سلام به همگی دورس امتحانی برای قبولی فوق لیسانس در صنعت نفتzmane120@yahoo.com
آقا من یه جزوه می خوام که مفاهیم مکانیک سنگو خوب توضیح بده.خوب جزوه کارشناسی یا ارشد؟
برای اینکه همه چیز رو متوجه شی باید کتابشو بخونی-جزوه هر استاد فرق میکنه گلم
فاروق حسینی و ...
سلام بچه ها.
یه درخواست داشتم . برا هر کس که مقدوره بیاد و جزوه مکانیک سنگشو تو سایت قرار بده. الان بچه های شیمی تمام جزواتو وارد سایت کردن اما معدنیا هنوز هیچی نکردن.
من الان نیاز شدید به مکانیک سنگ دارم.
اینم آدرس منه اگه بتونین میل هم کنین خوبه:
chiq_odinaka@yahoo.com
جزوه دکتر نوید حسینی دانشگاه آزاد تهران جنوب رو پیدا کن، خیلی کامل من واسه کنکور سراسری و آزاد خوندم عالی بود. البته جزوه ای که گرفتم بد خطه ولی بگردی می تونی بهترش رو پیدا کنی جزوه دکتر شهریار هم خوبه ولی سخت گیر میاد. ولی از خوندن جزوه دکتر حسینی هم ضرر نمی کنی
من چه طوری میتونم این جزوه ها رو پیدا کنم. من اهوازم
کسی فایل اسکن شده شونو نداره؟
دوست عزیز من جزوه دکتر حسینی رو دارم. ولی بد خطه و اگه اسکن کنم خونده نمی شه. به خودش میل بزن معمولا حواب می ده ولی با تاخیر. ممکنه کمکت کنه. اگه نشد بگو من واست بفرستم
اگه خودت هم جزوه خوب پیدا کردی به ما خبر بده،
با سلامبا سلام به همه معدنیای عزیزو گلمن دانشجوی ترم آخر ارشد اکتشاف معدن از دانشگاه تهران جنوب هستم. در حال حاضر دارم رو پایان نامم کار میکنم که در مورد گندله سازی سنگ آهن هست. اگه کسی میتونه در مورد روشهای گندله سازی در معادن گل گهر سیرجان و اردکان یزد کمکم کنه ممنونش میشم.قربونه همتونsalehi.eng88@gmail.com
خوب شما گزاشتو بزار کسی جلوتو نگرفته عزیز منمیگم جان مادرت حس activity من رو نگیر تازه میخوام گزارش کار آز فیزیک 2 رو بزارم حالا چیکار کنم؟آخه اینجا باید به صورت تخصصی به دانشجوای معدن حال بدیم
denidelo@yahoo.com
جزوه دکتر سعید دهقان خیلی خیلی سنگین و کامله ولی بهتره از کتاب هراتی تقی پور و همتیان استفاده کنی.سلام بچه ها.
یه درخواست داشتم . برا هر کس که مقدوره بیاد و جزوه مکانیک سنگشو تو سایت قرار بده. الان بچه های شیمی تمام جزواتو وارد سایت کردن اما معدنیا هنوز هیچی نکردن.
من الان نیاز شدید به مکانیک سنگ دارم.
اینم آدرس منه اگه بتونین میل هم کنین خوبه:
chiq_odinaka@yahoo.com
اگه کانی هماتیت (Fe2o3) در طبیعت به رنگ قرمز دیده بشه بهش گل اخری میگندسلام... خسته نباشید. من از اعضای کامپیوتر هستم ولی یک سوال درباره گل اخرا و تاریخچه و هر چیزی را که میدونید می خواستم توگوگل سرچ کردم ولی چیزی نصیبم نشد......ممنون می شم که کمکم کنید.....اگر تا آخر وقت امروز باشه خیلی توپ می شه......دستتون درد نکنه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
سوالات آزمون دکترای معدن | مهندسی معدن | 1 | ||
بررسي اثرات و مشکلات زيست محيطي مرتبط با اكتشاف معادن | مهندسی معدن | 0 |