http://www.bookvc.com/Library/DownloadBook/28449سلام من شرح واحد کلرالکالی رو میخوام ممنون میشم اگه کمکم کنین اگه مطلبی هم از پتروشیمی بندر امام خمینی دارین به خصوص واحد کلرالکالی واسم بزارین ...
http://www.bookvc.com/Library/DownloadBook/28449سلام من شرح واحد کلرالکالی رو میخوام ممنون میشم اگه کمکم کنین اگه مطلبی هم از پتروشیمی بندر امام خمینی دارین به خصوص واحد کلرالکالی واسم بزارین ...
اگه به civilica دسترسی داری اینم به دردت میخورهسلام من شرح واحد کلرالکالی رو میخوام ممنون میشم اگه کمکم کنین اگه مطلبی هم از پتروشیمی بندر امام خمینی دارین به خصوص واحد کلرالکالی واسم بزارین ...
اگه اشتباه نکنمسلام دوستان
یه سوال از فرآیندهای کرکینگ دارم
اینکه چه شرایطی رو توی کرکینگ در حضور بخار آب(Steam Diluted Thermal Cracking) اعمال میکنن تا بخار آب وارد فرآیند واکنش نشه
ممنون از کمکتون
مرسی از کمکتوناگه اشتباه نکنم
تو این فرایند بخار آب فقط جنبه ی رقیق سازی و افزایش سطح برای تاثیر بیشتر شک حرارتی رو داره
و به مقدار خیلی کم ممکنه تو برش نفتی تاثیر بذاره (البته اگه تاثیر بذاره)
اگر هم مقداری آب تو ماده نفتی حل بشه بعد از این فرایند میشه با یه تقطیر جزئی خیلی راحت مقدار آب ورودی به ترکیب نفتی رو ازش جدا کرد.
بدلیل تفاوت زیاد نقطه جوش برش های سنگین و آب میشه یه حالت نیمچه خلاء(فشار خیلی کم) ایجاد کردمرسی از کمکتون
ولی من دنبال اینم که چجوری کلا وارد نشه که هزینه اضافیم برای فرآیند ایجاد نکنه
مثلا فشارو کم و زیاد کرد
یا کلا یه شرایط عملیاتی خاص رو ایجاد کرد؟
نه همش نقطه هست. فقط نازنین نرمال می خواد. کسی داشت بذاره بچه ها هم استفاده کنن.دوستان اين فايل رو سيستمتون درست نشون داده ميشه؟
اگه درسته لطف كنيد كل فنت هاي نازنينتون رو بهم بدين.
درود امیر جاندوستان اين فايل رو سيستمتون درست نشون داده ميشه؟
اگه درسته لطف كنيد كل فنت هاي نازنينتون رو بهم بدين.
دوست منچرا کسی جوابه منو نداد
سلام دوستان
کسی مطلبی جامع و کامل راجع به ریفرمینگ پتروشیمی ( کاتالیستی و یا با بخار اب) داره ؟ اگه هست ممنون میشم بهم خبر بده وحشتناک لازمش دارم . اگه فارسی باشه دیگه بهتر
s.o.s (کمک فوری!!!!!!!!!)
سلام من در باره موضوعات زیر مقاله میخام. بی زحمت اگه می شه فارسی باشه! انگلیسی هم شد اشکال نداره
1- شرح فرایندهای hydrotreating+hydrocracking
2-شرح فرایند photolysis (یک فرایند فیزیکی در تصفیه پساب می باشد)
سلام. خب مسلما تمام برنامه و مسائل فنی با زبان Matlab نوشته میشه شما هم از همین برنامه استفاده کنید.بچه ها من یه مقاله میخوام که محاسبات فلش یا نقطه جوش داشته باشه که بعد خودم اون محاسباتو با برنامه نویسی انجام بدم ببینم به چه نتیجه ای میرسم
به نظر شما با کدوم برنامه انجام بدم میخوام کدنویسی باشه HYSYS ,ASPEN نمیخوام
توروخدا اگه مقاله اییم دارید که اینجور محاسباتو داره واسم بذارید ممنون
سلام شما الان میخواین روی پایان نامه کار کنین؟سلام
من با استادم در مورد موضوعاتی که مطرح کردین مشورت کردم فعلا "بهینه سازی کاتالیزوری جهت جذب ذرات احتراق واحدهای صنعتی" رو تایید کرده ، اما الان اصلا نمیدونم باید چه کار کنم از کجا باید شروع کنم،بد جور استرس گرفتم ،می ترسم از پسش بر نیام
تو رو خدا منو مرحله به مرحله راهنمایی کنین که باید چه کار کنم؟!
درودسلام شما الان میخواین روی پایان نامه کار کنین؟
اگه به civilica دسترسی داری اینم به دردت میخوره
http://www.civilica.com/Paper-NICEC09-NICEC09_047.html
این یکی به درد خورد؟مرسی اقا محسن اما من ی چیزی میخوام که توضیح بده واحد کلرالکالی اصلا چی هست ؟؟
اگه چیز دیگه ای هم پیدا کردم لینک میدم
بسیار خب. برای تهیه فایل سمینار به مقاله احتیاج دارید. معمولا 40 تا کفایت می کنه. مقالات که در مورد موضوعتون پیدا شد؛ 80% کار تموم شده.درود
نه،الان فعلا سمینارمه،اما قراره موضوع پایان نامه ام هم ادامه همین کار باشه
اگه فقط در حد آشنایی هست، نظر شخصیم اینه که یا دورش نرید، یا اینکه دوره های پیشرفته طراحی و سیمولیشین رو بردارید که تا زمان پایان نامه کاملا بر نرم افزاراش "مسلط" باشین.
اگر دوست ندارید تجربی باشه، پیشنهاد من انتگراسیون حرارتی هست. دو سه نفر آشنا "در" صنعت یا آشنا "به" صنعت + یه لپتاپ میشه کل چیزایی که احتیاج دارین.
سلام از بنده.داداش ما را هم راهنمایی کن
منم چون تجربی نیاز به حضور در دانشگاه هست و حوصله دنگ و فنگ دنبال کردن روال اداری را ندارم میخام برم دنبال کاری که هم راحت تر باشه و هم یک چیزی تهش دربیاد..به نرم افزار ها هم زیاد وارد نیستم...چی کار کنم؟
بسیار خب. برای تهیه فایل سمینار به مقاله احتیاج دارید. معمولا 40 تا کفایت می کنه. مقالات که در مورد موضوعتون پیدا شد؛ 80% کار تموم شده.
پس اولین قدم پیدا کردن مقاله هست.