فرض كنيد ما يك بخار داريم با دماي 120 درجه و فشار 13 كيلو، چقدر بايد از اين بخار انرژي بگيريم كه دماي اون به به 20 درجه برسه و تبديل به كندانس بشه ؟
بدون استفاده از Hysis
در چه فشاری؟
حلش سادس با استفاده از ترمودینامیک و جداول میشه حلش کرد!
فشار نهايي كندانس مهم نيست، فقط من اطلاعات اوليه رو اصلاح مي كنم كه فرض مسئله فشار 3 كيلوگرم بر سانتي متر مربع و دماي اوليه 150 درجه سانتيگراد هست براي بخار ما و كندانس نهايي كه قرار هست بدست بياد داراي دماي 10 درجه سانتي گراد هست.
پيدا كنيد مقدار انرژي لازم را كه بايد از بخار بگيريم![]()
مهندسا يه اطلاعاتی راجع به ميکرو ارگانيسم های صنعتی ميخوام
مخصوصا ميکرو ارگانيسم های که تو صنعت نفت روش بحث ميشه
والا من تا حالا با هایسیس کار نکردم این روشی هم که میگم خیلیم کوتاه نیست کتاب پیشم ندارم وگرنه براتون حل میکردم خودتون امتحان کنید جوابارو مقایسه کنید!والا چيزي كه براي من توضيح دادند خيلي پيچيده بود.
اول Latentheatرو محاسبه كردند، با استفاده از اين صفحه: http://www.spiraxsarco.com/resources/steam-tables/saturated-steam.asp
گرماي ويژه آنتالپي (Specific Enthalpy of Evaporation (hfg رو از صفحه بالا براي فشار ابسولوت 5 محاسبه كردند كه شد: 2.11
بعد Hysis رو باز كردند !!! (در صورتي كه به من گفته بودند اجازه استفاده از Hysis ندارم () يك خط جريان تعريف كردند مشخصات بخار رو بهش دادند. كه Cp محاسبه شد 4.3 كيلوژول/كيلوگرم درجه سانتيگراد
بعد گفتند حالا ما دو تا Q داريم. كه مجموع اونها برابر Q كل مورد نياز مسئله هست.
Q1 انرژي مورد نياز براي تبديل بخار به كندانس
Q2 انرژي مورد نياز براي تبديل كندانس به كندانس با دماي مورد نظر
دماي بخار بعد از كندانس شدن، 151 درجه تعين شد.
Q1=2.11*2000 كه 2000 مقدار فلوي آب بود !
Q2= M*Cp*Delta T
خلاصه Q1+Q2 مي شد انرژي مورد نياز.
شما مي تونيد به روش راحت تر حل رو بنويسيد. بينهايت ممنون !
والا چيزي كه براي من توضيح دادند خيلي پيچيده بود.
اول Latentheatرو محاسبه كردند، با استفاده از اين صفحه: http://www.spiraxsarco.com/resources/steam-tables/saturated-steam.asp
گرماي ويژه آنتالپي (Specific Enthalpy of Evaporation (hfg رو از صفحه بالا براي فشار ابسولوت 5 محاسبه كردند كه شد: 2.11
بعد Hysis رو باز كردند !!! (در صورتي كه به من گفته بودند اجازه استفاده از Hysis ندارم () يك خط جريان تعريف كردند مشخصات بخار رو بهش دادند. كه Cp محاسبه شد 4.3 كيلوژول/كيلوگرم درجه سانتيگراد
بعد گفتند حالا ما دو تا Q داريم. كه مجموع اونها برابر Q كل مورد نياز مسئله هست.
Q1 انرژي مورد نياز براي تبديل بخار به كندانس
Q2 انرژي مورد نياز براي تبديل كندانس به كندانس با دماي مورد نظر
دماي بخار بعد از كندانس شدن، 151 درجه تعين شد.
Q1=2.11*2000 كه 2000 مقدار فلوي آب بود !
Q2= M*Cp*Delta T
خلاصه Q1+Q2 مي شد انرژي مورد نياز.
شما مي تونيد به روش راحت تر حل رو بنويسيد. بينهايت ممنون !
ميتوني از فايل ضمضمه براي تعيين H نيز استفاده كنيفشار نهايي كندانس مهم نيست، فقط من اطلاعات اوليه رو اصلاح مي كنم كه فرض مسئله فشار 3 كيلوگرم بر سانتي متر مربع و دماي اوليه 150 درجه سانتيگراد هست براي بخار ما و كندانس نهايي كه قرار هست بدست بياد داراي دماي 10 درجه سانتي گراد هست.
پيدا كنيد مقدار انرژي لازم را كه بايد از بخار بگيريم![]()
كسي در خصوص كاربرد و نحوه محاسبه تعداد sealing strip در مبدلهاي حرارتي اطلاعاتي داره ؟
آيا علت استفاده از اونها بدليل Vibration در مبدل هست يا علت ديگه اي داره !
لطفا اگر در مورد روش های فیزیکی و شیمیایی و اکسیداسیون پساب ها داری ممنون میشم برام بفرستید
آب بندها معمولا به سه چیز بستگی داره: یکی زاویه، ضخامت، ارتفاع صفحات نگهدارنده.. اما موقعیت های X و y هم بی تاثیر نیست که بدونیم در کجا قرار بگیره.... دو نوع آب بند داریم یکی از نوع پیچی و نوع دیگر هم از نوع نواری هستش که مثل تفلن ها هستن که دور صفحات نگهدارند زده می شوند و با اتصال های محکم می شوند. به خاطر فشار سیالات درون لوله ها و پوسته که باعث تنش می شوند.
اقاي پيرجو من با نرم افزار aspen b-jac كاركردم كه جزييات گفته شده درTASC رو ارائه نميده اگه لطف كنيد و بگيد كه چطوري ميشه نرم افزار TASC رو تهيه و يا دانلود كنم
سلام دوستان
چه مواقعي براي يک vessel شير اطمينان PSV در نظر ميگيرند؟
اگر در Vessel مربوطه به هر دليل امكان افزايش فشار از حد طراحي داشته باشه حتما بايد psv قرار داد
اين افزلش فشار ميتونه به دليل تغيير فاز سيال ( تبخير در مخازن نگهداري : آرگون مايع . آمونياك و... كه سيال فرار هستند ) باشه و يا حتي در steam dram ها و يا افزايش فشار به دليل انجام واكنش شيميايي كه در راكتورها صورت ميگيره و همچنين در خروجي كمپرسورها و پمپها كه امكان داره مسير خروجي و يا انتي سرج بسته و افزايش فشار حاصل گردد
و موارد مشابه ديگه
man fekr konam betoonam komaketoon konamكسي كتاب هاي
bio membrane structures , membrane and membrane technology
داره ؟