خدمت شماسلام. دوستان گلم، در مورد انرژی هسته ای یا اتمی کسی اطلاعاتی چیزی داره، بذاره. ممنون میشم. تاکیدش بر ایران باشه دیگه چه بهتر
امیدوارم بدرد بخوره
خدمت شماسلام. دوستان گلم، در مورد انرژی هسته ای یا اتمی کسی اطلاعاتی چیزی داره، بذاره. ممنون میشم. تاکیدش بر ایران باشه دیگه چه بهتر
خدمت شما
امیدوارم بدرد بخوره
سلام. دوستان گلم، در مورد انرژی هسته ای یا اتمی کسی اطلاعاتی چیزی داره، بذاره. ممنون میشم. تاکیدش بر ایران باشه دیگه چه بهتر
تو راکتور های هسته ای بوسیله ی همجوشی هسته ای انرژی بسیار زیادی آزاد میشه و هدف استفاده از انرژی هسته ای همین زیاد بودن انرژی آزاد شده و اختلاف این مقدار با مقدار انرژی بدست اومده از سوخت های دیگه هستخیلی ممنون، ولی خیلی تخصصیه!!! یه فایلی که خلاصه بگه، هدف از غنی سازی و انرژی هسته ای چیه؟؟!!
سلام کسی اطلاعاتی درمورد ساخت پی وی سی داره مثلا در داکت های برق
با عرض سلام و وقت بخیر
سال نو را خدمت شما سروران گرامی تبریک عرض می نمایم.
بنده یک درخواست دارم :
کسی در اینجا در دانشگاه تهران ارشد نمی خواند ؟
یک زحمتی داشتم تا برای بنده یک فایل را از سایت دانشگاه تهران دانلود نماید . چون تهران نیستم ، امکان مراجعه حضوری برای بنده و دریافت فایل از خود دانشگاه نمی باشد و فقط دانشجوی داشنگاه تهران می تواند با یوزر نیم و پسورد خودش فایل را برای بنده دانلود نماید.
انشالله خداوند اجر زحمات شما را نیز بدهد .
باز هم ممنونم.
منتظرم......
لااقل اسم فایل رو بگین که در مورد چه موضوعیه،شاید تو تالار باشه خولطفاً به بنده هم کمک نمایید .
یک دنیا ممنونم .
لطفاً به بنده هم کمک نمایید .
یک دنیا ممنونم .
چی می خوای؟لطفاً به بنده هم کمک نمایید .
یک دنیا ممنونم .
سلام.خروجی گرفتن از نرم افزار کار سختی نیست.خودتون امتحان کنید. یه نمونه که تغییر فاز نداشته باشه رو حل کنید. میمونه تحلیل نهایی خروجی ها .اگه مشکل داشتین خروجی ها رو بذارید.نگاشون میکنم.
سلام
میشه یکی لطف کنه این دوتا مقاله رو برام بگیره
Catalytic reactions accompanied by capillary condensation 2. Mass tranCatalytic reactions accompanied by capillary condensation 2. Mass transfer inside a pelletsfer inside a pellet
Influence of capillary condensation on heat and mass transfer in the grain of a Fischer-Tropsch synthesis catalyst
کسی لینک دانلود دیکشنری تصویری رو داره این قبلی دیگه نمیشه دانلود کرد
سلام خسته نباشید من نیاز فوری به گزارشکار ازمایشگاه مکانیک سیالات(جت اب) دارم لطفا راهنماییم کنین چکار کنم هر فایلی دانلود میکنم باز نمیشه
سلام خسته نباشید من گزارشکار ازمایشگاه سیالات رو که میخواستم پیدا کردم ولی سیستم پیام میده که مجاز به دسترسی نیستم و ممکنه نام کاربریم از طرف مدیرسیستم فعال نشده باشه شما میتونید من رو راهنمایی کنید چکار باید بکنم