شما کلا در مورد ejector و ترموکمپرسور تحقیق کن.کار هر دوش ایجاد خلا هست.سلام
چطوری تو برج خلا
خلا ایجاد میکنن
شما کلا در مورد ejector و ترموکمپرسور تحقیق کن.کار هر دوش ایجاد خلا هست.سلام
چطوری تو برج خلا
خلا ایجاد میکنن
سلام.سلام دوستان. کسی از شما میدونه که کدام فلزات در صنایع غذایی مجاز هستند که استفاده بشن؟ (غیر از فولاد ضد زنگ 304 و 316)
آهن گالوانیزه ، میتونه در تماس با یه ماده ی غذایی با پی اچ تقریبا خنثی قرار بگیره؟ از نظر استاندارد و بهداشت ، مشکل نداره؟
سلام.
فولاد ضد زنگ:شما باید دنبال فلزاتی باشی که خوردگیشون کم هست.مثل همین فولاد ضد زنگ(stainless steel).نکته مهم اینه که هر چی درصد آلیاژ کروم بیشتر باشه بهتر هست چونکه کروم خاصیت ضد خوردگی فلز رو بیشتر میکنه.اما شستشوی این وسایل مثلا با اسید نیتریک مهم هست.برای بقای سطوح برای دراز مدت میگم.
تیتانیوم:مقاومتش در مقابلش خوردگی عالی هست ولی گران قیمت هست و به صرفه نیست.
پلاتینیوم:مقاومتش در مقابلش خوردگی عالی هست ولی گران قیمت هست و به صرفه نیست.
آهن گالوانیزه:به علت اینکه آهن گالوانیزه واکنش پذیری بالای دارند، بایستی از کاربرد آان به
عنوان یک سطح تماس مواد غذایی خودداری نمود.
مس و آلومینیوم: به دلیل واکنش پذیری بالا توصیه نمیشود.
-----------------------
امیدوارم توضیحات به دردتون بخوره.اهن گالوانیزه هم چون یه لایه ضد خوردگی روی اون هست به محضی که خش برداره خوردگی شروع میشه و مواد وارد مواد غذایی میشن.
---------------------------
یه نکته یادم رفت بگم.فکر کنم خودتون هم بهتر بدونین.شما باید میزان سرب هم طبق استاندارد در نظر بگیرین که حداکثر چقدر باید باشه توی ظروف و ...حالا به نسبت بعضی از ظروف هم میشه توی موارد خاصی بکار برد.ولی من بطور کلی و بهترین رو براتون گفتم.
خیر استاندارد نیست.البته از نظر ایران نمیدونم شاید استاندارد باشه ولی طبق استاندازد آمریکا مجاز نیست.فولاد زنگ نزن بله بهترین هست ولی گرونه ، و از طرف دیگه من اینها رو جهت نبات سازی پرسیدم ، این ظرف قرار هست که شیره ی داغ درش ریخته بشه و نبات تشکیل بشه ، اگر از فولاد استفاده کنم احتمال میدم به دلیل مسئله انتقال حرارت مشکل ایجاد کنه در حالی که آهن گالوانیزه مشکل نداره از این لحاظ.
از طرف دیگه طبق بررسی هایی که کردم در یک کارگاه نبات سازی از آهن گالوانیزه استفاده شده کلا ، حالا به همین خاطر شک کردم اومدم بپرسم ببینم واقعا از نظر بهداشتی استاندارد هست که از آهن گالوانیزه استفاده میکنن!
خیر استاندارد نیست.البته از نظر ایران نمیدونم شاید استاندارد باشه ولی طبق استاندازد آمریکا مجاز نیست.
گالوانیزه کربن استیل هست که قلع اندود شده.برای اینکه کربن استیل میشه کاتد و روی میشه آند.در نتیجه روی خورده میشه به مرور زمان و قاطی ماده درون لوله یا ظرف میشه.
شما اگر میتونی یه نمونه از همون مواد غذایی رو بگیر و بده آزمایشگاه و ببین در صد سرب یا قلع درون همون نبات چقدره.برای تحقیقات خودتون هم سودمنده.
من رشته ام صنایع غذایی نیست و تا حالا هم در این مورد برخورد نداشتم ولی طبق تجربیات خودم میگم.شما باز بپرس.من علمیشو برات گفتم.
سلام دوستان عزیز چه جوری یه تجهیز رو باکس آپ میکنن؟
(اگر جریان معکوس از پمپ عبور کند پمپ بصورت توربین عمل میکند که کار بسیار خطرناکی است)
چرا کار بسیار خطرناکی هست یعنی چه اتفاقی واسه پمپ میفته و چ آسیبی میبنه؟
مثل توربین عمل میکنه یعنی چ؟
سلامسلام
دیافراگم چیه معنیه اسمش چیه چ شکلیه؟
سلام
دیافراگم به معنی صفحه ویا پرده و حائل است
اگر منظورتون دیافراگم در پمپ های دیافراگمی هست به عنوان مثال، دیافراگم به صفحه ای گفته میشه که به وسیله ی اون سیال رو پمپ میکنن.
