☆☆مهمان خدا هستیم( ماه مبارک ۱۴۰۴)☆☆

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
بسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
سلام علیکم
حلول ماه مبارک رمضان را تبریک می گویم images.jpeg با آرزوی از بین رفتن همه ی بیماری ها،برطرف شدن تمامی درد ورنج ها، و شادی و سلامتی همه مردم دنیا

فرازی از خطبه۱۷۵ نهج البلاغه،
امیرالمومنین حضرت علی علیه السلام فرمودند:

وَاعْلَمُوا اَنَّ هذَا الْقُرْآنَ هُوَ النّاصِحُ الَّذى لايَغُشُّ، وَ الْهادِى الَّذى لا يُضِلُّ، وَالْمُحَدِّثُ الَّذى لا يَكْذِبُ. وَ ما جالَسَ هذَا الْقُرْآنَ اَحَدٌ اِلاَّقامَ عَنْهُ بِزِيادَة اَوْ نُقْصان: زِيادَة فى هُدًى، اَوْ نُقْصان مِنْ عَمًى.

بدانيد كه قرآن خيرخواهى است كه خيانت نمى‌كند، و هدايت‌گرى است كه گمراه نمى‌نمايد، و سخن‌گويى است كه دروغ نمى‌گويد. احدى با قرآن ننشست جز اين‌كه به فزونى يا كمى از پيش آن برخاست: فزونى در هدايت، و كم شدن در كوردلى.

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
خدایا

در آستانه حلول ماه مبارک رمضان
🌙

برایمان بنویس :
#قلـــب_بےگـناه ،
#ذهن_قرآنی
#فـکرربانــی
#زبــان_ذاکـــر
#قلــب_خاشــع
#نفــس_بااطمینــان
#روح_بلــندهمـــت
و #توبه_نصــوح از همــه گناهـــان
ونیــکیِ
#روزه_هــایمان و #نمـازهایــمان

🍃 یَـارَبْ 🍃

اگرمرگ مان دراین ماه فرارسید
ماراشامل رحمت هایت بگردان🙏🏻
و اگر بعد از آن زنــــــده ماندیم
مارا دائم درراه راست قــــرار بده

و هر لحظــه ذکـــرما برای توسـت
♥️
تا دوباره متــولد بشویم ...

{ آمیـــن ای مهربان ترین }

جلسه هفتگی قرائت قرآن باشگاه

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
💥دعای روز اول ماه مبارک رمضان💥

بسم الله الرحمن الرحیم

اللهمَ اجْعلْ صِیامی فیه صِیام الصّائِمینَ وقیامی فیهِ قیامَ القائِمینَ ونَبّهْنی فیهِ عن نَومَةِ الغافِلینَ وهَبْ لی جُرمی فیهِ یا الهَ العالَمینَ واعْفُ عنّی یا عافیاً عنِ المجْرمینَ.

خدایا! روزه مرا در این روز مانند روزه داران حقیقی که مقبول توست قرار ده، و اقامه نمازم را مانند نمازگزاران واقعی و مرا از خواب غافلان بیدار ساز و گناهم را ببخش ای معبود جهانیان و در گذر از من ای بخشنده ی گنهکاران.

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
ماه رمضان به سه قسمت تقسیم میشه:

دهه اول رحــمت
دهه دوم مغفــرت
دهه سوم اجـابت

پس دهه اول را دعا کنیم رحمت خدا نصیب حال ما بشه و کلمه طیبه را زیاد بخوانیم
:

لا اله الا الله

دهه دوم را استغفار بخوانیم تا عفو شویم : استغفرالله و اتوب الیه

دهه سوم برای طلب بهشت و رهایی از جهنم دعا کنیم: اللهم اجرنی من النار.اللهم ادخلن الجنت.

