دختریه بی شعور...

gole ziba

عضو جدید
طبیعتا ، چرا که زن ها وقتی ازشون تعریف بشه ، دچار افکار گمراه کننده ای میشن ///
ای بابا مثل اینکه باید دوباره لفظ دور از جون و این چیزارو یاداوری کنم.....جمع نبدید که جمع میبندیییییییییییم
:biggrin:

elahe66

عضو جدید
کاربر ممتاز
3 نوع مدل داریم وقتی به یکی تلفن میکنی
1 حرف نمیزنه واسه شماره غریبه.من اصلا برنمیدارم که بخوام حرف نزنم
2 فحش میده
3 حرف نزدی هنوز میگه مزاحم نشو .حالا دلش میخواد مزاحم بشیااا
یه مدل دیگه هم هست که اصلا معلوم نیس چی‌ میگن....
یه مدل با شخصیتم داریم
یه مدلم داریم که به همه شک داره فک می‌کنن ملت همه بی‌ کارن میخوان با این دوست شن...نیس قحطی اومده.... .

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه مدل دیگه هم هست که اصلا معلوم نیس چی‌ میگن....
یه مدل با شخصیتم داریم
یه مدلم داریم که به همه شک داره فک می‌کنن ملت همه بی‌ کارن میخوان با این دوست شن...نیس قحطی اومده.... .

خب اگه با کسی بخوای دوست شی دیگه صغری کبری نمیخواد بهش میگی دیگه
بعدشم به فرض محال یکی هم بخواد با هاش دوست شه هم این برخورد بازم نامناسبه نیست؟

elahe66

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب اگه با کسی بخوای دوست شی دیگه صغری کبری نمیخواد بهش میگی دیگه
بعدشم به فرض محال یکی هم بخواد با هاش دوست شه هم این برخورد بازم نامناسبه نیست؟

دیگه اونم اینجوری بوده دیگه...آدما هر کدوم یه جور تربیت شدن....
واسه منم پیش اومده بود. دو بار اشتباهی‌ یه شماره‌رو با موبایلم گرفته بودم....اول یه زنه برداشت،،،،،بعد دفعه دوم یه پیرمرد بود چی‌ بود نمیدونم لهجه داشت صداشم اصلا معلوم نبود چی‌ میگه...اوگه مگا..... وسط جفنگیاتش فهمیدم داره تهدیدم می‌کنه که شمارتو میدم پلیس....هی‌ میگم آقا من ....اصلا نمی‌فهمم شما چی‌ میگی‌....هی‌ تند تند دادو بیداد و شر و ور.... خیلی‌ عوضی‌ بود انقد حرصم گرفته بود... انقد ترسیده بودم.... گفتم الان ببین این عوضی‌ الکی‌ الکی واسم شر درس نکنه.... می‌خواستم بهش بگم آدرس بدم یه سیلی‌ نثارش کنما آدم شه... .والااا....بی‌ شخصیت پشت کوهی...موبایل داشتنم فرهنگ می‌خواد خوب که بعضیا ندران دیگه متاسفانه....

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیگه اونم اینجوری بوده دیگه...آدما هر کدوم یه جور تربیت شدن....
واسه منم پیش اومده بود. دو بار اشتباهی‌ یه شماره‌رو با موبایلم گرفته بودم....اول یه زنه برداشت،،،،،بعد دفعه دوم یه پیرمرد بود چی‌ بود نمیدونم لهجه داشت صداشم اصلا معلوم نبود چی‌ میگه...اوگه مگا..... وسط جفنگیاتش فهمیدم داره تهدیدم می‌کنه که شمارتو میدم پلیس....هی‌ میگم آقا من ....اصلا نمی‌فهمم شما چی‌ میگی‌....هی‌ تند تند دادو بیداد و شر و ور.... خیلی‌ عوضی‌ بود انقد حرصم گرفته بود... انقد ترسیده بودم.... گفتم الان ببین این عوضی‌ الکی‌ الکی واسم شر درس نکنه.... می‌خواستم بهش بگم آدرس بدم یه سیلی‌ نثارش کنما آدم شه... .والااا....بی‌ شخصیت پشت کوهی...موبایل داشتنم فرهنگ می‌خواد خوب که بعضیا ندران دیگه متاسفانه....[/QUOTE]
اینو باهات موافقم هزار تا....

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
احتمالات زیادی میشود مطرح کرد
مثلا ممکنه خانمه قبل از تماس شما ماجرائی داشته و تماس شما با مارجای ایشون کنتاکت میخوره و ......

همان ضرالمثل تر و خشک باهم سوختن

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
احتمالات زیادی میشود مطرح کرد
مثلا ممکنه خانمه قبل از تماس شما ماجرائی داشته و تماس شما با مارجای ایشون کنتاکت میخوره و ......

همان ضرالمثل تر و خشک باهم سوختن
خب در این صورت بنده خدا چرا مشکلاتشون رو به نفر بعدی منتقل میکنن ؟ بی جنبه هم بوده پس

مشکل داشته بنده خدا شما جدی نگیر.

من چیکاره بیدم اخه؟؟؟؟