درخواست های مرتبط با | جزوات درسی و گزارشکارهای ازمایشگاه

125478

عضو جدید
راهنمایی برای پیدا کردن مقاله

راهنمایی برای پیدا کردن مقاله

لطفا اگه کسی در مورد مطالب زیر موضوعی یا کتابی سراغ داره برام بذاره
1- شیمی سطوح
2- جذب سطحی
3- لایه های سطحی روی مایعات
4- چسپندگی
5- کروماتوگرافی

paral

عضو جدید
گزارش کار

گزارش کار

مطلب در مورد سنتز n-بوتیل برمید از n-بوتانل

paral

عضو جدید
گزارش کار

گزارش کار

مطلب در مورد سنتز n-بوتیل برمید از n-بوتانل میخواستم لطفاً

ghabreson

عضو جدید
برج خنك كننده

برج خنك كننده

سلام
من يه تحقيق 300 صفحه اي در مورد برج خنك كننده ميخوام يه بارم يكي از شما به من كمك كنه

mohsen.ndt

عضو جدید
darkhaste jozve ya matlabe palayeshgah

darkhaste jozve ya matlabe palayeshgah

age momkene ye jozve ke mano ba process palayeshgah ashna kone baram befrestid ,man reshtam metallurgy va mikham qc palayeshgah kar konam dar natije mikham ashnai koli dashte basham ba jazirehaye mokhtalefe yek palayeshgah.mamnon

بابک59

عضو جدید
سلام دوستان من وحشتناک دنبال یک جزوه شیمی فیزیک هستم اگه کسی هست خلاصه ی حالی بده مرسی

:cry:

:confused:

تامار

عضو جدید
******كـــــــــــــمـــــــ ــــــــك*******

******كـــــــــــــمـــــــ ــــــــك*******

سلام من گزارش كار آزمايشگاه عمليات واحد ( آزمايش جذب آمونياك ) رو لازم دارم.التماس ميكنم هركي داره واسم بذاره :cry:

mostafa1984

عضو جدید
جزوه ای در خصوص برج جذب و دفع

جزوه ای در خصوص برج جذب و دفع

با سلام خدمت متخصصان و دانشجویان گرامی!! دوستان خواهشمنداست اگر جزوه یا مطلبی راجع به رج جذب و دفع دارید برم ارسل کنید. بد جور گیرافتادم . هفته بعد باید ارائه کنم. تو اینترنت خراب شده هم مطلب بدرد بخور پیدا نمیشه!! ایشالله جبران کنم;)

rezareza00

عضو
سلام به همه ی زحمت کشا.در درس کنترل فرایند1 قسمت سیستمهای درجه ی 2 ودر قسمت ورودی پله ای به این سیستمها بنا به مقدار ضریب میرایی 4 حالت ایجاد میشود.در رسیدن به پاسخهایی که کتاب برای این ورودی داده مشکل دارم.جواب های من متفاوت با کتاب هستند.منبعی که پله پله به جواب رسیده باشه هست؟ ممنون از راهنماییتون.فکر کنم به مثلثات باید وارد بود.ولی من به کتاب مثلثات هم مراجعه کردم به رابطه ای برای رسیدن به جوابهای کتاب بر نخوردم.پیچیده هستند.بازم ممنون از شما

titan_iran68

عضو جدید
درخواست گزارش کار

درخواست گزارش کار

آقا سلام من شدیدا به گزارش کار تبلور نیاز دارم.مورد فوری فوتی ها!!!!!!!!!!!!:cry:

miladka

عضو جدید
تئوری تراکم بنزوئین( آز آلی 2 )

تئوری تراکم بنزوئین( آز آلی 2 )

سلام دوستان عزیز

من یک تئوری در مورد تراکم بنزوئین و یک تئوری مربوط به جفت شدن نمکهای دیازونیوم (سنتز ترکیبات آزو (پارارد) ) میخواستم ... خیلی فوری نیاز دارم اگه گزارش کار کامل هم مربوط به این موضوعان داشتین بدین مربوط به آزمایشگاه آلی 2 میشه.