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّـدٍ و آلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
🌸🌾

اَللَّهُمَّ ﺍﺷْﻒِ ﻣَﺮﺿﺎﻧﺎ بِالْقُرْآنِ
خدایا به حق قرآن بیماران مارا شفا بده🤲😭

اَللَّهُمَّ نَوِّرْ قُلُوبَنَا بِالْقُرْآن
خدایا قلب هایمان را با قرآن نورانی کن🤲

وَ زَیِّنْ اَخْلاقَنَا بِالْقُرْآنِ
خدایا اخلاق مان را با قرآن زینت بده🤲

وَ اجعَل عَوَاقِبَ اُمُورِنَا خَیراً بِالْقُرْآنِ
و به حق قرآن عاقبت کارهای ما را خیر قرار بده🤲

و احشُرنَا مَعَ الأَبرَارِ وَ الشُّهَدَاءِبِالْقُرْآن و
ِو به حق قرآن ما را با نیکان و شهداء محشور نما🤲

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
تو شاهد ڪَناهش شاید بوده باشے
اما شاهد توبه اش در دل شب نبوده اے

پس حق قضاوت ندارے❌

قال اللهﷻ

۞يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثِيرًا مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ ۖ وَلَا تَجَسَّسُوا وَلَا يَغْتَبْ بَعْضُكُمْ بَعْضًا ۚ ....

«ای کسانی که ایمان آورده‌اید! از بسیاری از گمانها بپرهیزید، چرا که بعضی از گمانها گناه است؛ و هرگز (در کار دیگران) تجسّس نکنید؛ و هیچ یک از شما دیگری را غیبت نکند، ...

❤️سوره الحجرات بخشے از آیه ۱۲❤️

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
هر وقت که دستت
از همه جا کوتاه شد بگو:

و أُفَوِّضُ أَمْرِ‌ی إِلَى اللَّهِ
إِنَّ اللَّـهَ بَصِیرٌ‌ بِالْعِبَـــادِ
کارم را به خدا می‌سپارم
خداوند بینای به بندگان است

خدایا این روزا گره کورِ
مردم مظلوم و بی گناه کشورم
فقط به دستای پر معجزه ی
خودت باز میشه ...

تو رو به بزرگیت قسم
آرامش، و نعمت سلامتی را
به مردم کشورم هدیه کن و آنها
را در آغوش اَمن و گرمت بگیر 🙏🏻

‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
🌺دعای روز سوم ماه مبارک رمضان🌺

بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ ارْزُقنی فیهِ الذّهْنَ والتّنَبیهَ وباعِدْنی فیهِ من السّفاهة والتّمْویهِ واجْعَل لی نصیباً مِنْ کلّ خَیْرٍ تُنَزّلُ فیهِ بِجودِکَ یا أجْوَدَ الأجْوَدینَ.

خدایا روزى کن مرا در آن روز هوش و خودآگاهى را و دور بدار در آن روز از نادانى و گمراهى و قرار بده مرا بهره و فایده از هر چیزى که فرود آوردى در آن به بخشش خودت اى بخشنده ترین بخشندگان.

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
دعای غریق:heart:
«یا اَللَّهُ یا رَحْمنُ یا رَحِیمُ
یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثَبِّتْ قلبی عَلی دِینِکَ»

ای خدای بخشنده! ای مهربان! ای دگرگون کننده دل ها! دلِ ما را بر دینت پایدار ساز 🤲

اَلْحَمْدُ لِلَّهِ عَلى كُلِّ نِعْمَةٍ
وَ اَسْئَلُ اللَّهَ مِنْ كُلِّ خَیْرٍ
وَ اَعُوذُ بِالِلَّهِ مِنْ كُلِّ شَرٍّ
وَ اَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ كُلِّ ذَنْبٍ

خداروسپاس بابت همه نعمتهایت
و
ازخدا،هرچه خیرهست راخواهانم
و
پناه میبرم به خدا،ازهرگونه شرّوبدی
و
ازخداطلب آمرزش میکنم،بابت همه گناهان🤲

🌺🌸🌺🌸🌺🌸

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
🌺دعای روز چهارم ماه مبارک رمضان🌺

بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ قوّنی فیهِ على إقامَةِ أمْرِکَ واذِقْنی فیهِ حَلاوَةَ ذِکْرِکَ وأوْزِعْنی فیهِ لأداءِ شُکْرَکَ بِکَرَمِکَ واحْفَظنی فیهِ بِحِفظْکَ وسِتْرِکَ یـا أبْصَرَ النّاظرین.

