خواهرم.......

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز
زن وظیفه خاصر خودش را داره و مرد هم وظیفه خاص خودش را.
مادری که در خونه نباشه.بچه هایش را چطوری میخواد تربیت کنه.
خدا زن ها را اینجوری خلق کرده و این خواست خدا هست.
یعنی مرد این همه زحمت میکشه.بعدش یک غذل را زن نباید بزاره جلوی شوهرش.

دوست عزیز. با عرض شرمندگی استدلالتون ضعیفه! :redface::gol:

این استدلال من رو هم از اسلام زده می کنه! چه برسه به کسی که کلا از اسلام زده هست!

مسیح 110

عضو جدید
یه شعر ایرج میرزا در باب حجاب داره که خیلی جالبه و دهن بعضیا رو خوب سرویس میکنه... به شما توصیه میکنم آن شعر رو بخونید.
ضمنا حجاب زن به خودش مربوط است. شما و یا دیگران حق دخالت ندارید:mad:

اینجا زنان زجهل به زندان ذلت اند
گو خون قلب غمزده سرخاب رو کنند
شد پاره جامه کهن و نو نمی شود
صد ره اگر که وصله زنند و رفو کنند
مردان که ضعف زن به رخ او همی کشند
بهتر بود ز مردی خود گفت و گو کنند
زور و زر است تکیه مردان بی خرد
تیر ستم به سینه زن گر فرو کنند
چون «زنددخت» شیر زنان وطن بلی
شرح عیوب بی خردان مو به مو کنند...

آیاتای= دهن بعضیا رو خوب سرویس میکنه.

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما در دستورات اسلامی می بینیم که همواره بر، در خانه ماندن و خدمت شوهر کردن زنان، تاکید شده.

این قوانین با شرایط 1400 سال پیش سازگار بوده و زنان مشکل چندانی با این احکام نداشتند. اصولا چه مسلمان بودند و چه نبودند، وضعیت زندگیشون همین بود!

اما حالا شرایط فرق کرده! ما درباره ی ایران صحبت می کنیم. عربستان و آمریکا و ... چه جوری هستن سود و ضرری برای من یکی نداره.

تو ایران دهه ی 80 زنان، به طرز غیر قابل توصیفی ، شکوفا شدن! در همه ی امور بر مردان پیش تاز شدن! هر جا پا می زارن دست مرد ها رو از پشت می بندن! مگر در اموری که زن بی علم یا بی تجربه ای رو بخواییم با مرد عالم یا با تجربه ای مقایسه کنیم!

خوب! من یه زن مسلمونم! می خوام به احکام قرآنی عمل کنم! خدا گفته بشین تو خونه و به شوهرت خدمت کن! این در حالی هست که من با زن های اون عصر کلی تفاوت دارم. من عقل اجتماعی بالایی دارم. تحصیل کرده هستم. ( متاسفم اما این یه واقعیته!) اگر تهرانی باشم، خودم برای خودم یه پا مرد هستم! هر کی بیاد جلو توان نفله کردنش درو دارم! حجابم هم کامله! عفت هم دارم! احساس می کنم که می تونم فرد مفیدی باشم. می دونم که از صد تا مرد بهتر می تونم کاری رو انجام بدم. دلم می خواد از خودم سرمایه داشته باشم و ...

این گونه هست که ما به این نتیجه می رسیم که این احکام باید جزء احکام ثانویه باشن و قابل تغییر! حالا آیا مراجع تقلید هم نظر ما هستن؟

اگر خیر؟ پس چرا مغز من تقریبا عین مغز مرد کار می کنه؟ مگه نه اینکه خدا کار عبث نمی کنه؟ می تونست عقل و شعوری بهم بده که برای انجام فرامین شوهر کافی باشه! چرا به من همون قدر قدرت فهم مطالب فیزیک و انرژی اتمی و پزشکی و حقوق و ... داده که به مرد داده؟

پس نمی تونه جواب این سوال خیر باشه!

