درخواست های مرتبط با | پرسش های درسی مهندسی شیمی

amir ghasemiyan

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

mohandes-87

عضو جدید
سلام دوستان میشه عبارت زیر رو ترجمه کنید؟
A method of producing a paraffin wax for aqueous dispersion polymerization of TFE which allows high speed aqueous dispersion polymerization of TFE with excellent polymerization behavior such as excellent dispersion stability and consistent production of PTFE having excellent physical properties, and a method of producing PTFE using the paraffin wax

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
سلام دوستان میشه عبارت زیر رو ترجمه کنید؟
A method of producing a paraffin wax for aqueous dispersion polymerization of TFE which allows high speed aqueous dispersion polymerization of TFE with excellent polymerization behavior such as excellent dispersion stability and consistent production of PTFE having excellent physical properties, and a method of producing PTFE using the paraffin wax

روش تولید یک موم پارافینی برای پلیمریزاسیون دیسپرسیون آبی TFE که باعث پلیمریزاسیون دیسپرسیون آبی با سرعت بالا و رفتار عالی/جالب پلیمریزاسیون مانند پایداری بالای دیسپرسیون و تولید مداوم PTFE با خواص عالی فیزیکی و روشی برای تولید PTFE با استفاده از موم پارافینی می گردد.

جمله رو کامل کپی پیست کردین؟؟ یا دستکاریش کردین؟

alimec

عضو جدید
سلام به دوستان
سوالی داشتم
فقط لطفا با استدلال منطقی ج بدید
آیا امکان داره ظرفیت گرمایی صفر یا منفی شود؟

ممنون:gol:
درود
تشکر از مطالب دوستان
ظرفیت گرمایی سیستم= حد گرما به دلتا تی وقتی دلتا تی به سمت صفر میل کنه. یعنی دیفرانسیل غیر کامل گرما به دیفرانسیل کامل دما(که توفیر داره با مفهوم مشتق)
دیفرانسیل غیر کامل گرما بسته به نوع فرآیند میتونه مثبت منفی یا صفر باشه پس ظرفیت گرمایی سیستم می تونه مقادیر بین مثبت بی نهایت و منفی بینهایت بشه.

Beat

متخصص محیط زیست
کاربر ممتاز

پیوست ها

• ftr54.rar
    2.2 مگایابت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

diamondpersia

کاربر فعال
سلام
سوالاتون رو بپرسید دوستان هر کسی بتونه جواب میده

سلام،
فصل 8 سنتیک کتاب فارسی (اثرات دما و فشار) چه جوری نمودار conversion بر حسب دما را برای سرعت های مختلف رسم کنم مثلاr=0.05 .برای equilibrium رسم کردم ولی بقیه سرعت ها که مخالف صفر میشن نتونستم!!!

mohandes-87

عضو جدید
روش تولید یک موم پارافینی برای پلیمریزاسیون دیسپرسیون آبی TFE که باعث پلیمریزاسیون دیسپرسیون آبی با سرعت بالا و رفتار عالی/جالب پلیمریزاسیون مانند پایداری بالای دیسپرسیون و تولید مداوم PTFE با خواص عالی فیزیکی و روشی برای تولید PTFE با استفاده از موم پارافینی می گردد.

جمله رو کامل کپی پیست کردین؟؟ یا دستکاریش کردین؟
راستش از قسمت google patentپیدا کردم شاید به خاطر همین بی ربطن خودمم سر در نیاوردم میشه عبارت زیر رو ترجمشو بگید این از جای دیگه پیدا کردم.
The manufacture of vaseline is quite simple. When the lighter liquids, gases, etc., of the petroleum oil have been distilled over, the remaining product, the tar, is placed in a large open iron boiler, which is suspended over a hot fire in the open air until deodorized; then it is allowed to cool. In a hot-air chamber (about 50°[C]), arranged in rows, are large inverted tin cones filled with bone-black; upon these the deodorized tar is poured. At the end of a few hours, the tar comes through in a state of “white vaseline;” after awhile, the bone-black becomes partially exhausted, the product is no more “white”, but “blond,” and as the operation progresses, the bone-black becoming weaker in its absorbing powers, the “blond,” passes into a “red.” Thus we have white, blond, and red vaselines. This mode of manufacture constitutes the American process.

