درخواست های مرتبط با | پرسش های درسی مهندسی شیمی

kabviz

عضو جدید
سلام ...
من رشته ام مهندسی شیمی نیست و الان تو کارشناسی دارم راکتور میخونم .... ولی دوست دارم ارشد مهندسی شیمی بخونم .... از اون هایی که این رشته رو خوندند میخواستم که دوستانه کمکم کنند و منابع ارشد رو کامل بهم معرفی کنند و یا اگه جزوه ی خوبی یا کتابی که بتونه کمکم کنه رو معرفی کنند ........ همین !
 

shahram_1981b

عضو جدید
modeling of second stage reactor of hydrogenation pyrolysis gasoline
سلام من به اين مقاله نياز مبرم دارم.
كسي ميتونه كمك كنه؟
ممنون
 

Mohammad.aryan

اخراجی موقت
علاوه بر چند مورد استثنائی سوپر کامپیوترهای دنیا
که معماری شان مانند معماری سوپر کامپیوتر دانشگاه استانفورد بوده و حالت انحصاری ندارد

بقیه سوپر کامپیوترهای مهم دنیا متعلق به قدرتهای بین المللی مانند چین فرانسه و امریکا هستند

کشور امریکا که سالها پیشرو سوپر کامپیوتر مجتمع بود
اخیرا به مکان دوم منتقل شده و کشور چین با ساخت بزرگترین سوپر کامپیوتر با بودجه
88 میلیون دلاری
با قدرت پردازش دو و نیم پتا فلاپ
دویست نفر در این مرکز مشغول به کار هستند که
هزینه برق و نگهداری از این سیستم سالیانه حدود 20 میلیون دلار بر آورد شده است

طبق اعلام دولت چین هدف اصلی از ساخت این سیستم اکتشافات نفتی و شبیه سازی ساخت هواپیما میباشد

برای اطلاعات بیشتر میتوانید لینک زیر را مطالعه نمائید

http://en.wikipedia.org/wiki/Tianhe-1A

اما اخیرا امریکا در رقابت برای ساخت ابر رایانه
اعلام نموده است با بودجه یکصد میلیون دلاری

سریعترین سوپر کامپیوتر جهان به قدرت پردازش بیست پتا فلاپ را خواهد ساخت
که به وزارت انرژی امریکا برای مدیریت هوشمند منابع انرژی در تصمیم گیریهای کلان ملی و بین المللی کمک خواهد نمود

که البته با توجه به اینکه امریکا دارای چاههای نفتی بسیار زیادی میباشد که ظاهرا تا ده سال دیگر منابع انها تمام خواهد شد
این اقدام دور از انتظار نیست

ولی در مقایسه با سیستم ابر رایانه بیست پتا فلاپ که با بودجه یکصد میلیون دلاری قرار است ساخته شود

یک ابر رایانه ملی دانشگاه امیر کبیر میتواند به قیمتی معادل

445 میلیون تومان ساخته شود
بیست پتا فلاپ یکصد میلیون دلار
یک پتا فلاپ پنج میلیون دلار
یک ترا فلاپ پنج هزار دلار
89 ترا فلاپ ضرب در پنج هزار دلار میشود
445 میلیون تومان

گرچه بنا به دلایل اقتصادی هر ترا فلاپ را میتوان به قیمت خیلی کمتر از پنج هزار دلار تولید کرد

و قیمت تمام شده در امریکا برای دولت امریکا گران تر است
 

Mohammad.aryan

اخراجی موقت
نسل جدید ابر رایانه های IBM شرکت IBM، که یکی از معدود شرکت های تولیدکننده ابررایانه‌های بسیار قدرت‌مند محسوب می شود، در تدارک ساختن نسل جدیدی از ابررایانه‌‌هاست.

این ابر رایانه که Mira نام دارد بر پایه نسل قبل ابررایانه‌های IBM یعنی Blue Gene استوار و از قدرت پردازشی ۱۰ پتافلاپ برخوردار خواهد بود.

قرار است این دستاورد جدید در لابراتوار ملی آرگون وابسته به وزارت انرژی ایالات متحده نصب و برای طیف گسترده‌ای از محاسبات پیچیده در رابطه با تحقیقات انرژی استفاده شود.

از این ابر‌رایانه در پیشبرد اهداف تحقیقاتی وزارت انرژی امریکا در رابطه با باتری‌های بسیار کم‌مصرف خودروهای الکتریکی، تحلیل رشد اقتصادی، تحلیل تغییرات وضعیت آب و هوا، کاوش‌های مرتبط با تکامل جهان‌ هستی استفاده خواهد شد.

Mira در سال ۲۰۱۲ به بهره‌برداری خواهد رسید و دو برابر از سریع‌ترین ابر‌رایانه حال حاضر جهان سریع‌تر خواهد بود.

ابررایانه حال حاضر موجود در مرکز تحقیقات آرگون قادر است ۵۰۰ تریلیون محاسبه را در ۱ ثانیه انجام دهد.

Mira با ۲۰ برابر قدرت محاسباتی بیشتر، خواهد توانست در یک ثانیه ۱۰ کوادریلیون پردازش را انجام دهد.

