سلام
اطلاعاتي در مورد انواع دستگاه هاي سنگ شكن و مكانيزم آنها ميخواستم.
سنگ شکنه چی؟ کلیه؟
یا معدن؟
یا معدن؟

سلام
اطلاعاتي در مورد انواع دستگاه هاي سنگ شكن و مكانيزم آنها ميخواستم.
خوب حالا برگردیم به سوال من آیا امکان داره دمای طراحی کمتر از دمای عملکرد باشه(اتفاقی که تو فایل ضمیمه پست قبلی من افتاده.چرا اینطوری شده؟)
خوب حالا برگردیم به سوال من آیا امکان داره دمای طراحی کمتر از دمای عملکرد باشه(اتفاقی که تو فایل ضمیمه افتاده.چرا اینطوری شده؟)
اولاً که من پسر خوب نیستم و دختر خوبمنه امکان نداره.
پسر خوب توجه نکردین که دمای 1000 دمای عملیاتی لوله هاست و دمای 350 دمای طراحی پوستست که هیچ ارتباطی به هم ندارند. شما میبایست دمای 165 را که بیشینه دمای عملیاتی پوستست رو با عدد 350 که دمای طراحی پوستست مقایسه میکردی که همانطور که میبینی کمتره.
4-
تعيين كنيد در هر يك از شرايط زير استفاده از كدام دبي سنج ها بهينه است :
1- جريان مايع با افت فشار ناچيز
2- فاضلاب با غلظت كم با افت فشار كم
3- مايعات گرانرو بدون افت فشار
كلي
در مورد مكانيزم سنگ شكن ها crushers و آسياب ها mills اطلاعاتي ميخواستم
ممنون
والا من این موضوع رو ربط دادم به refractory ولی به نظر خودم معقول نیست مگه داخل تیوبها رفکتوری میشه؟بگذریم بد نیست جواب کارفرما در قبال سوال منو بدونید که پرسیده بودم یکی از این دماها اشتباهه:Both reported temperatures are true. Please note the tubes are containing water while process gas is running. This case is same as reboilers."با سلام خدمت خانم مهندس،
حق با شماست بنده اشتباه کرده بودم،دمای 350 مربوط به دیزاین تیوبهاست،اما توجیه اون دمای 1000 دقیقا به بحث refractory مربوط میشه که خودتون اشاره کردید.جواب کارفرمای محترمتون هم اصلا قانع کننده نیست و به نظر بنده بی ربطه.
5-منظور از moth balling چیست وکاربرد آن در کجاست.؟
تا جاييكه من ميدونم mothballing در واقع يك استراتژي توليد يك محصول دلخواه براي يك شركته كه البته ارزش عملياتي بالايي داره و بستري فراهم ميكنه براي توليد كالاها مطابق تقاضاي بازار به جاي متدهاي عادتي و پيوسته و قديمي..
1-انتخاب tube pitch در مبدل ها بر چه اساسی است؟
به قطر خارجي لوله ها بستگي دارد براي مثال
:
براي لوله هاي مثلثي شكل حداقل 1.25 برابر قطر خارجي لوله است
براي لوله هاي مربعي شكل يا 1.25 برابر يا (قطر لوله+6ميليمتر
در كل اصولا طراح ترجيح ميدهد حداقل قطر را انتخاب كند چون نتيجه آن كوچكترين پوسته براي مبدل است
در كل اصولا طراح ترجيح ميدهد حداقل قطر را انتخاب كند چون نتيجه آن كوچكترين پوسته براي مبدل است
این بار حق با مونا جانه چون هزینه پوسته از لوله ها بیشتره برای تأمین سطح حرارت طول مبدل رو افزایش می دهند و قطر کمتر رو انتخاب میکنند.منبع من که کتاب طراحی مبدلهای حرارتی با بی جکه اینجا رفرنس داده به shell and tube heat exchanger by Drakeمیشه منبع معرفی کنی؟ چون فکر میکنم برعکسه ها
![]()
سلام اینم 5 تا سوال ناب ناب :
سرمد جان اینا 200 امتیازیه ها
![]()
وال تا اسم ضخامت میاد ذهن آدم به فشار منحرف میشه.ضخامت لوله ها هم با توجه به فشار داخلی و خارجی تعیین می شوند.سلام اینم 5 تا سوال ناب ناب :
![]()
2-مبنای تعیین ضخامت تیوب های مبدل های حرارتی چیست؟
همیشه هم حق با شما نیست دختر گلمهیچ وقت برای کاهش هزینه و کاهش قطر پوسته آرایش لوله ها انتخاب نمیشه آرایش لوله ها کاملاً به نوع سیال و میزان افت فشار و نیاز به تمیز کاری اون داره.
برای سیال کاملاً تمیز از آرایش 30 درجه استفاده میکنند چون نیازی به تمیزکاری نداره و نهایتاً باعث کمترین قطر شل میشه.
راستی تا یه چیزی یادمه مبدهای آیا آرایش تیوبها در مبدهای کتل همیشه 90 درجه است؟چون hetran همیشه این وارنینگ رو برای مبدل کتل میده که چون pull boiling اتفاق می افته باید آرایشش 90 درجه باشه.
خوب بقیش هم از روی کتاب براتون می نوسیم:
آرایش 30 درجه بیشترین و 90 درجه کمترین تعداد لوله را فراهم میکنند(به خاطر کاهش و افزایش قطر پوسته)
از آرایش مربعی برای مبدلهای صفحه لوله ثابت استفاده نمیشود.چون چنین مبدلهایی به تمیزکاری نیاز ندارند.
از آرایش 45 درجه برای جریانهای تک فازی با رژیم جریان آرام ,سیال رسوبزا و فرایند کندانس شدن در بخش پوسته استفاده میشود.
در ریبویلر از آرایش مربعی 90 درجه استفادم میشود تا مسیر مناسبی برای فرار بخارهای حاصل فراهم شود.(اینم جواب سوال من)
به به من چه متقلبی هستم.سلام اینم 5 تا سوال ناب ناب :
![]()
3-vibration در مبدلها چگونه ایجاد و روش رفع آن چگونه است؟
دوستهای عزیز از دمای طراحی و عملکردش که بگذریم به ساختار مبدل یا بهتره بگم بویلر خوب دقت کنید تا اگه یه بار همچین چیزی دستتون اومد اینجوری نشیداین نوع بویلر به heat recovery boiler معروفه که ظاهراً در واحد های سولفور و هیدروژن کاربرد داره اگه بیشتر علاقه مند بودید میتونید کتابIndustrial Boilers and Heat Recovery Steam Generators که پیرجوی عزیز در باشگاه قرار دادند دانلود کنید.البته من راجع به طراحیش هیچ اطلاعاتی ندارم شما نظر بدین که با وجود connection های بین وسل و مبدل و این دمای طراحی بالا(1000) بازم میتونیم باهاش مثل یه BEM معمولی رفتار کنیم.و ازhetran یا tasc برای طراحی حراتیش استفاده کنیم.
سلام اینم 5 تا سوال ناب ناب :
![]()
2-مبنای تعیین ضخامت تیوب های مبدل های حرارتی چیست؟
3-vibration در مبدلها چگونه ایجاد و روش رفع آن چگونه است؟
4- مبنای انتخاب شکل کوره ها(Cell type , Cylindrical, Box type) چیست؟
5-منظور از moth balling چیست وکاربرد آن در کجاست.؟
فرض کنید دو ماده رو توسط تقطیر میخواهیم از هم جدا کنیم به نظرتون ماده سنگین تر رو از بالای برج میگیریم یا پایین برج؟ چرا؟