dina arian عضو جدید کاربر ممتاز Dec 2, 2012 #12 خیلی خیلی عالی بود نسل ما هم خدایی بچه های خیلی خوبی بودیما با چه چیزایی سرگرم میشدیمو خاطره داریم بچه های الان که صاف قورتت میدن
خیلی خیلی عالی بود نسل ما هم خدایی بچه های خیلی خوبی بودیما با چه چیزایی سرگرم میشدیمو خاطره داریم بچه های الان که صاف قورتت میدن
fati24 کاربر فعال تالار هنر , کاربر ممتاز Dec 2, 2012 #14 قابل شمارو نداشت. این که مسلما بچه های خوبی بودیم شکی توش نیست.بچه های الان که...
fati24 کاربر فعال تالار هنر , کاربر ممتاز Dec 2, 2012 #15 واقعا دفتر فیلی رو یادتون نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من که خیلی باهاش خاطره دارم.
nedashiva کاربر بیش فعال Dec 3, 2012 #17 نمیدونم چرا هر وقت اینا رو میبینم گریم میگیرههههههههههههههههه بهترین دوران بود واسه من یادش بخیر چقد باحال بود بازی راز جنگل واون یخمکای خوشمزه که تو راه مدرسه تا خوووووونه میگرفتیم و.................................
نمیدونم چرا هر وقت اینا رو میبینم گریم میگیرههههههههههههههههه بهترین دوران بود واسه من یادش بخیر چقد باحال بود بازی راز جنگل واون یخمکای خوشمزه که تو راه مدرسه تا خوووووونه میگرفتیم و.................................
بی ازار عضو جدید کاربر ممتاز Dec 28, 2012 #24 یادشون بخر ولی من نوشابه رو یادم نمی یاد این نوشابه مال چه سنه ای بود؟
بانو امین مدیر تالار اسلام و قرآن عضو کادر مدیریت مدیر تالار کاربر ممتاز Dec 28, 2012 #25 دفتر فیلی جزو حسرتای دوران بچگیم بود...
manochehri_s عضو جدید کاربر ممتاز Dec 28, 2012 #27 وای خدا یادش بخیررررررررررررررررررررررررر.هی چه روزایی بود.مرسی دوست عزیز.
یک دختره عضو جدید کاربر ممتاز Dec 28, 2012 #28 10 تک تومنی ب.د ها........ اینا فاز نمیداد تا یک برگ ازش میکندیم اسم وفامیل بازی کنیم دفتره تموم میشد..... واسه دفتر انشام استفاده میکردم یادش بخیر اون زمان اگه یکی دفتر فانتزی داشت خییییییییلی باکلاس بود حسرت چه چیزایی رو داشتیم بخدا.........
10 تک تومنی ب.د ها........ اینا فاز نمیداد تا یک برگ ازش میکندیم اسم وفامیل بازی کنیم دفتره تموم میشد..... واسه دفتر انشام استفاده میکردم یادش بخیر اون زمان اگه یکی دفتر فانتزی داشت خییییییییلی باکلاس بود حسرت چه چیزایی رو داشتیم بخدا.........
H.N!GHT کاربر فعال تالار هنر , کاربر ممتاز Dec 29, 2012 #29 یادش بخیر....البته من نصفش یادم نیست ندیدم... مرسی دوست عزیز...
پروشا* عضو جدید کاربر ممتاز Dec 29, 2012 #30 hana009871 گفت: یادش بخیر....البته من نصفش یادم نیست ندیدم... مرسی دوست عزیز... کلیک کنید تا باز شود... یاد قدیما افتادم.... ممنون استارتر
hana009871 گفت: یادش بخیر....البته من نصفش یادم نیست ندیدم... مرسی دوست عزیز... کلیک کنید تا باز شود... یاد قدیما افتادم.... ممنون استارتر