سلام...به کمک فوریتون نیازدارم.....یه پروژه کامل ازبنای عالی قاپواصفهان میخواستم.همراه باتمام نقشه هاش....ممنون میشم
بچه هاکمکم کنیید.......اونم فوری،این مدارکوواسه برج علاالدوله ورامین میخوام...ازتون ممنون میشم
- نام دقیق بنا، حدود سال ساخت، مکان قرارگیری دقیق (شهر، خیابان)
- عکس هایی از بنا (بین 5 تا 10 عکس)
- ویژگی های شاخص بنا ( بین 3 تا 6 خط)
- پلان، نما و برش اولیه
برج علاالدوله ورامین : سلام گلم.عزیزم میشه واسه نقشه هاشم کمکم کنید.قبلا به اینجاکه گفته بودی سرزده بودم
سلام دوست خوبم ،خانه امام جمعه تهران(پلان،نما،برش) : #21سلام اینجا کسی پلان ویا تحلیلی از خونه های قدیم تهران داره؟ممنون میشم کمک کنیدززززززووووود
) آسیب های ناشی از آتش سوزی (شوک حرارتیکسی راجع به آسیب هایی که آتش سوزی به بنا و آجر وارد می کنه و راههای ترمیم و مرمتش مطلبی داره؟
سلام به همه دوستان این انجمن
دوستان کسی لیستی از بنا های قدیمی که ماله تاریخ بعد از اسلام باشه از استان آذربایجان غربی داره؟
بنا هایی مثل کاروانسرا،مسجد،مدرسه....
قراره این لیست و استاد نگاه کنه و بعد از اون یکی رو انتخاب کنه و بعد بگردم راجبش مطالب اینا پیدا کنم و کنفرانس!!!!
واسه همین حتی المقدور بناهایی باشه که مطلبم باشه ازش که بیچاره نشیم بعدش!
خیلی خیلی ممنون
سلام دوستان.پروژه مرمت این ترمم یه بناست که گنبدش رک باشه بعددوپوسته هم باشه....خواهش میکنم کمکم کنید.آخه عکسم بین دوپوسته میخوام
سلام دوستان.پروژه مرمت این ترمم یه بناست که گنبدش رک باشه بعددوپوسته هم باشه....خواهش میکنم کمکم کنید.آخه عکسم بین دوپوسته میخوام
مگه میشه کسی بره از بین دو پوسته گنبد عکس بگیره؟نه عزیزم.من کارآماده نمیخوام.خودمو اماده کردم واسه کار.فقط مشکل اینجاست که دسترسیم به بنا سخته.بعدمن چجوری برم ازبین دوپوسته عکس بندازم
نه عزیزم.من کارآماده نمیخوام.خودمو اماده کردم واسه کار.فقط مشکل اینجاست که دسترسیم به بنا سخته.بعدمن چجوری برم ازبین دوپوسته عکس بندازم
دانلودسلام بچه ها
من نیاز مبرم ب پلان گنبد سلطانیه دارم ...
خوشحال میشم کمکم کنید ...