سلام
Volume % of ethanol
Mass %
Density (g/ cm3)
10
7.98
0.9835
20
16.16
0.9717
30
24.54
0.9596
40
33.24
0.9448
50
42.37
0.9265
60
52.03
0.9053
70
62.34
0.8815
80
73.45
0.8551
90
85.65
0.8249
برای بقیه ترکیبات میتونی به کتاب مقدس (هندبوک پری) مراجعه کنی
سلام و ممنونم از توجهتون.
ولی من اینو نمیخام که!برای یه سیستم دوجزیی، فشار توتال و مول فرکشن (x1) در سه تا دما میخام. مثلن برای سیستم آب و اتانول در 20 درجه P و x1 رو میخام و در 30 و در 40 . حالا میتونه این سیستم نباشه و یه چیزه دیگه باشه و یا حتی دماشم یه چیزه دیگه باشه.
این یکی جا موندامیدوارم درست عکس گرفته باشم. مشاهده پیوست 128250مشاهده پیوست 128251
منظورتونو نفهمیدم.خب دختر خوب برای مثلا آب و متانول نمودار Txy اون رو پیدا کن که توی همه کتاب ها هم هست توی هر دمایی که خواستی بخون دیگه.
منظورتونو نفهمیدم.![]()
عملیات 1 پاس کردین؟
آره. شما منظورتون اینه که نموداره txy گیر بیارم، واسه هر T که خاستم x شو بخونم؟
خو من داده فشار توتال و مول فرکشن سیستم دو جزیی رو میخام. اینتوری که شما میگین من توویه فشار ثابت ، t و x رو میخونم که به دردم نمی خوره! اگر باز pxy رو داشته باشم بهتره که! ولی مشکل اینجاس که من توویه نمودار مثلن میخونم 0.2 ولی شاید دقیقترش 0.207 باشه! و اینکه واسه سه تا دما نمودار pxy پیدا نمی کنمدقیقا
در ضمن برای هر سیستمی هم میتونین با نرم افزار اسپن به راحتی نمودارهاشون رو رسم کنید
خو من داده فشار توتال و مول فرکشن سیستم دو جزیی رو میخام. اینتوری که شما میگین من توویه فشار ثابت ، t و x رو میخونم که به دردم نمی خوره! اگر باز pxy رو داشته باشم بهتره که! ولی مشکل اینجاس که من توویه نمودار مثلن میخونم 0.2 ولی شاید دقیقترش 0.207 باشه! و اینکه واسه سه تا دما نمودار pxy پیدا نمی کنم
دستتون درد نکنه.خیلی لطف کردین.ولی عدداشو دقیق نمیشه تشخیص داد! مثلن بین 0 تا 0.03 رو چند بگیرم؟!!! خیلی سخته! همش حدودی میشه. با این هال خیلی متشکرم.
سلام
یه سوال انتقال حرارت دارم . میخواستم ببینم کسی می تونه کمک کنه؟
آب اشباع در فشار 2 اتمسفر از داخل لوله ای به طول L در حال گذر است . دبی جرمی آب 5 کیلوگرم بر ثانیه و ضریب جابجایی 50 است . لوله به وسسیله یک جریان الکتریکی گرم می شود. محاسبه کنید
الف) کسری از طول لوله که باید توسط آب طی شود تا شروع به جوشیدن کند.
ب) طول لوله برای ان که تمام آب به صورت بخار از ان خارج شود.
حل مسئله 35 و 36فصل 3 انتقال جرم بهمنیار رو میخوام
لطفا راهنمایی کنین
سلام دوستان
لطف میکنید مراحل برست آوردن نقطه حباب و نقطه شبنم رو برام بنویسید .ممنون میشم
سلام بر دوستان عزیز
خواهشمند است تکالیف دانشگاهی خود را که از پس حل آن بر نیامده اید را اینجا قرار بدهید
سلام
دوستان یک سوال دارم از عملیات واحد
چرا توی نمودارهای دوفازی که نقطه هم جوش دارند، فشار کل بر حسب X(غلظت جزء فرارتر تو فاز مایع)بیشتر از فشار کل بر حسب Y(غلظت جزء فرارتر تو فاز گاز)هست؟
توی کتاب انتقال جرم تریبال شکل 9_7 هست.فصل تقطیر
پیشاپیش ممنون از جواب
ببخشید آخه جوابش رو فوری لازم داشتمسلام
اين يه چيز طبيعيه. ربطي به آزئوتروپ هم نداره
در يك دماي مشخص اگه فشار رو زياد كنيم گاز تبديل به مايع ميشه. اگه يك خط موازي محور عمودي رسم كنيد متوجه منظورم ميشيد
در ضمن دوست عزيز سوالتون رو فقط در تاپيكي كه مربوطه بپرسيد. از پرسيدن در چند جا جدا خودداري كنيد.
با تشكر
ببخشید آخه جوابش رو فوری لازم داشتم
من متوجه جوابتون نشدم
فشار کل بر حسب جزء مولی تو فاز مایع بیشتر شده حالا واسه همون مخلوط، اگر فشار را بر حسب جزءمولی ماده فرارتر تو فاز بخار حساب کنیم، مقدارش از قبلی کمتر میشود
چرا خب؟
اصلا چرا فشار کل بر حسب Xوy باید فرق بکنه؟