با سلامشما در شبانه روز چند درصد از وقتتون رو به ازدواج و به شریک آیندتون اختصاص می دین ؟
من با چند نفر که صحبت می کردم اونها هم با این موافق بودند .
شاید یکی از دلایلش اقزایش سن ازدواج باشه !
با سلام
متوجه منظورتون نشدم
یعنی فکردرباره اینده و ازدواج منظورتونه و اینکه افزایش ازدواج باعث شده که این تفکرکمتریا بیشتربشه؟
خود من درموردش فکرنمیکنم.....
شاید به خاطرشرایط خودم باشه و دیدی که به زندگی دارم....
شما در شبانه روز چند درصد از وقتتون رو به ازدواج و به شریک آیندتون اختصاص می دین ؟
خب درصورتی به اون فکرمیشه که دغدغه باشه درسته؟منظورم اینکه چقدر وقتتون رو میگیره !
معمولا انسان در این سن به دنبال ازدواج هستش نمی تونه انکار کنه که فکر نمی کنه !
به این فکر می کنه مثلا کی باهاش می خوره ! اونیکه امروز دیدم چطور بود ؟ و........
ولی به خاطر بعضی مساول نمی تونه فعلا ازدواج کنه !
حالا چه کار می شه کرد ؟
پس چرا تو این تالار می چرخی ؟سلام اگه منظورت فکر کردن است نه به فکرش نیستم
25ساعتشما در شبانه روز چند درصد از وقتتون رو به ازدواج و به شریک آیندتون اختصاص می دین ؟
25ساعت![]()
25ساعت![]()
خیلی لطف میکنی بخدا اخه ظرف ترشی به اون بزرگی نیست من برم توشآخیییییییی پس یادم باشه برم به مامانت بگم یه فکری برات بکنه چون میترسم بترشییییییی
هر چند الان دیگه پسرا هم ترشیده شدن![]()
آمادگی ازدواج چیه مگه !حالا دور از شوخی اول آدم باید به این فکر کنه که چقدر برای ازدواج کردن آمادگی داره
کلا نه فقط به یک نفر به کلش به جای اینکه الآن پیش یه همسر یا هم سنگ باشیم داریم وقت میگذرونیم و هر کدوممون با مشکلات می جنگیم می تونیم کنار هم باشیم و مشکلات رو حل کنیم و از زندگی لذت ببریم زندگی مگر جز مشکلات هستش !آره میتونه خطرناک باشه اما بستگی داره که چه کسی باشه ؟ یا چه موردی باشه در موردش گیر کرده باشی . شاید ساعت ها فکرتو مشغول کنه یا به کمک یه دوست خوب یا کار بلد چند رروز هم طول نکشه بعضی مسائلا تو زندگی ادم هست که حتی فکر کردن هم جواب نمیده خوب من سعی میکنم اگه فرد مورد نظرمو پیدا کرده باشم اول درست بشناسمش و بعد در مورد تصمیمی نهایی فکر کنم در ضمن مشورت کردن خیلی به فکر آدم کمک میکنه
زندگی ی همینه هر روز که داری پیش میری مشکلات و موانع زیادی روبروته
باید هنر درست زندگی کردن یاد بگیریم اما هنوز اندر خم یک کوچه ایم!!!!
زندگی با مشکلات و سختیاشه که آدمو بزرگ میکنه شاید این بزرگ شده شایدم که باید یک سری بها پرداخت برای بدست آوردنش
ازدواج هم همینه دیگه فقط چون قراره یک عمر با کسی باشی قراره همه چیز و کست بشه باید بیشتر روش فکر کنی
و طبق گفته ی قبلی من شاید ساعت ها وشایدم هفته ها
بله اینم یه حرفیه واسه خودشبا اجازه بنده يك جمله از خويش تراوش كنم :
من با مشكل بزرگ نميشم / مشكل بايد با من كوچيك بشه![]()
چه اشکال داره 2 نفر دنبال کار بگردی بخدا بیشتر حال میده !یک جوان ایرانی عصر حاضر اصلا نباید به ازدواج فکر کنه. چرا؟ با این کارهایی که تو ایران هستش که مثلا شش ماه میری برای یه پروژه کار می کنی و بعد باید دوباره دنبال کار بگردی که نمیشه یه زندگی رو اداره کرد. بعضی ها هم که همین شش ماه قرار داد رو هم ندارند چون بند پ رو ندارند. و .................................................................................................................
سلام دوست گلم خوب شما رسما عاشق شدیسلام
من مکانیک هستم وتعمیرگاه کار میکنم
هر روز ظهر که همه تعطیل میکنن میرن خونه هاشون من توی تعمیرگاه می مونم و توی یه ماشین میشینم
و به دختری فکر میکنم که با تمام وجود عاشقش هستم ولی دست روزگار مانع رسیدن ما بهم میشه
وای همین الان هم چقدر دلم بیشتر براش تنگ شد و این دلتنگی هر لحظه بیشتر میشه
دیگه اشکهام از این بیشتر اجازه نوشتن نمیده
خاک پای تک تک شما دوستان
عاشق پیشه
داداش خودم میرم خاستگاریشسلام
من مکانیک هستم وتعمیرگاه کار میکنم
هر روز ظهر که همه تعطیل میکنن میرن خونه هاشون من توی تعمیرگاه می مونم و توی یه ماشین میشینم
و به دختری فکر میکنم که با تمام وجود عاشقش هستم ولی دست روزگار مانع رسیدن ما بهم میشه
وای همین الان هم چقدر دلم بیشتر براش تنگ شد و این دلتنگی هر لحظه بیشتر میشه
دیگه اشکهام از این بیشتر اجازه نوشتن نمیده
خاک پای تک تک شما دوستان
عاشق پیشه
در مورد شغل که هیچ وقت نیست بقیه هم که حله دیگه چی ؟ به نظر من آدما می ترسن دنبال بهانه هستن ! البته اینو بگم که قبل ازدواج باید چشما رو باز کرد بعدش هم باید بست . یعنی قبل ازدواج مشکلات رو ببین بعدش چشماتو روشببند .من نظرن اینکه که انسان برای ازدواج باید سه چیز داشته باشه 1) شغل مناسب 2)تحصیلات که صد البته همه ی جوانان ما دومی دارند اما بایداونو بذارند در کوزه آبشو بخورند چرا که شغل مناسب گیرشان نمی آید 3) اخلاق مناسب
در مورد شغل که هیچ وقت نیست بقیه هم که حله دیگه چی ؟ به نظر من آدما می ترسن دنبال بهانه هستن ! البته اینو بگم که قبل ازدواج باید چشما رو باز کرد بعدش هم باید بست . یعنی قبل ازدواج مشکلات رو ببین بعدش چشماتو روشببند .
حداقلش چند وقت اول هرکس مثل قبل پول جبیش رو از بابا هاشون میگیرن ،درسته انتخاب عاقلانه و ازدواج عاشقانه
اره چون اگه انتخاب کنی و بری داخل زندگی دیگه باید با مشکلات کنار بیای و حل کنی
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
5 عاملی که دختر و پسر را به هم جذب می کند! | آئین همسرداری | 19 |