کشت نشاء گوجه فرنگی - بوشهر ، شهرستان کاکی
اینجا همون خزانه نشاء بادمجان و فلفلی هست که تو پست قبلی در موردش حرف زدیم :
خوب ببینیم چجوری این بذها رو می کارن :
اول از همه محیط کشت سینی های کشت هست که شامل کوکوپیت و پیت ماس هست که قبل استفاد در گودال هایی ریتخته و روی آن آب می ریزند تا با جذب آب به حجم نهایی خود برسند.
بعد از اینکه مخلوط پیت ماس و کوکوپیت را درون سینی ها ریختن با کمک وسیه ایی که در زیر خواهید دید سطح رویی آن ها را سوراخ کرده تا فردی که قرار است بذر را بکارد راحتتر این کار را انجام دهد :
بعد هم زنان و مردان زحمت کش تو اون گرمای طافت فرسا میشینن و بذرها رو یکی درون سوراخ هایی که از قبل ایجاد شده میریزند .
نشاء ها حدودا دوماه در این خزانه ها می مانند.
از جمله کودهایی که کشاورزان به وفور استفاده می کنند :
در مرحله اول یکبار ازت و در مراح بعدی برای اینکه ریشه ها زیاد بلند نشوند ئ ساخه ایی قطور و رنگ سز تیره داشته باشند از کودهای پتاس و فسفره استفاده می کنند.
بعضی خزانه داران از کننده های رشد هم استفاده می کنند که دیده شده بعد که کشاورز نشا را انتقال داد گاه رشد نمیکنند و مدت زمانی به هماتن وضع می ماند که این خود باعث میشه که کشاورزان برای اینکه سریعتر خود را به بازار برسانند مصرف کودهای رشد دهنده رو ابشدت غیرقابل تصور افزایش دهند که این خودش کلی عوارض زیست محیطی دارد.
منبع : من یک جوانه ام
اینجا همون خزانه نشاء بادمجان و فلفلی هست که تو پست قبلی در موردش حرف زدیم :

خوب ببینیم چجوری این بذها رو می کارن :
اول از همه محیط کشت سینی های کشت هست که شامل کوکوپیت و پیت ماس هست که قبل استفاد در گودال هایی ریتخته و روی آن آب می ریزند تا با جذب آب به حجم نهایی خود برسند.

بعد از اینکه مخلوط پیت ماس و کوکوپیت را درون سینی ها ریختن با کمک وسیه ایی که در زیر خواهید دید سطح رویی آن ها را سوراخ کرده تا فردی که قرار است بذر را بکارد راحتتر این کار را انجام دهد :


بعد هم زنان و مردان زحمت کش تو اون گرمای طافت فرسا میشینن و بذرها رو یکی درون سوراخ هایی که از قبل ایجاد شده میریزند .





نشاء ها حدودا دوماه در این خزانه ها می مانند.
از جمله کودهایی که کشاورزان به وفور استفاده می کنند :
در مرحله اول یکبار ازت و در مراح بعدی برای اینکه ریشه ها زیاد بلند نشوند ئ ساخه ایی قطور و رنگ سز تیره داشته باشند از کودهای پتاس و فسفره استفاده می کنند.
بعضی خزانه داران از کننده های رشد هم استفاده می کنند که دیده شده بعد که کشاورز نشا را انتقال داد گاه رشد نمیکنند و مدت زمانی به هماتن وضع می ماند که این خود باعث میشه که کشاورزان برای اینکه سریعتر خود را به بازار برسانند مصرف کودهای رشد دهنده رو ابشدت غیرقابل تصور افزایش دهند که این خودش کلی عوارض زیست محیطی دارد.
منبع : من یک جوانه ام