درخواست های مرتبط با | پرسش های درسی مهندسی شیمی

student.sh86

عضو جدید
کسی میتونه راجع به مراحل ثبت مقاله در سایت داخلی و خارجی توضیح بده ؟
بستگی داره برای Journal بخوای بفرستی. یا برای کنفرانس...................مطمئنا کنفرانسی خیلی راحتتره از نظر قبول شدن مقاله و در برابر معمولا اعتبار کمتری داره مگر کنفرانسی مثل SPE که جداست.
اگه کنفرانسی میخوای ، باید توی سایت کنفرانسا deadlineها برای فرستادن Abstract چک کنی. و تا قبل از اون بفرستی. بعد اگه قبول شدی میگن که full paper بفرستی براشون. البته باز هم هر کنفرانس با دیگری فرق داره. بهترین راه چک کردن سایتای کنفرانساست.

amir ghasemiyan

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
دوستان سلام

راستش استادمون گیر داده میگه تحقیق کنید در هر تناوب از چب به راست شعاع اتمی چه طور تغیر میکنه

نخندید میدونم میخواین بگین کم میشه و استادمون عدداایی بر حسب ppm نشون داد که معلوم میشد همچینم به طور منظم کاهش پیدا نمیکنه مثلا عنصری در تناوب 5 گروه 16 شعاع بزرگتر از گروه15 داره علتش چیه؟ سال دوم یک چیزایی گفتن ولی یادم نیست یادمه گفتن کم میشه رفتم جدول شعاع اتمی سال دومو دیدم دیدم استادمون راست میگه
راستی ببخشین اگه جسارت به مهندسیتون شد چیکار کنم مجبور بودم از خاطره هاتون کمک بگیرم

خواشا کمکم کنید خیلی واسم مهمه یک جور حکم نمرست چون ترم اول گند زدم
ممنون

سلام دوست عزيز
علت اينكه در اين عناصر زير گروه عوض ميشه.وقتي زير گروه عوض بشه تقريبا شرايط مثل اينه كه گروه عوض ميشه.يعني تاثير بار هسته به الكترون هاي لايه ظرفيت كمتر ميشه و درنتيجه شعاع اتم بزرگتر ميشه

nasir.gh

عضو جدید
سلام
باتشکر از شما بابت مقاله هاتون
میخواستم بدونم کسی اطلاعاتی در خصوص مدلسازی و بررسی آزمایشگاهی رسوب نمک در چاههای تزریق CO2 به مخازن نفتی داره؟

shigel

عضو جدید
درخواست مقاله در مورد روشهای شیرین سازی گاز ترش

درخواست مقاله در مورد روشهای شیرین سازی گاز ترش

پروژه من در مورد روشهای شیرین سازی گاز ترش. لطفا اگه کسی مطلبی در این مورد داره کمکم کنه.

chemblog

عضو جدید
ببخشید کسی می تونه با matlab برنامه بنویسه که چند تا بار الکتریکی رو با مختصات جایی که بار ها نسبت به مبدا قرار گرفته اند دریافت کند و بعد میدان الکتریکی حاصل را رسم کند
ممنون میشم کمک کنید

student.sh86

عضو جدید
ببخشید کسی می تونه با matlab برنامه بنویسه که چند تا بار الکتریکی رو با مختصات جایی که بار ها نسبت به مبدا قرار گرفته اند دریافت کند و بعد میدان الکتریکی حاصل را رسم کند
ممنون میشم کمک کنید

نوشتن خود برنامه که سخت نیست. کافیه فرمول میدانو به صورت function بنویسید. میتونید به صورت یه loop بنویسید که به تعداد ذره هایی که هر بار در نظر میگیرید میدان ناشی از بارهارو ( در یک نقطه خاص) با هم جمع کنه. البته من متوجه نمیشم منظورتون از رسم کردن چیه دقیقا. اگه میتونید در مورد سوالتون بیشتر توضیح بدید.

