می شد تست بزنی؟چرا تست می زدی سربازی ای کار ازادی جایی می رفتی با این سخت کوشی الان وضعت توپ بود![]()
شما موافق نیستید کتاب به کتاب پیش بریم؟مثلا هر دو هفته یه کتاب؟باشه
انگار شدیم سه نفر
سه فصل اول سیالات و سه فصل اول حرارت و فصل اول ترمو1 خوبه؟
میرسی
سلام علیکم. خدای نا کرده نمی گم برادرمون دروغ می گن یا تمسخر بلکه دیدم این عزیز جو سوال بر انگیزییعنی چی؟یعنی دوسته ما الکی گفته؟من راستش از لحنتون خوشم نیومد یجور دوپهلو حرف زدین.هرکس هرچی توی این پست میگه برای راهنماییه دیگرانه.قرار نیست ما بیایم تحلیلشون کنیم و نقد کنیم و حتی پیشنهاد بدیم.خداروشکر همه عاقلن.میدونن منظور از حرفا چیه.
سه نفر منظور کین. من پیشنهاد می کنم یه دیدی به جرمم بزنیم. من از جرم شروع می کنم با کتاب دکتر بهنمیار بعد راهیان.باشه
انگار شدیم سه نفر
میرسی
باشه
انگار شدیم سه نفر
میرسی
این نظر شخصیه منه:شما باید چندتا درس رو در طول روز بخونی چون اینجوری تفاوت بین درسا باعث میشه که خسته نشین از یه درس و درضمن سرعت پیشرویتون بالا میره.روزی بین ۴تا۵ درس رو بذارین وبخونین.میتونین برای کمک از بودجه بندی درسا از سایت پارسه کمک بگیرید.سلام تاپيك جالبي راه انداختيد ممنون از همتون چندتا سوال داشتم
به نظر شما چطوري بخونم بهتره يه درس رو شروع كنم تمومش كنم برم سراغ درس بعدي يا فصل به فصل از هر درس
به نظر شما براي رياضي چي بخونم چه كتابي بهتره دانشگاه جزوه هاي استادهام كه به درد نميخورد
كوم انتشارات پوران يا راهيان يا.......كدوم به نظرتون بهتره؟
بشما موافق نیستید کتاب به کتاب پیش بریم؟مثلا هر دو هفته یه کتاب؟
ب
هتره محدود به یه درس نباشیم.هم دیرتر خسته میشیم و هم بقیه درسا کنار نمیمونن.من همشونو از راهیان می خونم
ترمو1 و سیالات سه فصل اول خوبه؟دیگه کمتر باشه، خوب نیس
ایشالا بزودی یه برنامه که مال پارسه هست رو روی سایت فرار میدم.دوستای خوبم اگر ممکنه یکی یه برنامه برا همه درسا بذاره تا همگی با هم پیش بریم و بدونیم تا کی تموم میشه تا خیالمونم راحت باشه.