درخواست های مرتبط با | جزوات درسی و گزارشکارهای ازمایشگاه

arefpetro66

عضو جدید
گزارش کار آزمایشگاه نفت

گزارش کار آزمایشگاه نفت

دوستان کسی میتونه گزارش کار آزمایشگاه نفت رو برا دانلود بزاره یا واسم بفرسته؟:gol:

• Like
واکنش ها: r sh

arefpetro66

عضو جدید
گزارش کار آزمایشگاه نفت

گزارش کار آزمایشگاه نفت

فعلا نیاز سریع به اندازه گیری کشش سطحی با دستگاه tensiometer دارم:que:

غفار

عضو جدید
در خواست جزوه

در خواست جزوه

سلام دوستان احتیاج فوری به جزوه ترمودینامیک دکتر موسویان دانشگاه تهران دارم اگه کسی سراغ لطف کنه برا دانلود بذاره ممنون میشم

neda1362

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
ما یه جزوه از این بچه های مهندسی شیمی خواستیم ولی ....

ما یه جزوه از این بچه های مهندسی شیمی خواستیم ولی ....

ما یه جزوه از این بچه های مهندسی شیمی خواستیم ولی کسی همکاری نکرد.

یه جزوه می خواستم در رابطه با نحوه موازنه واکنشهای شیمیایی.

ما یه جزوه از این بچه های مهندسی شیمی خواستیم ولی کسی همکاری نکرد.

یه جزوه می خواستم در رابطه با نحوه موازنه واکنشهای شیمیایی.

می تونید به لینک های زیر مراجعه کنید. خیلی خوب و کامل روش های موازنه رو توضیح دادن.

1- http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=عدد+اکسایشII&SSOReturnPage=Check&Rand=0
2- http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=78685&consultationid=563987
3- http://www.atcce.com/علامه_طباطبایی/اکسیداسیون-احیا_-432.htm

می تونید از این برنامه هم استفاده کنید:
http://www.educationsoft.net/chemexpert.exe

این متن هم یک روش خیلی ساده ولی طولانی رو معرفی می کنه:

پیوست ها

• r1shim.doc
    68 کیلوبایت · بازدیدها: 0

neda1362

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
ممنون ولی جزوه دانشگاهی در این مورد نداشتیند؟؟؟

m.saraf

عضو جدید
حل تمرين

حل تمرين

سلام دوستان

حل تمرين راکتور رومي خواستم:cry:

sevil1

عضو جدید
شناساگر

شناساگر

لطفا در مورد شناساگر چسب نشاسته یه پاراگراف می خواستم یا یه گزارش کار یدی متری ؟؟؟؟

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
لطفا در مورد شناساگر چسب نشاسته یه پاراگراف می خواستم یا یه گزارش کار یدی متری ؟؟؟؟

چسب نشاسته یا محلول نشاته یک معرف طبیعی است که در آزمایشهای یدومتری برای تشخیص پایان واکنش و پایان تیتراسیون مورد استفاده قرار می گیرد.
درواقع رنگ محلول ید در پتاسیم یدید قهواه ای است و در غلظتهای بسیار اندک زرد می باشد که توسط چشم دیده می شود اما گاهی در پاره ای از تیتراسیونها در محلولهای رنگی یا هنگامی که رسوب در محیط است، این رنگ مشاهده نمی شود به همین جهت برای دقت در تشخیص نقطه ی پایان عمل از شناساگر ویژه ی یدومتری یعنی چسب نشاسته استفاده می شود. علت تغییر رنگ نشاسته در حضور ید، کمپلکس ید و نشاسته است که رنگ آبی تندی دارد.

برای تهیه ی آن، 2 گرم پودر نشاسته ی قابل حل در آب با 10 میلی گرم جیوه یدید در یک بشر ریخته و 5 سی سی آب به آن اضافه کرده، با میله شیشه ای خوب به هم می زنند تا خمیر نسبتاً شلی بدست آید. در این حالت حدود یک لیتر آب مقطر در یک بشر دو لیتری ریخته و روی اجاق حرارت می دهند. خمیر نشاسته را به آهستگی و با به همزدن مداوم به آب در حال جوش اضافه کرده همزدن را ادامه می دهند تا محلول کاملاً شفاف شود.
محلول پس از سرد شدن در یک شیشه قهوه ای ریخته و برای استفاده نگهداری می کنند.
برای هر بار استفاده، برای هر 50 تا 100 سی سی محلول، 5 سی سی از این نشاسته کافی است.

