با عرض سلام به شما.منم تااااااااااازه واردم.
یه سوال در مورد مهندسی شیمی داشتم میخواستم بدونم برای اینکه این رشته رو انتخاب کنم حتما باید رشته دبیرستانیم ریاضی باشه؟
کسی که رشتش تجربیه میخواد بیاد این رشته باید چیکار کنه؟
درسته!اقا اين كه هر دوتاش پاسخ نامه است.من خود كتاب درسي رو مي خوام
من خودم این ترم آز. شیمی تجزیه مهندسی شیمی داشتم و آخرش باید یک کنفرانس روی یه موضوع از انواع شیوه های تجزیه_اونم برای تجزیه یک ماده خاص_ ارایه میکردیم؛ که من ردیفش کردمسلام
من عضو جديد اين فرومم و از شما عزيزان يه كمك ميخواستم
من بايد يه مقاله در مورد تجزيه مقادير بسيار كم تحويل بدم ميشه كمكم كنيد البته اگه فارسي باشه خيلي بهتره
سلام.من به یک تحقیق فوری درباره ی "پیل های سوختی هیدروژنی" نیاز دارم.اگر کسی از دوستان کسی اطلاعاتی دارد. به من ایمیل بزند. پیشاپیش از حس همیاری شما متشکرم
سلام
یه کتاب درمورد Plant Engineeringارائه می کنین که جدیدباشه؟
در زمینه فسفر سرخ اطلاعات در چند صفحه نه کوتاه و مختصر ok
کتابایی که گفتی در اینترنت نیستند اما مشابهشون هست؛The Practical Handbook of Machinery Lubrication
L. Leugner
Publisher: Maintenance Technology Internation
Publish Date: 2005
Tribology Data Handbook
E. Richard Booser
Publisher: CRC Press
Publish Date: 1997
سلام.
با تشکر.اگه ممکنه کتابهای بالا رو هرکس می تونه پیدا کنه
عزيز اگه بتوني دماسنج با 8051 وlm35 و key و lcd واسم پيدا كني ممنون مي شم. نياز فوري
سلام
با چی می شه HF درست کرد؟
من شنیدم یه سنگ رو با آب قاطی می کنن HF تولید می شه.
یک کمی توضیح بدید
معمولا در جوشکاری مورد استفاده قرار میگیرد، یک نوع سنگ می باشد که به رنگ زرد روشن رو در آب ریخته و به صورت محلول در اب در می آید مانند اب و گچ که باعث تولید این گاز میک ند، ولی روش هایی دیگری هم موجود می باشد که باید از افرادی که در آزمایشگاه هستن کمک بگیرید.
ببخشید من شبیه سازی کوره احیا مستقیم در واحد میدرکس میخواستم. این مقاله کوره کاتالیستی تولید هیدروژنه.مدل سازی و شبیه سازی دوبعدی کوره کاتالیستی
دانلود
سلام من عضو جديد باشگاه هستم.
خوشحال می شوم به شما دوستان در زمينه پروژه هایتان کمک کنم.
اگر خودم هم نتوانستم دوستان زيادی برای اين منظور سراغ دارم.