منبع:
http://www.iranjoman.com/thread-22530.html
 

Mohammad.aryan

اخراجی موقت
گزارش اختصاصی مهر / اعلام جزئیات ابررایانه ملی در دهه فجر/ جایگاه ابررایانه ایران در دنیا خبرگزاری مهر - گروه فناوریهای نوین: ایران براساس اظهارات معاون علمی ریاست جمهوری با اجرای طرح کلان تولید ابر رایانه ملی به جمع کشورهای دارای برترین ابر رایانه های دنیا می پیوندد که جزئیات این ابررایانه به گفته معاون علمی رئیس جمهور در دهه فجر اعلام خواهد شد. به گزارش خبرنگار مهر، ابر رایانه، رایانه ای است که از نظر ظرفیت پردازش و سرعت محاسبه از دیگر کامپیوترها قوی تر عمل می کند. اولین ابر رایانه ها در دهه 1960 طراحی شد.
ابر رایانه ها برای کارهایی که به محاسبات زیاد و دقیق نیازمند است مانند پیش بینی وضع هوا، نمونه سازی مولکولی برای محاسبه ساختارها و خصوصیات ترکیب های شیمیایی، مولکول های زیستی، شبیه سازی های فیزیکی مانند شبیه سازی هواپیما در تونل باد، تحقیقات در مورد جوش هسته ای و رمزگشایی به کار می رود.
اولین ابر رایانه در ایران در سال 1380 از سوی توسط محققان مرکز تحقیقات پردازش های فوق سریع دانشگاه صنعتی امیر کبیر به بهره داری رسید. محققان این مرکز این ابر رایانه را با بهره گیری از فناوری کلاستر با حافظه ای برابر 56 گیگا بایت و ظرفیت ذخیره سازی 5 هزار و 800 گیگا بایت به مرحله بهره برداری رساندند.
این ابر رایانه دارای حداکثر توان پردازشی 860 میلیارد عمل در ثانیه است این در حالی است که در قوانین تجارت جهانی، ابر رایانه های قوی تر از 190 میلیارد عمل در ثانیه به عنوان کالاهایی راهبردی محسوب می شوند.

سیستم عامل مورد استفاده در این سامانه، لینوکس است و یک نرم افزار نیز برای مدیریت، نظارت و کنترل سیستم توسط محققان مرکز تهیه شده است.

گام بعدی از سوی پژوهشگران پژوهشگاه دانشهای بنیادی برداشته شد. محققان این پژوهشگاه اولین ابر رایانه برای پردازش در حوزه نانو محاسباتی در پژوهشگاه دانشهای بنیادی را راه اندازی کردند. این ابر رایانه ظرفیت پردازش 500 گیگا فلاپ را دارد ولی محققان این پژوهشگاه امیدوارند بتوانند ظرفیت پردازش را تا یک ترا فلاپ ارتقا دهند.

این ابر رایانه، محققان و متخصصان حوزه نانومحاسباتی و فیزیک نظری را در مطالعات سیستمهای مولکولی و اتمی، ساخت حسگرهای فوق حساس برای تشخیص و درمان بیماریها، ساخت روباتهای بسیار کوچک، ساخت داروهای هوشمند، فیزیک زیستی و ساخت اتمهای مصنوعی یاری می دهد.

شبیه سازی روندهای دینامیکی، شبیه سازی انباشت هیدروژن از جمله قابلیتهای این ابر رایانه است. ضمن آنکه این سیستم امکان محاسبات 500 گیگا فلاپ محاسبه را دارد که با توافقهای صورت گرفته با ستاد ویژه توسعه فناوری نانو قرار است با افزایش دو برابری ظرفیت، قدرت پردازش اطلاعات این مرکز به یک ترا فلاپ (10 به توان 12 عملیات در ثانیه) برسد.
ابررایانه ایران در میان 500 ابر رایانه برتر دنیا
دکتر نسرین سلطانخواه معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری چندی پیش از اجرای طرح کلان تولید ابر رایانه ملی توسط محققان کشور خبر داد و اظهار داشت: طرح کلان ابر رایانه ملی با مرکزیت دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دانشگاه صنعتی اصفهان اجرا می شود.
به گفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اجرای طرح کلان تولید ابر رایانه ملی، ایران به جمع کشورهای دارای برترین ابر رایانه های دنیا می پیوندد و در لیست 500 ابر رایانه دنیا برتر دنیا قرار می گیرد.
دکتر سالار آملی معاون معاون علمی رئیس جمهور در گفتگو با خبرنگار مهر درباره جزئیات این طرح با بیان اینکه طرح ابر رایانه از جمله طرحهای کلان ملی است گفت: جزئیات تولید ابر رایانه ملی در دهه فجر اعلام خواهد شد
10ابررایانه برتر جهان در سال 2010


کشور سرعت نام رتبه
چین 2.57 پتافلاب Tianhe-1A 1
آمریکا 1.76 پتافلاب XT5 Jaguar 2
چین 1.27 پتافلاب Nebulae 3
ژاپن 1.19 پتافلاب Tsubame 2.0 4
آمریکا 1.05 پتافلاب XE6 Hopper 5
فرانسه 1.05 پتافلاب Tera 100 6
آمریکا 1.04 پتافلاب Roadrunner 7
آمریکا 0.83 پتافلاب Kraken XT5 8
آلمان 0.82 پتافلاب Jugene 9
آمریکا 0.81 پتافلاب Cielo 10

منبع:
خبر گزاری مهر
http://www.mehrnews.com/fa/NewsDetail.aspx?NewsID=1209591
 

Mohammad.aryan

اخراجی موقت
ایران، صاحب 108 و 160اُمین ابررایانه‌های برتر جهان
دانش > فناوری اطلاعات - با راه‌اندازی ابررایانه‌های دانشگاه‌های صنعتی امیرکبیر و صنعتی اصفهان و ثبت رتبه‌های 108 و 160 قوی‌ترین ابررایانه‌ها به نام ایران، کشورمان به جمع ده قدرت اول صاحب فناوری ابررایانه در جهان پیوست.

دو ابررایانه ارم و شیخ‌بهایی که به همت پژوهشگران دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دانشگاه صنعتی اصفهان ساخته شده‌اند، صبح امروز چهارشنبه چهارم اسفندماه در ویدیوکنفرانسی توسط آقای دکتر احمدی‌نژاد افتتاح شد.

پروژه ابررایانه ارم با 80میلیارد ریال سرمایه‌گذاری معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری و دانشگاه صنعتی امیرکبیر از اوایل سال 88 آغاز و با مشارکت تیمی 20 نفره از دانشکده‌های برق و کامپیوتر این دانشگاه با مدیریت دکتر سیداحمد معتمدی و دکتر محمدکاظم اکبری پس از 22 ماه تلاش طراحی و ساخته شده است.