حالا اگر جواب بله باشه، دو حالت وجود داره:

1. مراجع تقلید تکلیف زنان این دوره رو بنا بر احکام ثانویه روشن کردن و ما بی خبر موندیم! در این صورت باید بریم و این حکم رو پیدا کنیم :D

2. هنوز فتوی ای ندادن. ( یا حوصلشون نکشیده! یا سوادشون، یا اینکه اصلا بنابر کهولت سن خوابشون برده و نمی دونن باید فتوی ای بدن!) در این صورت هم همون اشکال ناقص اجرا شدن اسلام در جمهوری اسلامی ایران برای بار هزارم ثابت می شه! و باز هم اشکالی بر اسلام گرفته نمی شه! می شه؟ ! :w20:

wasper

عضو جدید
من مخالف اشپزی و شوهر داری و خونه داری نیستم و صد البته زن باید نجیب باشه ولی هر کاری که زن میکنه به شدت به خودش مربوطه.چه در مورد حجاب چه اینکه کار بکنه یا نه.مادر من و خیلی دیگه کارمند بودن و بچه های خوبی تربیت کردن.
زن درست مثل مرد خودش میتونه واسه خودش تصمیم بگیره.

اگر اینطوری باشه.فردا شوهر هم میتونه صبح تا شب خونه بخوابه و کار نکنه و به زن خرجی نده و بگه تصمیم خودم هست و به خودم مربوط هست.

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر اینطوری باشه.فردا شوهر هم میتونه صبح تا شب خونه بخوابه و کار نکنه و به زن خرجی نده و بگه تصمیم خودم هست و به خودم مربوط هست.
عب نداره
نفقه زنشو بده هر جا میخاد بخابه:whistle:

nazanin1811

کاربر فعال

زن همه جا بايد در كنار بچش باشه چون زنه مادره ولي موقعي كه ميخوان حضانت بچه رو بدن حق با پدره چون پدرشه و اينجا ديگه وظيفه زن و مهرمادري فراموش ميشه

vleila

عضو جدید
این وظیفه رو کی تعیین میکنه؟
قوانین پوسیدهء 1400 سال پیش؟؟؟؟؟؟؟

ITDeveloper

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون از ECONOMIST
شعر زیبایی بود
متاسفم برای خیلی ها که هنوز تو حقیقت اسلام موندن و دارن با پوسته اش بازی می کنند
یه سری به آیه 7 سوره انعام بزنید فکر کنم خیلی چیزها رو به اون عزیزان برسونه
خلاصه کلام اگر اسلام یک دین الهی باشه که هست
اولا هیچ وقت نمی تونه کهنه بشه
ثانیا قوانینش جامع و کامل
ثالثا هیچ بین زن و مرد فرقی نمی گزاره و ارزش و برتری رو تو اعمال و رفتار و اخلاق و کردار می بینه
در ضمن هر کی هر جور دلش می خواهد از اسلام برداشت نکنه
الگوی اسلامی ما در زندگی زناشویی امیر المومنین و حضرت زهرا هستند

*Essi*

اخراجی موقت
ممنون از ECONOMIST
شعر زیبایی بود
بسیار زیبا و رسا بود.
ای کاش شیخ اجل و حافظ و مولانا و....هم کمی از ایشان می آموختند و به اینگونه مسائل در اشعارشان اشاره میکردند،اونها چه جور مسلمونی بودن که حقیقت حجاب بانوان را درک نکرده بودند!!!!

متاسفم برای خیلی ها که هنوز تو حقیقت اسلام موندن و دارن با پوسته اش بازی می کنند
مشکل کار در بصیرت است.
متاسفانه به حرفهای کسانیکه بصیرت بخشی میکنند،گوش نمیدهند.

الگوی اسلامی ما در زندگی زناشویی امیر المومنین و حضرت زهرا هستند
درود بر شما.
فقط واسه ما هم توضیح بدهید،این الگوی 1400 سال پیش، چه جوری با کوچکترین جزئیات به دست شماها میرسد.
حتی اگر دوربین مخفی تو خونه کسی هم کار بذارن این همه جزئیات زندگی یک نفر را نمیتونن بیان کنن.
هرکی از راه رسیده یا خواب دیده،برداشته یه چیز بهشون نسبت داده!!!!

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
خواهرم ای دختر ایران زمین
یک نظر عکس شهیدان را ببین

زنهار که زن چراغ چشمک زن نيست
با دست اشاره ي کسي روشن نيست

زن را نسزد که هر کجايي بشود
سرگشته ي بزم دلربايي بشود

زن را آن هم اگر زن مسلمان باشد
بايد که نماد پارسايي بشود

زن نيست مجسمه که در يک ميدان
در منظر خلق رونمايي بشود

اي زن تو به قدر خويش واقف هستي
در رمز و رموزعشق،کاشف هستي

حيف است که دست کم بگيري خود را
در مرتبه ي خود نپذيري خود را

حيف است بت عشوه پراني باشي
در تير رس چشم چشراني باشي

حيف است که هويت تو مات شود
شطرنجي فن عده اي لات شود

حيف است که عشق را به بازي گيرند
از دست تو تاج سرفرازي گيرند

مگذار عقايد تو پامال شود
پامال فزونخواهي آمال شود

خواهرم دیگر تو کودک نیستی فاش گویم عروسک نیستی
تشکرم تمام شده بود
خیلی زیبا بود:gol:

