خرافات مذهبی

خرافات مذهبی

• بله

رای: 1 4.2%
  • خیر

رای: 23 95.8%

• مجموع رای دهندگان
    24

Security

عضو جدید
ورود سگ به حرم امام رضا

قضيه ورود سگی گريان(!) به حرم امام رضا در مشهد كه در روزهای اخير عكس‌العمل‌های بسياری برانگيخت از آن موضوعات جالب توجه است. بعد از خبر ورود سگی به حرم و عارضشدن در آنجا فيلم و خبر و كپی گزارش آن دست به دست می‌گشت و به فروش می‌رسيد ومطبوعات نيز با كشيدن‌هاله‌ای از تقدس دور اين موضوع امكان هر گونه تشكيك يا نقدموضوع را از همه گرفتند. سايت اينترنتی انتخاب نيز با آب و تاب و قطعاتی از فيلمويديويی سگ مذكور به اين قضيه بيشتر دامن می‌زد. سرانجام روزنامه جمهوری اسلامی بعداز چند روز واكنش نشان داد و نوشت
توطئه وارد ساختن يك سگ به حرم مقدس رضا و مطرح كردن خبر آن در پايگاه‌های اطلاع‌رسانی كه طی دو هفته اخيرشايعات زيادی را بر سر زبان‌ها به جريان انداخت، با كشف يك باند سودجو و دستگيری عوامل اين باند، خنثی شد
اعضای اين باند، يك شياد و دو نفر از خادمان حرمبودند كه با همدستی همديگر توانستند يك سگ را از قسمت مربوط به بانوان وارد حرمنمايند و تا نزديكی ضريح مطهر ببرند و با فيلم ‌برداری و انتشار خبر آن و تهيه سی دی اقدام به سودجويی نمايند

بر فرض كه حرف شما درست هستش ! منبع رو ميتونيد بيان كنيد ؟
اصلا خادمين چرا بايد اين كارو بكنن ؟؟
يعني آقا اونقدر ...........

Saeed_askari

عضو جدید
کاربر ممتاز

حرف به قول شما آقا نیست
حرف حسین و حسن و رضا و غیره نیست
حرف افراد سودجو و دروغگو هست
فکر کنم منبعش هست اینجا
http://www.google.com/search?hl=en&q=سگ+حرم+امام+رضا&btnG=Search

البته سایتهای خبری هم زیاد دروغ میگن!!!
ولی اگه اینا رو قوبل ندارید فقط کافیه ماه محرم یه کمی به مردم دقت کنید!
با چشم میشه دید که بعضی ها چقدر خرافاتی هستند

مثلآ تو محرم دیدم میان میرن تو خاک و گل که تبرک داره!!!!!!

Security

عضو جدید
حرف شمارو قبول دارم !
منظورم اينه كه رو چه حسابي گفتيد كه كار دونفر از خادمين بوده ! براي اين حرفتون منبع خواستم !

حرف هاي شمارو قبول دارم 1 اما به اين فكر كنيم كه چند درصد مردم ما واقعا علم دارن ! علم ها نه مداك !
اون هايي هم كه در كمين نشستن ميخوان سر مارو به اين جور چيزها قاطي كنن ! نميدونم تو دعواهاي تبريز بوديد يا نه ! طرف رو گرفته بودن ، ميگفتن چرا اومدي تو تظاهرات و ..... گفتش : كه والله من نميدونم ديدم همه اومدن من هم اومدن !
حالا يكي رفته تو خاك و گل ، اون يكي ها هم رفتن . . . . .

گوش كردن موسيقی

دختر جوانی در هلند در زمان تلاوت قرآن توسط مادرش با صدای بلند به موسيقی گوش می‌كرد. هنگامی كه با اعتراض مادرش مبنی بر كم كردن صدای موسيقی مواجه می‌شود به او و كتاب قرآن اهانت می‌كند. اين دختر هنگامی كه می‌بيند با وجود مخالفت او باز مادرش به خواندن قرآن با صدای بلند ادامه می‌دهد، قرآن را به زور از دست مادرش می‌گيرد و آنرا پاره می‌كند كه در همان حال دختر جوان آتش گرفته و می‌سوزد. مادر دختر برای خاموش كردن دخترش بر روی او پتو می‌اندازد و بعد از اينكه پتو را از روی او بر می‌دارد می‌بيند كه دختر او تغيير چهره داده و به صورت عكسی كه می‌بينيد در آمده است
مدتی بعد مشخص می‌شود كه اين خبر از اساس ساختگی بوده است. عكس مربوط به مجسمه‌ای ساخته پاتريشيا پيچی ‌نينی است كه از سيليكون و كائوچو ساخته شده و طرحی در مورد مهندسی ژنتيك مربوط به تكامل حيوانات است و هيچ ارتباطی با موضوعات مذهبی ندارد
آن كه دسترسی به چنين خبری داشته و قطعا با اروپا و مطبوعات آن درتماس بوده و دسترسی داشته، نمی دانسته اصل ماجرا چيست؟ می‌دانسته، اما ماموريت برای داخل كشور اجرا می‌كرده است
من نمیخوام اتهامی بزنم
اما جالبه که خیلی اتفاقی سایت این خانم هم فیل تر شده است
منم الان که سایتش رو میبینم هیچ نکته ای درش نیست که دلیل فیل تر شدنش باشه
اصلا کارش انگار اینه
همه ی طرح هاش شبیه همینه