شایان ذکر است قویترین ابررایانه جهان تیانهه-A در چین است که سرعت پردازش آن در اوج عملکرد معادل 1.2 پتافلاپ (1200 ترافلاپ) گزارش شده و برای ساخت آن 88 میلیون دلار هزینه شده است.

منبع:
خبر انلاین
http://www.khabaronline.ir/news-132345.aspx
 

Mohammad.aryan

اخراجی موقت
رتبه 108دنیا برای ابررایانه ایران

4 اسفند 1389 - مهر- مرکز پردازشهای فوق سریع دانشگاه صنعتی امیرکبیر به بهره برداری رسید و با توجه به اینکه 500 ابررایانه اول دنیا معرفی شده‌اند این ابررایانه کشورمان در رتبه 108 قویترین ابررایانه‌های دنیا قرار می‌گیرد. به این ترتیب نام ایران در زمره چند کشور قوی سازنده کامپیوترهای سریع ثبت شد.
ابررایانه امیرکبیر با بیش از 20 سال تجربه در طراحی سیستم‌های کامپیوتری سریع و ابررایانه‌ها صبح امروز چهارشنبه افتتاح می شود. این پروژه با سرمایه گذاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و دانشگاه صنعتی امیرکبیر از اوایل سال 88 آغاز شد. این سیستم با مشارکت دانشکده‌های برق و کامپیوتر این دانشگاه با مدیریت دکتر سیداحمد معتمدی و دکتر محمدکاظم اکبری طراحی و ساخته شده است.
این ابررایانه دارای ریزپردازنده‌ای با 288 عدد گره پردازشی با طراحی همگن و دارای بیش از 4 هزار و 600 هسته پردازشی است.
جمع قدرت محاسباتی این ابررایانه 89 میلیارد عملیات در ثانیه است که شامل 5/42 ترافلاپس پردازنده‌های اصلی و 5/46 ترافلاپس پرازنده‌های کمکی است.

با توجه به اینکه 500 ابررایانه اول دنیا معرفی شده‌اند این ابررایانه دانشگاه صنعتی امیرکبیر در رتبه 108 قوی‌ترین ابررایانه‌های دنیا قرار می‌گیرد. به این ترتیب نام ایران در زمره چند کشور قوی سازنده کامپیوترهای سریع در دنیا ثبت می‌شود چرا که این سیستم حتی بدون در نظر گرفتن پردازنده های کمکی نیز در بین 500 ابررایانه اول دنیا قرار خواهد گرفت.

شبکه ارتباطی این ابررایانه با سرعت 40 مگابیت در ثانیه عمل می‌کند و حجم حافظه اصلی آن به بیش از 9 ترابایت می‌رسد. ظرفیت ذخیره سازی فعلی آن نیز 160 ترابایت (هزار میلیارد بایت) است.

این ابررایانه قابلیت اتصال به شبکه ابررایانش ملی (گرید) را دارد و می‌تواند نظارت یکپارچه بر اجزای سخت افزاری و سخت افزاری داشته باشد.
این مرکز پردازش فوق سریع همچنین قابلیت ارائه خدمات به دانشگاه‌ها، مراکز تحقیقاتی و مراکز صنعتی کشور را دارد و در آینده نزدیک دامنه آن به کلیه مراکز علمی منطقه نیز گسترش می‌یابد.
این ابررایانه همچنین قادر است مسائل عملی و مهندسی را که نیاز به محاسبات قوی و پیچیده دارد حل کند به همین دلیل از آغاز طراحی این سیستم یک تیم متخصص بر روی پیاده سازی نرم افزارهای مورد نیاز مراکز عملی و دانشگاهی و همچنین بخش صنعت فعالیت می‌کنند به طوری که تا کنون بیش از 60 نرم افزار کاربردی مانند نرم افزارهای مهندسی، نرم افزارهای دینامیک مولکولی، نرم افزارهای ERPو CRN، نرم افزارهای RENDERINGو نرم افزارهای پایگاه داده‌ها بر روی این سیستم نصب شده است.

منبع:
http://itiran.com/?type=news&id=14097
 

Mohammad.aryan

اخراجی موقت
اختصاصی مهر /

جزئیات 2 ابررایانه ملی/ ابررایانه ایران در لیست500 ابر رایانه برتردنیا دو ابررایانه - مرکز ابررایانه - فردا چهارشنبه چهارم اسفند ماه توسط رئیس جمهور و با حضور اعضای هیئت دولت به صورت ویدئو کنفرانس رونمایی می شوند تا ایران به جمع کشورهای دارنده ابررایانه های برتر دنیا بپیوندد. در این گزارش جزئیات این دو مرکز ابررایانه منتشر شده است. به گزارش خبرنگار مهر، ابر رایانه (Supercomputer) به رایانه ای اطلاق می شود که دارای ظرفیت محاسباتی بالایی است. این نوع ابر رایانه ها برای اولین بار توسط مجله "نیویورک ورلد" برای جدول سازیهای IBM در دانشگاه کلمبیا به کار رفت.
ابر رایانه ها به دلیل به کارگیری طرح های ابتکاری و جدید با سرعتی بیشتر از رایانه های متداول کار می کنند. این طرحها آنها را قادر می سازند تا بسیاری کارها را به صورت موازی انجام دهند. حافظه این رایانه ها به گونه ای تنظیم شده است تا هر میزان داده را در کمترین زمان پردازش و ذخیره کند.
با توجه به کاربردهای وسیع این سیستم ها در حوزه هایی چون تحقیقات آب و هوایی، نمونه سازی مولکولی و محاسبه ساختارها و خصوصیات ترکیب های شیمیایی، شبیه سازیهای فیزیکی و تحقیقات در مورد جوش هسته ای و رمزگشایی در سالهای اخیر اقداماتی در جهت طراحی و تولید ابر رایانه ها در مراکز پژوهشی و دانشگاهی صورت گرفت که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد:
ابر رایانه پژوهشگاه دانشهای بنیادی با توان پردازشی یک ترا فلاپ (1012 پردازش در ثانیه)
ابر رایانه دانشگاه صنعتی شریف با توان پردازشی 2 ترافلاپ
ابر رایانه دانشگاه علم و صنعت
ابر رایانه دانشگاه صنعتی امیرکبیر
ابر رایانه دانشگاه صنعتی اصفهان

