اگه بخوام واضحتر بگم مثلا فرض كنيد يك كارخونه اي داريم يك محصول توليد مي كنه، حالا تا اين محصول تهيه بشه يك سري كنترل هاي دمايي ، فشاري و ... روش اعمال ميشه. يه مقاله مي خوام تو همين مايه ها.
اگر هم اين چنين مطلبي الان تو سايت هست، ممنون ميشم راهنماييم كنيد تا بتونم پيداش كنم.
با تشكر.
سلام دوستان ومهندسان عزیز مقالاتی درموردضریب نفوذ در جامدات مانند پلیمرهایا مایعات مانند روغنها یا مواد الی نیازمندم
شرمنده مي دونم خيلي مزاحمت شدم ولي من وقت زيادي ندارم كه بتونم همه پست ها رو بخونم اگه لطف كني بگي تو كدوم صفحه اين تاپيك هست خيلي ممنون ميشم.تو همین تالار مقالات یه تاپیک هست که مقالات در مورد کنترل توش گذاشته شده.
شرمنده مي دونم خيلي مزاحمت شدم ولي من وقت زيادي ندارم كه بتونم همه پست ها رو بخونم اگه لطف كني بگي تو كدوم صفحه اين تاپيك هست خيلي ممنون ميشم.
سلام بچّه ها.
کسی مطلبی راجع به مزیّت سیستم های سه الکترودی در الکتروشیمی داره؟
ممنون میشم.![]()
سلام.....از دوستان کسی هستش که تو پژوهشگاه صنعت نفت قسمت پژوهشکده مهندسی توسعه فرآیند های شیمیاییش کار بکنه یا آشنایی داشته باشه اونجا؟؟
سلام مقاله انگلیسی درباره راکتور میخواستم لطفا کمکم کنید. ممنونم![]()
می خوای چه کار ؟سلام.....از دوستان کسی هستش که تو پژوهشگاه صنعت نفت قسمت پژوهشکده مهندسی توسعه فرآیند های شیمیاییش کار بکنه یا آشنایی داشته باشه اونجا؟؟
تو که دوست نیستی(زبون درازی)نه کسی نیست.
دقیقا توی قسمته توسعه ی فرآیندهای شیمیاییشه؟.....بقیشو بیا تو پروفایلمی خوای چه کار ؟
من یکیو میشناسم اما برا پروژه ارشدش اونجاس فکر کنم
كنترل فرايند تخمير الكلي با كنترل كننده تناسبي-انتگرالي تطبيقي فازيبا سلام و تشكر از مطالب با ارزشي كه ميذارين.
لطفا اگر كسي مطلبي درباره كنترل فرايند ها در صنعت داره ممنون مي شم برام ارسال كنه
بررسي سينتيك الكيلاسيون بنزن با الفين هاي سبك بر روي كاتاليست زئوليتي در فاز مايع[FONT="]سلام یک مقاله در مورد سنتیک فرایندالکیلاسیون بنزن بادودسن میخواستم[/FONT]
salam dustan.omidvaram oghate khoshi dashte bashid.kami matlab rajebe tasfie fazelab va raveshaye kaheshe B.O.D mikham bizahmat.mamanun
سلام.....از دوستان کسی هستش که تو پژوهشگاه صنعت نفت قسمت پژوهشکده مهندسی توسعه فرآیند های شیمیاییش کار بکنه یا آشنایی داشته باشه اونجا؟؟
دقیقا توی قسمته توسعه ی فرآیندهای شیمیاییشه؟.....بقیشو بیا تو پروفایل