Security

عضو جدید
من نمیخوام اتهامی بزنم
اما جالبه که خیلی اتفاقی سایت این خانم هم فیل تر شده است
منم الان که سایتش رو میبینم هیچ نکته ای درش نیست که دلیل فیل تر شدنش باشه
اصلا کارش انگار اینه
همه ی طرح هاش شبیه همینه
برا من كه ***** نبود.
آره باهات موافقم

Pari-2719

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من مقصر خودمون هستیم وقتی دوست داریم سرگرم باشیم برامون سرگرمی درست می کنند ... درصورتی که در دنیا به چی فکر می کنند و ما داریم خودمون را با چی سرگرم می کنیم ... نمی دونم چی باید بگم فقط امیدوارم یکمی بیدار شیم و از این حرفها دست برداریم ... امیدوارم این اتفاق بیافتد :eek::eek::eek:

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصلا دقت کردین ماها به خرافات عادت داریم.... شایعه ای هم نباشه خودمون دنبال یه دست آویز خرافی می گردیم که بهش چنگ بزنیم... اصلا مشکل ریشه ایه... همه هم درگیرشن...حتی تحصیلکرده ها و دنیادیده هاش:cool:

yunesnazari

عضو جدید
کاربر ممتاز
یک سوال : اگه خود دین ( تمام ادیان مد نظر هست ) ریشه در خرافات داشته باشه چی؟
سوال خیلی سختی پرسیدی
بنظر من امکان یه همچین چیزی کم است یعنی اصلا امکان نداره که همه ادیان ریشه در خرافات داشته باشه با منطق و عقل جور در نمیاد

اولدوز-ف

عضو جدید
ولی نظر من کاملا برعکسه. همه ادیان با خرافات شروع میشن و ادامه پیدا میکنن و تا وقتی که مردم به این خرافات اعتقاد دارن این دین همینطور به راه خودش ادامه میده تا وقتی که دیگه مردم حاظر نیستن خودشونو گول بزنن و این خرافات رو ادامه بدن و از آنجائیکه تو همه ادیان اگه دین رو کنار بذاری باید کشته بشی اینا میان و حرف اصلاح دین رو به میون میکشن و به اصطلاح دین تحریف میشه ...
منظورم از خرافات همه معجزات پیامبران هست و یا عواقبی که میگن تو جهنم سرتون میاد ... من به اینجور چیزا اعتقاد ندارم. نمیخوام هم داشته باشم. با عقلم جور در نمیاد پس قبول نمیکنم. چطور که خرافات این زمان رو قبول نمیکنم خرافات قرنها پیش رو هم قبول نمیکنم...

yunesnazari

عضو جدید
کاربر ممتاز
شاید یه دنیای دیگه وجود نداشته
ولی کسی هست که این جهان و ما را خلق کرده و قدرت هر کاری را دارد پس باید شکر گذار آن شخص باشیم
بنظر من عقل آدم بهترین راهنما برای آدم است و نیازی به رهبر نیست
فقط باید انسان با منطق و وجدان قدم بردارد

mohammad u3fi

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوال خیلی سختی پرسیدی
بنظر من امکان یه همچین چیزی کم است یعنی اصلا امکان نداره که همه ادیان ریشه در خرافات داشته باشه با منطق و عقل جور در نمیاد

اکثرا خرافات تو ادیان بعد از یک دوره خفقان طولانی و دوباره آزادی در دینداری ایجاد شده

بخت النصر پس از حمله به اورشلیم تورات رو کاملا نابود کرد و چند نسل بعد عزیر و دانیال نبی دوباره اون رو جمع آوری کردند
در این بین از نقل قولهای سینه به سینه نیز استفاده شد و پس ا این دو پیامبر تحریفات جدی تو تورات شروع شد.