به گزارش مهر، به دنبال تلاشهای محققان کشور، ایجاد مرکز ابررایانه ملی به عنوان پروژه کلان از سوی معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری تعریف شد که فردا چهارشنبه شاهد افتتاح دو مرکز ابر رایانش خواهیم بود. با راه اندازی این دو مرکز ایران در لیست 500 ابر رایانه دنیا قرار می گیرد.
جزئیات مرکز ابر رایانه دانشگاه صنعتی اصفهان

دکتر محمد اسماعیل گلشن همدانی در گفتگو با خبرنگار مهر به ویژگیهای این ابررایانه اشاره کرد و افزود: این ابر رایانش قادر به انجام 34 هزار میلیارد عملیات محاسباتی در ثانیه است و پردازنده های گرافیکی آن قادر است بیش از 32 بیلیارد عملیات در هر ثانیه را انجام دهد.
وی ادامه داد: حافظه محاسباتی این سیستم بیش از 7 هزار و 500 گیگابایت بوده و حجم ذخیره سازی که در این سامانه پیش بینی شده در حال حاضر به بیش از 30 هزار گیگابایت می رسد که متناسب با نیاز صنایع امکان افزایش نامحدود این فضا نیز در آینده وجود خواهد داشت.

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان، سرعت ارتباطی این سامانه را برابر 40 گیگابیت بر ثانیه دانست و یادآور شد: طراحی غیر همگن این سامانه سبب شده است که تقریبا تمام پروتکل های پردازش موازی و شاخه های مختلف علوم را پشتیبانی و امکان استفاده سریع و بهینه تمامی نرم افزارها را در این زمینه فراهم کند.

گلشن همدانی، مهمترین کاربردهای ابرریانه ها را در رفع تنگناهای محاسباتی پیشرفته در کشور ذکر و خاطرنشان کرد: با طراحی، نصب و راه اندازی سامانه ملی ابررایانش در دانشگاه صنعتی اصفهان، توان محاسباتی کشور در صنایع بزرگ، مراکز علمی و پژوهشی و دانشگاه های کشور افزایش می یابد.

وی با بیان اینکه مرکز ملی ابررایانش دانشگاه صنعتی اصفهان با اعتباری بالغ بر 25 ملیارد ریال ایجاد شده است اضافه کرد: با توجه به اینکه این سامانه و خدمات آن برای کاربران و صنایع ناشناخته است، از این رو یک پرتال پیشرفته توسط متخصصان داخلی برای معرفی خدمات این مرکز طراحی شده است که امیدواریم با بهره برداری از این سامانه خدمات آن در دسترس متقاضیان قرار گیرد.

مرکز ابر رایانه دانشگاه صنعتی امیرکبیر

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز در گفتگویی با مهر با اشاره به اجرای پروژه ابر رایانه ملی در این دانشگاه توضیح داد:
این ابررایانه که قرار است ایران را در جمع کشورهای دارای برترین ابر رایانه های دنیا قرار دهد، دارای توان پردازشی 34 میلیارد عملیات در ثانیه و سرعتی برابر 40 گیگابایت است.

وی یاداور شد: کلیه دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی و پژوهشی کشور برای انجام کارهای علمی و پژوهشی خود که به پردازشهای سریع و با حجم بالا نیاز دارند می توانند با اتصال به شبکه ابررایانه ملی اطلاعات مورد نیاز خود را دریافت کنند.

برگزاری مراسم رونمایی به صورت ویدئو کنفرانس


به گزارش مهر، دو مرکز ابر رایانش دانشگاه های صنعتی اصفهان و امیرکبیر به طور همزمان و به صورت ویدئوکنفرانس از سوی رئیس جمهوری و با حضور هیئت دولت فردا چهارشنبه 4 اسفندماه رونمایی می شود.


ابررایانه های برتر دنیا کدامند

به گزارش مهر، انتشار مجدد لیست جدید 500 ابررایانه قدرتمند جهان، برتری ابررایانه "تیانهه 1A" کشور چین را به صورت رسمی به تایید رساند و اکنون ابرارایانه جاگوار کشور آمریکا دیگر برترین ابررایانه جهان نیست.

تیانهه از حداکثر سرعت 2.57 پتافلاب برخوردار است، سرعتی 50 درصد بیشتر از 1.76 پتافلاب ابررایانه جاگوار و به این شکل آمریکایی ها برای رسیدن به رتبه اول جهان در این زمینه بسیار مهم و حیاتی از کشور چین به شدت جا ماندند.

انتشار گزارشهای تایید نشده درباره برتری "تیانهه 1A" از اواخر ماه اکتبر آغاز شد و از آن زمان تا به حال هیچ ابررایانه دیگری نتوانسته خود را به سطح تیانهه رسانده و آن را از میدان به در کند. این ابررایانه که در مرکز ابررایانه ای ملی چین در "تیانژین" قرار گرفته است، بیشترین بخش قدرت پردازشگرانه خود را از تراشه هایی تامین می کند که معمولا در کارتهای گرافیک به کار گرفته می شوند. چینی ها قصد دارند از تیانهه برای پیش بینی آب و هوا و جستجوی میدانهای نفتی زیر آبی استفاده کنند.

از میان چهار ابررایانه برتر لیست جدید، سه ابررایانه از تراشه های کارت گرافیک استفاده می کنند و در مقابل ابررایانه جاگوار که تیانهه 1A با سرعت بالای خود آن را تا رتبه دوم به پایین کشانده است، بیشتر بر پایه CPU های سنتی فعال است.

