سلام.نمیدونم چه جوری باید شیب سقفو حساب کنم.تو مقیاس1:50اندازه های واقعی رو چه جوری به دست میارن؟؟؟؟
اولین پلانی که کشیدم اتاق زیر شیروونی داشت که نمیتونم شیب سقفشو در بیارم
از استادمون بخار بلند نمیشه هیچی یادمون نمیده!!!!!!!
سلام.منم زیاد نمیدونم ولی استادمون یه بار سرکلاس گفت به ازای هر یک متر 1.5 سانت شیب میدن واسه کروم بندی.تقسیم بندی بام هم الله بختکی هرجوری که منطقی تر بود....
سلام دوستان
من دانشجوی ترم 2 معماری هستم،این ترم مقدمات طراحی معماری 1 دارم.استاد گفته در مورد کف تحقیق کن.(گفته تحقیق باید جامع و کامل باشه)
من نمی دونم از چه منابعی استفاده کنم!
لطفا اگه سایت یا کتاب خوبی در این زمینه میشناسید معرفی کنید.
مرسی
سلام .من چون دقیقا نمیدونم چی میخوای یه سری نکته بهت میگم اگه کم بود بگو اضافه کنم.salam man ye seri etelaat raje be detaile ejraie gharniz(choobi,sangi,laminet)mikham age mishe4 komak koniid plz
لطفا فارسی تایپ کنید اگه دنبال پایان نامه اید باید به کتابخونه ها سر بزنیدsalam bacheha man taze ozve in sit shodam mikhastam agar emkan dare ye payan name jame dar morede baresiye tagh va tavize dar khanehaye ghadimi baraye darse ravesh tahghigh mikhastam age betonid komakam konid kheili mamnoon
با سلام مجددلطفا فارسی تایپ کنید اگه دنبال پایان نامه اید باید به کتابخونه ها سر بزنید
والله من که کتابخونه های اصفهان رو نمیشناسم چون شما دنبال یه چیز جامعید اونجور که گفتید خب مسلما بهتره اول به کتابخونه های شهرتون برید حتی کتابخونه دانشگاهتون و ببینید پایان نامه مشابهی وجود داره یا نه چون راجع به این چیزی که میخواین مطالب پراکنده تو اینترنت که زیاده چون گفتید مطالب جامع میخواین اینو میگمبا سلام مجدد
در مورد فینگیلیش تایپ کردن شرمنده
ولی 1نکته رو یادآوری کنم
همونطور که گفته بودم در این فروم تازه واردم و شما که برای راهنمایی لطف کردید و پاسخ دادید بهتر بود آدرس این کتابخونه هارم قرار میدادید تا از سر در گمی خودم و دیگران و اطلاف وقت جلوگیری بشه
به هر حال بازم ممنون
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | شاسی برای توزیع بار متمرکز زنده و تبدیل اون به بار گسترده زنده مجاز در آئین نامه مبحث ششم با توجه به نوع کاربری سازه | مباحث فنی ساختمان | 0 | |
مدیریت در طراحی (سازه) | مباحث فنی ساختمان | 36 |