سلام دوستان.من برای طراحی نمای ویلا به عکس از نمونه های ساخته شده و اطلاعات راجع مصالح مناسب برای منطقه کوهستانی دارم
کمممک
پروژم خوابگاه دانشجویی است و در پلان زیر زمین استخر و در پلان همکف آمفی تئاتر دارم از چه سیستمی برای سقف استفاده کنم برای دهانه استخر 14 متر و برای آمفی تئاتر 17 متر است و در طبقات بالاتر خوابگاه قرار دارد و ارتفاع ساختمان 25 متر است .
به نظر شما این پله مشکلی برا اجرا نداره؟؟
این نقشه فاز صفر یه اپارتمانه که قراره من مزایا و معایبش رو بگم راستش بین همه طرحا این طرح از همه بهتر بود اما این مشکل پله رو داره حالا به نظرتون مشکل خیلی جدیه یا نه؟؟؟
مشاهده پیوست 194676
این نقشه فاز صفر یه اپارتمانه که قراره من مزایا و معایبش رو بگم راستش بین همه طرحا این طرح از همه بهتر بود اما این مشکل پله رو داره حالا به نظرتون مشکل خیلی جدیه یا نه؟؟؟
مشاهده پیوست 194676
مشاهده پیوست 194676
بچه ها بس كه من خوش شانسم امسال تقريبا همه مباحث براي امتحان محاسبات عوض شدن!!!!! نخندين بهم ولي راستش من با اين مبحث 6 جديد واقعا گيج شدم!!!!! الان نيروي زلزله با چه فرمولي حساب ميشه؟!!![]()
والله من سعي ميكنم ولي يه ذره زيادي خوش شانسم!!!!
يه سوال ديگه صفحه 56 مبحث 6 سال 92 بند ب بالاي صفحه درسته؟!!!
سلام
چندتا سوال داشتم هر کی میتونه لطفا کمک کنه. مرسی
1. حداقل طول و عرض برای داکت تاسیسات چقدره؟ اگر بخواهیم پنجره ی حمام و سرویس رو از داکت بگیریم چطور؟
2. ایا حتما باید برای اشپزخانه ، حمام و سرویس داکت در نظر گرفت؟ در صورتی که این فضاها از هم فاصله داشته باشند و از لحاظ تهویه هم مشکلی نداشته باشن چطور؟
3. در مجتمع مسکونی ،دیوار واحد های مجاور مشترک است یا نه ؟ و ضخامت این دیوار چقدر است؟
4.ستون گذاری اطراف راه پله به چه صورت است؟
5.ضخامت سقف در ساختمان مسکونی چقدر است؟
6.چه ارتفاع سقفی در ساختمانهای مسکونی با متراژ 80 تا 120 متر مناسب است؟
سلاممم.سوالی در مورد اجرای استخر دارم:
اگر حین اجرای یک استخر پس از نود درصد بتن ریزی کف استخر از قسمتی که باقی مانده به علت بالا بودن سطح آبهای زیرزمینی آب شروع به نشت کند -مثل چشمه- برای ادامه کار باید چه کرد؟ بهترین مواد زودگیر و آب بندی که بتوان به کار برد چیست؟
سپاس
با سلام :با تشکر از توضیحات مفید جناب مهندس راه پرداز -تنها چیزی که باید اضافه کرد:با سلام .........
در خصوص لوله هایی که در فضاهایی مثل آشپزخانه و سرویس حمام و دستشویی هستش ...............با توجه به اینکه کف این فضا ها به مقدار 10 سانت بالاتر ساخت میشه در عبور اون مشکلی نیست و تقریبا روی بتن سقف لوله ها خوابونده میشه ......... و معمولا سعی میشه در کوشه ها حرکت داده بشه ........تا بتوان با بتن ماهیچه روی اون رو پوشش داد ........... لوله های آب گرم و سرد .......از داخل یک عایق پفکی سفید عبور داده میشه .......... وبعد دفن می شن...............
سلام به همه دوستان
یه نما می خوام طراحی کنم ، باید نقشه های رابیتس کاری رو به جوشکار و ... بدم، یه خرده ایراد دارم .
اگه تا حالا این کارو انجام دادید و براتون مقدوره ، یه سری نقشه های اجرایی نما رو برام اشتراک بذارید.
خیلی خیلی ممنون ......
دوستان توی این عکس فونداسیون روی 3ردیف بلوک اجرا شذه به نظر شما درسته؟قراره روی این فونداسیون 2 طبقه ویلایی ساخته بشه.البته با سیستم LSF
مشاهده پیوست 218623
مشاهده پیوست 218624
دوستان توی این عکس فونداسیون روی 3ردیف بلوک اجرا شذه به نظر شما درسته؟قراره روی این فونداسیون 2 طبقه ویلایی ساخته بشه.البته با سیستم LSF
مشاهده پیوست 218623
مشاهده پیوست 218624
مشاهده پیوست 218623
مشاهده پیوست 218624
با سلام .......
ضمن تایید صبحتهای جناب مهندس ترکاشون......
بنده هم نظر خودم رو خدمت شما عرض میکنم ........... در صورتی که تمایل به ایجاد اختلاف سطح داریم ........... حالا چه اجباری و چه اختیاری .......... این اختلاف سطح رو برای فنداسیونهای ستونها ......... بایستی با پدستال تا سطح مورد نظر اجرا نمود.حال مابقی و بین این فضا رو می توان با مصالح اور سایز پر نمود............
این روش بیشتر طرحهای بنیاد مسکن در روستاها .......به دلیل اختلاف سطح های موجود در دستور کار دارن.......... و بسیار اجرا شده ........
مهندس جان-سلام-من منتظر بودم استادم جناب مهندس راهپرداز ارایه طریق بدهند که احیانا گرفتاری کاری زیاد ایشان مانع شده -اما مطمینا -ایشان ملاحظه وصحبتهای مرا اصلاح خواهد کرد.:مهندس میشه در مورد فلسفه پدستال توضیح بدید؟چرا ابتدا پدستال اجرا میشه وبعد ستون میاد روی پدستال نصب میشه ؟چه اشکالی داره ستون فلزی روی فنداسیون نصب بشه نه روی پدستال؟
مشاهده پیوست 219382
مشاهده پیوست 219383
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مدیریت در طراحی 1 (نظارت اجرایی) | مباحث فنی ساختمان | 0 | |
![]() |
فیلم ها و تصاویر اجرایی ساختمان | مباحث فنی ساختمان | 19 | |
![]() |
نکات اجرایی و تجربه های کارگاهی | مباحث فنی ساختمان | 35 | |
![]() |
عملکرد جداسازهای لرزه ای ساختمان | مباحث فنی ساختمان | 0 | |