هفت ابررایانه برتر لیست جدید از توانایی انجام یک پتافلاب محاسبات که با انجام هزار تریلیون محاسبه در ثانیه برابر است، برخوردارند. این لیست همچنین نشان می دهد آمریکا در رتبه بندی ابرقدرتهای رایانه ای جهان در حال تنزل است زیرا تنها پنج دستگاه از 10 دستگاه برتر به آمریکا تعلق دارد، در حالی که در 10 رتبه اول لیست سالهای گذشته نام این کشور نامی غالب به شمار می رفت.

با این حال آمریکا مقام خود را به عنوان کشور دارنده بیشترین ابررایانه های جهان همچنان حفظ کرده است و چین اکنون به مقاوم دوم دست پیدا کرده است، با این حال با توجه به اینکه آمریکا در میان 500 ابررایانه جهان 275 دستگاه داشته و چین توانسته تنها 42 ابررایانه خود را در این لیست بگنجاند، می توان گفت این کشور برای برتری یافتن کامل بر آمریکا هنوز راه درازی در پیش دارد.

جدول 10 ابرررایانه برتر جهان که طی هفته گذشته در قالب لیست جدید 500 ابررایانه برتر جهان منتشر شده، به شرح زیر است:
کشور سرعت نام رتبه چین 2.57 پتافلاب Tianhe-1A 1 آمریکا 1.76 پتافلاب XT5 Jaguar 2 چین 1.27 پتافلاب Nebulae 3 ژاپن 1.19 پتافلاب Tsubame 2.0 4 آمریکا 1.05 پتافلاب XE6 Hopper 5 فرانسه 1.05 پتافلاب Tera 100 6 آمریکا 1.04 پتافلاب Roadrunner 7 آمریکا 0.83 پتافلاب Kraken XT5 8 آلمان 0.82 پتافلاب Jugene 9 آمریکا 0.81 پتافلاب Cielo 10


بر اساس گزارشی که چند ماه پیش در کنفرانس بین المللی ابررایانه ای 2010 در هامبورگ آلمان ارائه شد ابررایانه جاگوار در رتبه اول، ابررایانه Nebulae چین رتبه دوم، و ابررایانه رادرانر شرکت IBM رتبه سوم را به خود اختصاص داده بودند و تعداد مالکیت ابررایانه های آمریکا از 500 ابررایانه برتر جهان 282 دستگاه بود، اما همانطور که در لیست جدید دیده می شود، جاگوار از رتبه اول به دوم، Nebulae از رتبه دوم به سوم و رادرانر از رتبه سوم به هفتم تغییر مکان داده اند. همچنین تعداد ابررایانه های آمریکایی که در لیست برترینهای جهان جا گرفته اند از 282 به 275 ابررایانه کاهش پیدا کرده است.

ابررایانه ها امروز به حوزه ای فعال و رقابت خیز تبدیل شده اند و کشورهای زیادی تلاش دارند خود را هرچه سریعتر به این رقابت پرسرعت برسانند زیرا علاوه بر افزایش یافتن اعتبار ملی و قدرت فناوری، ابررایانه های قدرتمند می توانند توان عملیاتی محاسبات و مطالعات علمی کشورها را نیز به شکلی قابل توجه افزایش دهند.

ایران نیز قصد دارد پا به این میدان جهانی بگذارد و بر اساس آنچه معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و رئیس دانشگاه امیرکبیر اعلام کرده اند با اجرای طرح کلان تولید ابر رایانه ملی توسط محققان، ایران به جمع کشورهای دارای برترین ابر رایانه های دنیا می پیوندد و در لیست 500 ابر رایانه برتر جهان قرار خواهد گرفت.


منبع:
http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1258824
 

Mohammad.aryan

اخراجی موقت
سريعترين ابر رايانه جهان ساخته مي‌شود

جام جم آنلاين: ارتش آمريکا در نظر دارد با غلبه بر محدوديت هاي «قانون مور» رايانه اي با قدرت عملياتي
محاسبه يک کوئينتيليون (1000000000000000000 به توان دو) در ثانيه طراحي و توليد کند.



به گزارش مهر، آژانس پروژه هاي تحقيقاتي پيشرفته دفاعي يا دارپا اولين کمک هزينه هاي خود را
به شرکتهايي که ساخت اين فوق ابررايانه «اگزا فلاپي» را به عهده گرفته اند، اهدا کرده است.
يک اگزا فلاپ برابر يک ميليون تريليون محاسبه در ثانيه است.

چنين ابررايانه اي در برابر برترين ابررايانه جهان که تنها قدرت پردازش هزار تريليون محاسبه در ثانيه را دارد
بسيار قدرتمند است.
دارپا اعلام کرده انتظار دارد نمونه اوليه اين ابررايانه تا سال 2018 ارائه شود.


دارپا مي گويد پروژه تحقيقاتي اين مرکز براي تحليل دريايي از اطلاعات مورد نياز ارتش اين کشور آغاز شده است.
اين پروژه با نام اختصاري UHPC در تلاش خواهد بود سخت افزاري را توليد کند که بر محدوديت هاي کنوني رويکرد تکامل رايانه ها غلبه کند.


اين رويکرد به واسطه قانون مور توصيف مي شوند، قانوني که مي گويد تعداد ترانزيستورهايي که مي توانند بر
روي يک قطعه سيليکوني قرار بگيرند هر 18 تا 24 ماه دو برابر خواهد شد که چنين سرعت بالايي در افزوده شدن
تعداد ترانزيستورها محدوديت هاي فيزيکي را به وجود مي آورند که به تدريج قانون مور را به پايان خواهد رساند.

براي غلبه بر اين محدوديت بايد تراشه هايي طراحي و ساخته شوند که ميزان مصرف انرژي آنها در هر محاسبه
به اندازه قابل توجهي کم و پايين باشد. هدف نهايي اين پروژه بازخلق محاسبات رايانه اي است.


