درخواست های مرتبط با | پرسش های درسی مهندسی شیمی

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
سلام دوستان :gol:
یه مقاله یا برنامه ی کامپیوتری میخوام برای درس انتقال حرارت موضوش زیاد مهم نیست ممنون میشم کمکم کنید.;)

در تالار مقالات مهندسی شیمی این گونه مقالات موجود می باشند جستجو به عهده شما.

jadeye paeezi

کاربر بیش فعال
سلام.
میخواستم بدونم حلالی وجود داره که روی رو حل کنه اما به آهن آسیب نزنه؟یادمه تو دبیرستان یه آزمایشی انجام میدادن که ذرات فکر کنم نمک رو از آب جدا میکردن با برق.یعنی دو تا میله میزاشتن توی آب و برق بهشون وصل میکردن.روش مشابهی برای جدا سازی روی از آهن وجود داره؟
لطفا یه منبعی معرفی کنید اگر حال جواب دادن ندارید.حسابی گیر افتادم

سلام تو گزارش کار شیمی عمومی 2 جداسازی کاتیون های گروه 3 دقیقا روی و آهن رو جدا می کنیم . خودم نتونستم فایلی برات پیدا کنم .فقط از جزوه ی دست نوشته ی خودم راهنماییت میکنم اگه چیزی پیدا نکردی شاید این به دردت بخوره

روی محلولی از روی و اهن 4 قطره آمونیوم کلراید +تا حد قلیایی شدن آمونیاک اضافه می کنیم +بعد تیواستامید و در بن ماری حرارت

رسوب تیره و تار را نگه میداریم و محلول را دور میریزیم.
10 قطره اسید نیتریک16 مولار +10 قطره آبمقطر به رسوب اضافه ،حل کرده و حرارت میدهیم تا رنگ سیاه از بین برود .نهایتاً یه محلول رنگی ایجاد میشه .با سود آنرا قلیایی می کنیم +12 قطره دیگر سود+15 قطره H2O2 آرام مخلوط و حرارت، بعد سانتریفوژ می کنیم فاز رسوب حاوی هیدروکسید آهن و فاز محلول روی .

و در نهایت به سراغ شناسایی و ادامه آزمایش می رویم .(گزارش کار شیمی عمومی 2)

john zink

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنون میشم

ممنون میشم

با سلام

دوستان من به کتابی نیاز داشتم
ممنون میشم اگه بر ام ارسال کنید یا اینجا بذارین د انلودش کنم.
john_zink2008@yahoo.com

کتاب:
Miracle of Petrochemicals: Olefins Industry By Fahad H. Falqi

bera

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
در خولست مقالات شبکه گازرسانی

در خولست مقالات شبکه گازرسانی

اگه ممکن است درمورد طراحی شبکه گاز مطالبی برایم بفرستید

آخرین ویرایش:

Audi.R8

عضو جدید
کاربر ممتاز

iRaNKinG

عضو جدید
با سلام
لطفا یه مقاله توووووووپ و تخصصی در مورد نمک زدایی به زبان فارسی واسه من بزارین
میخوام خیلی جزیی و تخصصی توضیح داده باشه
وقتم خیلی کمه
ممنون از زحماتتون

saragoli

عضو جدید
سلام.مطلب درباره نانوكاتاليست ها و كاربرد انها مقاله، پايان نامه، و هرچي صلاحه!ميخوام
ممنون.:):cry:

sayyad84

متخصص زبان Assembly
کاربر ممتاز
با سلام،
من نیاز به یه مقاله دارم درباره ی:
کمپلکس کاتیونی +Cu2 با Triazine legend
لطفاً اگه کسی می تونه کمکم کنه!
بازم لطفاً اگه پیدا شد برام پیغام بزارید، چون معمولاً تو تالار کامپیوتر هستم.

toteshan8602

عضو جدید
با سلام.می خواستم این مقاله رو برام بگیرید:

Increasing CO2 storage in oil recovery

با تشکر

eghbali66

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام خدمت مهندسین گرامی. من گرایشم فرآینده. میخوام پروژمو تو فیلد گاز بردارم. ولی ظاهراً استادامون تنها یکیشون تو این زمینه کار میکنن. که اونم استاد ترمودینامیکه. پروژه ای هم که خودشون تعریف کردن، شامل ایجاد مدل ترمودینامیکی مناسب برای واحد شیرین سازی گاز و بعدش شبیه سازی با نرم افزار هستش. من میخواستم ببینم اگه این پروژه رو بردارم، از مباحث گرایش خودم فاصله نمیگیرم؟ بردارم یا نه؟ هم میخوام جانب ادامه تحصیل رو داشته باشم، هم استخدام. مرسی

amirs1987

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

amirs1987

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام.مطلب درباره نانوكاتاليست ها و كاربرد انها مقاله، پايان نامه، و هرچي صلاحه!ميخوام
ممنون.:):cry:
کاربرد نانو کاتالیست ها در تصفیه هیدروژنی در فرایند پالایش نفت(لینک)
تهیه و کاربرد نانو کاتالیست کامپوزیتی بر پایه مواد مغناطیسی در راکتورهای دوغابی

