خدا چقدر دوست داره؟

winter

عضو جدید
این قدر دوسم داره که وقتی من تو روز یادم میره که او رو دارم شب بهم میگه "یادی از ما نمیکنی؟"
این قدر دوسم داره که میذاره دوریشو فریاد بزنم
با همه بدیهام نمیذاره تنها بشم
نمیذاره بی یار بشم
نمیذاره بی کس بشم
و تو بی کسی خودم بمیرم

آخرین ویرایش:

tiny memar

عضو جدید
خدايا كاش ميدونستم چقدر دوستم داري؟ كاش ميتونسم بگم چقدر دوست دارم؟

خدايا كاش ميدونستم چقدر دوستم داري؟ كاش ميتونسم بگم چقدر دوست دارم؟

خدا خيلي بنده هاش رو دوست داره منم خيلي دوست داره اما اون با عمل ثابت ميكنه دوستم داره و من فقط تا انجاييي كه مي توانم درك كنم ميفهمم چقدر دوستم داره تا آنجايي كه وسعت ديد دارم و ميتونم درك كنم ولي خوب من تا همين جاش هم موندم و خجالت زده ي همه لطف و مهربونيش هستم ، خدا به من خيلي خيلي در تمام زندگي ام لطف داشته و دوستم داشته ولي من نتونستم تو عمل بهش نشون بدم دوست داشتنم رو، كاش بتونم فقط يه ذره جواب اين همه لطفشو بدم كاش بتونم
منم بخاطر تمام اي چيز هايي كه گفتم و نميشه تو چند جمله بيانش كرد دوستش دارم خيلي هم دوستش دارم اميدوارم بتونم تو عمل هم دوست داشتنم روبهش نشون بدم ..............

ie student

عضو جدید
کاربر ممتاز
خيلي زياد...خيلي.مطمئنم

اونقدر دوستم داره كه بهم اجازه داد تا عاشق بشم و از اين عشق،به معشوق واقعي و ازلي برسم.ممنونم خدا كه داري منو با عشق خودت آشنا و اجين مي كني.:gol:

mona_serendipity

عضو جدید
خدا همه بنده هاش رو به یک میزان دوست داره و اگر غیر از این باشه باید به عدالت خدا شک کرد. پس از اونجایی که می دونیم خداوند عادل مطلق هستش، به همه بنده هاش به یک میزان عشق می ورزه و این ربطی به مشکلات زندگی ما نداره که اگه ما زندگیمون پر از مشکله، یعنی خدا دوسم نداره، بلکه این ما هستیم که از خدا دور هستیم.:gol:

samaneh66

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی خیلی زیاد
اونقدر دوسم داره که هر وقت تو تنهاییم ازش کمک میخوام دستم رو میگیره ونمیذاره تنها بمونم
قربونت برم خدا که اینقدر بزرگی

oxision

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا حالا چندین بار با تمام وجودم ، وجود خدا رو در نزدیکیم حس کردم. و بهم ثابت شده که خیلی مورد لطف و عنایتش قرار گرفتم. اونقدر که هر چی نگاه و فکر می کنم ، می بینم که لیاقت این همه محبتش رو نداشتم و شایسته این همه لطفش نیستم.
خدایا هیچوقت تنهام نزار که بی تو هیچم

میتونم بگم خیلی زیاد ، اونقدر که قابل بیان نیست. اونقدر که هر شب باهاش صحبت می کنم . اونقدر که .................
ولی میدونم که دوست داشتن من به اندازه 1000000000000000000000000000 دوست داشتن خدا نیست.

باز هم همین ها رو تکرار می کنم
باز هم می گم خیلی زیاد

bas

عضو جدید
شما خوشبخت هستید زیرا...

اگر امروز صبح سالم از خواب برخاستید، قدر سلامتى خود را بدانید زیرا یک میلیون نفر تا یک هفته دیگر زنده نخواهند بود.

اگر تاکنون از آسیب‌هاى جنگ،

تنهایى در سلول زندان، عذاب شکنجه،

یا گرسنگى در امان بوده‌اید،

وضعیت شما از وضعیت ٠٠۵ میلیون نفر در دنیا بهتر است.

اگر می‌توانید بدون ترس از زندانى شدن یا مرگ، وارد مسجد (یا کلیسا) شوید، وضع شما از ٣ میلیون نفر در دنیا بهتر است.