شرکت هاي بزرگي مانند اينتل، Nvidia، MIT و لابراتوار ملي سانديا شرکت هايي هستند که از حمايت مالي دارپا براي خلق اين ابررايانه استفاده خواهند کرد.

منبع:
http://www.jamejamonline.ir/newstext.aspx?newsnum=100882821974


 

Mohammad.aryan

اخراجی موقت
اولين ابر رايانه شخصي جهان توليد شد

جام جم آنلاين: ابر رايانه تسلا ، اولين ابر رايانه شخصي در جهان با سرعتي 250 برابر سرعت رايانه هاي
شخصي معمولي توسط يکي از بزرگترين شرکتهاي رايانه اي توليدشده است. توليد كننده اين ابر رايانه اميدوار
است كه به زودي عرضه آن با استقبال كاربران مواجه شود.



شرکت NVIDIA اولين ابر رايانه شخصي جهان را با سرعتي 250 برابر سرعت رايانه هاي معمولي توليد و به بازار عرضه کرده است.
ابر رايانه "تسلا" به قيمت بيش از چهار هزار پوند به فروش گذاشته شده است.


به گفته مقامات اين شرکت تسلا مي تواند در زمينه پزشکي به متخصصان براي پردازش سريع نتايج اسکن مغز و بدن
ياري رسانده و زمان آغاز درمانها را کوتاه کند.
همچنين استفاده از اين ابر رايانه در زمينه هاي علمي و شبيه سازي هاي رايانه اي براي توليد داروهاي خاص مي تواند مفيد واقع شود.


علاوه بر سرعت بالاي پردازش، تسلا نياز به محيطي بزرگ براي قرارگيري نداشته و ابعاد آن با ابعاد رايانه هاي
رايج که به صورت گسترده اي مورد استفاده مردم جهان قرار مي گيرد، برابري مي کند.


بر اساس گزارش تايمز آنلاين، اين رايانه ها براي اولين بار در آمريکا و سپس تا 4 دسامبر در دسترس کاربران در انگلستان قرار گرفتند.
همچنين توليد گسترده و فروش اين ابر رايانه براي اولين بار و به صورت ويژه به مراكز علمي و دانشگاهها به زودي آغاز خواهد شد.


متخصصان علوم رايانه اي بر اين باورند که ابر رايانه ها نيز مانند تلفنهاي همراه که در ابتدا تعداد اندکي از آنها
موجود بود و به تدريج زندگي بدون آنها غير ممکن شد، تدريجا توجه کاربران را به خود جلب کرده و استفاده از آن
در جهان به صورت گسترده اي افزايش خواهد يافت.


منبع:
http://www.jamejamonline.ir/newstext.aspx?newsnum=100956271512

 

Mohammad.aryan

اخراجی موقت



به غیر از همکاری در توسعه ابر رایانه بزرگ جهان با دانشگاه استانفورد

ما با چند گروه بین المللی شبیه سازی کننده فرایندهای شیمیائی همکاری خواهیم کرد

این گروه ها بیشتر در دانشگاههای اروپائی هستند که از جمله یکی از انها نرم افزاری را مشابه نرم افزار
ASPEN
برای شبیه سازی فرایندهای شیمیائی در حال تولید دارند که ما با پیوستن به این گروه

در تولید این نرم افزار علمی و دانشگاهی همکاری خواهیم داشت که برای ما یک تجربه علمی خیلی قوی خواهد بود


 

Mohammad.aryan

اخراجی موقت
پروژه بانک اطلاعاتی ترکیبات شیمیائی و مولکولهای شناخته شده دنیا
database of chemical molecules and their activities against biological assays.
پروژه ای است که تحت اداره ای به صورت زیر مجموعه
مرکز ملی اطلاعات بیوتکنولوژی
National Center for Biotechnology Information (NCBI),
مدیریت میشود که این مرکز نیز
تحت نظارت کتابخانه ملی داروئی
National Library of Medicine
اداره میشود
و این کتابخانه ملی نیز تحت نظارت انستیتو ملی بهداشت امریکا
National Institutes of Health (NIH)
اداره میگردد

از انجائی که دسترسی به این بانک اطلاعاتی برای عموم آزاد است
در پروژه مدل سازی شیمیائی سوپر کامپیوتر ما امکان اتصال به این بانک اطلاعاتی را
برای استفاده از فرمولهای فعل و انفعالات شیمیائی خواهیم داشت
سیستم موتور جستجوی مولکولی توسط یکی از دانشجویان دوره PHD بیوتکنولوژی دانشگاه میشیگان
در اختیار ما قرار خواهد گرفت.

در زیر به تصاویری از این سیستم نرم افزاری آورده میشود:









 

mani_faz

عضو جدید
خوب برای شروع خودم می گم که مهندسی شیمی در کارشناسی ارشد گرایش بیوتکنولوژی داره ولی تا اون جایی که من از همین سایت فهمیدم زمینه ی کاریش بیشتر در طراحی فرآیند ها هست .ولی شایداگر شیمی بخونم واحد های مرتبط تری بتونم بگذرونم.شما چی فکرمی کنید؟
 

kebrit

عضو جدید
از لطف همه دوستان متشکرم
-من دانشگاه رو انتخاب کردم (قبل از قبولی در شرکت گاز)
- دنبال یه راه حل میگردم چون به سیستمهای اداری آشنایی ندارم
-سعیم رو میکنم که هر دوش رو با هم ادامه بدم-اگه هم نشد مجبورم کار رو انتخاب کنم
 

hassan232

عضو جدید
خانم عزیز زیاد نگران کار نباش درست میشه
صبر وزفر هردو دوستان قدیمند...اگر صبرکنی نوبت زفر آید
سلام
فکر می کنم این جوری باشه
صبر و ظفر هر دو دوستان قدیمند
در اثر صبر نوبت ظفر آید
موفق باشید.
یا علی(ع)
 