petroman_2011

عضو جدید
منبع برای راکتور،عملیات واحد،ترمودینامیک،کنترل فرآیند؟؟

منبع برای راکتور،عملیات واحد،ترمودینامیک،کنترل فرآیند؟؟

سلام بچه ها. جمیعا خسته نباشید. دستتون درد نکنه!
این ترم من درسهای راکتور، عملیات و کنترل 1، ترمو2، و کاربرد ریاضی رو دارم. علاوه بر رفرنس های اصلی، چه کتاب یا جزوه ای برای این درسا هست که ساده و خوب توضیح داده باشه!؟ (برای ارشد نه ها ف برای امتحانات) بین این همه منبع کدوما خوبترن؟ مثلا کتاب پارسه برای فلان درس بهتره یا فلان انتشارات ارشد یا مثلا جزوه فلان استاد و دانشگاه. بچه هاااااااااااااااااااااااااااااا!

chemblog

عضو جدید
نوشتن خود برنامه که سخت نیست. کافیه فرمول میدانو به صورت function بنویسید. میتونید به صورت یه loop بنویسید که به تعداد ذره هایی که هر بار در نظر میگیرید میدان ناشی از بارهارو ( در یک نقطه خاص) با هم جمع کنه. البته من متوجه نمیشم منظورتون از رسم کردن چیه دقیقا. اگه میتونید در مورد سوالتون بیشتر توضیح بدید.
راستش من تازه ترم 2هستم و زیاد از متلب سر در نمیارم فقط مقدماتشو می دونم
می خواستم همونجوری که رو کاغذ 2 تا بار رو می کشیدیم و بعد میدان الکتریکی اونا رو رسم می کردیم حالا این کار رو متلب انجام بده

nasir.gh

عضو جدید
سلام
کسی مطلبی درباره حلالیت CO2 درآب نمک و حلالیت آب در CO2 داره؟
باتشکر

S H i M A

کاربر فعال تالار شیمی
کاربر ممتاز
سلام
کسی مطلبی درباره حلالیت CO2 درآب نمک و حلالیت آب در CO2 داره؟
باتشکر

يكي از خواص بي نظير آب قدرت حلاليت آن است. آب مي تواند تمام موادي را كه با آن در تماس هستند

در مقادير متفاوت بسته به ثابت حلاليت و دما در خود حل كند به همين دليل به آب حلال جهاني مي گويند .

به اين دليل كه ساختمان خود آب قطبي است و مواد قطبي و نيز آن دسته از موادي كه در آب يونيزه ميشوند

را بهتر حل مي كند.

همچنين دما ، فشار و PH و غلظت از جمله عواملي هستند كه بر ميزان حلاليت در آب تاثير مي گذارند .

وجود بعضي مواد در آب موجب تقويت انحلال مواد ديگر مي شود و برعكس بعضي از مواد قابليت حل شوندگي

مواد ديگر را كاهش مي دهند.

براي مثال وجود CO2 در آب موجب افزايش انحلال سنگ هايي مثل كلسيم و منيزيم مي شود.

گازهاي مختلف زيادي مي توانند در آب به صورت محلول وجود داشته باشند . هيدروژن سولفيد،كربن دي اكسيد،

اكسيژن، آمونياك،كلرين و نيتروژن از جمله گازهايي هستند كه بيشتر از بقيه گازها در آب وجود دارند. نوع و

ميزان گازهاي محلول در آب به شرايط محيطي ،منبع آب ،مسير عبور آب ، دما و فشار و جنس گاز بستگي دارد.

گازهاي موجود در آب به دو صورت مي توانند وجود داشته باشند، يك دسته مثل اكسيژن و نيتروژن همواره به

صورت گاز در آب موجودند ، ولي گازهايي چون دي اكسيد كربن ،هيدروژن ، سولفيد و آمونياك با توجه به PH

آب مي توانند هم به صورت تركيب نشده (گاز) در آب موجود باشند و هم مي توانند با آب تركيب شده و توليد

يون كنند كه در اين صورت براي حذف آنها بايد عملياتي را كه براي حذف يون ها بكار برده ميشود،مورد استفاده

قرار داد.

دي اكسيد كربن:اين گاز در اثر حل شدن در آب به آن خاصيت خورندگي مي دهد، ضمن اينكه خورندگي اكسيژن

را نيز تشديد مي كند.

میزان حلالیت دی اکسید کربن در آب زیاد است.بطوریکه حلالیت آن در آب حدود 30 برابر حلالیت اکسیژن است.

اسیدیته و قلیائیت آب، هر دو به مقدار co2 محلول در آب بستگی دارند. Co2 در آب حل شده و اسید کربنیک

تولید می‌کند.