اگر در یخچال شما خوراکى و غذا وجود دارد،

اگر کفش و لباس دارید،

اگر تختخواب و سرپناهى دارید،

در این صورت شما از ٧۵٪ مردم جهان ثروتمندتر هستید.

اگر در بانکى حساب دارید، و اگر در جیب‌تان پول دارید،

شما به ٨٪ مردم دنیا که چنین شرایطى دارند تعلّق دارید.

اگر شما این نوشته را می‌خوانید، از سه خوشبختى بهره‌مند هستید

1- یک کسى به فکر شما بوده است.

2- شما به ٢٠٠ میلیون نفرى که قادر به خواندن نیستند تعلّق ندارید.

3- و .... شما جزو ١٪ از مردم دنیا هستید که کامپیوتر دارند.

NGH

عضو جدید
خدای من
گفتم: خدای من، دقایقی بود در زندگانیم که هوس می کردم سر سنگینم را که پر از دغدغة دیروز بود و هراس فردا، بر شانه های صبورت بگذارم، آرام برایت بگویم و بگریم، در آن لحظات شانه های تو کجا بود؟
گفت: عزیزتر از هر چه هست، تو نه تنها در آن لحظات دلتنگی، که در تمام لحظات بودنت برمن تکیه کرده بودی، من آنی خود را از تو دریغ نکرده ام که تو اینگونه هستی... من همچون عاشقی که به معشوق خویش می نگرد، با شوق تمام لحظات بودنت را به نظاره نشسته بودم
گفتم: پس چرا راضی شدی من برای آن همه دلتنگی، اینگونه زار بگریم؟
گفت: عزیزتر از هر چه هست، اشک تنها قطره ای است که قبل از آنکه فرود آید عروج می کند، اشکهایت به من رسید و من یکی یکی بر زنگارهای روحت ریختم تا باز هم از جنس نور باشی و از حوالی آسمان، چرا که تنها اینگونه می شود تا همیشه شاد بود.
گفتم: آخر آن چه سنگ بزرگی بود که بر سر راهم گذاشته بودی؟
گفت: بارها صدایت کردم، آرام گفتم از این راه نرو که به جایی نمی رسی، تو هرگز گوش نکردی و آن سنگ بزرگ فریاد بلند من بود که عزیزتر از هر چه هست از این راه نرو که به ناکجاآباد هم نخواهی رسید.
گفتم: پس چرا آن همه درد در دلم انباشتی؟
گفت: روزیت دادم تا صدایم کنی، چیزی نگفتی، پناهت دادم تا صدایم کنی، چیزی نگفتی، بارها گل برایت فرستادم، کلامی نگفتی، می خواستم برایم بگویی و حرف بزني. آخر تو بنده ی من بودی چاره ای نبود جز نزول درد که تنها اینگونه شد تو صدایم کردی.
گفتم: پس چرا همان بار اول که صدایت کردم درد را از دلم نراندی؟
گفت: اول بار که گفتی خدا آن چنان به شوق آمدم که حیفم آمد بار دگر خدای تو را نشنوم، تو باز گفتی خدا و من مشتاق تر برای شنیدن خدایی دیگر، من می دانستم تو بعد از علاج درد بر خدا گفتن اصرار نمی کنی وگرنه همان بار اول شفایت می دادم.
گفتم: مهربانترین خدا، دوست دارمت ...
گفت: عزیز تر از هر چه هست من دوست تر دارمت....

mona_serendipity

عضو جدید
خدا بنده هاش رو دوست نداره، خدا عاشق بنده هاشه. به بهانه ی عشق انسان رو آفرید، ولی حیف که انسان خودشیفته تر از اونیه که بخواد قدر این عشق رو بدونه و معشوقه ی خوبی برای عاشقش باشه

mare

عضو جدید
خدايا انکه در تنها ترين تنهاييم تنهايم گذاشت
تو در تنها ترين تنهايش تنهايش نگذار.

صبا68

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی اگه کسی بدبخت بشه یعنی خدا دوسش نداشته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر من اینطور نیست شاید هر وقت من ته نا امیدی بودم یه اتفاق خوب میافتادو همه چی یه دفعه عوض میشد
به یادداشته باشین که تاریک ترین زمان شب نزدیکترین زمان به طلوع خورشید است

کعبه را گفتم تو از خاکی من از خاک چرا باید بدور تو بگردم...؟ندا امد:تو با پای امدی باید بگردی برو با دل بیا تا من بگردم.

