سلام.سلام دوستان به نظرتون با ۸۰۰هزار ت چه گوشی بخرم؟میخوام سخت افزار قوی داشته باشه وهنگ نکنه...کدوم برند خوبه...نظرتون درمورد Galexy j7 چیه؟در مورد sony z1چی؟؟؟
سلام دوستان به نظرتون با ۸۰۰هزار ت چه گوشی بخرم؟میخوام سخت افزار قوی داشته باشه وهنگ نکنه...کدوم برند خوبه...نظرتون درمورد Galexy j7 چیه؟در مورد sony z1چی؟؟؟
یه سوال دیگه... کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
S4 یا S3 که زمان خودش پرچمدار بوده و قدیمی شده یا J7 که جدیده؟
سلام
میخواستم یه تاپیک جدا بزنم دیگه گفتم همینجا سوالمو مطرح کنم تالار شلوغ نشه!
برای خرید گوشی تو رنج قیمت 1 تا یک و سیصد چی پیشنهاد میدین؟
اینم بگم که من زیاد گوشی از دستم میفته:|...اولش قیمت برام مهم نبود ....میخواستم آیفون بخرم که به همین دلیل منصرف شدم گفتم حیفه پول بدم بعدشم گوشی نابود بشه:|...از طرف دیگه حوصله سر و کله زدن با آیفون رو ندارم!
بعد از پرس و جوهای فراوان j7وs5 سامسونگ رو بهم پیشنهاد دادن....گفتم اینجا هم بپرسم ببینم دوستان نظرشون چی هس...
مرسی![]()
اگه اجازه بدی فردا تو روز مشخصات J7 رو ببینم. ولی فعلا اینو بگم که با توجه به از دست افتادنت، حتماً از قاب محافظ قوی و برچسب محافظ صفحه نوع گلس استفاده کن.
گوشی زد۳ کامپکت ,«قرمز رنگ» پیشنهاد میدم,خوش دسته باتری غولی داره و یجورایی رقیب اپله داخل اندروید چون همقد و قواره ی اپله ولی فوق العاده قدرتمنده,دوربین توپ ۲۰مگاپیکسلی و اندروید ۵.۱ که به ۶هم آپدیت میشه (آخریش ۶هست که هنوز نیومده) هم داره.از دست افتادنش هم خوبه مقاومه دورش لاستیکه ضربه گیره خودش ضد آبه و صفحه اشم ضد خش داره , و اینکه چون کوچیکه راحت میتونی قاب نیکلین ضد ضربه بندازی دورش ولی اگر بفکر اینی که گوشی ۵ و خورده ای اینچ بخری و بعد یه قاب کلفت هم بندازی دورش از سرت بیرون کن,بخصوص اگر انگشتات کوچیکن.شکلک انتظار![]()
معذرت دیر شد.شکلک انتظار![]()
گوشی زد۳ کامپکت ,«قرمز رنگ» پیشنهاد میدم,خوش دسته باتری غولی داره و یجورایی رقیب اپله داخل اندروید چون همقد و قواره ی اپله ولی فوق العاده قدرتمنده,دوربین توپ ۲۰مگاپیکسلی و اندروید ۵.۱ که به ۶هم آپدیت میشه (آخریش ۶هست که هنوز نیومده) هم داره.از دست افتادنش هم خوبه مقاومه دورش لاستیکه ضربه گیره خودش ضد آبه و صفحه اشم ضد خش داره , و اینکه چون کوچیکه راحت میتونی قاب نیکلین ضد ضربه بندازی دورش ولی اگر بفکر اینی که گوشی ۵ و خورده ای اینچ بخری و بعد یه قاب کلفت هم بندازی دورش از سرت بیرون کن,بخصوص اگر انگشتات کوچیکن.
و ازونجایی که به جز زد۳ کامپکت و اپل,تمامی گوشی های قدرتمند از ۵ و خورده اینچ بیشترن,واسه همین زد۳ کامپکت رو پیشنهاد دادم.
خلاصه هرجور صلاح میدونی.
با سلام
ضمن تایید فرمایش دوستان
بنده باز هم روی بروز بودن خود گوشی از زمان ساخت تاکید دارم
یعنی در شرایط برابر تاریخ تولید جدید تر را بگیرید
یک مدل تورنج قیمتی شما هم هست
Huawei p8 گوشی سخت جون و با کیفیتی هست می تونید مشخصاتش رو ببینید
سری A سامسونگ مثل Galaxy A7 هم جنس بدنه متفاوت تری از اس5 اینا داره
برند نهایی که علاقه مندید را بفرمایید، سونی هم دو مدل جدید داره تو این رنج قیمتی
سلام میشه درمورد گوشیA8+ی توضیحی بدین چجوری قیمتش کاراییاش