اسید حاصله در داخل آب، یونیزه شده و پروتون و یون بی‌کربنات ایجاد می‌کند. پروتون با کربنات کلسیم ترکیب

شده و با تولید بی‌کربنات باعث تبدیل کربناتها به بی‌کربنات می‌شود و در نتیجه حلالیت کربنات کلسیم در آب

افزایش می‌یابد.

شکلهای گوناگون co2 محلول در آب در ph های مختلف:

co2 محلول در آب در ph کمتر از 4 به صورت اسید کربنیک می‌باشد. با افزایش ph ، اسید کربنیک به بی‌کربنات

تجزیه می‌شود.

در 6.3=ph مقدار اسید کربنیک و بی‌کربنات در آب با هم برابر می‌باشد. در 8.3 = ph ، فقط بی‌کربنات وجود

دارد و با افزایش مجدد ph مقدار کربنات در محلول بیشتر می‌شود، بطوری که در 10.3= ph مقدار کربنات و

بی‌کربنات باهم برابرند.

از آنجا که افزایش درجه حرارت آب، نسبت معکوس با حلالیت گازها در آب دارد، بنابراین افزایش درجه حرارت

آب در اثر تماس با بخار، سبب کاهش حلالیت گازهای محلول در آب می گردد.

saradm

عضو جدید
خوب میدونم که کتاب های Cambridge خوب هستند ولی من یه کم توی speaking مشکل دارم میخوام بدونم چطوری speakingam قوی کنم

kimia.

عضو جدید
سلام. از دوستان کسی هست نرم افزار یا کتابی بشناسه که با کمکش بشه یک اکستراکتور (برای استخراج روغن سویا با هگزان) طراحی کرد و ابعاد قسمت های مختلفش رو بدست اورد؟

k_siroos

مدیر بازنشسته
سلام. از دوستان کسی هست نرم افزار یا کتابی بشناسه که با کمکش بشه یک اکستراکتور (برای استخراج روغن سویا با هگزان) طراحی کرد و ابعاد قسمت های مختلفش رو بدست اورد؟

سلام .

این سه تا فایلی که براتون قرار دادم حاوی بخش های زیر هست

Leaching - Organic Materials - Handbook of Separation Process Technology - J.R.Fair

Extraction - Organic Chemical Process - Handbook of Separation Process Technology - J.R.Fair

Extraction & Leaching - Chemical Process Equipment - Walas

امیدوارم به دردتون بخوره .

راستی امضاتون خیلی قشنگه .

موفق باشید .

پیوست ها

• Extraction & Leaching.rar
    4.9 مگایابت · بازدیدها: 3

student.sh86

عضو جدید
راستش من تازه ترم 2هستم و زیاد از متلب سر در نمیارم فقط مقدماتشو می دونم
می خواستم همونجوری که رو کاغذ 2 تا بار رو می کشیدیم و بعد میدان الکتریکی اونا رو رسم می کردیم حالا این کار رو متلب انجام بده

یعنی میخواید فقط یه بردار برایند رسم کنید؟ دستوری توی Matlab برای رسم برداری مطمئن نیستم وجود داشته باشه. کلمه ی plot رو توی help خود matlab سرچ کنین ببینید دستوری داره که همچین کاری بتونه انجام بده براتون.!! اما قسمت مهمتر قضیه نوشتن یه کد هست که تعداد بار و مکان اونارو بگیره و بردار برایند و حساب کنه. منظورم اینه که حساب کردنش مهمتر از رسمش هست (البته با توجه به برداشت شخص من نسبت به سوال و اینکه اگه درست محاسبه کنید بالاخره یه روش برای monitoringبردار برایند پیدا میکنید).
اگه من بخوام همچین سوالیو حل کنم ( تاکیید میکنم، من، چون ممکنه خودتون یا سایر دوستان اگوریتم ساده تر و بهتری به ذهنشون برسه) :
1.تعداد بارها و اندازه اونا و مکانشونو نسبت به مبدا، و اون نقطه ای که میخوام برایند میدان محاسبه بشه به عنوان ورودی میگیرم.
2.فرمول میدان ناشی از بار نقطه ایو براش تعریف میکنم توی یه loop که به تعداد بارها تکرار بشه و مقدارو با هم جمع کنه. (فرمول توی کتاب فیزیک دو هست)
3.میتونید خروجی که همون مقدار بردار برایند هستو با استفاده از یه دستور plot نشون بدید.

