درخواست های مرتبط با | پرسش های درسی مهندسی شیمی

k_siroos

مدیر بازنشسته

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
من یه اطلاعاتی در مورد رنگهای کاتیونی و جاذب های طبیعی میخوام
search میکنم اطلاعات مفیدی پیدا نمیکنم :redface::redface::redface:
لطفا کمکم کنید ..:):):)
چه نوع جاذب طبیعی؟ هزارتا جاذب داریم که هر کدومش ی جایی کاربرد داره، کمی واضح تر توضیح بدید که دقیقا روی کدوم موضوع اشاره دارید؟ مثلا یک سری جاذب ها در جذاسازی نفت از یک محیط به سویله نوعی خاک استفاده می شود. نوعی دیگر برای جداسازی نفت از پساب و غیره. ...

h.operator

عضو جدید
با عرض درود و خسته نباشید
قبلآ یه پست داده بودم راجب درخواست پروژه برای نانو تکنولوژی اما دیروز رفتم پیش استاد این 2 تا موضوع رو برای پروژه داده به من و برادرم که هر دو رشتمون مهندسی شیمی هستـ :

1-کاربرد استخراج فوق بحرانی در فرایندهای تخمیری
2-کاربرد استخراج فوق بحرانی در فرایندهای شیمیایی

با تشکر از کمک دوستانـ :gol:

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز

adasal

عضو جدید
سلام
من یه مقاله در مورد معرفی دستگاه دیلاتومتر احتیاج دارم ...توروخدا هرکس میتونه یه کمکی به من بیچاره بکنه
ممنون بچه ها
:cry:

chem engineer

عضو جدید
سلام
من یه اطلاعات مختصر در مورد خشک کن های برجی یا tower dryer میخوام که بیشتر شامل عکس این دستگاه ها باشه.میخوام بدونم اگر بخوام در مورد اینکه از چه نوع خشک کن برجی در ایران استفاده میشه و چندتا عکس ازش داشته باشم باید چیکار کنم؟خیلی سرچ کردم اما مطلبی در موردش ندیدم!
خواهشا سریعتر کمکم کنید وقتم خیلی کمه.

ghhosseinj.64

عضو جدید
مجددا خدمت همه دوستان گرامی سلا عرض می کنم
من نیاز به به مقاله ای دارم که در مورد مدلسازی ریاضی جذب گاز یا
نمزدایی گاز طبیعی باشه
لطفا اگه کسی میتونه یا مقاله ای داره کمکم کنه
با تشکر

nedaghassemy

عضو جدید
سلام ميشه لطف كنيداين مقاله رو برام پيدا كنيد ممنون ميشم

سلام ميشه لطف كنيداين مقاله رو برام پيدا كنيد ممنون ميشم

Dysidiolide:  A Novel Protein Phosphatase Inhibitor from the Caribbean Sponge Dysidea etheria de Laubenfels
Sarath P. Gunasekera, Peter J. McCarthy, and Michelle Kelly-Borges, Emil Lobkovsky and Jon Clardy
J. Am. Chem. Soc., 1996, 118 (36), pp 8759–8760
Publication Date (Web): September 11, 1996 (Communication)

Nazanin ss

عضو جدید
چه نوع جاذب طبیعی؟ هزارتا جاذب داریم که هر کدومش ی جایی کاربرد داره، کمی واضح تر توضیح بدید که دقیقا روی کدوم موضوع اشاره دارید؟ مثلا یک سری جاذب ها در جذاسازی نفت از یک محیط به سویله نوعی خاک استفاده می شود. نوعی دیگر برای جداسازی نفت از پساب و غیره. ...
ببینید عنوان مقاله من
The removal of cationic dyes from aqueos solutions by adsorption onto pistachio hull waste
حذف رنگهای دارای کاتیون فعال از محلولهای آبی به وسیله جذب سطحی روی زائدات پوست پسته
هستش

در مقاله من رنگ دارای کاتیون فعال متیلن بلو و جاذب طبیعی پوست پسته هست
یه مختصر توضیحی درباره اینها و جذب سطحی میخوام

آخرین ویرایش:

hanieh esboee

عضو جدید
ممنون آقای مدیر
چشم دیگه سعی می کنم تکرار نشه
ببخشید فایلهایی که آخرشون پسوند rar. داره نمی دونم چرا رو pc من وا نمیشه!
ممنون میشم یکی راهنماییم کنه

meisamtnt

عضو جدید
کاتالیزگر

کاتالیزگر

سلام دوستان, مقاله ای در مورد کاتالیزگرها میخواستم. خیلی ممنون.

k_siroos

مدیر بازنشسته
ممنون آقای مدیر
چشم دیگه سعی می کنم تکرار نشه
ببخشید فایلهایی که آخرشون پسوند rar. داره نمی دونم چرا رو pc من وا نمیشه!
ممنون میشم یکی راهنماییم کنه

نرم افزار winrar رو از اینجا دانلود و نصب کنید .