The took of unit 100 s separating needed cuts for continuing the process & producing LAB of Oil cuts“C​
10 _ C13” which is required. These are separated by two distillation towers. In the first tower called(STRIPPER COLUMN T_101) that consist of so trays, lighter cuts of C10 that are called LIGHTEND.Are separated and the product of the lower level of tis tower goes to the 2nd tower called. Thisone consist of 60 Trays. In the bottom of tower products that are heavier than C13 and called heavy endare separated, & the products of the tower, as main products of unit 100 go to the unit 200 forhydrotreating. The purpose of using two tower is that in lower temperatures lighter materials get
separated & in higher temperatures higher materials get separated.

آخرین ویرایش:

nayri

عضو
با سلام
1-سنتز نانوذرات اكسيد اهن به روش رسوب دهي شيميايي
http://www.civilica.com/Paper-NNTC01-NNTC01_355.html

2-
سنتز و كاربرد نانو ذرات مغناطيسي اكسيد آهن اصلاح شده با سديم دودسيل سولفات جهت حذف رنگ سافرانين از نمونه هاي آبي
http://www.civilica.com/Paper-NCEH13-NCEH13_110.html

3-
سنتز و مشخصه يابي نانوذرات سوپرپارامغناطيس اكسيد آهن اصلاح شده با آمينو پروپيل تري اتوكسي سيلان
ttp://www.civilica.com/Paper-CMRCE03-CMRCE03_151.ht

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
با سلام
1-سنتز نانوذرات اكسيد اهن به روش رسوب دهي شيميايي
http://www.civilica.com/Paper-NNTC01-NNTC01_355.html

2-
سنتز و كاربرد نانو ذرات مغناطيسي اكسيد آهن اصلاح شده با سديم دودسيل سولفات جهت حذف رنگ سافرانين از نمونه هاي آبي
http://www.civilica.com/Paper-NCEH13-NCEH13_110.html

3-
سنتز و مشخصه يابي نانوذرات سوپرپارامغناطيس اكسيد آهن اصلاح شده با آمينو پروپيل تري اتوكسي سيلان
ttp://www.civilica.com/Paper-CMRCE03-CMRCE03_151.ht
سلام
همان طور که می دونید درخواست مقالات فارسی تنها در تالار مقالات فارسی پاسخ داده می شود .
پس در پستی که در ان تالار گذاشته اید منتظر پاسخ باشید ...

mohandes-87

عضو جدید
کمک

کمک

راستش از قسمت google patentپیدا کردم شاید به خاطر همین بی ربطن خودمم سر در نیاوردم میشه عبارت زیر رو ترجمشو بگید این از جای دیگه پیدا کردم.
The manufacture of vaseline is quite simple. When the lighter liquids, gases, etc., of the petroleum oil have been distilled over, the remaining product, the tar, is placed in a large open iron boiler, which is suspended over a hot fire in the open air until deodorized; then it is allowed to cool. In a hot-air chamber (about 50°[C]), arranged in rows, are large inverted tin cones filled with bone-black; upon these the deodorized tar is poured. At the end of a few hours, the tar comes through in a state of “white vaseline;” after awhile, the bone-black becomes partially exhausted, the product is no more “white”, but “blond,” and as the operation progresses, the bone-black becoming weaker in its absorbing powers, the “blond,” passes into a “red.” Thus we have white, blond, and red vaselines. This mode of manufacture constitutes the American process.