برای اطلاعات بیشتر در مورد اینگونه پمپ ها و شکل کارکرد این پمپ ها میتوانید به تاپیک زیر مراجعه کنید:
تاپیک: [تجهیزات دوار] - پمپ دیافراگمی - diaphragm pump
ممنون بابت پاسختون
ولی احساسم اینه که دیافراگم یه صفحه لاستیکیه قابل انعطافه که مانع نشت سیال میشه نه انتقال سیال که نوشتین
پمپ ها رو سری هستند:1-جابجایی مثبت 2-دینامیکیسلام دوستان
چند سال پیش کارآموزی واحد تقطیر بودم، یه کمپرسوری اونجا بود که به علت گرانی بیش از حد، یدکی نداشت و تو اون یک ماه همش Off بود. برای همین سراغش نرفتم. تا اینکه تو مصاحبه پالایشگاه نفت تهران ازم پرسیدند که اون کمپرسوری که تو واحدتون بود که معمولاً Off است از چه مدلی بود؟؟؟ کسی میدونه؟
اگه امکانش هست راجع به انواع پمپ ها و کاربردهای اونا و مزایا و معایبش توضیح بدید؟؟؟ آخه یه مصاحبه دیگه دارم
مرسی از همه
پمپ ها رو سری هستند:1-جابجایی مثبت 2-دینامیکی
جابجایی مثبت مثل پمپ های رفت و برگشتی و پیچشی که برای فشارهای بالا و سرعت های متوسط استفاده میشه.
پمپهای دینامیکی هم مثل سانترفیوژها که برای فشار متوسط و جریان بالا استفاده میشه.مثلا برای اب دریا و اب معمولی که ویسکوزیته پایینی دارند.
کلا پمپ ها مطالب زیادی دارند که طریقه اماده سازی و راه اندازی توی precom و comissioning خیلی مفصل هست.
کمپرسور هم همین مدل ها رو داره با این تفاوت که سیالش گاز هست ولی سیال پمپ مایع هست.
سلام
آقا من یه سوال دارم
یه شیر توپی رو از تو خط فرآیندی باز کردن به من دادن، من میخام بدون باز کردن پوسته و اورینگی و سایر متعلقات آن تشخیص بدم آیا شیر نشتی داره و اگر داره از کدوم قسمتشه؟ (از قسمت توبیه؟ از قسمت اورینگیه؟ از قسمت سیتشه؟)
راهی هست برای این کار؟
میدونین چرا این سوال به ذهنم خطور کرد؟ چون شیری داشتیم که روی سطح توپی داخلی آن اندکی خراش افتاده بود، همه میگفتن بخاطر همین خراش هست، خب منم میگفتم از کجا معلومه؟ شاید سیتش خراب شده باشه!
ممنون
پوریا درد و بلات تو سرم
ترتمان چیه؟ کلمه انگلیسیش چیه ؟؟
و همچنین عامل کلرینه تو فرآیند ریفورمینگ واسه چیه و فرمولش چیه
و همچنین برج مراکس اسم سازندشه آیا؟ و فقط واسه جدا کردنمرکاپتان هاس آیا؟
با سپاس
تفاوت کوره تشعشعی و همرفتی یه تو ضی ومیخاستم خوندم ولی صاف متوجه نشدم واضح میخام باشه
متشکرم بســــــــــــــــــــیــــــــار
و همچنین جریان by pass کی و کجا به کار میره
و نسبت تراکم تو پمپ و کمپرسور ینی چی ینی تا چه حد فشرده میکنن سیال رو؟فرمولش نسبت فشار خروجی به ورودیه آیا؟؟
و وقتی میگیم بازده پمپ یا کمپرسور منظور چیه و فرق بازده و نسبت تراکم چیه ؟؟
در کتاب ترمودینامیک می توانید این جواب ها را بیابید.
(و همین طور نت)
by pass برای مواقعی هست که در ابتدای استارت پمپ ، وقتی مخزن ساکشن(ورودی پمپ) به میزان لود خودش نرسیده بکار میره.یعنی شیر خروجی (discharge)رو میبندن و سیال رو بوسیله by pass برگشت میدن به اول پمپ تا موقعی که به وضعیت مناسب برسه و بعدش شیر بای پس بسته شده و شیر discharge باز شده و پمپ بصورت عادی شروع بکار میکنه.
و همچنین جریان by pass کی و کجا به کار میره
و نسبت تراکم تو پمپ و کمپرسور ینی چی ینی تا چه حد فشرده میکنن سیال رو؟فرمولش نسبت فشار خروجی به ورودیه آیا؟؟
و وقتی میگیم بازده پمپ یا کمپرسور منظور چیه و فرق بازده و نسبت تراکم چیه ؟؟
سلامپوریا درد و بلات تو سرم
ترتمان چیه؟ کلمه انگلیسیش چیه ؟؟
و همچنین عامل کلرینه تو فرآیند ریفورمینگ واسه چیه و فرمولش چیه
و همچنین برج مراکس اسم سازندشه آیا؟ و فقط واسه جدا کردنمرکاپتان هاس آیا؟
با سپاس
تفاوت کوره تشعشعی و همرفتی یه تو ضی ومیخاستم خوندم ولی صاف متوجه نشدم واضح میخام باشه
متشکرم بســــــــــــــــــــیــــــــار
سلام .... نفت خام خروجی از ته فلش درام بوسیله "تلمبه های توربینی" به مبدلهای حرارتی... پمپ توربینی چه جور پمپی است؟؟؟ مرسی دوستان