artan2

اخراجی موقت
سلام
من کلی مجموعه فیلمهائی که توی انجمن فیلمهای اموزشی مهندسی شیمی هست را میخوام کسی میدونه از کجا میتونم خریداری کنم؟
هزینه پستی و رایت و غیره هر چقدر باشد تقدیم میکنم.
توی فروشگاه باشگاه موجود نبود.
کجا تهیه میشه کرد؟

با تشکر

amir ghasemiyan

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام
من کلی مجموعه فیلمهائی که توی انجمن فیلمهای اموزشی مهندسی شیمی هست را میخوام کسی میدونه از کجا میتونم خریداری کنم؟
کجا تهیه میشه کرد؟

با تشکر

مهندس يه سري به اين تاپيك بزن
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...هندسی-شیمی**?p=1638364&viewfull=1#post1638364

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
ببینید عنوان مقاله من
The removal of cationic dyes from aqueos solutions by adsorption onto pistachio hull waste
حذف رنگهای دارای کاتیون فعال از محلولهای آبی به وسیله جذب سطحی روی زائدات پوست پسته
هستش

در مقاله من رنگ دارای کاتیون فعال متیلن بلو و جاذب طبیعی پوست پسته هست
یه مختصر توضیحی درباره اینها و جذب سطحی میخوام

خب این مقاله رو دانلود کنید اطلاعات خوبی داره.

پیوست ها

• 47113860203.pdf
    309.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
سلام
کجا تهیه میشه کرد؟

با تشکر

از هیچ جا. باید دانلود کنید.

m3164

کاربر فعال تالار مهندسی شیمی
کاربر ممتاز
با عرض خسته نباشید! یه سوال داشتم: کسی میدونه چهار فرضیه ایزوترم تمکین (Temkin Isotherm) رو توضیح بده؟ ممنون میشم

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
کجا تهیه میشه کرد؟

با تشکر

اینا خیلی مفیدن حتما تهیه شون کن

http://www.www.www.iran-eng.ir/show...-تو**-فیلمهای-آموزشی-مهدسی-شیمی-مهندسی-شیمی**

BaBak.Turk

اخراجی موقت
سوال در مورد سنسورها؟

سوال در مورد سنسورها؟

با سلام از دوستان کسی در مورده سنسورهایی که برای اندازه گیری فشار پمپ ها در پتروشیمی هست اطلاعاتی داره اشتراک بگذاره

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
با عرض خسته نباشید! یه سوال داشتم: کسی میدونه چهار فرضیه ایزوترم تمکین (Temkin Isotherm) رو توضیح بده؟ ممنون میشم

این بحث مربوط به رشته شیمی میشه بیشتر نه مهندسی، جون جز فرایندهای جذب محسوب میشه همه شرایط برمیگیرده به جذب، مثل فشارجذب؛ دمای اتاق(محل فرآیند)، انتالپی و آنتروپی. پیشنهاد می کنم از بچه های شیمی ی سوال بپرسی شاید بتونن پاسخ بهتری ارائه بدن.

ir-eng

عضو جدید
من به پاسخ این سوال نیاز مبرم دارم از دوستان هر کسی بلد باشد دریغ نفراید.با سپاس.ثابت کنید که در یک محلول دو جزیی اگز جزیک از لوئیس رندال پیروی میکند جز دو حتما از هنری پیروی خواهد کرد؟ سوال مربوط به ترمودینامیک 2مهندسی شیمی است

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
من به پاسخ این سوال نیاز مبرم دارم از دوستان هر کسی بلد باشد دریغ نفراید.با سپاس.ثابت کنید که در یک محلول دو جزیی اگز جزیک از لوئیس رندال پیروی میکند جز دو حتما از هنری پیروی خواهد کرد؟ سوال مربوط به ترمودینامیک 2مهندسی شیمی است
سلام، هیچ فرقی نداره، چه این باشه چه اون یکی باشه هر دوش از قوانین هم پیروی می کنن، یعنی چی!!!
قانون لویس چه موقع برقراره! موقعی که در ی محلول فوگاسیته ی جز با فوگاسیته جز مولیش برابر باشه. f=xf
اگه x=1 باشه پس فوگاسیته هم میشه فوگاسیته ایده آل.
قانون هنری چه موقع برقراره! زمانی که ثابت هنری k در یک محلول با فوگاسیته به صورت ناخالص برابر باشه و تابع غلظت نباشه ولی تابع دما و فشار باشه.
خب حالا طبق این دوتا تعریف میشه اینجوری برداشت کرد که اگه ی محلول دو جزئی داشته باشیم که جزء اول از قانون لوئیس پیروی کنه پس قانون هنری هم میتونه برقرار باشه،
f1=x1k1
پس
f2=x2k2
حالا اگه برعکسشم کنیم بازم شرایط برقراره.

nazanin narges

عضو جدید
سلام من در مورد پمپ یاه درون چاهی نیاز مبرم به یه مقاله دارم تو رو خدا کمکم کنید ترجیحا فارسی باشه

بالا