The took of unit 100 s separating needed cuts for continuing the process & producing LAB of Oil cuts“C​
10 _ C13” which is required. These are separated by two distillation towers. In the first tower called(STRIPPER COLUMN T_101) that consist of so trays, lighter cuts of C10 that are called LIGHTEND.Are separated and the product of the lower level of tis tower goes to the 2nd tower called. Thisone consist of 60 Trays. In the bottom of tower products that are heavier than C13 and called heavy endare separated, & the products of the tower, as main products of unit 100 go to the unit 200 forhydrotreating. The purpose of using two tower is that in lower temperatures lighter materials get

ازتون خواهش میکنم کمکم کنید تا فرداشب باید این ترجمه ها رو انجام بدم

ممنون از پاسختون
پس از نظر شما ظرفیت گرمایی ویژه نمیتونه منفی یا صفر شود
درسته؟

سلام و درود بر دوستان گرامی واقعا لذت میبرم چه اتحاد و دوستی بین شماست واقعا تحسین برانگیز است...
.
ظرفیت گرمایی (C) جزو خواص مقداری، جامع، فراگیر مواد است (Extensive) است یعنی به مقدار و به عبارتی به بزرگی یا کوچکی سیستم بستگی دارد و ممکن است صفر یا منفی شود (سرمایش :) )
اما ظرفیت گرمایی ویژه (Cp or Cv) جز خواص غیرمقداری، شدتی و متمرکز است و به مقدار سیستم بستگی ندارد و این پارامتر ترمودینامیکی اختلاف ش در فازهای مختلف ممکن است صفر یا منفی شود. مقلا در حل انتروپی در قانون دوم ترمودینامیک در استحاله فازی مثلا انجماد فلزات یا ذوب فلزات :)
.

ممنون از توضیحتون-برعکسش قابل فهم تر بود :D

استدلال منطقی؟
استدلال ریاضی رو بنویسیم و بگیم منطقیه!

یه دونه ظرفیت گرمایی داریم یه دونه ظرفیت گرمایی ویژه که این ظرفیت گرمایی ویژه می تونه در شرایط ایزوبار (فشار ثابت) یا شرایط ایزوکوریک(حجم ثابت) تعریف شه

http://www.www.www.iran-eng.ir/images/attach/jpg.gif

فرمول سومی مربوط به ظرفیت گرمایی می شه
ظرفیت گرمایی ویژه و جرم هر دو مقدار نامنفی دارند.
جرم که صفر نمی شه اون موقع ماده ای وجود نداره و گرمایی منتقل نمی شه! سیستم ها هم که همیشه جرم دارن.
طبق تعریف ریاضی اگه گرمایی تبادل نشه، صورت کسر می شه صفر، گرمای ویژه هم می شه صفر! ظرفیت گرمایی هم می شه صفر. برای یه سیستم بدون انتقال گرما مثل آدیاباتیک ممکن هست. برای یک ماده نه!همه مواد گرمای ویژه دارن اگه گرمای ویژه نداشته باشن یعنی هیچ مقدار گرمایی نمی تونه یه درجه دماشونو افزایش بده!
در یک سیستم از نظر ریاضی صفر ممکنه باشه! یعنی یه خط با شیب صفر چون اختلاف دما نداریم، انتقال گرما هم نداریم!

بالعکسش درست تره:

گرما انتگرال معین دیفرانسیل دما و گرمای ویژه هست؛ مقدار گرما نامنفی هست ولی قراردادی می گن مثبت یا منفی که نشون بده سرمایشی هست یا گرمایشی! که این نشون می ده منفی مثبت بودن گرما به اختلاف دما و نوع انتقال گرما ربط داره و C یک ضریب هست؛ یک ضریب نامنفی. البته عدم انتقال گرما ربط داره به برقراری تعادل گرمایی و اصلا نیروی محرکه انتقال گرما و حرارت اختلاف دما هست! و C یک ضریب ثابت هست و از نظر ریاضی، شیب خط حساب می شه! موقع برقراری تعادل این اختلاف دما هست که صفر می شه، یا در سیستم آدیاباتیک، این گرما هست ک از مرز سیستم انتقال پیدا نمی کنه؛ ولی ظرفیت گرمایی و گرمای ویژه چون فقط یک ضریب هست، عملا صفر نمی شه!

برای مواد مختلف هم نگاه بندازین این C فرمول تجربیش هم مثبته! مقدار منفی نداریم، صفر هم نداریم!
از نظر تجربی نه صفر می شه نه منفی.