امیدوارم به دردتون خورده باشه. بازم اگه نشد سوالتونو با جزئیات بپرسید تا من یا دوستان کمکتون کنن.
در ضمن فراموش نکنید که help خود matlab بهترین استاده !!!!

chemblog

عضو جدید
یعنی میخواید فقط یه بردار برایند رسم کنید؟ دستوری توی Matlab برای رسم برداری مطمئن نیستم وجود داشته باشه. کلمه ی plot رو توی help خود matlab سرچ کنین ببینید دستوری داره که همچین کاری بتونه انجام بده براتون.!! اما قسمت مهمتر قضیه نوشتن یه کد هست که تعداد بار و مکان اونارو بگیره و بردار برایند و حساب کنه. منظورم اینه که حساب کردنش مهمتر از رسمش هست (البته با توجه به برداشت شخص من نسبت به سوال و اینکه اگه درست محاسبه کنید بالاخره یه روش برای monitoringبردار برایند پیدا میکنید).
اگه من بخوام همچین سوالیو حل کنم ( تاکیید میکنم، من، چون ممکنه خودتون یا سایر دوستان اگوریتم ساده تر و بهتری به ذهنشون برسه) :
1.تعداد بارها و اندازه اونا و مکانشونو نسبت به مبدا، و اون نقطه ای که میخوام برایند میدان محاسبه بشه به عنوان ورودی میگیرم.
2.فرمول میدان ناشی از بار نقطه ایو براش تعریف میکنم توی یه loop که به تعداد بارها تکرار بشه و مقدارو با هم جمع کنه. (فرمول توی کتاب فیزیک دو هست)
3.میتونید خروجی که همون مقدار بردار برایند هستو با استفاده از یه دستور plot نشون بدید.

امیدوارم به دردتون خورده باشه. بازم اگه نشد سوالتونو با جزئیات بپرسید تا من یا دوستان کمکتون کنن.
ممنون از راهنماییت سعی می کنم با راهنمایی که کردی خودم درستش کنم;)

chemblog

عضو جدید

راستش می خوام شکل نهایی اینجوری بشه(به عنوان مثال)
22022012930.jpg

Hermione Granger

عضو جدید
سلام
زمان ماند در تاور رو كه همه ميدونيم به چه معناست
حالا زمان ماند در مبدل رو كسي ميدونه به چه مفهوم هست ؟

darab64

عضو جدید
سلام بر مهندسان عزیز. سه تا سوال دارم. اول اینکه نسبت تراکم چیه و توی صنعت چه کاربردی داره مثلا ازش چطور برای تعیین وسیله مورد نیاز تامین گاز استفاده میکنند.
سوال دومم تفاوت بخار و گازه.
و سوال سوم اینکه استرینر چیه ? و اینکه وقتی گفته میشه فشار یه منطقه برابر مثلا 3 اتمسفر است منظورشون چیه و چه کاربردی داره؟ شد چهار تا؟! ببخشید! :redface:

m3164

کاربر فعال تالار مهندسی شیمی
کاربر ممتاز
پروژه من در مورد روشهای شیرین سازی گاز ترش. لطفا اگه کسی مطلبی در این مورد داره کمکم کنه.

شبیه سازی واحد شیرین سازی گاز ترش با آمین به کمک Hysys ؛

http://ifile.it/ht1suxo/Sweetening.rar

لینک زیر هم شبیه سازی واحد شیرین سازی پالایشگاه گاز ولیعصر قرار داده شده؛

http://www.www.www.iran-eng.ir/show...یند**/page18?p=4426837&highlight=#post4426837

e.h70

عضو جدید
سلام.
سیالات نیوتونی چرا به این نام معروف شدند؟ در حالی که از قوانین نیوتون پیروی نمی کنند؟!

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
زمان ماند در تاور رو كه همه ميدونيم به چه معناست
حالا زمان ماند در مبدل رو كسي ميدونه به چه مفهوم هست ؟

دوست عزیز از اسمش معلومه دیگه زمان ماند همون زمان اقامت و مدت زمانیکه مواد باید توی دستگاه توقف داشته باشه

مثلا تو تاور مدت زمانیکه سیالات باید اقامت داشته باشن تا عملیات مود نظر بین اونها انجام شه

مثلا در مبدل زمانیکه دو سیال در مبدل با هم تبادل گرمایی می کنن.

