خوشی هاتون به بلندایِ شب یلدا

saharnaz73

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله:|:D
خوش اومدی عزیزم
پیامت رسید.ممنونم

:confused:

من میگم:
دیروز درس مهارت مشترک داشتیم.کلاسمون 40-50 نفریه همو هم زیاد نمیشناسیم
بعد دیروز منو دوستم زودتر رسیدیم داشتیم میرفتیم سرکلاس مسئول کلاسا اومد گفت ک کلاس عوض شده ب بچه ها بگید
1 دقیقه بعد ی آقایی اومد چهرش آشنا اومد واسم.گفتم حتمن از همکلاسیامونه
رفتم بهش گفتم سلام:)
گفت سلام:)
گفتم کلاسمون عوض شده.بیاین کلاس 5^_^
گفت کدوم کلاس؟0_o
گفتم اصول فنون دیگه
یهو ددم دوستم در حال ریسه رفتن دستمو میکشه
طرفم ی نگاه خاصی انداخت و راهشو کشید و رفت
بعد از تو کلمات منقطع دوستم در حین خنده فهمیدم اون آقا از اساتیدن
البته با من درس نداشته تاحالا
چهرش واسم آشنا بود چون ترم پیش مراقب امتحانات بوده!!! :D

:w15::w15::w15::w15:

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بله:|:D
خوش اومدی عزیزم
پیامت رسید.ممنونم

:confused:

من میگم:
دیروز درس مهارت مشترک داشتیم.کلاسمون 40-50 نفریه همو هم زیاد نمیشناسیم
بعد دیروز منو دوستم زودتر رسیدیم داشتیم میرفتیم سرکلاس مسئول کلاسا اومد گفت ک کلاس عوض شده ب بچه ها بگید
1 دقیقه بعد ی آقایی اومد چهرش آشنا اومد واسم.گفتم حتمن از همکلاسیامونه
رفتم بهش گفتم سلام:)
گفت سلام:)
گفتم کلاسمون عوض شده.بیاین کلاس 5^_^
گفت کدوم کلاس؟0_o
گفتم اصول فنون دیگه
یهو ددم دوستم در حال ریسه رفتن دستمو میکشه
طرفم ی نگاه خاصی انداخت و راهشو کشید و رفت
بعد از تو کلمات منقطع دوستم در حین خنده فهمیدم اون آقا از اساتیدن
البته با من درس نداشته تاحالا
چهرش واسم آشنا بود چون ترم پیش مراقب امتحانات بوده!!! :D
ههههههههه
من یه بار یه درسی برداشته بودم اصلا هم سر کلاسش نرفتم گفتم جلسه اول میرم شماره یکی رو میگیرم واسه میانترم و جزوه
اما جور نشد برم-هیچی دیگه اخرین جلسه ترم هم رفتم دیدم کلاس تشکیل نشده-نه جزوه داشتم نه میدونستم امتحان از کجا میاد -هیچی دیگه جزوه ترم قبل رو گیر اوردم-استاده هم ی استاد جدید بود نمیدونستم مثل استاد قبلی از همه فصل ها میخواد بگیره یا نه-دلو زدم به دریا رفتم سر جلسه امتحان-استاد منو دید گفت شما گفتم خلیلی هستم -کلی ذوق کرد انگار گم شدشو پیدا کرده گفت به به خوش اومدید-کلی تیکه بارم کرد-گفتم استاد امتحان از کجاست؟ داشت زمینو گاز میگرفت خخخخخخخخ
هیچی دیگه امتحانو با تقلب یه چیزایی نوشتم-بعد امتحان رفتم مخ استادو زدم گفتم استاد سر کار میرمو فلان اخر راضی شدو با 15 پاسم کرد خخخخخخخخخخخخخخخخ

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز

ساناززز

عضو جدید
کاربر ممتاز
ههههههههه
من یه بار یه درسی برداشته بودم اصلا هم سر کلاسش نرفتم گفتم جلسه اول میرم شماره یکی رو میگیرم واسه میانترم و جزوه
اما جور نشد برم-هیچی دیگه اخرین جلسه ترم هم رفتم دیدم کلاس تشکیل نشده-نه جزوه داشتم نه میدونستم امتحان از کجا میاد -هیچی دیگه جزوه ترم قبل رو گیر اوردم-استاده هم ی استاد جدید بود نمیدونستم مثل استاد قبلی از همه فصل ها میخواد بگیره یا نه-دلو زدم به دریا رفتم سر جلسه امتحان-استاد منو دید گفت شما گفتم خلیلی هستم -کلی ذوق کرد انگار گم شدشو پیدا کرده گفت به به خوش اومدید-کلی تیکه بارم کرد-گفتم استاد امتحان از کجاست؟ داشت زمینو گاز میگرفت خخخخخخخخ
هیچی دیگه امتحانو با تقلب یه چیزایی نوشتم-بعد امتحان رفتم مخ استادو زدم گفتم استاد سر کار میرمو فلان اخر راضی شدو با 15 پاسم کرد خخخخخخخخخخخخخخخخ

خخخخخخخخخخخخخخخخخ .
شما پسرا کی درس خوندین که این دومی باشه :D

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
ههههههههه

:surprised: آینده سازان مملکتمونو ببین:|
اونوقت میگن دخترا نمره میگیرن از استادا:|:D

ساناززز

عضو جدید
کاربر ممتاز
ههههههههه

عقده به دلم مونده یبار راحت غیبت کنم :cry::cry:

بالا