درخواست های مرتبط با | پرسش های درسی مهندسی شیمی

t.salehi

عضو جدید
کاربر ممتاز

Strainer and Filter Bag Baskets​
Strainer filter baskets and filter bag baskets are used as prefilter@ devices. This
pres-g or prefiltering stops the larger contaminated particles and thus extends the
life of the entire system.
Single-stage strainers and bag filters differ only in the basket design. Strainer baskets
have solid flat bottoms, and baskets for filter bags have perforated bottoms to accept
standard size filter bags.
Dual-stage straining/filtering action is achieved by insertion of a second, inner basket.
It is supported​
on the top flange of the outer basket. Both baskets can be strainers
(with or without wire mesh linings) or both can
be baskets for filter bags. They may
also be a combination: one a strainer basket, the other a filter bag basket. Dual-stage
action increases strainer or filter life and reduces servicing needs.
Figure
14 shows details of the basket seal, which prevents unfiltered liquid from
bypassing the strainer or filter bag basket. The seal is maintained during operation by
a hinged basket bail handle being held down under the closed cover, which holds the
basket down against a positive stop in the housing.
There are a variety of strainer and filter bag basket arrangements. Figure 15 shows
different single- and double-stage basket
units.

Fabric bag filter baskets are capable of providing removal ratings from 20 mesh to
nominal 1 hm, for both Newtonian and viscous liquids. Wire mesh or fabric baskets
can​
be cleaned and reused in many applications, or are disposable when cleaning is not
feasible.
Side-entry models feature permanent flanged connections, for line pressures to 150
psi. These filters are fabricated
to American Society of Mechanical Engmeers (ASME)
codes for applications that must comply with piping standards established in many
processing plants.
Top-entry models feature the inlet connection as an integral part of the lid. The inlet
can be equipped with different types of quick clisconnects for fast basket removal.
Strainers should
be selected so that the pressure drop incurred does not exceed a
specified limit with a clean strainer basket (typically
2 psi). Pressure drop versus flow
capacity curves for basket strainers are given
in Figure 16. This plot provides gross
pressure drop for different capacities of water flow at suitable strainer pipe sizes. The
value obtained must
be corrected on the basis of the actual fluid viscosity and strainer
opening size to be used. These corrections are given
in Table 5 and the procedure is

as follows:
طیبه جان perry هم یه سر بزن تو فصل ف.ی.ل.ت.ریشن مثالهایی از ف.ل.ت.ر. ها حل کرده

ممنون نسترن جان:gol::gol:

گفتم شاید دوست داشته باشید بدونید;)

از کتاب لودویگ با توجه به مشخصات ذره هام, min سرعت ته نشینی (settling velocity) رو بدست اوردم با توجه به مکان هایی که قراره هاپر های مربوط به لوله های مکش نصب شوند و سطحی که هوا از انجا مکش میشود دبی حجمی رو بدست اوردم ( ظرفیت مورد نیاز)
از طرف دیگه در هندبوک ***** و *****یشن ( تو سایت هم فکر کنم باشه) خوندم که یکی از پارامتر های مهم در بگ *****ها نسبت دبی هوا (عبوری از بگ ها) به سطح تماس است.( که برای ***** های شرکت های مختلف متفاوت است)
با توجه به نیاز و انتخاب نوع شرکت سازنده و این پارامتر بدست میاد که به چند تا ***** و با چه ابعاد و تعداد بگ هایی نیازمندیم:smile:;)

48269

عضو جدید
تقویت زبان تخصصی

تقویت زبان تخصصی

سلام بچه ها:smile:
من زبانم خیلی ضعیفه:( می خواستم روی زبان تخصصی کار کنم
یه کتاب خوب که ازش سر در بیارم وبتونه کمکم کنه بهم معرفی میکنید

sayan_Put

عضو جدید
vahab

vahab

salam vahab
با سلام.من الان در رشته مهندسی شیمی کارشناسی ارشد دانشگاه تهران جداسازی میخونم.رتبم توی کنکور 43 شده.
میخام برم ئنبال کار.خواهشا اگه دوستان اظلاعاتی در این زمینه دارن به من کمک کنن.
به پارسه زنگ زدم ولی انگار واسه مشاوره نیاز ندارن.
اگه بتونین توی تهران ادرس بدین که برم دنبالش ممنون میشم.
با تشکر