اوستا توسط اسکندر بعد از حمله به ایران نابود شد (روایت اغراق گونه سوزاندن اوستا که روی 12 هزار تکه پوست گاو نوشته شده بود رو که شنیدید؟)

بعد از مدتی دوباره اوستا جمع آوری شد

اسلام در زمان بنی امیه کاملا به حالت جدیدی دراومد و تحریفات زیادی توش صورت گرفت
منبع تمام احادیث ما هم که مشخصه چند سال پس از هجرت جمع آوری شدن

کلا دین یه جریان عقلیه. اما خرافات کاملا ضد اون
دین داران خرافاتی نیستند!

mohammad u3fi

عضو جدید
کاربر ممتاز
یونس جان فکر کن، بین پست قبلیم و این پستم چه بحثی تو دانشگاه کردیم !!!
یکی از بچه ها که به شوخی و خنده بیشتر میشناسیمش شروع کرد داستان کشتی نوح رو گفتن
و اینکه چگونه نسل سیاه ها تو زمین بوجود اومد!

داستانشو شنیدی؟
از قول اون:
در کشتی نوح همبستر شدن ممنوع بود اما یک زوج تخطی کردن و نوح اونها رو نفرین کرد و نطفه شون سیاه شد. این شد که نسل سیاه های افریقایی بوجود اومد.

البته من قبلا داستان چگونگی بوجود اومدن چشم آبی ها رو شنیده بودم.
جریان زنای دختران لوط با پدر پیرشون!

یه کم خندیدم اما به خنده ام معترض شد. بخث جدی شد.
واقعا فکر میکنی چی تو کله اش بود؟

خنده داره این طرز فکرها و عجیبه که تو جامعه پره
خیلی واسن عجیب بود که این حرفها حتی بین قشر درس خونده هم هست
دست آخر متهم شدم به کفر!

بیخیال
این دین نیست
فقط انحرافات و خرافاته و متاسف باید بود به خاطر مردمان این جامعه!!

yunesnazari

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا محمد
داستان جالبی بود من تاحالا نشنیده بودم
بعضی از آدما هرچی تحصیلاتشون بیشتر میشه خریتشونم بیشتر میشه
بعضیهام خودشونو به خریت میزنن تا ..........

BigMasoud

اخراجی موقت

حرف شمارو قبول دارم !
منظورم اينه كه رو چه حسابي گفتيد كه كار دونفر از خادمين بوده ! براي اين حرفتون منبع خواستم !

حرف هاي شمارو قبول دارم 1 اما به اين فكر كنيم كه چند درصد مردم ما واقعا علم دارن ! علم ها نه مداك !
اون هايي هم كه در كمين نشستن ميخوان سر مارو به اين جور چيزها قاطي كنن ! نميدونم تو دعواهاي تبريز بوديد يا نه ! طرف رو گرفته بودن ، ميگفتن چرا اومدي تو تظاهرات و ..... گفتش : كه والله من نميدونم ديدم همه اومدن من هم اومدن !
حالا يكي رفته تو خاك و گل ، اون يكي ها هم رفتن . . . . .

خادمين حرم يا مسئولانش هر چند وقت كه آبا از آسياب ميفته دست به اينچنين كارايي ميزنن. يك نفر شفا پيدا ميكنه، سگ مياد تو حرم و ... در حالي كه در سوابق آستان قدس هيچ مدركي از كساني كه اونجا شفا يافتن نيست

یونس جان فکر کن، بین پست قبلیم و این پستم چه بحثی تو دانشگاه کردیم !!!
یکی از بچه ها که به شوخی و خنده بیشتر میشناسیمش شروع کرد داستان کشتی نوح رو گفتن
و اینکه چگونه نسل سیاه ها تو زمین بوجود اومد!

داستانشو شنیدی؟
از قول اون:
در کشتی نوح همبستر شدن ممنوع بود اما یک زوج تخطی کردن و نوح اونها رو نفرین کرد و نطفه شون سیاه شد. این شد که نسل سیاه های افریقایی بوجود اومد.

البته من قبلا داستان چگونگی بوجود اومدن چشم آبی ها رو شنیده بودم.
جریان زنای دختران لوط با پدر پیرشون!

یه کم خندیدم اما به خنده ام معترض شد. بخث جدی شد.
واقعا فکر میکنی چی تو کله اش بود؟

خنده داره این طرز فکرها و عجیبه که تو جامعه پره
خیلی واسن عجیب بود که این حرفها حتی بین قشر درس خونده هم هست
دست آخر متهم شدم به کفر!

