سلام و تشکر از همه دوستانی که آزمونا رو میزارن اینجا
کاشی اون ردیفای کارنامتون که نشون دهنده بالاترین درصد و میانگین درصد اون آزمون بوده رو میذاشتین تا ببینیم کجای کاریم
مرسی
من پارسه رفتم ... عالی بوده .. سوالاش سخت و مفهومی بود. برنامه ریزیش هم عالی بود.سلام دوستان ببخشيد كسي ميدونه كدوم موسسه واسه ازمون ازمايشي خوبه؟؟ از لحاظ كيفيت سوال ها و برنامه ريزي درست و ...
من پارسه رفتم ... عالی بوده .. سوالاش سخت و مفهومی بود. برنامه ریزیش هم عالی بود.
یکی از دوستام مدرسان شریف می رفت. راضی نبود .. سوالاش رو هم که میدیدم ساده بود. با درصد پایین هم رتبه بالایی میشد اورد .. جامعه اماریش هم کم بود.
برنامه ازمون های پارسه رو منظورمه که بر مبنای اون برنامه من جلو می رفتم.سلام ببخشید برنامه ریزی رو خود دکتر سمیعی گهر انجام میدهند ؟
اگر من همین ازمونها رو بزنم لازم است بازم ازمایشی شرکت کنم ؟
(اره منم یکی از دوستام سنجش میرفت امتحان میداد اونجا 100 میشد کنکور 800 شد! ولی پارسه میگن سوالاش خوبه)
سلام دوست من ..سلام دوست عزیز(P O U R I A)
خسته نباشید
شما سوالات مربوط به آزمون های جامع پارسه مهندسی شیمی سال 92 را دارید؟
لطفا پاسخ بدید.
ممنون
سلامسلام فایلا مشکل دارن
سلام فایلا مشکل دارن
سلامآزمون های 100%مدرسان شریف مشکل دارن
لطفا فایل ها رو بررسی کنید.
پس سوالاش؟25درصد اول و دوم
سلامپس سوالاش؟
@P O U R I A
کسیو میشناسین که داشته باشه؟سلام
من سوالاش رو اون زمان بصورت کاغذی داشتم و فایلش رو نداشتم.
معمولا بچه های سال بالایی دارن سوالات رو.
حالا اونا که خیلی قدیمی هستن. امیدوارم مال سال قبل رو بچه ها زحمتش رو بکشن اینجا بذارن.کسیو میشناسین که داشته باشه؟
از کی و کجا بگیرم
من که سال بالایی ندارم چون تغییر رشته دادمحالا اونا که خیلی قدیمی هستن. امیدوارم مال سال قبل رو بچه ها زحمتش رو بکشن اینجا بذارن.
سال بالایی پس به چه درد میخوره. از سال بالاییاتون بگیرید.
من که سال بالایی ندارم چون تغییر رشته دادم
چند تا 25 درصد اول میخام