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بچه ها:smile:
من زبانم خیلی ضعیفه:( می خواستم روی زبان تخصصی کار کنم
یه کتاب خوب که ازش سر در بیارم وبتونه کمکم کنه بهم معرفی میکنید

کتاب‌های تخصصی خودتون

و برای زبان خودتون هم کلاس‌ خیلی تاثیر گزاره :gol:

nazanin1811

کاربر فعال
با ماهان هم تماس بگيريد خودتون از هيچكدوم از اين موسسات استفاده نكردين چون اينجوري راحتتر ميتونين توي اين موسسات كار كنيد در ضمن از همين امسال به استاداتون بچسبيد.يكي از دوستاي من همين گرايشو نو شريف ميخوند البته از سال دوم از طريق يكي از اساتيدش رفت سر يك كار خيلي خوب موفق باشيد

jvd_petroo

عضو جدید
سلام.

سلام.

سلام. کسی مقاله خارجی در مورد نحوه تولید فوم از نشاسته داره. هر کی میتونه کمک کنه. ممنون میشم

love me

عضو جدید
سلام
مقاله در مورد تثبيت اكسيد تيتانيوم روي زئوليت طبيعي كليپنولايت( clipnolite ) كسي سراغ داره؟مرسي:D

mary90

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من
درسته كه خيلي از استادا كتاب فارسي معرفي مي كنند ولي اگه كتاب enرا بخونيد هم زبانتون خوب مي شه هم در ياد گيري تون خيلي اثر مي گذاره
هر حند خيلي وقت گيره

amirs1987

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آخرین ویرایش:

designchem

متخصص طراحی دستگاههای تبادل حرارت
کاربر ممتاز
ممنون نسترن جان:gol::gol:

گفتم شاید دوست داشته باشید بدونید;)

از کتاب لودویگ با توجه به مشخصات ذره هام, min سرعت ته نشینی (settling velocity) رو بدست اوردم با توجه به مکان هایی که قراره هاپر های مربوط به لوله های مکش نصب شوند و سطحی که هوا از انجا مکش میشود دبی حجمی رو بدست اوردم ( ظرفیت مورد نیاز)
از طرف دیگه در هندبوک ***** و *****یشن ( تو سایت هم فکر کنم باشه) خوندم که یکی از پارامتر های مهم در بگ *****ها نسبت دبی هوا (عبوری از بگ ها) به سطح تماس است.( که برای ***** های شرکت های مختلف متفاوت است)
با توجه به نیاز و انتخاب نوع شرکت سازنده و این پارامتر بدست میاد که به چند تا ***** و با چه ابعاد و تعداد بگ هایی نیازمندیم:smile:;)
ممنون. چطوری به اطلاعات شرکت سازنده دست پیدا کردی؟معولاً شرکتهای سازنده جداولی دارند که توی این جداول مشخصه که برای هر سایز سطح قابل دسترسی چقدره که این اطلاعات تو کاتالوگشون نیست برای همین همیشه برای طراحی ف.ی.ل.ت..ر محتاج شرکت سازنده ف.ی.ل.ت.ر هستیم .یه مسأله دیگه هم اینه که مرحله طراحی تا خرید فاصله داره ممکنه یه شرکت رو مبنا قرار بدیم بعداً نتونیم از اونها خرید کنیم با این مشکل چه کار باید کرد؟:w19:

t.salehi

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون. چطوری به اطلاعات شرکت سازنده دست پیدا کردی؟معولاً شرکتهای سازنده جداولی دارند که توی این جداول مشخصه که برای هر سایز سطح قابل دسترسی چقدره که این اطلاعات تو کاتالوگشون نیست برای همین همیشه برای طراحی ف.ی.ل.ت..ر محتاج شرکت سازنده ف.ی.ل.ت.ر هستیم .یه مسأله دیگه هم اینه که مرحله طراحی تا خرید فاصله داره ممکنه یه شرکت رو مبنا قرار بدیم بعداً نتونیم از اونها خرید کنیم با این مشکل چه کار باید کرد؟:w19:

کاتالوگی که من داشتم این پارامتر ها رو داشت:
1- تعداد بگ های هر مدل
2- سطح کل پارچه ها
3- ماکزیمم حجم هوا ( که اینجا نسبت حجم هوا به سطح رو هم داده)
4- و یک سری ابعد خود *****

البته بگمم که به خاطر همین علت هنوز طراحیم رو نهایی کردم.
در واقع ما یک سری بگ ***** قبلا خریداری کردیم\ حالا من میخواستم ببینم برای واحد مورد نظر جواب میدند یا نه.
هنوز کاتالوگ هاشون رو گیر نیاوردم, سرانگشتی رفتم
ماکزیمم نسبت (8) رو در نظر گرفتم: یعنی بهترین عملکرد;)

برای ف.ی.ل.ت.ر های مدل دیگه حرفت درسته, مثلا برای ف.ی.ل.ت.ر پرس ها ما فقط دبی و سایز و میزان ذرات رو میدیم بقیه کار با خودشونه

معمولا شرکت ها با یک سری شرکت های خاص کار میکنند و دایم از شرکت های مختلف خریداری نمیکنند. یا شرکت هایی که کارشون مشابه

مثلا من برای سایزینگ steam trap هام کاتالوگ شرکتی که میخواستیم ازش خریداری کنیم رو نداشتم ولی میدونستم مشابه مدل های ارمسترانگه و از کاتالوگ ها ی اون استفاده کردم.

ولی حالا: ما که هیچ وقت طراحیمون رو فیکس انجام نمیدیم. برای تجیهیزات فرایندی (أ به جز ابزار دقیق ها که تفاوت قیمت زیاده( با در نظر گرفت over disigh موقع طراحی
کمی اینور اونور شدن ها تاثیری رو عملکرد نمیذاره.

امیدوارم البته:surprised::D

navid_m21

عضو جدید
کمک..............کمک(فوری)

کمک..............کمک(فوری)

با سلام
می خواستم ببینم که کسی در آغاجری در پروژه تزریق گاز آغاجری کار نمی کنه یا کسی را آنجا آشنا نداره؟به من پیغام خصوصی بده

با سپاس

nasim.bahari

کاربر فعال
تو پروژه كار آزمايشگاهي دارين ؟ كاربرد طراحي آزمايشها در مهندسي شيمي

تو پروژه كار آزمايشگاهي دارين ؟ كاربرد طراحي آزمايشها در مهندسي شيمي

سلام دوستان

با توجه به اينكه در پروژه هاي مقاطع ارشد و دكتري رشته مهندسي شيمي نياز اصلي گرفتن ديتاهاي قابل تفسير آزمايشگاهي است ، داشتن علم صحيح از ديتا گيري ضروري است.
طراحي آزمايشها ابزاري سودمند براي كارهاي آزمايشگاهي است.
درك مفاهيم آماري در يادگيري طراحي آزمايشها بسيار ارزشمند است.
اگر در پروژه تحقيقاتي با كار آزمايشگاهي سر و كار داريد ، ميتوانيد به كمك طراحي آزمايشها ديتاهايي استخراج كنيد كه با اطمينان بالايي قابل تفسير و مدل سازي باشند.