بیخیال
این دین نیست
فقط انحرافات و خرافاته و متاسف باید بود به خاطر مردمان این جامعه!!
غذا خوردن حضرت علي و پيامبر تو معراجم اضافه مي‌كنم

مبشر

عضو جدید
شراب بیخودی

شراب بیخودی

به نام دوست

هیچ خرافه ای بزرگتر از خرافه ی "خود" نیست. در عرفان مبارزه با این خرافه اولویت دارد . "خود"سر منشاء همه ی بیماریها و بدبختیهاست. درمان آن شراب "بیخودی" است.

:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

عمرت تا کی به خودپرستی گذرد

یا در پی نیستی و هستی گذرد

می نوش که عمریکه اجل در پی اوست

آن به که به خواب یا به مستی گذرد

ما ئیم که از باده ی بی جام خوشیم
هر صبح منوریم و هر شام خوشیم

گویند سرانجام ندارید شما
مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم

179

عضو جدید
کاربر ممتاز
خرافات `~` لنگه کفش خود را تقدیم امام زمان کنید شاید فرجی باشد `~`

خرافات

جنونی كه به جان ملت افتاده

اخیرا تعدادی از موسسات فرهنگی با چاپ مطالبی در مورد علائم ظهور امام زمان این چنین نقل قول کرده اند که چندی قبل ايت الله بهجت درحين وضو گرفتن بيهوش مي شوند که پس از بهوش آمدن علت را جويا مي شوند که در جواب مي فرمايند در همين لحظه قاتل امام زمان در اصفهان متولد شده است..

آگاهان گسترش خرافات و استفاده از اعتقادات مذهبی را حاصل استفاده های سياسی از باورهای عمومی می دانند که هم به باورهای اعتقادی مردم لطمه زده و هم راهی در برابر شیادان باز کرده است

به اين چند خرافه كه در مطبوعات داخل کشور در این چند سال انتشار يافته نگاهی بياندازيد

دعانويسی، گشايش كار، بخت‌گشايی، باطل السحر

و یک نمونه دیگر

تا ابله در جهان است مفلس در نمی ماند​

چندان عجیب نیست اگر با دعا و رمل و استرلاب و پرداخت سهم آقایان از سد کنکور گذشت​

و نمونه دیگر و دیگر و دیگر

لنگه کفش خود را تقدیم امام زمان کنید شاید فرجی باشد​

آخرین ویرایش توسط مدیر:

sh.mojtaba

عضو جدید
خرافات در تمام زمان ها بوده و هست و امری هست که نمیشه با اون مقابله کرد چون خیلی ها به این امر دچار هستند

179

عضو جدید
کاربر ممتاز

خرافات در تمام زمان ها بوده و هست و امری هست که نمیشه با اون مقابله کرد چون خیلی ها به این امر دچار هستند

فکر نمیکنین که اغلب اوقات خرافات توسط افراد سود جو عنوان میشه تا بتونن از افراد ساده حداکثر سوء استفاده را بکنن
مثل موارد بالا که خیلی از مردم به راحتی و بدون فکر اونا رو قبول کردن
آیا نباید با اون افراد برخورد بشه !

179

عضو جدید
کاربر ممتاز

مرسی من که کفم برید
واقعا بعضیا چقد چیزن :surprised:

Sergio_Ramos جان علت اینکه من این تاپیک را ایجاد کردم این بود که امروز تو شرکت با همکارا بحث سر همین قضیه بود و چون خیلی ها توجیح نمیشدن و وقتی این مطالب را خوندن کپ کردن , گفتم شاید بد نباشه که اینجا مطرح بشه و با هم بحث کنیم
من شخصاً بخرافات اعتقادی ندارم

دوستانی که خرافات را قبول دارن لطف کنن علتش رو هم بگن

phalagh

مدیر بازنشسته
تاپيك تكراري.
كاربر " 179 " با تشكر از تاپيكتون.
به علت تكراري بودن. تاپيكها تركيب شند. و بخشهاي تكراري پست شما حذف شد.
لينك تاپيك تا دو روز براي اطلاع شما در تالار باقي ميماند.

aminbeiranvand

عضو جدید
o,o

o,o

لعنت به کس یا کسانی که انجراف و خرافات در دین ایجاد می کنند .
وظیفه ی ما اینه که ساده نباشیم و هر چرت و پرتی رو قبول نکنیم .
این عکس نشون دهنده نم دستشویی داخل این ساختمونه !!!!
و شاید بیشتر لعنت به ما!هایی که می دونیم این چیزا چرندن و جلو شون نمی گیریم.
نه با زور.
به خدا مردم همه مثله همن.همه می فهمن اگه خودشون به خری وراحت طلبی نزنن.
و اینجاست که کم کاری ما ملوم میشه.اگه حرف حق رو به مردم تحویل بدیم مطمئن باید بود که خیلی کمتر دنبال این مسخره ها.
;)