خدایا نیرومندم فرما در آن روز بر به پا داشتن فرمانت و بچشان در آن شیرینى یادت را و مهیا کن مرا در آن روز برای انجام سپاسگزاریت به کـرم خودت نگهدار مرا در این روز به نگاه داریت و پرده پوشى خودت اى بیناترین بینایان.
#ماه_رمضان

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
🌺دعای روز پنجم ماه مبارک رمضان🌺

بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ اجْعَلْنی فیهِ من المُسْتَغْفرینَ واجْعَلْنی فیهِ من عِبادَکَ الصّالحینَ القانِتین واجْعَلْنی فیهِ من اوْلیائِکَ المُقَرّبینَ بِرَأفَتِکَ یا ارْحَمَ الرّاحِمین.

خدایا قرار بده در این روز از آمرزش جویان و قرار بده مرا در این روز از بندگان شایسته و فرمانبردارت و قرار بده مرا در این روز از دوستان نزدیکت به مهربانى خودت‌ اى مهربان‌ترین مهربانان.
#ماه_رمضان

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
دعایی در ماه رمضان که باعث آمرزش گناهان چهل ساله می‌شود.

هـرکس این دعا را در هـر شب ماه رمضان بخواند
گناهان چهل ساله او آمرزیده شود.

اَلْـلّـهُـمَّ رَبَّ شَـهْـرِ رَمَـضـٰانَ

الذیٖ اَنْـزَلْـتَ فـيٖـهِ ٱلْـقُـرْآنَ
وَ ٱفْـتَـرَضْـتَ عَـلـىٰ عِـبـٰادِکَ فـيٖـهِ ٱلـصّـيٖـٰامَ
صَـلِ‏ّ ﻋَـﻠـیٰ ﻣُـﺤَـﻤَّـﺪِِ وَ آلِﻣُـﺤَـﻤَّـﺪِِ

وَ ٱرْزُقْـنـىٖ حَـجَّ بَـيْـتِـکَ ٱلْـحَـرٰامِ
فـىٖ عـٰامـىٖ هٰـذٰا وَ فـىٖ كُـلِ‏ّ عـٰامِِ
وَ ٱغْـفِـرْلـىٖ تِـلْـکَ ٱلذُّنُـوبَ ٱلْـعِـظـٰامَ
فَـاِنّـهُ لٰا يَـغْـفِـرُهـٰا غَـيْـرُکَ

يـٰا رَحْـمٰـنُ يـٰا عَـلّٰامُ.

📚مفاتیح الجنان، اعمال مشترک ماه رمضان

#ماه_رمضان
#امام_زمان 🌸
#ماه_مهمانی_خدا

Ahmad Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
طاعات و عبادات عزیزان مورد قبول درگاه خداوند یکتا باشه و آرزوی سلامتی و شادی دارم برای دوستان
و
التماس دعای خیر برای خودم و دوستان و خانواده هامون دارم🌹🌹🌹

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
🌺دعای روز ششم ماه مبارک رمضان🌺

اللَّهُمَّ لا تَخْذُلْنِي فِيهِ لِتَعَرُّضِ مَعْصِيَتِكَ، وَ لا تَضْرِبْنِي بِسِيَاطِ نَقِمَتِكَ، وَ زَحْزِحْنِي فِيهِ مِنْ مُوجِبَاتِ سَخَطِكَ، بِمَنِّكَ وَ أَيَادِيكَ، يَا مُنْتَهَى رَغْبَةِ الرَّاغِبِينَ.

خدایا مرا در این ماه به خاطر نزدیک شدن به نافرمانی ات وامگذار، و با تازیانه های انتقامت عذاب مکن، و از موجبات خشمت دورم بدار، به فضل و عطاهایت، ای نهایت دلبستگی دل شدگان.

حميدرن

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دعای روز هفتم ماه رمضان
(اللَّهُمَّ أَعِنِّي فِيْهِ عَلى صِيامِهِ وَقِيامِهِ، وَجَنِّبْنِي فِيْهِ مِنْ هَفَواتِهِ وَآثامِهِ، وَارْزُقْنِي فِيْهِ ذِكْرَكَ بِدَوامِهِ، بِتَوْفِيقِكَ يا هادِيَ المُضِلِّينَ.)
«خدایا یاری کن مرا در این روز بر روزه گرفتن و عبادت، و برکنارم دار در آن از بیهودگی و گناهان، و روزیم کن در آن یادت را برای همیشه، به توفیق خودت‌ ای راهنمای گمراهان.»

