KARA_DENIZ
عضو جدید
بچه ها عیدتوووووووووووووووووووووووووووووووووووووون مبارک

بچه ها عیدتوووووووووووووووووووووووووووووووووووووون مبارک![]()
سلام
من دارم فارغ التحصیل میشم
عید شما هم مبارک خانوم مهندس
عید همه بچه های گل علم و صنعت هم مبارک
![]()
ممنونمسلام... خوش اومدی...با حضورت به این تاپیک رونق دادی...
عید شمام مبارک...
عید شما هم مبارک...![]()
سلامسلام دوستان
نمی دونستم بچه های دانشگاه ما هم فعالیت غیر درسی هم دارند؟راستی از تریای بالا چه خبر؟یادش به خیر!چه روزای خوبی بود.می رفتیم تریای پسرا چون غذاهاش بهتر بود.هر چند چند وقت بعدش رو پنجره نوشتند:ورود بانوان ممنوع.ولی کسی حریف ما نشد
سلام دوستان
نمی دونستم بچه های دانشگاه ما هم فعالیت غیر درسی هم دارند؟راستی از تریای بالا چه خبر؟یادش به خیر!چه روزای خوبی بود.می رفتیم تریای پسرا چون غذاهاش بهتر بود.هر چند چند وقت بعدش رو پنجره نوشتند:ورود بانوان ممنوع.ولی کسی حریف ما نشد
سلام
خوش اومديد.
شما فارغ التحصيل چه سالي هستيد؟
تريا....................
تا حالا ايني كه شما گفتيد نشنيده بودم
اما الان تريا نگو....... زندان قصر ساختند.
تريا و سلف دختران اوردن مكان سابق انتشارات دانشگاه دورش هم با حفاظ و برگ مصنوعي استتار كردن .........................![]()
سلام عزیزمسلام سارا جون
من 86 فارغ التحصیل شدم.اما واقعا تریا خوش می گذشت!البته الانم سر میزنم دانشگاه اما دانشکده کامپیوتر!البته ما همش با بچه ها تو دانشکده شیمی و صنایه بودیم.حالا تو بهت خوش میگذره؟ورودی چه سالی هستی؟
چه جوری میشه که اسم تریا رو نشنیدی؟... میرین علم و صنعت چیکار میکنین پس؟...
سلام
من ورودی 82 بودم.لبته همیشه با دوستم الهه میومدیم.اونقدر هم بلند بودیم که دیده بشیم!مگه شما درس و زندگی نداشتید که همه وقتتون رو تو تریا می گذروندی؟شما ورودی چه سلی هستی؟
البته من خیلی وقته فارغ التحصیل شدم خدا رو شکر.اما تو مجازی میام و میرم.
با احترام
سلام
خوبه حالا در مورد تریا جدید و ساختمان و محلش نوشتم...
منظورم این بود که تا حالا نشنیده بودم دخترها رو تو تریا پسران راه بدن![]()
سلامدوستان اینقدر بحث سیاسی نکنید، منکه دیگه داره گریه ام میگیره
خدا نسل همشونو ریشه کن کنه
بگذریم .... میدونستم علم و صنعتیا مهمون نواز نیستن و بیام این تاپیک پست بزنم کسی تحویل نمیگیره![]()
علم وصنعت IT در مقطع کارشناسی داره اما فقط مجازیه .دوستان اینقدر بحث سیاسی نکنید، منکه دیگه داره گریه ام میگیره
خدا نسل همشونو ریشه کن کنه
بگذریم .... میدونستم علم و صنعتیا مهمون نواز نیستن و بیام این تاپیک پست بزنم کسی تحویل نمیگیره![]()
سلاممممممممممدم همه علم و صنعتی ها گرم![]()
سلام به برو بچه های دانشگاه خودمون!!!!!!بابا یه کم تحویل بگیرید نا سلامتی منم علم و صنعتی هستم!!!!!!!!!!
ممنون و متشكر از استقبال گرمتتحویل هم میگیریم
خوش اومدی![]()
سلامسلام به برو بچه های دانشگاه خودمون!!!!!!بابا یه کم تحویل بگیرید نا سلامتی منم علم و صنعتی هستم!!!!!!!!!!
سلام به برو بچه های دانشگاه خودمون!!!!!!بابا یه کم تحویل بگیرید نا سلامتی منم علم و صنعتی هستم!!!!!!!!!!