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.
سیالات نیوتونی چرا به این نام معروف شدند؟ در حالی که از قوانین نیوتون پیروی نمی کنند؟!

سلام دوست من چرا دیگه پیروی می کنن در سیالات نیوتنی تنش بر حسب گرادیان سرعت رابطه خطی داره و ویسکوزیته ثابتی دارن که از قانون نیوتن پیروی می کنن.

سیالات غیر نیوتنی که انواع مختلفی دارن مثل شبه پلاستیک دیلاتنت ها و .............ویسکوزیته ثابتی ندارن و رابطه تنش برشی و گرادیان سرعتشون خطی نیست.

nasir.gh

عضو جدید
Molecular Dynamics Simulations of the Solubility of H2S and CO2 in Water

Molecular Dynamics Simulations of the Solubility of H2S and CO2 in Water

سلام
شاید این به درد بخور باشه

پیوست ها

• 12-Lopez-A[1].pdf
    163.9 کیلوبایت · بازدیدها: 0

m3164

کاربر فعال تالار مهندسی شیمی
کاربر ممتاز
سلام بر مهندسان عزیز. سه تا سوال دارم. اول اینکه نسبت تراکم چیه و توی صنعت چه کاربردی داره مثلا ازش چطور برای تعیین وسیله مورد نیاز تامین گاز استفاده میکنند.
و سوال سوم اینکه استرینر چیه ? و اینکه وقتی گفته میشه فشار یه منطقه برابر مثلا 3 اتمسفر است منظورشون چیه و چه کاربردی داره؟ شد چهار تا؟! ببخشید! :redface:

1. نسبت تراکم (Comp. Ratio) برابر است با نسبت فشار خروجی از یکی از تجهیزات تامین فشار گاز به مقدار فشار ورودی... یعنی Pout تقسیم بر Pin . اگر این نسبت کوچکتر از 0.1 باشد برای تامین فشار از فن (Fan) یا دمنده (Blower) و اگر بزرگتر از 3 باشد از کمپرسور رفت و برگشتی استفاده می شود. اما اگر این نسبت بین دو عدد مذکور بود یعنی بین 0.1 و 3 قرار داشت از کمپرسور سانتریفوژ استفاده می شود.

2. گاز، پراکنده ترین حالت ماده است که در آن مولکولها از هم فاصله دارند.
بخار، ماده ای است که از ماده ی دیگر در حال تبخیر جدا می شود. در واقع بخار حالت گازی جسمی است که در دمای اتاق و فشار عادی به صورت مایع یا جامد است.
و اما تفاوتهای این دو؛
گاز بالاتر از دمای بحرانی است اما بخار پائین تر از دمای بحرانی قرار دارد.
یک مایع پس از حرارت اگر به گاز تبدیل شود، هرگز نمی توان آن را با تراکم، مایع نمود اما چنانچه مایع پس از حرارت به حالت بخار برسد میتوان با تراکم آن را مایع کرد. منظور از تراکم همان افزایش فشار بدون تغییر دماست.
نکته دیگه ای که به ذهنم میرسه اینکه اگر فاز گازی به حالت اشباع نزدیک شود، بخار نامیده می شود.

3. برای جلوگیری از ورود ذرات جامد همراه با سیال به داخل پمپ از ***** یا استرینر استفاده می شود.
Filter برای ذرات کوچک و Strainer وسیله ای است که برای ذرات بزرگتر مورد استفاده قرار میگیرد.

4. زمانیکه گفته میشه فشار هوا در یک شهر برابر عددی خاص است یعنی خلایی که میتوان ایجاد کرد منفی آن عدد است. به عنوان مثال چیزی که من میدونم؛ فشار هوا در اراک برابر 0.83 اتمسفر یا 635 میلیمتر جیوه است بنابراین خلایی که میشه ایجاد کرد 0.83- اتمسفره یعنی پائینتر از فشار 0.83- را نمی توان در اراک ایجاد نمود.

student.sh86

عضو جدید
راستش می خوام شکل نهایی اینجوری بشه(به عنوان مثال)
مشاهده پیوست 86510

حقیقتا من که تا حالا ندیدم متلب بتونه همچین کاری انجام بده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آخه نرم افزار طراحی که نیست..............اینو استادتون خواسته ازتون؟ واقعا گفته از متلب برای رسم شکل استفاده کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Hermione Granger