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
دعای روز هفتم ماه رمضان
(اللَّهُمَّ أَعِنِّي فِيْهِ عَلى صِيامِهِ وَقِيامِهِ، وَجَنِّبْنِي فِيْهِ مِنْ هَفَواتِهِ وَآثامِهِ، وَارْزُقْنِي فِيْهِ ذِكْرَكَ بِدَوامِهِ، بِتَوْفِيقِكَ يا هادِيَ المُضِلِّينَ.)
«خدایا یاری کن مرا در این روز بر روزه گرفتن و عبادت، و برکنارم دار در آن از بیهودگی و گناهان، و روزیم کن در آن یادت را برای همیشه، به توفیق خودت‌ ای راهنمای گمراهان.»
قبول باشه.
التماس دعا

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
اگر به هیچ طریقی وهیچ توسلی گشایش وفرجی برای شما حاصل نمیشود
ذکر استغفار عام را مداومت کنید
بدین صورت که فقط به مدت یکماه
به ذکر استغفار عام اشتغال داشته باشید
وروزانه هزار مرتبه

این ذکر را ختم کنید

استغفرالله ربی واتوب الیه

درکنار لفظ, عمل هم باشد

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
🌺دعای روز هشتم ماه مبارک رمضان🌺

بسم الله الرحمن الرحیم

اللهمّ ارْزُقنی فیهِ رحْمَةَ الأیتامِ و إطْعامِ الطّعامِ و إفْشاءِ السّلامِ و صُحْبَةِ الکِرامِ بِطَوْلِکَ یا ملجأ الآمِلین.

خدایا روزیم کن در آن ترحم بر یتیمان و طعام کردن بر مردمان و افشای سلام و مصاحبت کریمان به فضل خودت اى پناه آرزومندان.

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
هر سه را داریم باز مغرور می‌شویم

🔹پیامبر گرامی صلی‌الله علیه وآله: اگر سه چیز در فرزند آدم نبود، هرگز چیزی سر او را به خضوع خم نمیکرد؛ بیماری فقر و مرگ. همه این ها در او هست با وجود این همواره جست و خیز و سرکشی میکند.

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
دعای روز نهم ماه مبارک رمضان 🤲

(اللَّهُمَّ اجْعَلْ لِي فِيْهِ نَصِيبا مِنْ رَحْمَتِكَ الواسِعَةِ، وَاهْدِنِي فِيْهِ لِبَراهِينِكَ السَّاطِعَةِ، وَخُذْ بِناصِيَتِي إِلى مَرْضاتِكَ الجامِعَةِ، بِمَحَبَّتِكَ يا أَمَلَ المُشْتاقِينَ.)

«خدایا قرار ده برایم در این روز بهره‌ای از رحمت وسیعت، و راهنمایی‌ام کن در این ماه به سوی دلیل‌های درخشانت، و مرا به سوی موجبات خوشنودی همه‌ جانبه‌ات سوق ده، به حق محبتت‌ ای آرزوی مشتاقان.»

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
🌸هیچ دعائی بالاتراز این نیست
🕊که خدا ما را از خودش دور نکند.

✨خداوندا ...
🌸دریاب بنده ای را که
🕊در میان شادی و خنده اش
🌸 گفت خدایا شکرت ..

🌸و در اوج غم ها گفت
🕊خدا بزرگ است.

✨خدایا...
🌸آرامش بده
🕊به دلهایی که چشم امیدشون
🌸فقط خودتی و بس...آمین

شبتون سرشار از آرامش الهی 🌸

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
🥀شب دهم
🕯از ماه مبارک رمضان
🥀آسمان را غم گرفته
🕯اشک زهرا می چکد
🥀رو به سوی عرش حق
🕯روح خدیجه می رود
🥀تسلیت مولای مظلوم زمان

وفات حضرت خدیجه
سلام الله علیه تسلیت باد🏴

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
دعای روز دهم ماه مبارک رمضان

بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ اجْعلنی فیهِ من المُتوکّلین علیکَ واجْعلنی فیهِ من الفائِزینَ لَدَیْکَ واجْعلنی فیهِ من المُقَرّبینَ الیکَ بإحْسانِکَ یاغایَهَ الطّالِبین.

خدایا قرار بده مرا در این روز از متوکلان به درگاهت و مقرر کن در آن از کامروایان حضرتت و مقرر فرما در آن از مقربان درگاهت به احسانت اى نهایت همت جویندگان.

