دختر شایسته ۲۰۱۴ جهان

A M I N_BND

عضو جدید
کاربر ممتاز
اشتراوس با ۲۱ سال سن و ۱۷۵ سانتی قد به عنوان زیباترین دختر دوشیزه جهان در سال ۲۰۱۴ انتخاب شد . او هم اکنون در بلوم فونتین (ایالت آزاد) زندگی میکند . او همچنین دانشجوی پزشکی در دانشگاه ایالت آزاد است

shahab.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بدون آرایش اینشکلیه؟؟؟خدا شانس بده...

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واقعا که دختر شایسته ایه
اصلا معلومه ازش
کاش ی مصاحبه میکردن باهاش رمز شایستگیشو به ما ناشایستا هم بگه:D

بانوی باران

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واقعآ خوشگل نیست ..........به زور آرایش اونطوری شده ..........

اگه بدون آرایششو بذارن ....همه الفراررررررررررررررررر

اوژنی دزیره

عضو جدید
اشتراوس با ۲۱ سال سن و ۱۷۵ سانتی قد به عنوان زیباترین دختر دوشیزه جهان در سال ۲۰۱۴ انتخاب شد . او هم اکنون در بلوم فونتین (ایالت آزاد) زندگی میکند . او همچنین دانشجوی پزشکی در دانشگاه ایالت آزاد است

ای عزیزم چقدر خوشگل و نازه...ممنون بابت عکس ها.فقط یه سؤال:چرا توی هر عکس با عکس دیگه چهره اش فرق می کنه؟!

اوژنی دزیره

عضو جدید
با قدی که داره اگه ایران زندگی میکرد سخت شوهر براش گیر میومد!والا افت قد توی ایران بیداد میکنه!

دالان بهشت

عضو جدید
کاربر ممتاز
اووووم قشنگه ....:smile:
فقط یه سوال:redface:
تنها از رو ظاهرش میگن شایستس؟:D

آخرین ویرایش:

farid_ppe

عضو جدید
اووووم قشنگه ....:smile:
فقط یه سوال:redface:
تنها از رو ظاهرش میگن شایستس؟:D
نه بعد از بررسی باطنش به این نتجه رسیدن:w15::w15:
جالبیش اینه که من وقتی شنیدم اهل آفریقای جنوبی فکر کردم سیاهه ولی انصافا خوشکلهدر ضمن با قد 175 براش شوهر زیاده نگران نباش اوژنی دزیره

farid_ppe

عضو جدید
واقعآ خوشگل نیست ..........به زور آرایش اونطوری شده ..........

اگه بدون آرایششو بذارن ....همه الفراررررررررررررررررر

خب الان کیه که آرایش نداره
میری تو خیابون همه به جای هفت قلم آرایش هفتاد و یک قلم و نوع آرایش دارن تازشم بعضیا با آرایش تازه شدن زشت وای بحال بدون آرایششون
تازشم برام خیلای جالبه دختر که خوشکل باشه اکثر دخترا میگن با آرایش
اگه قرار بود آرایش به همه بیاد که نمیشد
باید درون مایه خوشکلیشو داشته باشه
:king::king::king::king::king:

دالان بهشت

عضو جدید
کاربر ممتاز
جالبیش اینه که من وقتی شنیدم اهل آفریقای جنوبی فکر کردم سیاهه ولی انصافا خوشکلهدر ضمن با قد 175 براش شوهر زیاده نگران نباش اوژنی دزیره

شما برای من خیلی اشناس اسمتون :cool:

اوژنی دزیره

عضو جدید

چه خوب شد گفتی منو از دل ناگرونی درآوردی!

nazila_sh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
مردای ایران بین انبوه خانومای خوشگل زندگی میکنند برای همین خوشگل بودن خانمها براشون عادی شده.

اما اونجا هر چند صباحی یکبار ی خانم معمولی را زیباترین دختر جهان معرفی میکنند. آقایون ایرانی هم به به و چه چه سر میدهند.

امان از تبلیغات امان....

سالها دل طلب جام جم از ما میکرد..............آنچه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد

SaNaZ Sa

عضو جدید
کاربر ممتاز
بیشتر از 21 میزنه!!!
ولی یه چیز...خودتون میگید دختر شایسته...این خانوم فقط به خاطرِ چهرش شایسته نیست.. وگرنه اسمشو میذاشتن زیباترین دختر نه شایسته!! معیارهای دیگه هم دارن برای انتخاب شایسته!

SaNaZ Sa

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای عزیزم چقدر خوشگل و نازه...ممنون بابت عکس ها.فقط یه سؤال:چرا توی هر عکس با عکس دیگه چهره اش فرق می کنه؟!

چون هرجایی نوع آرایشش فرق داره..مدل موهاش..رنگِ آرایشش..مدلِ عکس...اینا همه تو چهره تاثیر داره!!!خودِ شما هر بار موهاتو یه رنگ کن یه مدل درست کن یه مدل آرایش کن قیافتون هر دفه یه شکل میشه...
ولی زیباترین چیز تو صورتش که ربطی به آرایششم نداره مدل فک و صورتشه و خنده هاش...

fantastic.fati

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من از اول طرفدار این خانم بودم ... واقعا شایسته بود ... : )