Niima
-
اگه ممكنه فارسي فقط تايپ كنيدE!bebakhshid eshtebah shod
از قوانين اينجاس

اگه ممكنه فارسي فقط تايپ كنيدE!bebakhshid eshtebah shod
تاپيكتون رو به بخش درخواست جزوات بردممن به یه جزوه احتیاج دارم که واسم موازنه رو راحتتر توضیح داده باشه...![]()
دوست عزیز میتونید اینجا یه دور بزنیدسلام اگه کسی در مورد روشهای تعیین تراوایی در یک مخزن نفتی می دونه یه چند صفحه ای لطف کنه برام بگه
لطفا اگه کسی میتونه از قانون دارسی دیمانسیون K رو برام حساب کنه
جهت درخواست مقالات میتونید اینجا درخواست بدید :باسلام من نیاز به مقاله ای در باره طراحی evaporation و مدل سازی ان ان دارم ممنون میشم اگه کمک کنید
دوست عزیز میتونید اینجا یه دور بزنید
آزمایشگاه نفت
آزمایشگاه نفت و پلیمر (http://www.www.www.iran-eng.ir/images/misc/multipage.gif 1 2 3)
چیزی اینجا پیدا نکردم اگه ممکنه دقیق تر راهنمایی کنید
خب ببینید همه گزارش کارهای مربوط به نفت توی اون دوتا تاپیک هست . دیگه هر چی باشه اونجا باید دنبالش بگردیدچیزی اینجا پیدا نکردم اگه ممکنه دقیق تر راهنمایی کنید
آزمایشهای شیمی آلی همه توی این تاپیک هستند :به نام خدا
سلام
من گزارش كار شيمي آلي(كروماتوگرافي كاغذي)تا 3شنبه نياز دارم.
باي
لطفا در بخش مربوطه به درخواست جزوات ، درخواستتون رو مطرح بفرماییدبا سلام
جزوه های کارشناسی ارشد گرایش ترموسینتیک و کاتالیست رو لازم دارم
ممنون میشم اگر کسی کمکم کنه
اینجا هارو بگردید شاید مطلب خوبی بدردتون بخوره :تحقیقی در مورد سیالات نیوتنی یا غیر نیوتنی و یا هردو واسه درس مکانیک سیالات میخواستم اگه کسی داره لطفا برام بذاره
سلام
تایپ نمیخواد که خوب زودتر میگفتید من کتاباشو دارم فقط باید اسکنش کنم بعد PDF ش کنم
راستی انوقت صاحبش راضیه؟ (پارسه)؟
کارش کساد نمیشه؟
یکی نیست بتونه این دو تا جزوه برای من بزاره
یکی این کاره بکنه فقط بلدین درخواست بدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کممممممممممک کنید دیگه. با معرفتاش بیان جلو.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
درخواست های مرتبط با | حلّ تکالیف و مسائل درسی مهندسی شیمی | سوالات و درخواست های مهندسی شیمی | 323 | |
![]() |
درخواست های مرتبط با | پرسش های درسی مهندسی شیمی | سوالات و درخواست های مهندسی شیمی | 18625 |