سلام دوستان
بالاخره بعد از روزها کنجکاوی و جستجو ب جواب رسیدم
یعنی استاد توضیح داد ک چه میشود
گفتم اینجا بزارم شاید کسی بدنبال جواب این سوال بیاد و لازمش بشه
اول اینکه این موضوع جزو مباحث پدیده های سطی هست
توضیح:
قطرات باران به دو نظریه تشکیل میشوند
1-بدور یک هسته مرکزی که از گردو غبار است
2- هسته ای از خود باران
تمام قطرات باران به یک اندازه نیستند-قطرات با اندازه کوچکتر از شعاع بحرانی(حاصل از معادله یانگ لاپلاس) طبق گفته خودم از هم پاشیده شده(تبخیرشده) و بر روی قطرات بزرگتر از شعاع بحرانی میعان میشوند
این موضوع رو میتونید در کتابPhysics and Chemistry of Interfaces نوشته کاپل پیدا کنید و بهتر متوجه بشید
با تشکر از همه دوستان:heart:

سلام دوست عزیز
من اینطور فکر می کنم که یک قطره باران وقتی در حال سقوط هست از طرف هوا بهش نیرو های تنشی وارد میشه و همچنین نیرو های کشش سطحی آب هم خیلی بالا هستند که این نیروها باعث اختلاف فشار درون و بیرون قطره می شه !!

به نظر من همین موضوع رو بصورت کلی توی سایت های مقالات مثل ساینس دایرکت سرچ کنید و کارهایی که شده رو بررسی کنید مطمئنا به نتیجه می رسید !!

Audi.R8

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام،
فصل 8 سنتیک کتاب فارسی (اثرات دما و فشار) چه جوری نمودار conversion بر حسب دما را برای سرعت های مختلف رسم کنم مثلاr=0.05 .برای equilibrium رسم کردم ولی بقیه سرعت ها که مخالف صفر میشن نتونستم!!!

من فصل ۸ حل‌ّ‌المسائل Levenspiel رو براتون به پیوست گذاشتم (شماره‌های فرد رو حل کرده).

نمی‌دونم فصل‌های کتاب فارسی با انگلیسی مطابقت دارن یا نه، کلّ حلّ‌المسائل رو می‌تونید از این لینک دانلود کنید (همون شماره‌های فرد).

پیوست ها

• ch8.pdf
    879.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0

mohandes-87

عضو جدید

ازتون خواهش میکنم بهم جواب بدید به استخدامیم مربوطه کمکم کنید تورو خدا

saadat.kh

عضو جدید
سلام

دوستان همون طور که میدونید فرمول تشکیل سولفات پنتاهیدرات این هست :

CuO + H2SO4 + 4H2O = CuSo4.5H2O

میخواستم بدونم نتیجه واکنش های زیر چی میشه ؟

CuO + H2SO4 + 7H2O

یا مثلا
CuO + H2SO4 + 6H2O

و ...

Audi.R8

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

دوستان همون طور که میدونید فرمول تشکیل سولفات پنتاهیدرات این هست :

CuO + H2SO4 + 4H2O = CuSo4.5H2O

میخواستم بدونم نتیجه واکنش های زیر چی میشه ؟

CuO + H2SO4 + 7H2O

یا مثلا
CuO + H2SO4 + 6H2O

و ...

تا جایی که من از شیمی یادمه، در شرایط واکنش هیدراته شدن فقط یه شکل به وجود میومد (همین مس II پنتاسولفات) و در همون شرایط اگر مقدار بیشتری از یک واکنش دهنده رو وارد می‌کردیم، به عنوان «مقدار اضافی» در فرآورده‌ها ظاهر می‌شد.

مثلاً ما می‌دونیم که برای تولید ۱ مول مس II پنتاسولفات به ۴ مول آب نیاز داریم. اگر این ۴ مول بشه ۷ مول، ۳ مول آب در سمت فرآورده‌ها (در اون شرایط واکنش) باقی می‌مونه.

