دختر شایسته ۲۰۱۴ جهان

SaNaZ Sa

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایکبیری..

نه راس میگی اینم شد خوشگل اصن...!!!! زشتتت بد ترکیییییییب...:w07::biggrin: اصن کلش آرایشه..(الکییییی..) جز فکو صورتشو خندهاش که قشنگه...خخخخخ

SaNaZ Sa

عضو جدید
کاربر ممتاز
خووجیل ندید هنوز.خخخ

آره والا...اینا که برای میس وورد فقط قیافه ملاکشون نیس!! معلومه که خوشگل تر وجود دارن..از نظر منم این خیلی خیلی زیبا نیس....وای دو سه تا مدل هستن من عاشقشووونممم....چشاشوون موهاشون...مدل صورتشون..من عاشق قیافشونم ...

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره والا...اینا که برای میس وورد فقط قیافه ملاکشون نیس!! معلومه که خوشگل تر وجود دارن..از نظر منم این خیلی خیلی زیبا نیس....وای دو سه تا مدل هستن من عاشقشووونممم....چشاشوون موهاشون...مدل صورتشون..من عاشق قیافشونم ...

عکسشونو بزار

SaNaZ Sa

عضو جدید
کاربر ممتاز
ینی چ شایسته؟

والا خدا دانددد...:cool: از نظر زیبایی که حرف اولو نمیزنه بین اون چیزایی که ما تا حالا دیدیم... اینا خیلی گزینه های دیگه مثلا سطح تحصیلات..روابط اجتماعی..طرز برخور...مسلط بودن به زبان های خارجه ...کمک های خیر..و..خیلی چیزای دیگه که برنامه شونو نیگاه کنید متوجه میشید...

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا خدا دانددد...:cool: از نظر زیبایی که حرف اولو نمیزنه بین اون چیزایی که ما تا حالا دیدیم... اینا خیلی گزینه های دیگه مثلا سطح تحصیلات..روابط اجتماعی..طرز برخور...مسلط بودن به زبان های خارجه ...کمک های خیر..و..خیلی چیزای دیگه که برنامه شونو نیگاه کنید متوجه میشید...
اهاااااااااااان
پس اسمش شایسته نیییییییییییییییی

اسمش چیه برم خاستگاریش؟

SaNaZ Sa

عضو جدید
کاربر ممتاز
اهاااااااااااان
پس اسمش شایسته نیییییییییییییییی

اسمش چیه برم خاستگاریش؟

یکی از شرایط شاسته بودنشون اینه که ازدواج نکنن تا شایسته بمونن و تاجو واسه خودشون نگه دارن..شوهر کنن دیگه ردن...خخخخخخخخخ

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینجاا؟؟خب البته سلیقه ایه..من اونارو دوس دارم و از نظر من خیلی قشنگتر از این دختره ن...خو یکیش آنجلینای خودمون دیگههه...خخخ;)

فقط خارجیا شایستن!!؟
یه چیزی برا خودشون میگن باوووو!
من که خوشم نمیادد از این برنامه های الکی و بیخود.

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
ااااااااااااااااااااا
ینی چ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من میخوای اقای شهریاری

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
باشناختی که ازتون دارم، انتظار داشتم از وضع موجود کشور انتقاد کنیدو بگید این کار خارجیهارو الگوی خودمون قرار بدیم.:d

انتقاد میکنم هنوزم!
بعدشم اگه میگفتم همچین کاری کنیم حتمن خودم شایسته ترین میشدم!!خخخ
:D

SaNaZ Sa

عضو جدید
کاربر ممتاز
فقط خارجیا شایستن!!؟
یه چیزی برا خودشون میگن باوووو!
من که خوشم نمیادد از این برنامه های الکی و بیخود.

منم خوشم نمیاد و اصن نگاه هم نکردم امسال... من که نگفتم فقط اونا!!ولی از نظر چهره و اسکلت بندی صورت چه مرد چه زن قیافه اونارو قبول دارم...

soroor_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین شهاب چه تصوری از آرایش داره که این حالتو آرایش به حساب نمیاره!فکرکنم گریم سه بعدی به بالا رو آرایش محسوب میکند!!
:biggrin:

مردای ایران بین انبوه خانومای خوشگل زندگی میکنند برای همین خوشگل بودن خانمها براشون عادی شده.

اما اونجا هر چند صباحی یکبار ی خانم معمولی را زیباترین دختر جهان معرفی میکنند. آقایون ایرانی هم به به و چه چه سر میدهند.

امان از تبلیغات امان....

سالها دل طلب جام جم از ما میکرد..............آنچه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد
;)

نگاه اول حلاله!
برم ازدواج موقت بهش پیشنهاد کنم ببینم قبول میکنه!
خخخخخخ
چرا من فکرکردم شما خانومین؟:surprised:

بیا به من پیشنهاد کن

بعد از هرچی زن گرفتنه پشیمون میشی

سلام شادییییییییییییی
جات خالیی نباشه خانم