احمد خلج

عضو جدید
سلام من در مورد بازیافت گوگرد مقالاتی دارم که اگر می خواهید ایمیل بزنید.......hosein987@yahoo.com

سلام من در مورد بازیافت گوگرد مقالاتی دارم که اگر می خواهید ایمیل بزنید.......hosein987@yahoo.com

:redface:
سلام
لطفاً برای ارائه تحقیق درس بازیافت گوگرد به من کمک کنید. زمان کافی برای جستجو ندارم

reza6530

عضو جدید
در خواست مقاله

در خواست مقاله

سلام به همگی یک مطلب در مورد mma متیل متاکریلات می خواهم

maryam_k

عضو جدید
برج تقطير

برج تقطير

با سلام. مقاله اي هر چند کوتاه راجع به تاثير شدت جريان برگشتي ، تعداد سيني ها وdistillated vapour factor بر روي ميزان محصول و شرايط آن (مثل دما و فشار) در ستون تقطير به زبان فارسي مي خواهم. خيلي احتياج دارم. لطفا اگر در اين مورد چيزي ميدونيد کمک کنيد.

amirs1987

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با سلام. مقاله اي هر چند کوتاه راجع به تاثير شدت جريان برگشتي ، تعداد سيني ها وdistillated vapour factor بر روي ميزان محصول و شرايط آن (مثل دما و فشار) در ستون تقطير به زبان فارسي مي خواهم. خيلي احتياج دارم. لطفا اگر در اين مورد چيزي ميدونيد کمک کنيد.

درخواستتون رو اینجا مطرح کنید.

خاتون نفس

عضو جدید
گزارش کار ازمایشگاه

گزارش کار ازمایشگاه

سلام اگه میشه گزارش کار تیتراسیون شیمی رو برام بذارین:confused:

حــامد

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

عوامل موثر در طراحی برج:
1-ارتفاع برج:
هر چقدر برج بلند تر باشد تعداد سینی های آن بیشتر میشود . اختلاف دمای پایین و بالای برج بیش تر گشته و فراورده های مختلفی گرفته میشود و در نتیجه تفکیک بهتر انجام میشود
2-قطر برج:
با مقدار ثابت خوراک هر چه قطر برج کم تر شود سرعت حرکت بخارات به سمت بالا بیشتر شده بنابراین نسبت به میزان خوراک برج قطر را به اندازه ای در نظر میگیرند تا سرعت کافی به بخار داده شده که به بالا صعود نماید
3-تعداد سینی ها
هر قدر تعداد سینی ها بیشتر شود فراورده های بیشتری نیز گرفته میشود چون به تدریج بخارات سرد میگردند روی سینی ها باقی میمانند از طرفی هر قدر بخارات بالاتر می روند و سرد میشوند محصولات سبک تری تولید میگردد
4- ریفلاکس
افزایش ریفلاکس باعث افزایش خلوص و کاهش بازده میشود
5-فشار
معمولا برجها را فشار ثابت در نظر میگیرند ولی افزایش فشار باعث افزایش بار ریبویلر و کندانسور و سنگین تر شدن محصولات میگردند
6-دما
افزایش دما باعث سنگین تر شدن محصولات بالای برج و سبک تر شدن محصول پایین برج میشوند

منبع حامد:D;)

ghanoun m

عضو جدید
درخواست گزارش آز کنترل فرایند

درخواست گزارش آز کنترل فرایند

درخواست گزارش آز کنترل فرایند:redface:

سجاد ta

عضو جدید
گزارش کار شیمی آلی

گزارش کار شیمی آلی

خیلی نیاز دارم "گزارش کار شیمی آلی ":)

حــامد

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
خیلی نیاز دارم "گزارش کار شیمی آلی ":)

خدمت شما

اولا سجاد جان قبل از پست گذاشتن یک سرچی هم کنید بد نیست
دوما باید درخواستتون رو در قسمت درخواستها مطرح کنید
سوما اینکه جزوه رو گرفتی ور نداری بری دیگه پیدات نشه بازم به ما سر بزن

msn1015

عضو جدید
آموزش نرم افزار-hysis

آموزش نرم افزار-hysis

یه قسمت از فایل آموزش hysis واستون گذاشتم
اگه خوشتون اومد بگین تا بقیه اش رو هم آپلود کنم

پیوست ها

• ADV_1_2.PDF
    193.9 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • ADV_2_2.PDF
    203.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0

msn1015

عضو جدید
حل تمرین استریتر

حل تمرین استریتر

salam
file pdf hale tamrine streeter ro age mikhain
emailetun ro bedin ta vasatun send konamesh
chon hajmesh ziade nemishe inja upload kardesh
 :smile:

Hamid Reza.M

مدیر بازنشسته
ممنون دوست عزیز

فایلای آموزشی هایسیس قبلا در تاپیک زیر توسط دوستان قرار داده شده بودند.در ثانی لطفا تاپیک خود را در جای مناسب ایجاد کنید.

HYSYS Training

با تشکر
------------------
این تاپیک 12 ساعت دیگر حذف میگردد.

بالا