خــدایـا چــرا مــن ...!!؟

behnam.95

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

وقتی مشکلی داریم وقتی گرفتاری داریم همیشه میگیم خدایا چرا من !!؟

وقتی یه بیماری ، دردی ، گرفتاری ، چیزی میاد سراغمون می گیم خـدا یا من ؟

اما هیچ وقت نشده موقعی که خوبی می کنه ... کار ما رو راه می ندازه بگیم خدایا چرا من !!؟

==================

چند روز پیش داشتم جدول حل می کردم ( کتاب هفت ) یکی از صفحاتش یه نکته ای رو نوشته بود که خیلی جالب بود ...

آرتوراش تـنیسور مـعروف دنیا وقتی هنگام عمل جراحی قـلب با تـزریق خـون آلـوده به بیمـاری ایذر مبـتلا شـد نـامه ای به این مضـمون دریـافـت کـرد :

چـرا تو را خدا به این بیـماری مبتـلا کـرد ؟

آرتور در پاسخ این نامـه چـنین نـوشت :

در سر تا سر دنیا بیش از پنجاه میلیون کـودک به انجام بازی تنیس عـلاقه مند شـده و شروع به آموختن می کــنند ، حدود پنج میلیون از آن ها بازی را به خوبـی فرا می گیـرند .

از آن میان قریب به پانصـدهـزار نـفر تـنـیس حـرفه ای را می آموزند و شاید پنجاه هزار نفـر در مسـابـقات شـرکـت مـی کنند ، پـنج هزار نفر به مسـابقـات تـخـصصی تر راه میابند .

پـنجـاه نـفر اجـازه شـرکت در مسابقات بین المـللی ویمبلدون را می یابند .

چـهار نـفر به مسابقـات نیمه نهایی راه می یابند و دو نفر به مسـابـقات نهـایی .

وقـتی که مـن جـام جـهانی تـنیـس را در دست هایم می فـشردم هـرگـز نگفـتم که : " خـدایــا چـرا مــن ؟ "

و امروز که درد می کشم باز هم اجازه ندارم که از خـدا بـپرسم : " چــرا مــن ؟ "

==================

شما چند بار موقع گرفتاری گفتید خدایا چرا من !؟
چند بار موقع شادی گفتید خدایا چرا من !!؟

hani0

کاربر بیش فعال
چه با احساس و معرفت...............
مرسییییییییییییییییی....

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای ول داداش ه این تاپیکت حال کردم

واقعا راست می گه اصلا خود من نمی دونم چرا فقط موقع سخت و گرفتاری خودا رو مد نظر میاریم

خدا خیلی بزرگه وگرنه با این همه ناشکری باید می زد سنگمون می کرد

اوستا کریم خیلی نوکرمممممممممممممممم

parna wanna u

عضو جدید

وقتی مشکلی داریم وقتی گرفتاری داریم همیشه میگیم خدایا چرا من !!؟

وقتی یه بیماری ، دردی ، گرفتاری ، چیزی میاد سراغمون می گیم خـدا یا من ؟

اما هیچ وقت نشده موقعی که خوبی می کنه ... کار ما رو راه می ندازه بگیم خدایا چرا من !!؟

==================

چند روز پیش داشتم جدول حل می کردم ( کتاب هفت ) یکی از صفحاتش یه نکته ای رو نوشته بود که خیلی جالب بود ...

آرتوراش تـنیسور مـعروف دنیا وقتی هنگام عمل جراحی قـلب با تـزریق خـون آلـوده به بیمـاری ایذر مبـتلا شـد نـامه ای به این مضـمون دریـافـت کـرد :

چـرا تو را خدا به این بیـماری مبتـلا کـرد ؟

آرتور در پاسخ این نامـه چـنین نـوشت :

در سر تا سر دنیا بیش از پنجاه میلیون کـودک به انجام بازی تنیس عـلاقه مند شـده و شروع به آموختن می کــنند ، حدود پنج میلیون از آن ها بازی را به خوبـی فرا می گیـرند .

از آن میان قریب به پانصـدهـزار نـفر تـنـیس حـرفه ای را می آموزند و شاید پنجاه هزار نفـر در مسـابـقات شـرکـت مـی کنند ، پـنج هزار نفر به مسـابقـات تـخـصصی تر راه میابند .

پـنجـاه نـفر اجـازه شـرکت در مسابقات بین المـللی ویمبلدون را می یابند .

چـهار نـفر به مسابقـات نیمه نهایی راه می یابند و دو نفر به مسـابـقات نهـایی .

وقـتی که مـن جـام جـهانی تـنیـس را در دست هایم می فـشردم هـرگـز نگفـتم که : " خـدایــا چـرا مــن ؟ "

و امروز که درد می کشم باز هم اجازه ندارم که از خـدا بـپرسم : " چــرا مــن ؟ "

==================

شما چند بار موقع گرفتاری گفتید خدایا چرا من !؟
چند بار موقع شادی گفتید خدایا چرا من !!؟
.یه چیزی میگم باور کن:من تا حالا تو هیچکدوم از شرایط نگفتم خدایا چرا من؟

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
من که بعد یه تلنگر تو زندگیم همیشه خدا رو شکر کردم چه تو خوشیام چه تو بدیام.مطمئنم سختیاش همه از روی حکمته .یک فولاد هیچ وقت ابدیده و محکم نمیشه اگه تو کوره با اون درجه حرارت بالا نره.

بالا