Amin9595

عضو جدید
بهينه سازي مصرف انرژي در سيستم تبريد واحد آمونياك با روش تركيبي پينچ و اكسرژي

بهينه سازي مصرف انرژي در سيستم تبريد واحد آمونياك با روش تركيبي پينچ و اكسرژي

taj

عضو جدید
تفاوتهای pipe و tube

تفاوتهای pipe و tube

اقا من فقط 2تا از تفاوتها یادمه
1- از tubeعموما برای مسائل انتقال حرارت استفاده میشه اما از پایپ برای مسائل انتقال مواد و گاهی اوقات برای مسائل انتقال حرارت.
2-در نحوه ساخت بسیار متفاوتند. tubeرا بوسیله عملیات فرجینگ میسازند که که نحوه کار این عملیات بطوری است که باعث میشود tubeیک تیکه باشد اما پایپ را بوسیله جوش دادن دو لبه ورق که لوله در این محل اتصالها دارای نقطه ضعف است که این نقطه ضعف در مسائل انتقال حرارات خود را بخوبی نشان میدهد​
البته pipe و tube فرقهای دیگه هم دارند که بهتر هرکدام از دوستان که میدونند به این 2 مورد اضافه کنند​

fluid2008

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشید میپرم وسط بحث،اما واسم جالب بود.
از لحاظ جنس هم این دوتا تفاوت دارند؟

maverick

عضو جدید
با سلام :smile:

اقا من فقط 2تا از تفاوتها یادمه
1- از tubeعموما برای مسائل انتقال حرارت استفاده میشه اما از پایپ برای مسائل انتقال مواد و گاهی اوقات برای مسائل انتقال حرارت.
2-در نحوه ساخت بسیار متفاوتند. tubeرا بوسیله عملیات فرجینگ میسازند که که نحوه کار این عملیات بطوری است که باعث میشود tubeیک تیکه باشد اما پایپ را بوسیله جوش دادن دو لبه ورق که لوله در این محل اتصالها دارای نقطه ضعف است که این نقطه ضعف در مسائل انتقال حرارات خود را بخوبی نشان میدهد​
البته pipe و tube فرقهای دیگه هم دارند که بهتر هرکدام از دوستان که میدونند به این 2 مورد اضافه کنند​
من رشتم شیمی نیست ، اما علاوه بر مواردی که شما گفتید 2 مورد دیگه رو که دیدم اضافه میکنم :

یکی دیگه ار تفاوتهای پایپ و تیوب اینج اونهاست ، پایپ رو تو اینچهای بزرگ مثل 36 میشه ساخت اما تیوب رو نمیشه ...

یکی دیگه از تفاوتها هم به نظرم طول مورد استفاده است ، بعلت قابلیت انتقال حرارتی خوبی که تیوب با محیط داره نمیشه در مسافت طولانی ازش استفاده کرد چون دمای سیالی که داخلشه به راحتی با دمای محیط تبادل پیدا میکنه ، اما میشه در مورد پایپ دور پایپ رو عایق حرارتی گذاشت .

شاد باشید

مهری*

عضو جدید
بیوراکتور

بیوراکتور

سلام لطف کنید زحمت این دو مقاله را بکشید.

با تشکر
عنوان مقاله: غشا و کاربردهای آن در صنعت پتروشيمي
نویسندگان:
مريم تخت روانچي ،
طاهره كاغذچي ، علي كارگري
نقش بيوراكتورهاي غشايي MBR در استفاده مجدد آب
نويسنده‌گان:

آناهيتا ربيعي ،ناصر مهردادي ،غلامرضا نبي بيدهندي ،مريم كريم

aminkhan

عضو جدید
چند تا مقاله در مورد mtbe و کاربردهای آن و اطلاعات اقتصادی در موردفرایند تولید و مصرف آن صرفه اقتصادی و خصوصیات بالقوه و بالفعل آن میخواستم

aminkhan

عضو جدید
چند تا مقاله در مورد مکانهای تولید MTBE و میزان تولید آنها در دنیا و اگر هم در ایران تولید میشود با آمار تولید و میزان فروش و صرفه اقتصادی.
ممنون

taher12112

عضو جدید
روغن مناسب جهت حمام روغن چیست ؟

روغن مناسب جهت حمام روغن چیست ؟

با سلام

دوستان عزیز ، ما قصد داریم تا یک حمام روغن داشته باشیم با حداکثر دمای 200 درجه سلسیوس. روغن مناسب برای این حمام باید در این درجه به جوش نیامده و تبخیر نشود. همچنین داروی بوی نا مطبوع نباشد.