مهندس هنرفر

عضو جدید
منابع کنکور ارشد

منابع کنکور ارشد

با سلام
میخواستم ببینم استاتیک و مقاومت مصالح جزو منبع ارشد هست؟
 

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با سلام
میخواستم ببینم استاتیک و مقاومت مصالح جزو منبع ارشد هست؟

سلام
کاش توی بخش مربوطه و تاپیک مربوطه سوالتون رو می‌گفتین

خیر
منابع کنکور ارشد مشخص هستند
زبان - عمومی و تخصصی
سیالات
ترمو
حرارت
راکتور
جرو و عملیات واحد
کنترل
ریاضیات
 

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام ...
من رشته ام مهندسی شیمی نیست و الان تو کارشناسی دارم راکتور میخونم .... ولی دوست دارم ارشد مهندسی شیمی بخونم .... از اون هایی که این رشته رو خوندند میخواستم که دوستانه کمکم کنند و منابع ارشد رو کامل بهم معرفی کنند و یا اگه جزوه ی خوبی یا کتابی که بتونه کمکم کنه رو معرفی کنند ........ همین !

درباره رشته تحصیلیتون در کارشناسی و ارشد بیشتر توضیح می‌دین

م.شیمی ساده نیست و ورود به اون دردسرهای خودش رو داره ها
خوب تحقیق کردین؟
 

bera

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از لطف همه دوستان متشکرم
-من دانشگاه رو انتخاب کردم (قبل از قبولی در شرکت گاز)
- دنبال یه راه حل میگردم چون به سیستمهای اداری آشنایی ندارم
-سعیم رو میکنم که هر دوش رو با هم ادامه بدم-اگه هم نشد مجبورم کار رو انتخاب کنم

خب بستگی داره؟شما کجا استخدام شدید ؟مشکل شما فقط دوره کاراموزی است بعدش اصلا نباید بهشون بگی قبول شدی چون سنگ جلو پات میاندازند
 

Mohammad.aryan

اخراجی موقت
سلام

خوب همه با نرم افزار اسپن برای شبیه سازی پروسه های شیمیائی اشنا هستیم
نرم افزارهای مشابهی هم برای شبیه سازی پروسه های شیمیائی در بازار هستند.

اما در این پروژه از یک سیستم نرم افزار شبیه سازی پروسه های شیمیائی استفاده خواهیم کرد
که مثل سیستم بالا که به بانک اطلاعاتی مولکولی متصل میشه
با زبان برنامه نویسی ویژوال بیسیک دات نت نوشته شده.

و به دلیل فناوری خاص زبان برنامه نویسی ویژوال بیسیک دات نت امکان برنامه نویسی به زبانهای مختلف
مانند ++C و #C و #J و سایر زبانهای محیط ویژوال استودیو مایکروسافت وجود دارد.

این نرم افزار توسط یک تیم علمی تحقیقاتی تهیه شده
و کد ان برای توسعه نرم افزار در اختیار ما
برای اتصال به بانک اطلاعاتی بین المللی مولکولی قرار خواهد گرفت.

















========================
توضیحات فنی سیستم به زبان انگلیسی
========================
has an easy-to-use graphical interface with many of the features present in commercial simulators:
  • CAPE-OPEN features: Thermo 1.0/1.1 Property Package Socket, Thermo 1.1 Property Package Server, Unit Operation Socket and Flowsheet Monitoring Object support. Additionally, exposes its IronPython/IronRuby Script (Custom) Unit Operation for all CAPE-OPEN compliant simulators.

  • Thermodynamic models: PC-SAFT, Peng-Robinson, Peng-Robinson with Volume Translation and Immiscible Water, Soave-Redlich-Kwong, Lee-Kesler, Lee-Kesler-Plöcker, UNIFAC, Modified UNIFAC (Dortmund), UNIQUAC, NRTL, COSMO-SAC, Chao-Seader, Grayson-Streed and Ideal Gas;

  • Unit Operations: Mixer, Splitter, Separator, Pump, Compressor, Expander, Heater, Cooler, Valve, Pipe Segment, Shortcut Column, Heat Exchanger, Reactors, Component Separator, Orifice Plate, Distillation/Absorption Columns and Custom Unit Operation;

  • Utilities: Phase Envelope, Hydrate Calculations, Pure Component Properties, Critical Point, PSV Sizing, Vessel Sizing, Spreadsheet and Petroleum Cold Flow Properties;

  • Tools: Hypothetical Components Generator, Bulk C7+ and Distillation Curves Petroleum Characterization, Reactions Manager and Component Creator;

  • Process Analysis: Multivariate Constrained Optimization and Sensitivity Analysis utility;

  • Extras: Scripting System and Plugin Interface.
 

29مهدي

عضو جدید
سلام
من عسلویه کار میکنم (پتروشیمی )
به نظر من میتونی هم کار کنی هم درس بخونی چون دو هفته اینجایی و یک هفته هم استراحت داری که میشه ازش استفاده کرد.(به شرطی که نخوای اینجا ساکن بشی)
 

love.1982

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
ازمون استخدام گاز

ازمون استخدام گاز

قبول شدم...;)
 

BATOOO

عضو جدید
به خدا همش پارتی بازی من هم شرکت کردم خوبم زدم ولی قبول نشدم. جالب اینجا بود که3برابر ظرفیت میخاستن اماهمون 700نفرو قبول کردن!!!!!!
تازه اگه اینو قبول بشی غولش که مصاحبست میمونه من که نیرو گاه اتمی بوشهر قبول شدم هر چی بسیجی بود قبول شد الا ما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
 

kebrit

عضو جدید
بسیار متشکرم
خب بستگی داره؟شما کجا استخدام شدید ؟مشکل شما فقط دوره کاراموزی است بعدش اصلا نباید بهشون بگی قبول شدی چون سنگ جلو پات میاندازند
100% عسلویه هستم - همین استخدام رسمی اخیر - یعنی میگید اصلاً نباید بفهمن درس میخونم - ناز شصت سیستم اداری رو عشقه!!!!
سلام
من عسلویه کار میکنم (پتروشیمی )
به نظر من میتونی هم کار کنی هم درس بخونی چون دو هفته اینجایی و یک هفته هم استراحت داری که میشه ازش استفاده کرد.(به شرطی که نخوای اینجا ساکن بشی)
کارآموزی باید چیکار کنم - چند ماه طول میکشه
 

aminkhan

عضو جدید
والا من نمیدونم یکی از دوستام همین فکر توسرش بود ولی اون دوترمه ارشد را گذرانده و فقط پروژه داره ولی گیر استاد عوضی افتاده.