ehsan9

عضو جدید
كمپلكس هگزا آمين كبالت

كمپلكس هگزا آمين كبالت

يه سري اطلاعات در خصوص كمپلكس هگزا آمين كبالت كلريد مي خوام

bobak

عضو جدید
درخواست

درخواست

با سلام
مهندسان عزيز من واسه سشنبه گزارشكار آزمايشگاه جداسازي رو ميخوام خواهشا كمك كنيد جدا ضروري است

arpiarta

عضو جدید
هرچی که یه مهندس شیمی نیاز داره..

هرچی که یه مهندس شیمی نیاز داره..

افتتاح وب سایت دانشجویان مهندسی شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دشتستان..
این وب سایت شامل:
1. کتاب های مهندسی شیمی {مجموعه کامل کتاب های مهندسی شیمی به صورت pdf}
2. جزوات مهندسی شیمی {مجموعه کامل جزوات مهندسی شیمی (همین دانشگاه/سایر دانشگاه های کشور)}
3.مقالات مهندسی شیمی {مجموعه کامل مقالات مهندسی شیمی به صورت pdf (فارسی/انگلیسی)}
4. گزارش کار آزمایشگاه های مهندسی شیمی {ارائه انواع گزارش کار آزمایشگاه های رشته شیمی}
5. پروژه های مهندسی شیمی {مجموعه کامل پروژه های مهندسی شیمی دانشجویان (همین دانشگاه/سایر دانشگاه ها)}
6. چند رسانه ای های مهندسی شیمی {مجموعه کامل تصاویر/کلیپ های آموزشی مهندسی شیمی}
7. نرم افزارهای مهندسی شیمی {مجموعه کامل نرم افزار های کاربردی مهندسی شیمی}
8. نمونه سوالات امتحانی مهندسی شیمی {مجموعه کامل سوالات پایان ترم اساتید مرتبط با مهندسی شیمی}
9. کنکور کارشناسی ارشد مهندسی شیمی {نمونه سوالات همرا با پاسخنامه کنکور کارشناسی ارشد مهندسی شیمی}
10. اساتید مهندسی شیمی {مشخصات کامل اساتید مهندسی شیمی دانشگاه آزاد اسلامی دشتستان}
11. سیلاب دروس مهندسی شیمی {سیلاب دروس مهندسی شیمی صنایع گاز / پتروشیمی / پالایش دانشگاه آزاد اسلامی دشتستان}
12. بخش پرسش و پاسخ {ثبت سوالات دانشجویی و پاسخ توسط دانشجویان و اساتید دانشگاه به آن}

برای استفاده از امکانات فوف میتوانید پس از ورود به وب سایت وارد قسمت انجمن مهندسی شده و انجمن مهندسی شیمی را انتخاب نمایید:

www.ir-eng.ir | www.diau.ir

آخرین ویرایش:

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ْسلام دشتستان بزرگ :دی
خوووبی ؟

آخه اونم شد وبسایت ؟

arpiarta

عضو جدید
www.ir-eng.ir

www.ir-eng.ir

افتتاح وب سایت مهندسی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی
www.ir-eng.ir | www.diau.ir
مدیریت: سعید رضازاده

پارسا چک

عضو جدید
پاورپوينت ترموديناميک

پاورپوينت ترموديناميک

سلام دوستان پاور پوينت ترموديناميک هر کيداره ممنون ميشم بذاره :cry:;)

Majid.na

عضو جدید
تقاضای کمک در مورد جزوه مکانیک سیالات پیشرفته

تقاضای کمک در مورد جزوه مکانیک سیالات پیشرفته

با سلام خدمت دوستان عزیز اگه میشه یکی کمکم کنه جزوه مکانیک سیلات پیشرفته رو برام بذاره

اگه پولی باشه هم می خریم

ایمیلم majid.naserian@yahoo.com

بالا