Shokatabadi

عضو جدید
اره خدا خيلي دوستمون داره ولي بچه ها برام دعا كنين خيلي دلم گرفته خيلي ............ بعضي وقتها م يگم كاش خدا به من نعمت زندگي كردن نمي داد و توي همون دوران كودكي مي مردم...........

mahyam68

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خدا اونقدر دوسمون داره که با همه اشتباهاتمون باز هم سایه عشق و محبتش رو از روی سرمون بر نداشته...
اونقدر دوسمون داره که وقتی حرف داریم سمیعه،وقتی غم داریم رحیمه،وقتی اشک داریم لطیفه...
فقط باید کمی بهش دل بدیم.باید نگاهمون رو فقط به او معطوف کنیم.

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
خدا اونقدر دوسمون داره که با همه اشتباهاتمون باز هم سایه عشق و محبتش رو از روی سرمون بر نداشته...
اونقدر دوسمون داره که وقتی حرف داریم سمیعه،وقتی غم داریم رحیمه،وقتی اشک داریم لطیفه...
فقط باید کمی بهش دل بدیم.باید نگاهمون رو فقط به او معطوف کنیم.
از کجا مطمین باشم که خدا صدام و می شنوه؟وقتی مدت زیادی ست که جوابمو نمی ده و من همچنان شاکر نعمت هایش هستم.

محمدیان

عضو جدید
کاربر ممتاز
با اطمینان و بی شک می گم بیشتر از همه بنده هاش :w16:

منم خیلی دوستش دارم ولی اون خیلی خیلی بیشتر منو دوست داره :redface:

mary90

عضو جدید
کاربر ممتاز
بیشتر از همه ی بنده هاش
خیلی نازه
عشق خودمه دیگه

mary90

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه اون چیزایی که دوسشون داری و مدت هاست که منتظری بهت بده نداد بازم همین حرف و می گی؟
اره
عشقم همه ی وجودم
خدا اون بندهایش رو که دوست داره سخت تر ودیر تر جوابشون رو می ده
چون دوست داره صداشون رو بیشتر بشنوه

شاید نعمت های خدا برای شما تکرای شده که شما این همه محبت رو نمی بینید

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اره
عشقم همه ی وجودم
خدا اون بندهایش رو که دوست داره سخت تر ودیر تر جوابشون رو می ده
چون دوست داره صداشون رو بیشتر بشنوه

شاید نعمت های خدا برای شما تکرای شده که شما این همه محبت رو نمی بینید
عزیزم من گفتم که اگه چیزهایی که دوست داری و منتظری بهت بده نه اینکه نعمت های تکراری داده باشه.
این هم زیاد شنیدم که خدا هر چقدر بنده هاش و بیشتر دوست داشته باشه دیرتر و سخت تر جوابشون و می ده.
به نظر من آرزوهات هر چقدر بزرگ تر باشه بیشتر باید صبر و تلاش کنی و بیشتر منتظر بمونی تا بهت بده ولی تضمینی هم وجود نداره که بهت بده.
در واقع دعا های ما به نظر من بی تاثیره چون اگه خدا بخواد و مصلحت باشه میده حالا ما چه دعا کنیم چه نکنیم اون کار خودشو انجام می ده.
مگه نمی گن مصلحت مارو خدا می دونه پس دعا کردن ما و خواستن خواسته هامون از او چه فایده ای داره؟؟؟

Leily810

عضو جدید
شاید اگه به درجه بندگی خودم فکر کنم هیچی !! ولی اگه به همه مهبتهایی که بهم داده خیلی خیلی!
(زمانی که داشتم جمله اول تایپ می کردم قاصدکی افتاد روی انگشاتم کیبرد !!جالبه !!شاید معنیش این باشه که هنوز فرصت دارم) .
ولی مطمئنم همه شما رو دوست داره چون دلای قشنگی دارید!!!

ناز معمار

عضو جدید
به محضی که دلم بگیره اتفاق خوبی واسم میفته
این یعنی اینکه خدا خیلی دوسم داره

s_aa

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
اگه می خوای بفهمی خدا چقدر دوست داره
ببین تو چقدر عاشق خدا هستی
هزار برابرش کن
میشه عشق خدا به تو.....