درخواست های مرتبط با | پرسش های درسی مهندسی شیمی

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ترجمه کتاب ترمودینامیک (بخش تعادلات فازی) و می خام.از لینک هایی که موجود هست نتونستم استفاده کنم:crying:

ترجمه‌ش توی این سایت هست ؟
آخه ترجمه‌ها و کتابهای فارسی روی سایت قرار نمی‌گیرن

:gol:

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه ،منظورم تو نت بود.فراموش کرده بودم ترجمه‌ها و کتابهای فارسی روی سایت قرار نمی‌گیرن!

ترجمه کتاب ترمودینامیک (بخش تعادلات فازی) و می خام.از لینک هایی که موجود هست نتونستم استفاده کنم:crying:

خوب، پس شما لینکایی دیدین که قادر به استفاده از اون و دانلود اونا نبودین
فایل‌های آپلودی پاک شده بودن یا شما قادر به دانلود نبودین

اگه دوست دارین‌،می‌تونین لینکای مورد نظرتون رو بزارین، تا برای دانلود شما رو کمک کنیم

snow berry

مدیر بازنشسته

snow berry

مدیر بازنشسته

سلام، خسته نباشید
لطف کنید این مقاله را برام پیدا کنید
ممنون از لطفتون
http://adsabs.harvard.edu/abs/1977hemi.book.....C
Cebeci, T. & Bradshaw, P. 1977. Momentum transfer in boundary layers. New York: Hemisphere Publishing Corporation

دوستان گرامی به صلاحدید مدیر تالار از پاسخگویی معذوریم.لطفا درخواست خود را در تاپیک مربوطه در این تالار و یا در تالار مقالات درخواستی لاتین مطرح بفرمایید تا رسیدگی شود.

amin88

عضو جدید
درخواست

درخواست

سلام.اطلاعاتی راجع به انواع آنتی فوم ها و شرایط وکاربردشان می خواهم.
ضمنا اگر راجع به این آنتی فوم اطلاعاتی دارید ممنون می شوم:.
Organosilicon Emulsion for D.E.A gas treating system
[FONT=&quot]Type: SAG-7133[/FONT]

mtmoghadam

عضو جدید
درخواست كد برنامه

درخواست كد برنامه

با سلام
به كدهاي برنامه نويسي MatLab براي مدلسازي فرآيندهاي غشائي نياز دارم. ممنون ميشم اگر راهنمايي كنيد.

zandi.esmael

عضو جدید
مقاله یا پروژه

مقاله یا پروژه

با سلام پروژه من درباره ی مدل سازی راکتور بستر ثابت کاتالیستی تولید اتیل بنزن از اتانول هست. می خواستم ببینم کسی هست کمکی به من بکنه.email:zandi.esmael@yahoo.com

kemeia

عضو جدید
شبیه سازی دینامیکی برج جذب

شبیه سازی دینامیکی برج جذب

با عرض درود و سلام خدمت مهندسين :
پروژه ام در مورد
شبیه سازی دینامیکی برج جذب شیرین سازی گاز ترش به کمک ضرایب اصلاح با استفاده از نرم افزار Matlab یا Hysys dynamic هستش .
هر كي ميتونه كمك كنه يالله :gol:
متشكر ميشم اكه كمك كنيد !

toranj041

عضو جدید
در خواست مقاله

در خواست مقاله

سلام.كسي در ارتباط با انواع روشهاي گوگردزدايي مقاله اي داره؟

Excalibur

عضو جدید
سلام بچه هاي يه سوالي چطوري ميشه از يكي از واحد هاي پتروشيمي بندر امام اطلاعاتي بدست بياريم؟
در مورد واحد لاستيك مصنوعي اطلاعات ميخوام

سرمد حیدری

مدیر تالارهای مهندسی شیمی و نفت
مدیر تالار
سلام.كسي در ارتباط با انواع روشهاي گوگردزدايي مقاله اي داره؟

در تالار موجوده. جستجو با شما.
در شرح فرایند واحدهای پالایشگاهی و هچنین پروژهای مهندسی شیمی در این مورد مطلب موجوده.

سرمد حیدری

مدیر تالار
سلام بچه هاي يه سوالي چطوري ميشه از يكي از واحد هاي پتروشيمي بندر امام اطلاعاتي بدست بياريم؟
در مورد واحد لاستيك مصنوعي اطلاعات ميخوام

چه اطلاعاتی میخوای؟
منظورت همون واحد PVS ؟

mk_200628

عضو جدید
سوال در مورد انتخاب دروس

سوال در مورد انتخاب دروس

سلام رفقا
من ترم 2 را گذروندم به لطف خدا.
تو این ترم شیمی آلی را پاس کردم حالا می خواستم برم گرایش بیوتکنولوژی تو ترم 6 درس بیو شیمی را داره که پیش نیازش شیمی آلی است . حال می خواستم ببینم ترم 3 بیوشیمی را بگیرم بهتره ( البته ترم سه سیالات 1 - ترمو1 - فیزیک 2 - معادلات را هم دارم )
یا سخت میشه .لطفا دوستانی که بیوشیمی را پاس کردن راهنمایی کنند . دستون طلا:D