ولی اگر شرایط واکنش رو تغییر بدیم (دما یا فشار یا کاتالیزگر یا ...) ممکنه فرآورده‌های دیگه‌ای هم داشته باشیم. مثلاً ترکیبی داریم به اسم Hydrous Copper Sulphate، ولی مطمئن نیستم سمت چپ واکنش چیه!

یا این یکی. باید ببینید در چه شرایطی‌ آزمایش می‌کنید.

آخرین ویرایش:

engm

عضو جدید
با سلام

یک درخواستی دارم ، که اگر در جای خودش نپرسیدم ؛ عذرخواهی می کنم.

بنده برای مبحث "غشاء و فرآیند های جداسازی غشائی " نیاز به چند تا کتاب و منبع خوب به زبان فارسی دارم .

ممنون می شوم اگر بزرگواری بفرمایید و چند تا کتاب در این خصوص به من معرفی نمایید تا خریداری نمایم .

از لطف و محبت شما ممنونم.

Audi.R8

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام

یک درخواستی دارم ، که اگر در جای خودش نپرسیدم ؛ عذرخواهی می کنم.

بنده برای مبحث "غشاء و فرآیند های جداسازی غشائی " نیاز به چند تا کتاب و منبع خوب به زبان فارسی دارم .

ممنون می شوم اگر بزرگواری بفرمایید و چند تا کتاب در این خصوص به من معرفی نمایید تا خریداری نمایم .

از لطف و محبت شما ممنونم.

این کتاب فکر می‌کنم خوب باشه.

اگر نیم‌نگاهی به منابع انگلیسی هم دارید به این تاپیک یه سر بزنید.

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز

تولید کردن وازلین، خیلی ساده است. زمانی که مایعات سبکتر، گازها و غیره، از نفت خام تقطیر شوند، محصول باقیمانده، قیر، در یک بویلر آهنی درباز بزرگی قرار می گیرد، که بر روی یک شعله داغ در هوای باز سوسپانسه/تعلیق می شود تا بوگیری گردد؛ بعداً می گذارند تا خنک شود. در یک محفظه/اتاقک هوای داغ (حدود 50 درجه سلسیوس) در چیدمان ردیفی/سطری،بصورت مخروط های بزرگ از جنس قلع پر شده با خاکستر استخوانی؟!! هستند ....؛ که روی این مخروط ها، قیر بوگیری شده ریخته می شود. در انتهای چند ساعت، قیر به حالت "وازلین سفید" در می آید. ؛ بعد از مدتی، ماده به رنگ سیاه استخوانی، بطور جزئی اگزاست می شود، محصول خیلی "سفید" نیست؛ اما "بلوند/طلایی/زرد کمرنگ" هست و موقع پیش رفتن عملیات، رنگ سیاه استخوانی در توان جذبی آن ضعیف تر می شود، بلوند به قرمز تبدیل می شود. پس ما وازلین های سفید، طلایی و قرمز خواهیم داشت. این نوع تهیه مربوط به فرآوری آمریکایی است.

متن پایینی هم به تولید مداوم اشاره می کنه و دو تا برج تقطیر برای تولید و فرآوری و شکستن ترکیبات 13 کربنی
برج اولی سینی داره، تیکه های 10 کربنی سبکتر جدا می شن و محصول می ره برج تقطیر دوم
این برج دومی 60 تا سینی داره .
محصولات ته برج سنگین تر از 18 کربن هستن و سنگین هستن
برای تیمار آبی از واحد 100 به واحد 200 می ره
هدف کاربرد دو تا برج در دمای پایینتر، جداسازی مواد سبکتر و جداسازی مواد سنگین تر در دماهای بالاتر است.

tar** قیرهست ولی اینجا ممکنه قطران هم معنی بشه!

آخرین ویرایش:
مقاله انگلیسی

مقاله انگلیسی

با سلام بچه ها کسی یه مقاله در مورد proton exchange membrane fule cell(pemfcسال2011 داره بفرسته در حدود 10 صفحه خواهشا کمک کنید تا فردا میخوامش با تشکر

بالا