شما هم اگر توی دانشگاه های گلاب تهران (مثل علم و صنعت و تهران )بیفتی و استاداش باهات پایه باشند هم کارت جوره و هم تحصیل و فقط باید خرج کنی بیای تهران.از این جهت گفتم گلاب که همه بچه هاتوی شیراز میگن تهران نسبت به شیراز استادای منطقی و گلاب و پایه ای داره.
 

mary90

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
خسته نباشید
چه را بعضی از مبدل های شل &تیوپ رو به صورت عمودی می ذاریم و بعضی ها رو به صورت افقی؟
 

aminusf

عضو جدید
سلام
بنده به مقاله ی بهينه سازی انرژی در استخرهای شنا نوشته ی دکتر احمد پسنديده فر
احتياج دارم،تو سايتwww.cilvica.com هست اين مقاله ولی عضويتش پوليه،کسی ميتونه راهنمایی کنه که از کجا ميتونم گيرش بيارم؟
 

Mohammad.aryan

اخراجی موقت
یکی از معماهای مهم تاریخی شیمی

یکی از معماهای مهم تاریخی شیمی

سلام

حدود 25 سال پیش اتفاقی صبح جمعه توی شبکه تلویزیونی یکی از استانهای ایران
فیلمی از یک استاد شیمی دانشگاه ازاد نشان داد
که در ان دستگاهی کلا از شیشه به اندازه کف دست ساخته بود
که اب را با دو تا باطری کوچیک قلمی تجزیهه میکرد و از ترکیب مجدد اب
گازی با حرارت بالا از لوله بیرون می امد که ان دانشمند شعله را به قطعه سرامیکی نزدیک کرد
و با کمال تعجب سرامیک ذوب شد
و ان استاد شیمی گفت که درجه حرارت این گاز خروجی هشت هزار درجه است!
ایشان گفت که ایده اولیه را از تحقیق درباره حمام شیخ بهائی گرفته و 12 سال روی ان کار کرده است
ان موقع ایشان توضیح داد که این فناوری میتواند با یک لیوان اب کلیه سوخت مورد نیاز گرم کردن خانه را در طول
زمستان تامین کند.

ایشان در دانشگاه ازاد همان استان یک کنفرانس دادند و در تلویزیون گفتند که با این فناوری صنعت نفت دگر گون خواهد شد.

ولی از ان موقع غیب شدند یا خورده شدند! من چیزی بعد از ان از ایشان پیدا نکردم
ولی یکی از افرادی که به صورت حضوری در کنفرانس ان دانشگاه حاضر شده بودند
اعلام کردند که ایشون اب را تجزیه میکنند
و سپس با ترکیب مجدد اب انرژی و گاز خارج میشود ولی گاز خروجی بخار اب نیست
بلکه هیدروژن و OH گاز خروجی این دستگاه است!

این تاپیک رو ایجاد کردم تا اگر کسی در این زمینه علاقه دارد تحقیق کنیم

فکر میکنم با این فناوری کل صنعت انرژی دنیا متحول بشه!
و اب به جای اینکه مایع حیات بشه مایع انرژی بشه و جای نفت رو بگیره!

منتظرم.
 

amir4924

عضو جدید
سلام
خسته نباشید
چه را بعضی از مبدل های شل &تیوپ رو به صورت عمودی می ذاریم و بعضی ها رو به صورت افقی؟
با سلام .من یه مقاله میزارم که توی اون این مطلب را توضیح داده ،امیدوارم مفید باشه.اگه سوالی بود در خدمتم
 

پیوست ها

  • KettleReboiler-Types&Usage.pdf
    262.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0

Mohammad.aryan

اخراجی موقت
خوب فکر میکنم نباید منتظر همکاران عالم آرزوهایمان باشیم

باید خودمون استین بالا بزنیم

کسی هم اومد خوش اومد

پروژه ما اینجوری برنامه ریزی میشه


1- این تاپیک در اصل تاپیک سر فرماندهی ما خواهد بود

2-
یک سایت جدیدی ایجاد میکنیم که مدیریت این پروژه از داخل اون خواهد بود
و هر چند یک بار اینجا روند رشد پروژه و اون سایت رو بررسی خواهیم کرد

3-
سیستم مدیریت پروژه توی اون سایت نصب وراه اندازی خواهد شد

4-
تیمی تشکیل میدیم و در چند مرجع بین المللی تیم ما ثبت میشه
که سیستم مدیریت پروژه خاصی رو در اختیارمون میزارن تا از طریق اون سیستم کارمون منظم و برنامه ریزی شده جلو بره

5-
لیستی از مراجع و منابع بین المللی که یافته هامون رو میتونیم اونجا ثبت کنیم رو گرد آوری میکنیم
و به مرور مقالات انگلیسی و یافته ها رو اونجا سابمیت میکنیم

6-
یک اسم مناسب آرم مناسب و یک شعار مناسب برای پروژه باید طراحی کنیم

7-
درباره سیستمهای نرم افزاری که برای مدیریت پروژه و اطلاع رسانی و غیره استفاده خواهیم کرد
یک تحقیق اولیه باید انجام بدیم.


8-
بقیه اش رو شما بگین
 
بالا