سلام دوستان. اینجا کسی پلان پارک نداره که تو یه سایت مستطیل طراحی شده باشه؟؟ وقتم انقد کمه دیگه به طراحی نمیرسم اگه به شیت بندی و ماکتش برسم
slm bache ha man be shedat be komak niyaz daram kasi hast ke 3d ya perspective cafishap .amfitaatr baje restoran ketabkhone in chizaro dashte bashe
toroooo khoda komakam konid karam bad jor gire
سلام کسی پلان کدی خونه های قدیمی تهرانو داره؟؟؟
مثل خونه رهاوی یا خانه فخرالدوله و .... داره؟؟؟
ممنون میشم کمک کنید
خواهش میکنم،من فقط همینا رو تونستم پیداکنم این چن تا فایل کد بودبرا همین براتون گذاشتم ،ولی شمااون بالا ازجستجوی پیشرفته استفاده کن شاید بازپیداکنی، یا از اینجا تاپیک معمارای معروفو ببینمرسی عزیزم...میشه اگ پلانی ب جز اینا هم داری برام بفرستی؟ممنون میشم...200تا پلان از معمارای معروف باید ارائه بدم ک 50تاشو دارم.....
خواهش میکنم،من فقط همینا رو تونستم پیداکنم این چن تا فایل کد بودبرا همین براتون گذاشتم ،ولی شمااون بالا ازجستجوی پیشرفته استفاده کن شاید بازپیداکنی، یا از اینجا تاپیک معمارای معروفو ببین
دوست عزیز کتاب مصادیق معماری ،تجزیه و تحلیل نقد شاهکارهای معماری خیلی کمکت میکنه ،اون تو هر چی میخوای هست ،حتی واسه ترمای دیگه هم کمکت میکنهسلام.بچه ها من چن تا پلان از معمارای معروف میخوام...توروخدا اگه دارین در جریانم بذارین....خیلی نیاز دارم....
دوست عزیز کتاب مصادیق معماری ،تجزیه و تحلیل نقد شاهکارهای معماری خیلی کمکت میکنه ،اون تو هر چی میخوای هست ،حتی واسه ترمای دیگه هم کمکت میکنه
با سلام من پلان مجموعه شوشتر نوو مدارک دیگه ای از اون میخاستم. ممنون میشم اگر کسی داره هرچه زودتر در اختیارم بذاره.
با سلام من پلان مجموعه شوشتر نوو مدارک دیگه ای از اون میخاستم. ممنون میشم اگر کسی داره هرچه زودتر در اختیارم بذاره.
لطفا منو راهنمایی کنیییییید
بچه ها من پلان ها و مدارک کامل 5 تا خونه ی قدیمی تو کرمان رو میخوام.
سلام امیدوارم به دردت بخوره همینارو داشتم.لطفا اگه کسی پلانی عکسی و یا برنامه فیزیکی از طرح یک ؛مرکز محله؛ داره برام بزاره
متشکرم
سلام دوستان , امیدوارم که حال همگی خوبه. من ازتون عکسای دیزان داخلی دفتر کار یا مغازه رو میخوام. راستیتیش میخوایم داخل یه مغازه یا فروشگاه کامپیوتر و لپ تاپ رو دیزاین کنیم.....که هم خوشگل بشه و هم خرجش کم باشه....منتظر عکساتونم دوستان