برای مثال من روغن سرخ کردنی را امتحان کردم ، این روغن در 95 درجه به جوش امده و با افزایش دما به 110 درجه ، روغن شروع به تبخیر شدن و سوختن میکند. از گریس نسوز نیز استفاده کردیم. متاسفانه این روغن نیز به محض آنکه به صورت مایع در می آید شروع به دود کردن میکند و بوی بسیار نا مطبوعی دارد.

ممنون میشم از دوستان راهنمایی کنند تا روغن مناسب برای این منظور چیست و از کجا قابل تهیه میباشد. در صورتی که از بازه قیمت آن نیز اطلاع دارید ، ممنون میشم اعلام نمایید.

با سپاس و احترام.

مهری*

عضو جدید
سلام لطف کنید زحمت این دو مقاله را بکشید.

با تشکر
عنوان مقاله: غشا و کاربردهای آن در صنعت پتروشيمي
نویسندگان:
مريم تخت روانچي ، طاهره كاغذچي ، علي كارگري

نقش بيوراكتورهاي غشايي MBR در استفاده مجدد آب
نويسنده‌گان:
آناهيتا ربيعي ،ناصر مهردادي ،غلامرضا نبي بيدهندي ،مريم كريم

ممنون میشم اگه جواب بدید، حتی اگه نمیشه دانلودش کرد !

آخرین ویرایش:

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
خوبین بچه‌ها ؟

کسی در مورد تبخیر کننده‌های صنعتی یا خشک کن‌ها مطلبی چیزی نداره ؟
ممنون می‌شم :gol:

sarang

عضو جدید
در خواست کمک

در خواست کمک

با سلام یک مقاله در مورد اثر فرآیند تراوش تبخیری در جداسازی مایعات می خوام که اگه کمکم کنید ممنون میشم

maverick

عضو جدید
با سلام :smile:

مطمئن نیستم اما از لحاظ جنس فکر نکنم تفاوت چندانی داشته باشند.

با احترام ، فکر کنم جنسشون متفاوت باشه به این دلیل که شما نمی تونید تیوب رو ببرید و جوش بدید و فقط میشه روی اون خمکاری کرد ولی پاپ رو از طریق عملیات حرارتی بهم متصل میکنند . درضمن دبی عبوری از پایپ بسیار بیشتر از تیوب هست .

پایپ :

تیوب :

تیوبها رو با اجزای زیر به هم وصل میکنند

مجموعه ( کانکتور ، فروو ، بک فروو ، نات )

البته استاندار تیوب و پایپ باید یکی باشه ، مثلاً اگر شما میخوایی از پایپی که استانداری NACE داره یک انشعاب با تیوب بگیری باید تیوبت هم NACE باشه .

شاد باشید

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
ممنون میشم اگه جواب بدید، حتی اگه نمیشه دانلودش کرد !

امکان دانلود وجود دارد اما شما برای گرفتن مقاله از این سایت باید حداقل 100 امتیاز داشته باشید.

سلام
خوبین بچه‌ها ؟

کسی در مورد تبخیر کننده‌های صنعتی یا خشک کن‌ها مطلبی چیزی نداره ؟
ممنون می‌شم :gol:

مدلسازي سه بعدي خشك كن پاششي جريان مخالف مورداستفاده براي توليد پودر سراميك
با بهره گيري از تکنيکهاي ديناميک سيالالات محاسباتي(CFD)

http://ifile.it/he1mcuy

بالا