سلام دوستان
یه مقاله یا برنامه ی کامپیوتری میخوام برای درس انتقال حرارت موضوش زیاد مهم نیست ممنون میشم کمکم کنید.![]()
در تالار مقالات مهندسی شیمی این گونه مقالات موجود می باشند جستجو به عهده شما.
سلام دوستان
یه مقاله یا برنامه ی کامپیوتری میخوام برای درس انتقال حرارت موضوش زیاد مهم نیست ممنون میشم کمکم کنید.![]()
سلام.
میخواستم بدونم حلالی وجود داره که روی رو حل کنه اما به آهن آسیب نزنه؟یادمه تو دبیرستان یه آزمایشی انجام میدادن که ذرات فکر کنم نمک رو از آب جدا میکردن با برق.یعنی دو تا میله میزاشتن توی آب و برق بهشون وصل میکردن.روش مشابهی برای جدا سازی روی از آهن وجود داره؟
لطفا یه منبعی معرفی کنید اگر حال جواب دادن ندارید.حسابی گیر افتادم
با سلام
دوستان من به کتابی نیاز داشتم
ممنون میشم اگه بر ام ارسال کنید یا اینجا بذارین د انلودش کنم.
john_zink2008@yahoo.com
کتاب:
Miracle of Petrochemicals: Olefins Industry By Fahad H. Falqi
here you are:با سلام.می خواستم این مقاله رو برام بگیرید:
Increasing CO2 storage in oil recovery
با تشکر
جداسازی آب و نمک از نفت خام در میدان الکتریکی غیر یکنواخت با جریان مستقیمبا سلام
لطفا یه مقاله توووووووپ و تخصصی در مورد نمک زدایی به زبان فارسی واسه من بزارین
میخوام خیلی جزیی و تخصصی توضیح داده باشه
وقتم خیلی کمه
ممنون از زحماتتون
کاربرد نانو کاتالیست ها در تصفیه هیدروژنی در فرایند پالایش نفت(لینک)سلام.مطلب درباره نانوكاتاليست ها و كاربرد انها مقاله، پايان نامه، و هرچي صلاحه!ميخوام
ممنون.![]()
دوست عزیزمون hormozdi جزوه طراحی شبکه های گازرسانی رو تو باشگاه گذاشتن خودتون زحمت جستجو رو بکشید.سایت شرکت گاز قسمت استانداردها هم سری بزنید)nigc.ir) اطلاعات با ارزشی پیدا می کنید.سلام به همه ی دوستان
اگه میتونین واسم یه مقاله با کتاب یا پروژه در موردشبکه گاز رسانی شهریبذارین
ان شاالله جبران میکنم
سلامدوستان من تازه این جا عضو شدم واسه یه گزارش کار نیاز به یه سری اطلاعات راجع به میکسرها دارم...خصوصا اونایی که در صنعت رنگ کاربرد دارن...ممنون میشم اگه کمکم کنین...
با سلام.
یه تحقیق درمورد کاربرد انتگرالگیری عددی درمهندسی شیمی داشتم. خواهشمندم در این زمینه راهنماییم کنید.
باتشکر فراوان![]()
f(x)
سلام به همه دوستان
من کارشناسی مهندسی شیمی صنایع غذایی هستم واسه امسال ارشدHSEثبت نام کردم توروخدا برای منابش کمکم کنین![]()
سلام خدمت مهندسین گرامی. من گرایشم فرآینده. میخوام پروژمو تو فیلد گاز بردارم. ولی ظاهراً استادامون تنها یکیشون تو این زمینه کار میکنن. که اونم استاد ترمودینامیکه. پروژه ای هم که خودشون تعریف کردن، شامل ایجاد مدل ترمودینامیکی مناسب برای واحد شیرین سازی گاز و بعدش شبیه سازی با نرم افزار هستش. من میخواستم ببینم اگه این پروژه رو بردارم، از مباحث گرایش خودم فاصله نمیگیرم؟ بردارم یا نه؟ هم میخوام جانب ادامه تحصیل رو داشته باشم، هم استخدام. مرسی
دوست گلم فکرکنم ان سوال رو از بچه های شیمی محضو شیمی کاربردی بپرسی بیشتر بتونن کمک کنن , چون اینا به شیمی الی مربوط میشهسلام
ی سوال دارم ضروریه خواهشا هر کی میتونه زود جواب بده.
سوال:واکنش زنجیری H2 با اکسیژن مطرح است مکانیسم آن را پیشنهاد کنید.
فقط میدونم با رادیکال شروع میشه با رادیکال هم بسته میشه.
جواب بدیدا.
ممنون