دختریه بی شعور...

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیروز صبح ساعت 8 بیدار شدم و باعجله از خونه زدم بیرون اخه قرار بود ساعت 8 جایی باشم اما خب خواب موندم.
نصف راهو رفته بودم که دیدم گوشیمو جا گذاشتم رفتم دنبال کارم و ساعت 2 برگشتم خونه گوشیمو برداشتم دیدم چنتا میس کالو چنتایی هم اس ام اس دارم .
به جز یه اس ام اس میدونستم بقیه کی ان و چیکارم دارن.اما این اس ام از طرفی شمارش ناشنناس بود واسم از طرفیم توش دوتا شماره بود با یه کد چندین رقمی بود.

یکی از شماره ها رو میشناختم شماره برادرم بود به هرحال از مفهوم این اس ام اس سردر نیاوردم که چرا این طرف ایندوتا شماره رو واسم فرستاده ؟(که یکیشم شماره ی برادرم بود.)

واسه همین زنگ زدم به شماره کسی که اس داده بود و اونم گوشی رو برنداشت منم که کلی قضیه واسم جالب شده بود کلی کنجکاو شدم ببینم چی شده و قضیه چیه

زنگ زدم به اون شماره ای که طرف واسم فرستاده بود که یه خانمی برداشت منم واسش توضیح دادم که چی شده که یهو برگشت گفت
خفه شو اشغال عوضی فکر

کردی من نمیدونم اینا بهونه است دیگه به من زنگ نزن و....

مونده بودم که یه آدم دقیقا چقدر میتونه بیشعور باشه و چی میتونه باعث اینهمه بی فرهنگی و گژ خلقی بشه و بر چه اساسی به خودش این اجازه رو میده که هر چی

میخواد بگه بعد فکر کردم اگه برعکس میشد و این اتفاق واسه یه خانم میافتاد و ایشون زنگ میزد به یه اقا ،واقعا برخورد این اقا مثل همون خانمه بود؟؟؟

گرچه من بعدا موضوع رو از برادرم پرسیدم و اون واسم توضیح داد که تلفن همراهشو فروخته وچون موبایلش سیستم امنیتی ضد سرقت داشته و برادرم فعالش کرده

بوده خودکار داشته از شماره هایی که سیم کارتش داخل گوشی قرار گرفته واسه من (که برادرم شماره خودشو و منو وارد کرده ) اس ام اس میفرستاده تا دست اقا یا

خانم دزده رو رو کنه....
اما برخورد اشخاصی مثل این خانم هنوزم تو ذهنم مونده از دیروز...

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام محسن جان خوبی؟
جریان واسه خودت اتفاق افتاده؟ جریان دزدی به کجا رسید؟ منم یه همچین جریانی واسم پیش اومده و میدونم چی میگی که برات تعریف میکنم

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما یه محسن ویکتور قدیمی داشتیم شما همونی؟نبودی یه چند وقت درسته؟
بیخیال خون خودتو کثیف نکن
سلام الما جان درسته خودمم.
اره یه دو سالی بود وقت نمیشد درست بیام باشگاه میومدمم فقط نگاه میکردم پستارو...
اخه میخوام بدونم چرا بعضیا این مدلی ان؟

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام محسن جان خوبی؟
جریان واسه خودت اتفاق افتاده؟ جریان دزدی به کجا رسید؟ منم یه همچین جریانی واسم پیش اومده و میدونم چی میگی که برات تعریف میکنم
سلام حسین جون خوبم تو خوبی دلم واست تنگه شده بودا..
اره دیروز واسم پیش اومد نه دزدی نبود برادرم گوشیشو فروخته بود و گوشیه داشت پیام میداد اخه ضد سرقتشو خاموش نکرده بود

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام الما جان درسته خودمم.
اره یه دو سالی بود وقت نمیشد درست بیام باشگاه میومدمم فقط نگاه میکردم پستارو...
اخه میخوام بدونم چرا بعضیا این مدلی ان؟

3 نوع مدل داریم وقتی به یکی تلفن میکنی
1 حرف نمیزنه واسه شماره غریبه.من اصلا برنمیدارم که بخوام حرف نزنم
2 فحش میده
3 حرف نزدی هنوز میگه مزاحم نشو .حالا دلش میخواد مزاحم بشیااا

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام حسین جون خوبم تو خوبی دلم واست تنگه شده بودا..
اره دیروز واسم پیش اومد نه دزدی نبود برادرم گوشیشو فروخته بود و گوشیه داشت پیام میداد اخه ضد سرقتشو خاموش نکرده بود

قربونت داداش گلم
منم همینطور، دیدمت خیلی خوشحال شدم
ببین من این جریانو میگم فقط بو گناه من چی بوده
"یکی از دوستای دانشگاهیم که خانم هستند ازم خواستن که شماره یه دوست خانم دانشگاهی دیگمون که دوست مشترکمون هستند ولی این خانم شمارشون رو ندارن بهشون بدم، منم اول مسیج فرستادم واسه این خانم و گفتم که خانم ...، خانم ... شماهره شما رو میخوادف بدم بهشون؟ بعد فحش و تهدید بود که از طرف این خانم نثار من شد!!!!!!!!! من هم هاج و واج چیزی نگفتم، گفتم شاید سوتفاهمی پیش اومده، وقتی دیدمشون ازشون میپرسم. ولی ایشون ول کن نبودن، شب هم بهم اس ام اس دادن و تهدید به مرگ کردن!!!!!!!!!!!! واینجا بود که منم هر چی از دهنم دراومد بهشون گفتم و اتفاقا ساکت شدن و گویا باید از اول هم همین کارو میکردم.
فردا صبح خودشو دیدم، گفتم شمارتون دست کیه؟ گفت خواهرم! گفتم بیا ببین خواهرت چی گفته!! از خجالت آب شد!!!!
ولی این پایان جریان نبود. ایشون بعدا از من شاکی شدن که چرا من به خواهرشون فحش دادم! گفتم انتظار تشکر هم داشتین؟ الان دیگه ارتباطمون قطع شده.

