خیلی قشنگ بودو انگاه که دوست داری همواره کسی به یاد تو باشد به یاد من باش که من همیشه به یاد توام.(از طرف بهترین دوستت خدا.قران)
تا حالا چندین بار با تمام وجودم ، وجود خدا رو در نزدیکیم حس کردم. و بهم ثابت شده که خیلی مورد لطف و عنایتش قرار گرفتم. اونقدر که هر چی نگاه و فکر می کنم ، می بینم که لیاقت این همه محبتش رو نداشتم و شایسته این همه لطفش نیستم.
خدایا هیچوقت تنهام نزار که بی تو هیچم
میتونم بگم خیلی زیاد ، اونقدر که قابل بیان نیست. اونقدر که هر شب باهاش صحبت می کنم . اونقدر که .................
ولی میدونم که دوست داشتن من به اندازه 1000000000000000000000000000 دوست داشتن خدا نیست.
از کجا مطمین باشم که خدا صدام و می شنوه؟وقتی مدت زیادی ست که جوابمو نمی ده و من همچنان شاکر نعمت هایش هستم.خدا اونقدر دوسمون داره که با همه اشتباهاتمون باز هم سایه عشق و محبتش رو از روی سرمون بر نداشته...
اونقدر دوسمون داره که وقتی حرف داریم سمیعه،وقتی غم داریم رحیمه،وقتی اشک داریم لطیفه...
فقط باید کمی بهش دل بدیم.باید نگاهمون رو فقط به او معطوف کنیم.
اگه اون چیزایی که دوسشون داری و مدت هاست که منتظری بهت بده نداد بازم همین حرف و می گی؟بیشتر از همه ی بنده هاش
خیلی نازه
عشق خودمه دیگه
ارهاگه اون چیزایی که دوسشون داری و مدت هاست که منتظری بهت بده نداد بازم همین حرف و می گی؟
عزیزم من گفتم که اگه چیزهایی که دوست داری و منتظری بهت بده نه اینکه نعمت های تکراری داده باشه.اره
عشقم همه ی وجودم
خدا اون بندهایش رو که دوست داره سخت تر ودیر تر جوابشون رو می ده
چون دوست داره صداشون رو بیشتر بشنوه
شاید نعمت های خدا برای شما تکرای شده که شما این همه محبت رو نمی بینید
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
چقدر به خدا اعتقاد داریم ؟؟؟ | خدا ، عشق ، عرفان | 9 | |
![]() |
می دانید عرش خدا روی دوش کیست؟ | خدا ، عشق ، عرفان | 0 | |
![]() |
برترین نعمت خدا رو بشناسید | خدا ، عشق ، عرفان | 7 | |