مسیح 110

عضو جدید
عب نداره
نفقه زنشو بده هر جا میخاد بخابه:whistle:
زمانی نفقه زن بر مرد واجب میگردد که زن مطیع شوهر بوده وحالت نشوز نداشته باشد والا در عدم اطاعت وعدم تمکین زن , نفقه زن باطل میشود وبه اوهیچ چیزی تعلق نمی گیرد ;)

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
زمانی نفقه زن بر مرد واجب میگردد که زن مطیع شوهر بوده وحالت نشوز نداشته باشد والا در عدم اطاعت وعدم تمکین زن , نفقه زن باطل میشود وبه اوهیچ چیزی تعلق نمی گیرد ;)
ببخشید لطفا توصیح بدید که نشوزیعنی انجام ندادن وظیفه زناشویی
و فقط دراین موردهست که نفقه برزن تعلق نمی گیرد

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
برای در اوردن پولش نیاز به کار کردن داره.
پس یک جورایی اسلام مرد را مجبور به کار کردن و پول در اوردن کرده.درسته؟؟؟؟
بله
وظیفه مرد اینه که زندگی خانوادش رو تامین کنه !
ولی زن رو مجبور نکرده کار نکنه

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
بحث قوانین جمهوری . . . . نیست !

wasper

عضو جدید
بله
وظیفه مرد اینه که زندگی خانوادش رو تامین کنه !
ولی زن رو مجبور نکرده کار نکنه

درسته.
ولی از زن خواسته که به بچه هایش رسیدگی کنه.درسته؟
ایا درست هست که مرد با زحمت از سر کار برگرده ولی زن یک غذا جلوی شوهرش نزاره
این کار ها را انجام بده
اگر وقت ازاد اورد بره هر کاری دلش خواست بکنه.
در ایران کجا از کار کردن زنها جلوگیری میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
درسته.
ولی از زن خواسته که به بچه هایش رسیدگی کنه.درسته؟
ایا درست هست که مرد با زحمت از سر کار برگرده ولی زن یک غذا جلوی شوهرش نزاره
این کار ها را انجام بده
اگر وقت ازاد اورد بره هر کاری دلش خواست بکنه.
در ایران کجا از کار کردن زنها جلوگیری میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه زود نظرت عوض شد !
تا حالا میگفتی زن نباید کار کنه و بشینه تو خونه بچه تربیت کنه !
حالا میگی شام شوهرش رو بده بعد . . . . .!!

کلا نظر من اینه !
تربیت فرزند به عهده هم مادره و هم پدر !
نه مادر باید صبح بره و شب بیاد و نه پدر !
تفاوت وظایف زن و مرد اینه که مرد باید معاش خانه رو تامین کنه و زن رفاه شوهرش رو !
به جز این ، من نمیدونم کجای اسلام و قرآن اومده که زن نباید کار نکنه !:surprised:

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه زود نظرت عوض شد !
تا حالا میگفتی زن نباید کار کنه و بشینه تو خونه بچه تربیت کنه !
حالا میگی شام شوهرش رو بده بعد . . . . .!!

کلا نظر من اینه !
تربیت فرزند به عهده هم مادره و هم پدر !
نه مادر باید صبح بره و شب بیاد و نه پدر !
تفاوت وظایف زن و مرد اینه که مرد باید معاش خانه رو تامین کنه و زن رفاه شوهرش رو !
به جز این ، من نمیدونم کجای اسلام و قرآن اومده که زن نباید کار نکنه !:surprised:

جمله کاملا غیرمنطقی بود دوست من:gol:

ITDeveloper

عضو جدید
کاربر ممتاز
بسیار زیبا و رسا بود.
ای کاش شیخ اجل و حافظ و مولانا و....هم کمی از ایشان می آموختند و به اینگونه مسائل در اشعارشان اشاره میکردند،اونها چه جور مسلمونی بودن که حقیقت حجاب بانوان را درک نکرده بودند!!!!

مشکل کار در بصیرت است.
متاسفانه به حرفهای کسانیکه بصیرت بخشی میکنند،گوش نمیدهند.

