@spacechild@
عضو جدید
من کل تحلیلت رو خوندم ... راستش اصلا موافق نیستم. طبق تحلیلت فقط آدم های بدبخت به سمت خدا جذب می شن در صورتی که این طوری نیست . خیلی از آدم های موفق که دارن از زندگیشون لذت می برن و همه چیز دران هم به خدا اعتقاد دارن .
از چیزایی که تو کتاب های درهم و برهم دینی خوندیم و حفظ کردیم یه چیزی خیلی به دلم نشست و اونم برهان نظم ... به نظرت این همه نظم و این لذت هایی که ازشون یاد کردی واقعا اتفاقی به وجود اومده؟
فک می کنم خوشبخت ترین آدم دنیا هم بتونه با این مسئله که خدایی وجود داره که خیلی مهربونه و دوسش داره ارتباط برقرار کنه![]()
من نگفتم فقط آدمای بدبخت.من گفتم اونایی که برای نیازهاشون هیچ پاسخی پیدا نمی کنن.موفق ترین آدم ها هم توی زندگیشون یه نیازهایی دارن که بهش نرسیدن...اونام میتونن خدای خودشون رو داشته باشن.بحث سر موفق و خوشبخت بودن یا نبودن نیست.
درمورد برهان نظم...منم اولش شدید بهش معتقد بودم وجواب همه شک هام رو با همون میدادم...اما الان محک بحث تکامل رو قبول دارم.همه این چیزها فقط کافیه یه استارتر اشته باشه که به این خالق تا الان معتقدم...اما دلیلی برای ادامه وجودش و این شخصی سازیش نمی بینم جز نیاز انسان ها و قدرت تخیل بالاشون.
بله اون خوشبخت ترین آدم دنیا میتونه باهاش ارتباط برقرار کنه چون خودش ساختتش...امکانی به جز رابطه برقرار کردن نیست.مثل اینکه شما یه قصر تو تصوراتت بسازی خوب مسلما ادامه این تخیلاتت میکشه به این جا که بری وتوش زندگی کنی