designchem

متخصص طراحی دستگاههای تبادل حرارت
کاربر ممتاز
سلام به همه ی دوستان
اگه میتونین واسم یه مقاله با کتاب یا پروژه در موردشبکه گاز رسانی شهریبذارین
ان شاالله جبران میکنم
دوست عزیزمون hormozdi جزوه طراحی شبکه های گازرسانی رو تو باشگاه گذاشتن خودتون زحمت جستجو رو بکشید.سایت شرکت گاز قسمت استانداردها هم سری بزنید)nigc.ir) اطلاعات با ارزشی پیدا می کنید.

Roya1363

عضو جدید
درخواست

درخواست

Direct modificationofhydrogen/deuterium-terminateddiamondparticleswith polymers toformreversedandstrongcationexchangesolidphaseextraction sorbents Li Yanga, DavidS.Jensena, MichaelA.Vail b, AndrewDadsonb, MatthewR.Linforda[FONT=OHGBA E+ Onemtmigu AAAA,Onemtmigu AAAA][FONT=OHGBA E+ Onemtmigu AAAA,Onemtmigu AAAA],[/FONT][/FONT][FONT=OHGBA F+ MTSY,MTSY][FONT=OHGBA F+ MTSY,MTSY][/FONT][/FONT]a [FONT=OHGBA G+ Gulliver IT,Gulliver IT][FONT=OHGBA G+ Gulliver IT,Gulliver IT]Department ofChemistryandBiochemistry,BrighamYoungUniversity,C100BNSN,Provo84602,UT,USA [/FONT][/FONT]b [FONT=OHGBA G+ Gulliver IT,Gulliver IT][FONT=OHGBA G+ Gulliver IT,Gulliver IT]USA SyntheticCorporation,Orem84058,UT,USA [/FONT][/FONT]
[FONT=OHGBA G+ Gulliver IT,Gulliver IT][FONT=OHGBA G+ Gulliver IT,Gulliver IT]میشه خواهش کنم این مقاله رو واسم دربیارین
[/FONT]
[/FONT]

katie fa

عضو جدید
میکسر

میکسر

سلام:smile: دوستان من تازه این جا عضو شدم واسه یه گزارش کار نیاز به یه سری اطلاعات راجع به میکسرها دارم...خصوصا اونایی که در صنعت رنگ کاربرد دارن...ممنون میشم اگه کمکم کنین...

حــامد

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام:smile: دوستان من تازه این جا عضو شدم واسه یه گزارش کار نیاز به یه سری اطلاعات راجع به میکسرها دارم...خصوصا اونایی که در صنعت رنگ کاربرد دارن...ممنون میشم اگه کمکم کنین...​

سلام دوست عزیز چون تازه وارد هستین من براتون جزوه میکسرهارو اینجا قرار میدهم ولی خواهشمندم من بعد درخواستهای خود را در قسمت درخواستها مطرح نمایید
با تشکر

ARSHIT

عضو جدید
کاربرد انتکرالگیری عددی در مهندسی شیمی

کاربرد انتکرالگیری عددی در مهندسی شیمی

با سلام.
یه تحقیق درمورد کاربرد انتگرالگیری عددی درمهندسی شیمی داشتم. خواهشمندم در این زمینه راهنماییم کنید.
باتشکر فراوان:smile:

حــامد

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
با سلام.
یه تحقیق درمورد کاربرد انتگرالگیری عددی درمهندسی شیمی داشتم. خواهشمندم در این زمینه راهنماییم کنید.
باتشکر فراوان:smile:

