خدا...هرگز زنده نبوده است.

babak28

عضو جدید
عزیزم اون کسی که شما دیوانه می پنداریش همه ی دنیا براش احترام قائلن
البته ما مسلمونا هر کسی که برخلاف ما نظر بده رو دیوانه و احمق می پنداریم و این باعث عقب ماندگی ما در دنیای جدیده

شما اگر به خدا اعتقاد داری محدودش نکن که به یه دونه خونه بیاریش[/QUOTE
در پاسخ به انکار خدا توسط استفان هاوکینگ غزل زیبای حافظ عزیز خودمان را میگویم که

دوش دیدم که ملائک در میخانه زدند
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif][/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]
[/FONT]​
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif][/FONT]​
گل آدم بسرشتند و به پیمانه زدند

ساکنان حرم ستر و عفاف ملکوت
[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif][/FONT]
[/FONT]​
با من راه نشین باده مستانه زدند

آسمان بار امانت نتوانست کشید
[/FONT]​
قرعه کار به نام من دیوانه زدند

جنگ هفتاد و دو ملت
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]همه
را عذر بنه
[/FONT][/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif][/FONT]
[/FONT]​
[SIZE=+0].چو ندیدند حقیقت ره افسانه زدند[/SIZE]

شکر ایزد که میان من و او صلح افتاد
[/FONT]​
[SIZE=+0]..صوفیان رقص کنان ساغر شکر انه زدند[/SIZE]
آتش آن نیست که ازشعله اوخندد شمع

[/FONT]​
آتش آن است که در خرمن پروانه زدند

کس چو حافظ نگشاد از رخ اندیشه نقا ب
[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif][/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]

تا سر زلف سخن را به قلم نشانه زدند
[/FONT][/FONT][/FONT]

pesareiran

عضو جدید
بحث بیخوده. البته وچود خدا را میشه نه اثبات کرد نه رد کرد. مثل اینه که موجودات فضایی رو میشه نه منکر شد نه اثبات کرد. در نهایت یه عده معتقدند که موجودات فضایی هستند و ما رو مشاهده میکنند و یک عده هم منکر قضیه میشند.

بحث بین وجود خدا با درست بودن ادیان دوتاست. گرچه اکثر ادیان وجود خدا رو کاور میکنند اما ممکنه خدا (ی فرضی) خیلی از دین ها رو ساپورت نکنه. بهتره اول ببینید دینی که میپرستید برحق هست یا نه.

دوستان رو دعوت میکنم به یک مطالعه ی عمیق تاریخی البته بدون تععصب. ببینید سرمنشا مثلا اسلام از کجا بوده. من خودم در طول چند سال ریز همه چیز رو درآوردم؛ از روتنشناسی محمد گرفته تا دوران صدر اسلام و تحولات شیعه و تکامل این دین و فرقه. ده ها فرقه در اسلام وجود داره که شیعه اثنی عشری فقط یکی از اونهاست. ببینید چطوری مثلا پدران و مادران ما مسلمون شدند. برید کتابها رو بخونید: هم منابع انگلیسی هست در اینترنت هم فارسی. از هر دو طرف هم مطالعه کنید: هم شیعه گری احمد کسروی رو بخونید هم کتابهای مثلا مطهری رو. بعد نتیجه گیری کنید. البته نه از روی احساسات یا تعصب.

در مورد ادیان باید بگم که همه ی دین ها کپی از همدیگس البته با رفع اشکال. نه 124000 پیامبری وجود داشته نه حضرت نوحی. همه ی اینها افسانه های قدیمی هاست که با تکرار سندیت پیدا کرده. دقیقا مثل پرنده ی هما یا اجنه (اجنه از افسانه‌ها وارد قرآن شده). پس همه ی ادیان از مسیحیت گرفته تا شیعه اثنی عشری و بهاییت همه یک دیدگاه‌اند (doctorin). همه سعی میکنند نحوه ی زندگی کردن رو به پیروانشون دیکته کنند. صوفی ها کنج عزلت رو ترجیح میدند و یهودیها مال اندوزی رو. شیعه ها هم به عشق حسین میریزند توی خیابون. از بیرون به قضیه نگاه کنید همه خودشون رو از بقیه برتر میدونند و بقیه رو انحراف.

البته اکثر ادیان موجودی به اسم خدا رو قبول دارند. من به شخصه در این زمینه بیطرفم چون همونطور که گفتم خدا را نمیشود نه اثبات نه رد کرد. اما در اینکه همه ی ادیان نسخه های بشری (نه الهی) زندگی‌اند و همگی به اصطلاح "من‌درآوردی" هستند هیچ شکی ندارم و با هزار و یک دلیل میشود تک تک ادیان را میشود رد کرد.

m sadeq

عضو جدید
کاربر ممتاز
دمتگرم دیگه خدارم بچه بازی کردید
مگه خاله بازیه عشق عشق میکنی؟

paint

کاربر فعال
بيخيال بابا يعني اين همه آدم اومدن رفتن همه خرافاتي و احمق و بدون علم بودن يك موجودي مثل خدا نيازي به اثبات نداره يك نگاه به اطراف بينداز هر موجودي بنا به نيازش تكامل يافته نميشه گفت تصادف و احتمال حتي نميشه گفت انتخاب طبيعي يك نيروي ذيشعوري تمام قوانين رو كنار هم گذاشته فكر مي كنيد اگه زمين دوتا ماه داشت با خلقت ما اينطوري بود آيا مغز ما اونقدر پيشرفت مي كرد تا يه روزي منكر خالق خودش بشه،مرد حسابي شمايي كه همش دم از عشق و زندگي مي زني باز به اطرافت نگاه كن اينهمه قتل و جنايت اينهمه فجايع اينهمه كشت و كشتار اينهمه آلودگي كار دست انسانه متمدنه آيا اين انساني كه محيط زندگيش رو به كثافت مي كشه و همنوعش رو مي كشه و بعضا" گوشتش رو ميخوره مي تونه راه سعادت يا به قول شما عشق و زندگي رو پيدا كنه انصاف داشته باشيد اديان اگه روبه تكامل دارند و نهايتا" به اسلام ختم مي شوند علت تكامل تدريجي درك و فهم انسانهاست نه ضعف خالق يا رسولان او چرا بعد از 1400سال از بعثت نبي اكرم ص هيچ پيامبر ديگري ظهور نكرده و هيچ دين جديدي تبليغ نشده خواهشا" منصف باشيد و مغرضانه برخورد نكنيد

babak28

عضو جدید
اگه دو کتاب سفر روح و سرنوشت روح دکتر مایکل نیوتن محقق و روانشناس امریکایی را به دقت بخونید از لحاظ علمی هم به خداوند متعال و روح اعتقاد پیدا میکنید .و در میابید که تمامی این شواهد تایید بر این نکته است که در عالم دیگر، مهر و محبت و نظم و تدبیر حاکم است;)

omidaaaa

عضو جدید
(ا(در باره کتاب استفان هاوکینگ
البته این کتاب و باید خوند
این کتاب میگه قوانین فیزیک قبل از عالم وجود داشته مثل 2*2=4 و و این قوانین هستند که این جهان را افردیده اند
که به نطر من میشه گفت این قوانین بخش کوچکی از حکمت خدا هستند