mohammadfirouz
عضو جدید
سلام
من پروژم شبیه سازی تبخیرکننده های چندمرحله ای با hysys هستش،اگه میتونید کمکم کنید...مرسی
من پروژم شبیه سازی تبخیرکننده های چندمرحله ای با hysys هستش،اگه میتونید کمکم کنید...مرسی
دوستان برای محاسبه حجم مایع درون مخازن استوانه ای افقی دریک ارتفاع خاص ازمایع باید چیکار کنم
ممنون، خب پس بالاخره دما باعث دفرمگی میشه یا نیروهای وارد بر لوله؟اولین دلیلی که به نظر میرسه خاصیت جریان پذیری پلیمرها در دماهای نزدیک به دمای شیشه ای شدنه. در واقع چون دما تقریبا بالاست بعد از حدود سه ماه نیروی وزن آب، لوله را دفرمه میکنه و جهت جریان آب به سمت زمین نزدیکتر میشه. به نظر من شما باید جنس لوله رو عوض کنید و از لوله های مقاوم تر با دمای شیشه ای شدن بالاتر استفاده کنید اگه لوله ی ترموست پیدا کنید به نظر مناسب تر میاد. البته اگه به یه شکلی باعث بشید نیرو به لوله وارد نشه هم این مشکل حل میشه. مثلا اگه یه پوسته شیشه ای یا ... سوراخدار ،داخل و یا خارج این لوله تعبیه بشه. و یا بوشن های فلزی داخل سوراخ ها قرار بدین و با یه چیزی اونها رو ثابت کنید که نیرویی به لوله وارد نشه.
سلام
بازده مبدل چیه؟
هر تجهیز وقتی ساخته میشه یه توان براش تعریف میشه اما وقتی کار میکنه دقیقا همون توان تحویل ما داده نمیشه چون یه سری اتلاف انرژی داره که بهش توان واقعی میگن
حالا اگه توان واقعی رو بر توان تعریف شدش تقسیم کنیم در 100 ضرب کنیم بازده مبدل بدست میاد
فرمولاشم هم برای اوناع مبدل ها در کتاب های انتقال حرارت هست
ممنون از پاسخگوییتون
یعنی بازده همون ضریب تاثیری هست که توی کتاب انتقال حرارت ذکر شده است؟
دما باعث کاهش مقاومت لوله میشه و در واقع جریان پذیری پلیمر رو افزایش میده و نیرو هم باعث تغییر شکل اون میشه.بنابراین هردو باعث دفرمگی میشن.ممنون، خب پس بالاخره دما باعث دفرمگی میشه یا نیروهای وارد بر لوله؟
سلام- من یه تانک ذخیره اتمسفریک دارم که دارای ظرفیت اسمی 1920 لیتره- من چطور قطر و ارتفاع این تانک رو محاسبه کنم؟
راهنمای سایزینگ مخزن ذخیرهسلام- من یه تانک ذخیره اتمسفریک دارم که دارای ظرفیت اسمی 1920 لیتره- من چطور قطر و ارتفاع این تانک رو محاسبه کنم؟
سلام دوستان
علت اينكه آب توي steam drum در بويلر بايد بافري باشه چيه؟
سلام دوستان
اگه امکانش هست کسی از دوستان مطالب جامعی درمورد انواع خشک کن ها داره ممنون میشم
با سپاس
سلام دوستان
علت اينكه آب توي steam drum در بويلر بايد بافري باشه چيه؟
سلاماحتمالا باید برای جلوگیری و کاهش خوردگی باشه
منظورتون این هست که چگونه محاسبه میشه ؟سلام.دوستان میدونید فلو مینیمم در تلمبه چی هست؟
خدمت شماhi
please
Solubility of single gases carbon dioxide and hydrogen sulfide in aqueous solutions of N-methyldiethanolamine in the temperature range 313--413 K at pressures up to 5 MPa
http://www.osti.gov/scitech/biblio/256863
G. Kuranov, N. Rumpf, G. Maurer, N. Smirnova, Fluid Phase Equilib. 136 (1997) 147–162.
سلامسلام دوستان من رشته م شیمی محض مقاله ISIمیخوام میشه از لینک بالا برم؟؟خیلی فوریه
من یه مقاله میخوام از یک ژورنال ISIدرمورد یک ترکیب viscosity index improver(یک ماده افزودنی به روغن موتور)میخوام و البته ترجمش رو هم لازم دارم..خیلی فوریه ممنون میشم کمکم کنینسلام
این سایت ها معرفی شده که دوستان استفاده کنند.
از سایت های ذکر شده میتوانید راحت به مقالات مورد نیازتون دست پیدا کنید.
موفق باشید.
من یه مقاله میخوام از یک ژورنال ISIدرمورد یک ترکیب viscosity index improver(یک ماده افزودنی به روغن موتور)میخوام و البته ترجمش رو هم لازم دارم..خیلی فوریه ممنون میشم کمکم کنین
سلامسلام دوستان من رشته م شیمی محض مقاله ISIمیخوام میشه از لینک بالا برم؟؟خیلی فوریه
سلام .. تعدادی رابطه برای اینکار هست ..چطور می شه ابعاد نازل های ورودی و خروجی یک تانک ذخیره اتمسفریک رو محاسبه کرد؟