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
دعای روز یازدهم ماه رمضان

بسم‌الله الرحمن الرحیم

اَللّهُمَّ حَبِّبْ اِلَیَّ فیهِ الْاِحْسانَ وَکَرِّهْ اِلَیَّ فیهِ الْفُسُوقَ وَالْعِصْیانَ وَحَرِّمْ عَلَیَّ فیهِ السَّخَطَ وَالنّیرانَ بِعَوْنِکَ یا غِیاثَ الْمُسْتَغیثینَ

خدایا دوست گردان نزد من در این ماه احسان و نیکی را و ناخوش‌دار در پیش من در این روز فسق و نافرمانی و گناه را و حرام گردان در این روز بر من خشم کیفربار و آتش

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
دعای روز دوازدهم ماه مبارک رمضان

بسم الله الرحمن الرحیم

«اللّهمّ زَینّی فیهِ بالسّتْرِ والعَفافِ واسْتُرنی فیهِ بِلباسِ القُنوعِ والکَفافِ واحْمِلنی فیهِ علی العَدْلِ والإنْصافِ وامِنّی فیهِ من کلِّ ما أخافُ بِعِصْمَتِکَ یا عِصْمَةَ الخائِفین»

«خدایا زینت ده مرا در آن با پوشش و پاکدامنی و بپوشانم در آن جامه قناعت و خودداری و وادارم نما در آن بر عدل و انصاف و آسوده‌ام دار در آن از هر چیز که می‌ترسم به نگاهداری خودت ای نگه‌دار ترسناکان. »

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
🌺دعای روز سیزدهم ماه مبارک رمضان🌺

بسم الله الرحمن الرحیم

اللهمّ طَهّرنی فیهِ من الدَنَسِ والأقْذارِ وصَبّرنی فیهِ على کائِناتِ الأقْدارِ و وَفّقْنی فیهِ للتّقى و صُحْبةِ الأبْرارِ بِعَوْنِکَ یا قُرّةَ عیْنِ المَساکین.

خدایا پاکیزه ام کن در این روز از چرک وکثافت و شکیبایی ام ده در آن به آنچه مقدر است شدنى ها و توفیقم ده در آن براى تقوى و همنشینى با نیکان به یاریت اى روشنى چشم مستمندان.

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
دعای روز چهاردهم ماه مبارک رمضان

بسم الله الرخمن الرحیم

اللَّهُمَّ لا تُؤَاخِذْنِي فِيهِ بِالْعَثَرَاتِ، وَ أَقِلْنِي فِيهِ مِنَ الْخَطَايَا وَ الْهَفَوَاتِ، وَ لا تَجْعَلْنِي فِيهِ غَرَضاً لِلْبَلايَا وَ الْآفَاتِ، بِعِزَّتِكَ يَا عِزَّ الْمُسْلِمِينَ.

خدایا مرا در این ماه بر لغزشها سرزنش مکن، و از خطاها و افتادن در گناهان دور بدار، و هدف بلاها و آفات قرار مده، به عزّتت ای عزّت مسلمانان.

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
دعای روز پانزدهم ماه مبارک رمضان

بسم الله الرحمن الرحیم

اللهمّ ارْزُقْنی فیهِ طاعَهَ الخاشِعین واشْرَحْ فیهِ صَدْری بإنابَهِ المُخْبتینَ بأمانِکَ یا أمانَ الخائِفین.

خدایا روزى کن مرا در آن فرمانبردارى فروتنان و بگشا سینه ام در آن به بازگشت دلدادگان به امان دادنت اى امان هراسندگان.

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
دعای روز شانزدهم ماه مبارک رمضان

بسم الله الرحمن الرحیم

اَللّـهُمَّ وَفِّقْنى فیهِ لِمُوافَقَهِ الاَْبْرارِ، وَجَنِّبْنى فیهِ مُرافَقَهَ الاَْشْرارِ، وَآوِنى فیهِ بِرَحْمَتِکَ اِلى دارِالْقَـرارِ، بِاِلـهِیَّتِکَ یا اِلـهَ الْعالَمینَ

خدایا موفقم دار در این ماه به همراهى کردن با نیکان و دورم دار در آن از رفاقت با اشرار و جایم ده در آن بوسیله رحمت خود به خانه قرار و آرامش به معبودیّت خود اى معبود جهانیان.