عضو جدید
دوست عزیز از اسمش معلومه دیگه زمان ماند همون زمان اقامت و مدت زمانیکه مواد باید توی دستگاه توقف داشته باشه

مثلا تو تاور مدت زمانیکه سیالات باید اقامت داشته باشن تا عملیات مود نظر بین اونها انجام شه

مثلا در مبدل زمانیکه دو سیال در مبدل با هم تبادل گرمایی می کنن.
نه بابا
به اين راحتي هم نيست
زمان hold up در تاور زماني هست كه مايع از اون بالا برسه به پايين كه ممكنه 5 تا 10 دقيق طول بكشه
ولي توي مبدل مگه چقدر طول ميكشه كه از اولش بره تا آخرش ؟
اين براي من سواله ؟
توي يه متني زمان hold up مبدل رو زده حدود 10 دقيق در حاليكه كه همون متن تاور رو گفته 5 دقيقه

amir ghasemiyan

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

1. نسبت تراکم (Comp. Ratio) برابر است با نسبت فشار خروجی از یکی از تجهیزات تامین فشار گاز به مقدار فشار ورودی... یعنی Pout تقسیم بر Pin . اگر این نسبت کوچکتر از 0.1 باشد برای تامین فشار از فن (Fan) یا دمنده (Blower) و اگر بزرگتر از 3 باشد از کمپرسور رفت و برگشتی استفاده می شود. اما اگر این نسبت بین دو عدد مذکور بود یعنی بین 0.1 و 3 قرار داشت از کمپرسور سانتریفوژ استفاده می شود.

2. گاز، پراکنده ترین حالت ماده است که در آن مولکولها از هم فاصله دارند.
بخار، ماده ای است که از ماده ی دیگر در حال تبخیر جدا می شود. در واقع بخار حالت گازی جسمی است که در دمای اتاق و فشار عادی به صورت مایع یا جامد است.
و اما تفاوتهای این دو؛
گاز بالاتر از دمای بحرانی است اما بخار پائین تر از دمای بحرانی قرار دارد.
یک مایع پس از حرارت اگر به گاز تبدیل شود، هرگز نمی توان آن را با تراکم، مایع نمود اما چنانچه مایع پس از حرارت به حالت بخار برسد میتوان با تراکم آن را مایع کرد. منظور از تراکم همان افزایش فشار بدون تغییر دماست.
نکته دیگه ای که به ذهنم میرسه اینکه اگر فاز گازی به حالت اشباع نزدیک شود، بخار نامیده می شود.

3. برای جلوگیری از ورود ذرات جامد همراه با سیال به داخل پمپ از ***** یا استرینر استفاده می شود.
Filter برای ذرات کوچک و Strainer وسیله ای است که برای ذرات بزرگتر مورد استفاده قرار میگیرد.

4. زمانیکه گفته میشه فشار هوا در یک شهر برابر عددی خاص است یعنی خلایی که میتوان ایجاد کرد منفی آن عدد است. به عنوان مثال چیزی که من میدونم؛ فشار هوا در اراک برابر 0.83 اتمسفر یا 635 میلیمتر جیوه است بنابراین خلایی که میشه ایجاد کرد 0.83- اتمسفره یعنی پائینتر از فشار 0.83- را نمی توان در اراک ایجاد نمود.
با تشکر از دوست خوبمون بابت جوابهای بسیار کاملشون
در مورد سوال 2 و 4 یه نکته به ذهنم رسید میگم . ان شالله که مفید باشه
2- اگه نمودار حالت سه فازی رو نگاه کنید, در سمت راست نمودار جایی که نقطه بحرانی نامیده میشه و معمولا با c نشون میدن دقت کنید. از اون نقطه به بعد (به سمت راست) حالت گازی نامیده میشه. و سمت دیگه بخار خواهیم داشت
4- در واقع اون فشاری که اعلام میشه فشار مطلق اون منطقه خواهد بود.
موفق باشید

vahid.shirazi

عضو جدید
مقاله و مطلب میخوام درباره تصفیه پساب های صنعتی با استفاده از بیو پلیمر ها . ممنون میشم کمک کنید . برای پروژ ه ام هست و شدید لازم دارم .

بالا