Excalibur

عضو جدید
چه اطلاعاتی میخوای؟
منظورت همون واحد PVS ؟

سلام سرمد جون
نه از واحد SBR يا يه اسم ديگه اش BDSR هستش...از اين واحد اطلاعات ميخوام در مورد تصفيه پسابش...
كلا اگه در مورد تصفيه پساب پتروشيميهاي جنوب اطلاعاتي باشه فك كنم بدك نباشه بالاخره بهتر از هيچيه...:w10:

Excalibur

عضو جدید
سلام رفقا
من ترم 2 را گذروندم به لطف خدا.
تو این ترم شیمی آلی را پاس کردم حالا می خواستم برم گرایش بیوتکنولوژی تو ترم 6 درس بیو شیمی را داره که پیش نیازش شیمی آلی است . حال می خواستم ببینم ترم 3 بیوشیمی را بگیرم بهتره ( البته ترم سه سیالات 1 - ترمو1 - فیزیک 2 - معادلات را هم دارم )
یا سخت میشه .لطفا دوستانی که بیوشیمی را پاس کردن راهنمایی کنند . دستون طلا:D
سلام عزيزم فك نميكنم مشكلي واسه گرفتنش داشته باشي يه درس حفظيه فقط اينكه نميدونم نياز به پاس كردن اصول بيوتكنولوژي داري يا نه...(البته واسه درك بهتر درس ميگم نه به لحاظ قوانين آموزشي!)

سرمد حیدری

مدیر تالار
سلام سرمد جون
نه از واحد SBR يا يه اسم ديگه اش BDSR هستش...از اين واحد اطلاعات ميخوام در مورد تصفيه پسابش...
كلا اگه در مورد تصفيه پساب پتروشيميهاي جنوب اطلاعاتي باشه فك كنم بدك نباشه بالاخره بهتر از هيچيه...:w10:

تو مقسمت مقالات یه تاپیک ویژه تصفیه و پساب هست. ببین چیزی گیرت میاد. اگه نیومد بگو یه فکر دیگه برات بکنم.

arasto.qn

عضو جدید
پروژه ام در مورد
شبیه سازی دینامیکی برج جذب شیرین سازی گاز ترش به کمک ضرایب اصلاح با استفاده از نرم افزار Matlab یا Hysys dynamic هستش .
متشكر ميشم اكه كمك كنيد ![/QUOTE

شرکت دانشگران صنعت پژوه DSP کتاب Hysys Dynamic را منتشر کرده اگه گیرت اومد خیلی کمکت میکنه.

Audi.R8

عضو جدید
کاربر ممتاز
پروژه ام در مورد
متشكر ميشم اكه كمك كنيد !

پروژه ام در مورد
متشكر ميشم اكه كمك كنيد ![/QUOTE

شرکت دانشگران صنعت پژوه DSP کتاب Hysys Dynamic را منتشر کرده اگه گیرت اومد خیلی کمکت میکنه.

با تشکّر از ارسطوی عزیز. من هم این کتاب رو دیدم و تأیید می کنم. در صورت نیاز به این کتاب می تونم براتون تهیه کنم از طریق خود شرکت.
موفّق باشید. :victory:

Audi.R8

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها.
کسی هست که اطّلاعاتی راجع به افزایش و ازدیاد ظرفیت برداشت از چاه های نفت از طریق تزریق گاز داشته باشه؟
منبع یا لینک خاصّی اگه هست.
ممنون میشم. :smile:

k_siroos

مدیر بازنشسته
سلام بچه ها.
کسی هست که اطّلاعاتی راجع به افزایش و ازدیاد ظرفیت برداشت از چاه های نفت از طریق تزریق گاز داشته باشه؟
منبع یا لینک خاصّی اگه هست.
ممنون میشم. :smile:

یک چند تا فایل داشتم براتون گذاشتم ، بگردین تو نت هم مطالب خوبی پیدا می کنید .

موفق باشید . :gol:

پیوست ها

• GAS.rar
    66 کیلوبایت · بازدیدها: 0

p.h

عضو جدید
برنامه نویسی مطلب

برنامه نویسی مطلب

سلام.من در برنامه نویسی با مطلب به کمک نیاز دارم.6 معادله و 6 مجهول دارم و هر معادله ،معادله دیفرانسیل معمولی هست .
ode1='(1/(ro1))*diff(ro1)+(1/u)*diff(u)=0';
2='(1/(ro2))*diff(ro2)+(1/u)*diff(u)=0';
3='(1/(ro3))*diff(ro3)+(1/u)*diff(u)=0';
4='(ro1+ro2+ro3)*u*diff(u)+diff(p)=0';
5='((ro1)/M1)*diff(h1)+((ro2)/M2)*diff(h2)+((ro3)/M3)*diff(h3)+((ro1)+(ro2)+(ro3))*u*diff(u)=0';6='d iff(P)=diff(P,T)*diff(T)+diff(P,ro1)*diff(ro1)+dif f(P,ro2)*diff(ro2)+diff(P,ro3)*diff(ro3';
6 تا معادله نوشتم اگه با مطلب کار کردید لطفا برای نوشتن برنامه آن به من کمک کنید؟

بالا