سلام دوستان عزيز
نميدونم جاي اين تاپيك اين جاست يا نه !!!
ولي خوب ممنون ميشم كمكم كنيد تا در رابطه با رشته ي پرورش گاو اطلاعاتي كسب كنم
اينكه چه رشته اي هست و تا چه مقطعي ميشه ادامه تحصيل داد ؟؟؟
و اينكه از نظر بازار كار در چه جايگاهي در اجتماع قرار داره
بازم از همه تون ممنونم![]()
سلامسلام. ببخشید کسی میتونه در زمینه فصل تخم گذاری وزاد و ولد طوطی اطلاعاتی به من بده.و این که کی باید برای این کار اماده شون کنم
اگر حمیدرضا بود الان زودی جوابتو داده بود....سلام. ببخشید کسی میتونه در زمینه فصل تخم گذاری وزاد و ولد طوطی اطلاعاتی به من بده.و این که کی باید برای این کار اماده شون کنم
باسلام به همه دوستان هم باشگاهی.
اگر اطلاعاتی در مورد روش استحصال زهر زنبور عسل دارید لطفا راهنمائی بفرمائید.
سلام دوست عزیز
راستش حمیدرضا در مورد زنبور عسل میتونه کمکتون کنه ولی متاسفانه الان کارش زیاد هست نمیاد باشگاه
این تاپیکو ببینین
میتونین ازش کمک بگیرین
http://www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=126307&highlight=زنبور+عسل
http://www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=139673&highlight=زنبور+عسل
سلام آموزش جیره نویسی میخوام برای مرغ گوشتی بصورت کامل وکاربردی
چند وقت دیگه میخوام تو یه مرغداری گوشتی 200هزارتایی مشغول بشم
تا حدودی جیره نویسی بلدم ولی هنوز عملا کاری نکردم
یه سر به سایت دانشگاه جورجیا بزن بخش WUFFDA برو برو بخش فارسیش زاهنمای فارسی هم براش هست. دکتر مروج چند سال پیش این کارو کردن.
اما دوسا عزیز انتظار نداشته باش جیره این مرغداری عظیم رو شما بنویسید.
پله پله برو جلو نخوری زمین و اعتبار کاریتم نره زیر سوال.
هیچکی دوست نداره یکی از بروبچه های بیکار کشاورزی سروسامون بگیره
دوستان کمک کنید
کسی در مورد جیره نویسی میتونه کمکم کنه
با سلام خدمت همه بچه های کشاورزی . من از بچه هایی سر کار میرن یا شغل مستقل تو هر کدوم از زمینه های دامپروری دارن مثل پرورش یا تولید میخوام بپرسم کارشون رو چطوری شروع کردن .با چه مقدار اطلاعات تخصصی وچقدر سرمایه ؟ با چه شرایطی؟ مطمئن بودن که تو کارشون موفق میشن یا با اینکه که احتمال شکست خوردن تو کارشون زیاد بود ولی شروع به کار کردن . من چند ساله که بیکارم ولی میخوام شروع به کار کنم. لطفا کمک کنید ایا با وام گرفتن می تونم شروع کنم ؟ کدوم فعالیتها تو کشاورزی ریسکش کمتره؟![]()
دوست عزیز تو این زمینه کار زیادی وجود داره ولی مهم اینه که شما در چه زمینه ای تخصص داری یا تجربه کاری داری.اگر در رشته خاصی در زمینه کشاورزی یا دامپروری قبلا کار کردی الان میتونی روی درامد زایی کار حساب کنی. در غیر این صورت مبن پیشنهاد میکنم که چند مدت تو یک واحد به طور مثال پرورش دام کار کنی تا به طور کامل متوجه زیر و بم کار بشی.با سلام خدمت همه بچه های کشاورزی . من از بچه هایی سر کار میرن یا شغل مستقل تو هر کدوم از زمینه های دامپروری دارن مثل پرورش یا تولید میخوام بپرسم کارشون رو چطوری شروع کردن .با چه مقدار اطلاعات تخصصی وچقدر سرمایه ؟ با چه شرایطی؟ مطمئن بودن که تو کارشون موفق میشن یا با اینکه که احتمال شکست خوردن تو کارشون زیاد بود ولی شروع به کار کردن . من چند ساله که بیکارم ولی میخوام شروع به کار کنم. لطفا کمک کنید ایا با وام گرفتن می تونم شروع کنم ؟ کدوم فعالیتها تو کشاورزی ریسکش کمتره؟![]()
یک دوست می خوام در زمینه پرورش بلدرچین کمکم کنه
با سلام خدمت همه بچه های کشاورزی . من از بچه هایی سر کار میرن یا شغل مستقل تو هر کدوم از زمینه های دامپروری دارن مثل پرورش یا تولید میخوام بپرسم کارشون رو چطوری شروع کردن .با چه مقدار اطلاعات تخصصی وچقدر سرمایه ؟ با چه شرایطی؟ مطمئن بودن که تو کارشون موفق میشن یا با اینکه که احتمال شکست خوردن تو کارشون زیاد بود ولی شروع به کار کردن . من چند ساله که بیکارم ولی میخوام شروع به کار کنم. لطفا کمک کنید ایا با وام گرفتن می تونم شروع کنم ؟ کدوم فعالیتها تو کشاورزی ریسکش کمتره؟![]()