درود بر شما.
فقط واسه ما هم توضیح بدهید،این الگوی 1400 سال پیش، چه جوری با کوچکترین جزئیات به دست شماها میرسد.
حتی اگر دوربین مخفی تو خونه کسی هم کار بذارن این همه جزئیات زندگی یک نفر را نمیتونن بیان کنن.
هرکی از راه رسیده یا خواب دیده،برداشته یه چیز بهشون نسبت داده!!!!

اولا که همونها هم اشاره کردند کو چشم بینا و ذهن گیرا
البته اینم برات کافیه که هر کسی از ذن خود شد یار من از درون من ......
ثانیا اگر شما به خودتون زحمت بدید و تشریف ببرید و مطالب مربوطه رو بخونید می بینید که اگر مسائل خصوصی خودشون رو نگفتن که نباید می گفتند
ولی راه رسم زندگی رو آموختند گفتند که انسان چه رفتاری مناسب حال و چه رفتاری مناسبش نیست
ولی حیف که در کوچه تاریخ گیر کرده و غبار گرفته و همه جا به اسم 1400 سالگی می خوره تو سرش حیف! حیف! حیف!

*Essi*

اخراجی موقت
البته اینم برات کافیه که هر کسی از ذن خود شد یار من از درون من ......
هرکسی از ظن خود شد یار من،عزیز جان.
مطمئن باش اینقدر مطالعه دارم،که املای کلمات رو بلد باشم.
اینقدر از شما و دوستان اهل کتابتان، که ادعای اندیشمندیشان میشود، غلط املایی (نه غلط تایپی) گرفته ام که خسته شده ام.

ثانیا اگر شما به خودتون زحمت بدید و تشریف ببرید و مطالب مربوطه رو بخونید می بینید که اگر مسائل خصوصی خودشون رو نگفتن که نباید می گفتند
مطالب مربوطه نوشته کیه؟
در راس همه عالم گرانقدر علامه مجلسی قرار دارد.
بقیه هم که معلومه نوشته چه افرادی هست.متاسفانه شما کل هستی را در ایران اسلامی میبینی،اگه یک نگاهی به 4 تا کشور غیرمسلمان مینداختی،بهتر میشد.
در ضمن اونها مسائل خصوصیشان را نگفتند،گفتم هرکس هرچی به ذهنش جالب اومده یا در خواب بهش الهام میشده به اونها نسبت داده!!!

ولی حیف که در کوچه تاریخ گیر کرده و غبار گرفته و همه جا به اسم 1400 سالگی می خوره تو سرش حیف! حیف! حیف!
تاریخ فقط واسه عبرت و درس آموختن است.
نه اینکه مو به مو همه مسائل گذشته را الان تکرار کنیم.
متاسفانه در باورهای شما، انسانهای عادی یعنی انسانهایی فاقد شعور، که فقط در صورت تقلید از بت های شما، هویت پیدا میکنند.

MAHSA3+*

عضو جدید
خب تو یه جامعه دیکتاتوری هر کسی به خودش اجازه میده راجع به خصوصی ترین مسائل افراد اظهار نظر کنه و نسخه بپیچه.....
اینکه هر آدمی اعم از زن یا مرد مسلمون غیرمسلمون( دسته بندی حاضر در این کشور!!!) بخواد چه جوری رفتار کنه چه جوری زندگیشو پیش ببره چه جوری لباس بپوشه ... همه و همه به خودش و باورهاش مربوطه و تا زمانی که این رفتارش ضرری به دیگر افراد جامعه نزنه آزاده که همون روند رو در پیش بگیره.
و اگه احساسات بعضی با دیدن به قول دوستان یه تار موی یه خانم جریحه دار میشه... باید بدونن که مشکل از خودشونم هست یه مثال بزنم:
خوشه انگور رو در نظر بگیرین خب یکی اولین چیزی که به ذهنش میرسه اینه که میشه ازش مشروب ساخت
یکی هم فقط به عنوان میوه ازش استفاده میکینه
خب حالا چون ممکنه که کسی بادیدین انگور بخواد ازش شراب بسازه ما باید کاشت و پرورش انگور رو ممنوع کنیم؟؟!؟!؟!؟!؟..........

*Essi*

اخراجی موقت
بستگی به تربیتم داشت و جائی که توش چشمم باز میشه !

آفرین.
واقعا جوابت عالی بود.
دلم به حال کسی میسوزه که تو آمازون به دنیا میاد و همونجا هم میمیره و نمیتونه بهره ای از این فرهنگ ناب اعراب ببره و پله پله،طبقه های بهشت رو طی بکنه!!!
نمیدونم چه کسی میخواد شفاعت اونها رو بکنه!!!