سلام.میخواستم اطلاعاتی درباره احداث مرغداری گوشتی بگیرم.
چجور اطلاعاتی نیاز دارید دوست عزیز ..
یک نژاد خاص گوشتی ؟ جیره ؟ فضا ؟ نوع پرورش ؟
سلام.میخواستم اطلاعاتی درباره احداث مرغداری گوشتی بگیرم.
شما با لاتین بودن اطلاعات مشکلی ندارید ؟
مقاله لاتین میتونم براتون راحت پیدا کنم .. اما فارسی فک نکنم ..[/QUOTE
در حال حاظر وقت ترجمه كردن ندارم_ترجيحا مطالب فارسي باشن_اما اگر مطلب انگليسي داشتين بازم ممنون ميشم
QUOTE=excellent*;4691633]]
در حال حاظر وقت ترجمه كردن ندارم_ترجيحا مطالب فارسي باشن_اما اگر مطلب انگليسي داشتين بازم ممنون ميشم
سلام دوستان من خسته نباشید
میخواستم ببینم اگه امکان داره میتونید چند تا از کارنامه های کسایی رو که تو آزمون ارشد {علوم دامی} قبول شدن واسم بذارید؟
درروز8-11 واکسن تزریقی گامبوروIBD,و سه نوبت آشامیدنی با فاصله 7روز (نوبت سوم 28روزگی)مفید است.برنامه واکسيناسيون :برنامه اوليه جوجه گوشتی
1 روزگی : واکسن برونشيت :هر1000 دزcc 300 آب مقطر- ازفاصله 1 متری روی کارتن حاوی جوجه اسپری شود.
11-8 روزگی :AVINEW هر1000 دز در 8لیتر آب بدون کلر + دوگانه تزريقی نيوکاسل وآنفولانزا
13روزگی : واکسن برونشيت آشاميدنی هر1000 دز در13 ليتر آب بدون کلر. برای 13 ليترآب 25 گرم شيرخشک کم چرب
14روزگی : واکسن گامبوروآشاميدنی هر1000 دز در14 ليتر آب بدون کلر. برای 14 ليتر آب 30 گرم شيرخشک کم چرب
17روزگی : واکسنAVINEW آشاميدنی هر1000 دز در17 ليتر آب بدون کلر. برای 17 ليتر آب 35 گرم شير خشک کم چرب
21روزگی : واکسن گامبوروآشاميدنی هر1000 دزدر21 ليتر آب بدون کلر. برای 21 ليتر آب 40 گرم شيرخشک کم چرب
24 روزگي : واکسنAVINEW آشاميدنی هر1000 دز در24 ليتر آب بدون کلر. برای 24 ليتر آب 50 گرم شير خشک کم چرب
- 2 ساعت قبل و2 ساعت بعد ازهر واکسن جمعاً به مدت 4 ساعت ديپروسين پلاس يک در هزار مصرف شود.
برنامه دارويی :
- از روز دوم ودر صورت لزوم، با مشورت دامپزشک يک آنتی بيوتيک مصرف شود.
- از روز دوم ويتامين های زير هرکدام به مدت 36 ساعت مصرف شوند و بين آن ها 12 ساعت آب خالی داده شود : مولتي الکتروليت ، AD3E ، BCOMPLEX ، مولتي مواد معدنی ، مولتي اسيد آمينه.
- از روز 16 مصرف روزانه 4 ساعت مولتي ويتامين به ميزان يک در هزار تا 40 روزگی کافی است .
خاموشی : از شب دوم يک ساعت شبانه.
حرارت :
از روز اول تا چهارم 33 و 34 درجه
از روز چهارم تا هفتم 31 درجه
از روز هفتم تا چهاردهم 29 درجه
نور : درهرمترمربع 3 وات
جيره :
از لحظه ورود جوجه به مدت 4 ساعت شکراب به ميزان 50 گرم در يک ليترآب مصرف شود، پس از 4 ساعت دان دراختيارجوجه گذاشته شود .
سلام دوستان.درباره خواص دارویی شیر شتر و همچنین درباره سوپر اوولاسیون دام مطلب میخام.اگه کسی کمکم کنه ممنون میشم.
سلام اگه کسی در مورد نانو تکنولوژی در حیطه علوم دام اطلاعاتی داره بم بگه
سلام به تمام دوستان...از عزیزان صاحب فن در خواست دارم،مدلی از یک پروپوزال تایید شده رو برام به نمایش بگذرانند..آخه من الان پایان نامه ام رو ورداشتم و باید پروپوزال تهیه کنم و تحویل بدم..استاد راهنما و مشاور و موضوع ام هم تعیین کردم..ولی baseکار رو وارد نیستم...ممنون میشم که راه و چاه رو نشونم بدید.
منبع پرورش گوسفند و بز و طرح آزمایشهای کشاورزی برا ارشد چیه؟؟؟
با سلام خدمت دوستان عزیز
اگه لطف کنید اطلاعاتی راجع به نکات فنی - مهندسی مرتبط با ساختمان ها وتأسیسات مرغداری ها ارائه بدید.
باسپاس
میشه چند تا کتاب راجع به جیره نویسی بهم معرفی کنین؟باید یه سری مطلب راجع به انرژی تصحیح شده برای ازت به روش سیبالد جمع کنم
سلام. خسته نباشید
سوال من:
یک گاو روزانه بطور متوسط چند کیلو علوفه نوش جان میکنن ؟
بز و گوسفند چطور ؟
لطفا هر سه تا رو بگین بهم:
گاو !
گوسفند !
بز!
حالا به نژادشون کاری ندارم یه عدد بهم بدید ... مرسی