REZA1001427
عضو جدید
هرکی میتونه کمکم کنه
هرکی میتونه کمکم کنه
با سلام خدمت دوستان و دانشجوهای مهندسی
می خواستم بدونم مراحل پیدا کردن یه محلی که میشه از اون مواد به درد بخور مثل آهن ، مس ، روی و .... استخراج کرد چیه؟؟؟
من تو شهر زنجان زندگی میکنم و کلا زنجان یه منطقه کوهستانی هستش و من خودم دانشجوی رشته مهندسی آب هستم و از اینکه کمکم می کنید ممنون میشم
یه چند تا هم سوال داشتم :
1- اصلا میشه یه معدن کشف کرد؟ کسی تا حالا تونسته؟ کسی رو میشناسید؟
2- چه کارایی لازمه ؟ چه وسایل و ابزاری برا این کار لازمه؟
3- مطالعه هم نیاز داره؟
4- کلا واس شروع کشف معدن چه کارایی رو باید انجام داد چیکارا بکنم؟
5- نظرتون در مورد منطقه ما (زنجان) چیه یعنی چیزی میشه ازش پیدا کرد؟اصلا معدنی مونده که تا حالا کشف نشده باشه؟
6- در آمد اینکار چه قدره یعنی اگه من بتونم یه معدن کشف کنم چقد برام درآمد میاره اصلا ارزش پیدا کردن داره؟
7- تنهایی میشه این کارو کرد یا کمک هم لازمه؟
8- اگه میشه جواب همه سوالارو جدا جدا بدید تا قاطی نشه
خیلی ممنون از جوابهاتون
هرکی میتونه کمکم کنه
با سلام خدمت دوستان و دانشجوهای مهندسی
می خواستم بدونم مراحل پیدا کردن یه محلی که میشه از اون مواد به درد بخور مثل آهن ، مس ، روی و .... استخراج کرد چیه؟؟؟
من تو شهر زنجان زندگی میکنم و کلا زنجان یه منطقه کوهستانی هستش و من خودم دانشجوی رشته مهندسی آب هستم و از اینکه کمکم می کنید ممنون میشم
یه چند تا هم سوال داشتم :
1- اصلا میشه یه معدن کشف کرد؟ کسی تا حالا تونسته؟ کسی رو میشناسید؟
2- چه کارایی لازمه ؟ چه وسایل و ابزاری برا این کار لازمه؟
3- مطالعه هم نیاز داره؟
4- کلا واس شروع کشف معدن چه کارایی رو باید انجام داد چیکارا بکنم؟
5- نظرتون در مورد منطقه ما (زنجان) چیه یعنی چیزی میشه ازش پیدا کرد؟اصلا معدنی مونده که تا حالا کشف نشده باشه؟
6- در آمد اینکار چه قدره یعنی اگه من بتونم یه معدن کشف کنم چقد برام درآمد میاره اصلا ارزش پیدا کردن داره؟
7- تنهایی میشه این کارو کرد یا کمک هم لازمه؟
8- اگه میشه جواب همه سوالارو جدا جدا بدید تا قاطی نشه
خیلی ممنون از جوابهاتون
با عشقم انتخابش کردم...اما دودل شدم...چون نیومدم که فقط مدرک بگیرم...اومدم که این علمو جلو ببرم ...و یه کمک هرچندکوچیک باشم برای اقتصاد این کشور...اما اگه بخوان همش با قیچی بال و پر آدمو بچینن که نمی شه...لب کلام...می خوام ببینم برای دکترا به فکر اینور باشم یا اونور...حالا 2 سال وقت هست برای ایجاد تغییر...ببینم چطووره...
روسیه و چندتا جای دیگه هم که خود دانشگاهای ایران بورس می کنن...اما خب فعالیت بسیج و اینا می خواد....
گشتم نبود نگرد که نیست...خارج از شوخی احتمال وجود کیمبرلیت در ایران تقریبا صفر صفره و هیچ شواهدی تاکنون نداشته...اگر هم باشه احتمال وجود الماس در اون هم باید بررسی کرد که تقریبا ناممکنه...خلاصه خوش بحالتون...یکی سرمایه داره و اندیس سراغ نداره و یکی اندیس سراغ دارد و سرمایه نداره
همسرم گفته لو ندم جنسیتمو
شما که گفتید میخاین داخل رو بسازید حالا میگید نمیخاین برگردید؟؟!!
امروز هرچی میگردم پیداشون نمیکنم