راستش من تازه ترم 2هستم و زیاد از متلب سر در نمیارم فقط مقدماتشو می دونم
می خواستم همونجوری که رو کاغذ 2 تا بار رو می کشیدیم و بعد میدان الکتریکی اونا رو رسم می کردیم حالا این کار رو متلب انجام بده
یعنی میخواید فقط یه بردار برایند رسم کنید؟ دستوری توی Matlab برای رسم برداری مطمئن نیستم وجود داشته باشه. کلمه ی plot رو توی help خود matlab سرچ کنین ببینید دستوری داره که همچین کاری بتونه انجام بده براتون.!! اما قسمت مهمتر قضیه نوشتن یه کد هست که تعداد بار و مکان اونارو بگیره و بردار برایند و حساب کنه. منظورم اینه که حساب کردنش مهمتر از رسمش هست (البته با توجه به برداشت شخص من نسبت به سوال و اینکه اگه درست محاسبه کنید بالاخره یه روش برای monitoringبردار برایند پیدا میکنید).
اگه من بخوام همچین سوالیو حل کنم ( تاکیید میکنم،
من، چون ممکنه خودتون یا سایر دوستان اگوریتم ساده تر و بهتری به ذهنشون برسه) :
1.تعداد بارها و اندازه اونا و مکانشونو نسبت به مبدا، و اون نقطه ای که میخوام برایند میدان محاسبه بشه به عنوان ورودی میگیرم.
2.فرمول میدان ناشی از بار نقطه ایو براش تعریف میکنم توی یه loop که به تعداد بارها تکرار بشه و مقدارو با هم جمع کنه. (فرمول توی کتاب فیزیک دو هست)
3.میتونید خروجی که همون مقدار بردار برایند هستو با استفاده از یه دستور plot نشون بدید.
امیدوارم به دردتون خورده باشه. بازم اگه نشد سوالتونو با جزئیات بپرسید تا من یا دوستان کمکتون کنن.
در ضمن فراموش نکنید که help خود matlab بهترین استاده !!!!