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
3 نوع مدل داریم وقتی به یکی تلفن میکنی
1 حرف نمیزنه واسه شماره غریبه.من اصلا برنمیدارم که بخوام حرف نزنم
2 فحش میده
3 حرف نزدی هنوز میگه مزاحم نشو .حالا دلش میخواد مزاحم بشیااا

:surprised::eek: جددددددددددددددددددددددددی؟
خب هیچکدوم از اینا که منطقی نیست خب ....

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
قربونت داداش گلم
"یکی از دوستای دانشگاهیم که خانم هستند ازم خواستن که شماره یه دوست خانم دانشگاهی دیگمون که دوست مشترکمون هستند ولی این خانم شمارشون رو ندارن بهشون بدم، منم اول مسیج فرستادم واسه این خانم و گفتم که خانم ...، خانم ... شماهره شما رو میخوادف بدم بهشون؟ بعد فحش و تهدید بود که از طرف این خانم نثار من شد!!!!!!!!! من هم هاج و واج چیزی نگفتم، گفتم شاید سوتفاهمی پیش اومده، وقتی دیدمشون ازشون میپرسم. ولی ایشون ول کن نبودن، شب هم بهم اس ام اس دادن و تهدید به مرگ کردن!!!!!!!!!!!! واینجا بود که منم هر چی از دهنم دراومد بهشون گفتم و اتفاقا ساکت شدن و گویا باید از اول هم همین کارو میکردم.
فردا صبح خودشو دیدم، گفتم شمارتون دست کیه؟ گفت خواهرم! گفتم بیا ببین خواهرت چی گفته!! از خجالت آب شد!!!!
ولی این پایان جریان نبود. ایشون بعدا از من شاکی شدن که چرا من به خواهرشون فحش دادم! گفتم انتظار تشکر هم داشتین؟ الان دیگه ارتباطمون قطع شده.
والا چه عرض کنم واسه توهم بدجوری بد بوده فکر نکنم گناهی داشته باشی.......
من فقط بهش گفتم خوبه ادم دو قرون شخصیت داشته باشه.
اخه یکی لطفا یه دلیل منطقی بیاره که چرا اینجورین بعضیا؟

gole ziba

عضو جدید
قربونت داداش گلم

:surprised:
:eek:

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا چه عرض کنم واسه توهم بدجوری بد بوده فکر نکنم گناهی داشته باشی.......
من فقط بهش گفتم خوبه ادم دو قرون شخصیت داشته باشه.
اخه یکی لطفا یه دلیل منطقی بیاره که چرا اینجورین بعضیا؟

متاسفانه خانم یه اهرمی دستشونه که هرجا برسن ازش استفاده میکنند
فرض کن تو مترو خانمی برگرده به یه آقا بگه "کثافت آشغال و..." هر کی باشه فکر میکنه که این آقا چه اشتباهی مرتکب شدند حتی بدون اینکه جریان رو بدونند. در این مورد جامعه زیادی به خانوما حق داده.
متاسفانه بعضی از خانوما یاد گرفتند که فقط با دادو بیداد و توهین جواب طرفشون رو بدن.

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
متاسفانه خانم یه اهرمی دستشونه که هرجا برسن ازش استفاده میکنند
فرض کن تو مترو خانمی برگرده به یه آقا بگه "کثافت آشغال و..." هر کی باشه فکر میکنه که این آقا چه اشتباهی مرتکب شدند حتی بدون اینکه جریان رو بدونند. در این مورد جامعه زیادی به خانوما حق داده.
متاسفانه بعضی از خانوما یاد گرفتند که فقط با دادو بیداد و توهین جواب طرفشون رو بدن.
اره حسین جان
فقط یه چیزی فرض کن من پرسیدم ازش قضیه رو ایشون هم میگفتن نمیدونم و تمام دیگه چه نیازی به توهین هست
حداقل باید موقعیتش باشه که از ابزارشون استفده کنن نه همینجوری بی دلیل و یهویی

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره حسین جان
فقط یه چیزی فرض کن من پرسیدم ازش قضیه رو ایشون هم میگفتن نمیدونم و تمام دیگه چه نیازی به توهین هست
حداقل باید موقعیتش باشه که از ابزارشون استفده کنن نه همینجوری بی دلیل و یهویی

چی بگم والله، به قول گل زیبا از هر نوع فرهنگی هست دیگه. جوابش رو باید میدادی تا تو دلت نمونه، جدی میگم.

خیلی زشت...ادما از خانواده های مختلف و فرهنگای مختلف هستن...باید ازشون کناره گرفت فقط تنها چارشه...

منم همین کارو کردم دیگه. الان انقدر راحتم.