روش ذوزنقه ای برای محاسبه عددی انتگرال معین :
فرض کنید قصد داریم انتگرال معین تابع
کد:
f(x)
را در بازه [a,b] پیدا کنیم. فرض می کنیم در این بازه تابع همواره نامنفی است. بازه فوق را به n بخش مساوی افراز می کنیم. نقاط افراز به این ترتیب خواهند بود:
http://www.riazilog.com/cgi-bin/mimetex.cgi?\normal x_{0}=a,x_{1},...x_{n-1},x_{n}=b
توجه داشته باشید که برای راحتی کار فاصله بین این نقاط برابر در نظر گرفته شده است. یعنی، http://www.riazilog.com/cgi-bin/mimetex.cgi?\normal d=\frac{b-a}{n}=\Delta x_{i}=x_{i}-x_{i-1};0<i\leq n.
حالا به عبارت http://www.riazilog.com/cgi-bin/mimetex.cgi?\normal S\left( i\right) =\frac{f\left( x_{i}\right) +f(x_{i-1})}{2}\times d;0<i\leq n توجه کنید. اگر دقت کنید متوجه می شوید که مقدارhttp://www.riazilog.com/cgi-bin/mimetex.cgi?S\left( i\right) برابر است با مساحت ذوزنقه ای که در شکل زیر با رنگ خاکستری روشن نمایش داده شده است:
http://www.riazilog.com/wp-content/uploads/2007/06/pic1.JPGhttp://www.riazilog.com/wp-content/uploads/2007/06/pic1.JPGhttp://www.riazilog.com/wp-content/uploads/2007/06/pic1.JPG
مجموع این http://www.riazilog.com/cgi-bin/mimetex.cgi?\normal S\left( i\right) ها مساحت زیر نمودار را با خطایی معادل قسمتهای خاکستری تیره شکل بالا به ما می دهد. به عبارت دیگر داریم:
http://www.riazilog.com/cgi-bin/mimetex.cgi?\normal\int\limits_{a}^{b}f(x)dx=\lim_{n\rightarrow \infty }\sum\limits_{i=1}^{n}S(i)=\lim_{n\rightarrow \infty }\sum\limits_{i=1}^{n}\left( \frac{f(x_{i})+f(x_{i-1})}{2}\times d\right)​
هرچه مقدار n به عنوان تعداد تقسیمها بیشتر باشد خطای محاسبه (مساحت سطح خاکستری تیره) کمتر می شود. البته انتخاب مقدار مناسب n به موارد دیگری نیز بستگی دارد.

maryam.

عضو جدید
درخواست کمک

درخواست کمک

سلام به همه دوستان
من کارشناسی مهندسی شیمی صنایع غذایی هستم واسه امسال ارشدHSEثبت نام کردم توروخدا برای منابش کمکم کنین:(

Audi.R8

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان
من کارشناسی مهندسی شیمی صنایع غذایی هستم واسه امسال ارشدHSEثبت نام کردم توروخدا برای منابش کمکم کنین:(

ما خودمون هم دنبالش هستیم خانم مهندس هنوز پیدا نکردیم چوا اوّلین سالی هست که به صورت جداگانه یه کد داره.
برای دروس مشترک با مهنسی شیمی که منابع یکیه ولی اون 5 تا درس تخصّصی رو کسی نمی دونه!

mohandes-87

عضو جدید
:gol:سلام بچه ها خسته نباشید میدونم داریدمیانترم هارو میدید چون خودمم الان امتحان دارم ویه درخواست ازدوستای گلم که اگه کمکم کنن دعا میکنم همشون برن سرکار وحالا درخواست منحل تمرینای اخرفصل 9تریبال رو میخوام اگه کسی داره به ایمیلم پست کنه ممنونم قول میدم نمرم خوب بشه که شرمندتون نشم اینم ایمیلمnasrin_engineer_chem@yahoo.com

eghbali66

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام خدمت مهندسین گرامی. من گرایشم فرآینده. میخوام پروژمو تو فیلد گاز بردارم. ولی ظاهراً استادامون تنها یکیشون تو این زمینه کار میکنن. که اونم استاد ترمودینامیکه. پروژه ای هم که خودشون تعریف کردن، شامل ایجاد مدل ترمودینامیکی مناسب برای واحد شیرین سازی گاز و بعدش شبیه سازی با نرم افزار هستش. من میخواستم ببینم اگه این پروژه رو بردارم، از مباحث گرایش خودم فاصله نمیگیرم؟ بردارم یا نه؟ هم میخوام جانب ادامه تحصیل رو داشته باشم، هم استخدام. مرسی

یعنی کسی نیست از مهندسین که مشاوره بده!؟؟ بابا ناامیدمان کردین!

sanam_el

عضو جدید
سلام
ی سوال دارم ضروریه خواهشا هر کی میتونه زود جواب بده.
سوال:واکنش زنجیری H2 با اکسیژن مطرح است مکانیسم آن را پیشنهاد کنید.
فقط میدونم با رادیکال شروع میشه با رادیکال هم بسته میشه.
جواب بدیدا.
ممنون

kaspiangh

عضو جدید
سلام
نياز به اطلاعات كلي در مورد واحد ژول تامسون و همچنين محاسبات آن دارم .

sayyad84

متخصص زبان Assembly
کاربر ممتاز
عذر می خوام گویا نام مقاله بوده:
کمپلکس Cu(II با Triazene Ligand
امیدوارم بتونید کمکم کنید!

فرشته ام

متخصص کامسول
کاربر ممتاز
سلام
ی سوال دارم ضروریه خواهشا هر کی میتونه زود جواب بده.
سوال:واکنش زنجیری H2 با اکسیژن مطرح است مکانیسم آن را پیشنهاد کنید.
فقط میدونم با رادیکال شروع میشه با رادیکال هم بسته میشه.
جواب بدیدا.
ممنون
دوست گلم فکرکنم ان سوال رو از بچه های شیمی محضو شیمی کاربردی بپرسی بیشتر بتونن کمک کنن , چون اینا به شیمی الی مربوط میشه:gol:

بالا